آيا Ea نياز به تغيير استراژی دارد ؟!

Reza Modanloo

کاربر سایت
سلام

خوب با توجه به يک سری مشکلاتی که برای توليدات Electronic Arts روی کنسول Wii به وجود اومده اونها احتمالاً بايد تغيير استراتژی بدند!

اناليزور های سايت GameDaily بعد از اينکه امار ماه Aguest NPD رو مشاهده کردند متوجه شدند
وقتی Wii در سدر بهترين فروشندگان کنسول قرار ميگيره بهترين فروش رو هم بازيهايی روی اين کنسول داره که خود Nintendo برای کنسولش توليد ميکنه
با توجه به فروشی که بازی Madden NFL 08 برای کنسول های ديگه و Wii داشت
اناليزور ها متوجه شدند که Electronic Arts بايد تغيير استراتژی بده در قبال توليدات خودش
روی اين کنسول پر فروش و محبوب که البته Electronic Arts واسه پول خيلی کارا ميکنه!

67878_hs.jpg

حالا شما اين قضيه رو چطور ميبينيد ؟

این خبر یه کم قدیمیه چون خیلی قبل تر از انتشار گزارش ماه آگوست NPD ، خود EA اعلام کرده بود که به خاطر فروش خوب Wii و محبوبیتش میخواد با تمرکز بیشتری روی Wii کار کنه...

eaسالهاست كه بايد تغير استراتژي در همه زمينه ها بده چون واقعا كلمه ي artديگه واسه اين شركت معني نداره اگر هم به محصولات ورزشي مينازه 2kاعلام كرده همه بازيهايه sportاش در حالت 60فريم اجرا ميشه پس 2kهم eaرا به زمين كوبيد.

بابا Sport ش هم بد شده ، نمیدونم دموی Fifa 08 رو بازی کردید یا نه ، من نسخه PS3 ش رو بازی کردم ... تقریبا میشه گفت فاجعه ست ، Gameplay خیلی بدی داره .
گرافیکی هم صورت بازیکن ها اصلا به اصلشون شبیه نیست و از هم بدتر AA فکر کنم 4x منفی باشه :laughing:

بابا Sport ش هم بد شده ، نمیدونم دموی Fifa 08 رو بازی کردید یا نه ، من نسخه PS3 ش رو بازی کردم ... تقریبا میشه گفت فاجعه ست ، Gameplay خیلی بدی داره .
گرافیکی هم صورت بازیکن ها اصلا به اصلشون شبیه نیست و از هم بدتر AA فکر کنم 4x منفی باشه.

ما این جا در مورد بازی صحبت می کنیم نه دمو:-"

ما این جا در مورد بازی صحبت می کنیم نه دمو:-"

وقتی یه دموی قابل بازی رو به صورت عمومی میدن بیرون ، یه قسمت کوتاه از نسخه کامل هست و هیچ تفاوتی از لحاظ Gameplay و گرافیک با نسخه کاملش نداره ....

من هم دموی قابل بازی FiFA 08 رو که 5 شنبه اومد روی PS3 بازی کردم که دارم اینو میگم ...

گرافیکی هم صورت بازیکن ها اصلا به اصلشون شبیه نیست و از هم بدتر AA فکر کنم 4x منفی باشه :laughing:

نیما جان خداییش جدی میگی ؟!
بابا من کلی به این بازی امید دارم . خدا نکنه گیم پلیش مثل FIFA 07 اشغال باشه !

EA جايي كه بره روبازي كار كنه گيم دولوپر خوب استخدام كنه هي ميره گيم Studio ميخره اين استرات‍‍ژي ea :cheesygri
امسال كه فقط C&C3 قشنگ بود اونم EA LA ساخت كه پارسال هم بازي LotR رو ساخته بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or