Zolpid کاربر سایت Apr 16, 2017 #1 سلام گيمرهاي درجه يك اين سوال باسه من خيلي جالبه چون وا قعا باbattelfield مخصوصا گيم پليش بيشتر حال ميكنم Reactions: B20EAST
سلام گيمرهاي درجه يك اين سوال باسه من خيلي جالبه چون وا قعا باbattelfield مخصوصا گيم پليش بيشتر حال ميكنم
jeenas کاربر سایت Apr 16, 2017 #2 Call of Duty با تانک و هواپیما مشکلی ندارم اما کلن گیمپلی Run & Gun بیشتر دوست دارم Reactions: Zolpid
sa-sot1 ʙʀᴇᴀᴋ ɪᴛ ᴛᴏ ᴍᴇ کاربر سایت Apr 17, 2017 #3 نوشته شده توسط Zolpid: سلام گيمرهاي درجه يك اين سوال باسه من خيلي جالبه چون وا قعا باbattelfield مخصوصا گيم پليش بيشتر حال ميكنم بیشتر... فکر کنم 2 تا تاپیک زدیا... آيا شما با گيم پلي battelfield لذت ميبريد و يا call of duty در كل من با BF بیشتر حال میکنم. (جزعیات بهتره + GP بتلفیلد کلا بهتره از هر نظر)
نوشته شده توسط Zolpid: سلام گيمرهاي درجه يك اين سوال باسه من خيلي جالبه چون وا قعا باbattelfield مخصوصا گيم پليش بيشتر حال ميكنم بیشتر... فکر کنم 2 تا تاپیک زدیا... آيا شما با گيم پلي battelfield لذت ميبريد و يا call of duty در كل من با BF بیشتر حال میکنم. (جزعیات بهتره + GP بتلفیلد کلا بهتره از هر نظر)
Zolpid کاربر سایت Apr 18, 2017 #6 نوشته شده توسط sa-sot1: فکر کنم 2 تا تاپیک زدیا... آيا شما با گيم پلي battelfield لذت ميبريد و يا call of duty در كل من با BF بیشتر حال میکنم. (جزعیات بهتره + GP بتلفیلد کلا بهتره از هر نظر) بیشتر... بله متاسفانه متوجه شدم دو بار تاپيك باز شده بار اول ارور داد انا انگار تاپيك ساخته شده بود شرمندهء همه Reactions: sa-sot1
نوشته شده توسط sa-sot1: فکر کنم 2 تا تاپیک زدیا... آيا شما با گيم پلي battelfield لذت ميبريد و يا call of duty در كل من با BF بیشتر حال میکنم. (جزعیات بهتره + GP بتلفیلد کلا بهتره از هر نظر) بیشتر... بله متاسفانه متوجه شدم دو بار تاپيك باز شده بار اول ارور داد انا انگار تاپيك ساخته شده بود شرمندهء همه
BitsandBytes we will not falter, we will not fail! Gold User Apr 18, 2017 #7 از لحاظ بخش داستانی مسلما سری COD(به جز 2 3 نسخه اش)یک سر و گردن از سری بتلفیلد بالاتر هستش. ولی از لحاظ مولتی پلیر من از هردو بازی بسیار لذت میبرم.
از لحاظ بخش داستانی مسلما سری COD(به جز 2 3 نسخه اش)یک سر و گردن از سری بتلفیلد بالاتر هستش. ولی از لحاظ مولتی پلیر من از هردو بازی بسیار لذت میبرم.