آواتار های X360 دوباره سازی میشوند Avatar 2.0

• Thread starter Thread starter Ehsan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ehsan

Loyal Member
Nick Burton سرپرست بخش طراحی آواتار های مایکروسافت اعلام کرده که بعد از عرضه Kinect در سال جاری اواتار های دشبورد کنسول هم دچار کمی تغییر میشوند تا کمی واقعی تر به نظر برسند و بطور رسمی نام Avatar 2.0 برای آن انتخاب خواهد شد.

media

این تغییر برای هماهنگی و تشخیص بهتر چشم ها و دست ها با حرکات بدن شما توسط Kinect انجام خواهد گرفت.
تاریخ دقیقی برای عرضه این امکان مشخص نشده گرچه میدانیم که Kinect در تاریخ 4 نوامبر وارد بازار خواهد شد.

در این رابطه باید منتظر خبر های بیشتری در آینده باشیم...

منبع خبر

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Aʍir Rәzʌ
تو ببین اصلا تا وقتی که آپ تو دیت میاد می تونی لایو بری,بعد!احتمال داره موقع ریچ بن ویو شروع بشه و به کینکت نرسیده همه بن شیم!
اقا ریچ مهم نیست برا بن ویو !
هر وقت باندل جدید کینکت و 360 عرضه شد بن ویو شروع میشه !
بن ویو استراتژیک :دی
===========================
خدا کنه جای 8 تا نوع دماغ بهش یه 80 تایی اضافه کنن اخه هیچکدوم از این دماغا مثه ماله من نیست :دی

بیان یک یستمی درست کنن که با webcam kinect از صورتمون عکسی گرفته شه و بعدش صورتمون به صورت واقعی روی آواتار قرار بگیره

اگه تجسمش کنی ، فکر کنم ببینی که چیز جالبی از اب در نمیاد!!!
مخصوصا چهره ی طبیعی ما بر روی همچون بدنی ، چیز قشنگی در نمیاد!!!:-/

همونطور که خلیل جان اشاره کردند در ماه نوامبر و احتمال 99% همون 4 نوامبر اپدیت جدید برای داشبور میاد،که به احتمال قریب به یقیین همین اواتارها همراهش هست

متوجه نشدی منظورم این نیست که عکس صورت ما رو بندازه رو آواتار منظورم شبیه به صورتمون

آره چیز جالبی در نمی یاد . مثل PES 2010 خز :d که باز بدن و هیکلش خوب بود ولی وقتی عکس صورتتو می ذاشتی خیلی بی خود می شد .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or