ULTIMATE TEAM True Online Gaming کاربر سایت Rating - 97.6% 41 1 0 Aug 29, 2011 #1 به نام خدا همونجور كه از اسمه تاپيك معلومه فروشنده آنچارتد1 و 2 پلات هستم قيمت هم 45 خريداران پ خ بزنند الويت هم با كسي هست كه هر دورو بخواد اينم عكس Spoiler
به نام خدا همونجور كه از اسمه تاپيك معلومه فروشنده آنچارتد1 و 2 پلات هستم قيمت هم 45 خريداران پ خ بزنند الويت هم با كسي هست كه هر دورو بخواد اينم عكس Spoiler
honestbud کاربر سایت Rating - 100% 5 0 0 Aug 30, 2011 #5 نوشته شده توسط Anárion: مزایده ممنوع! بیشتر... قصد بدی ندارم اما : مشکل ما ایرانی ها اینه که قانون گریزیم. من یه تاپیک برای فروش بازی خودم زدم و قبلش قوانین رو خوندم. من دیدم نوشته بود همش : اخطار، اخطار، تاپیک قفل و ... موفق باشید.
نوشته شده توسط Anárion: مزایده ممنوع! بیشتر... قصد بدی ندارم اما : مشکل ما ایرانی ها اینه که قانون گریزیم. من یه تاپیک برای فروش بازی خودم زدم و قبلش قوانین رو خوندم. من دیدم نوشته بود همش : اخطار، اخطار، تاپیک قفل و ... موفق باشید.
nimaprince کاربر فعال بخش مطبوعات و دنیای بازی کاربر سایت Rating - 100% 72 0 1 Aug 30, 2011 #6 من انچارتد 1 رو میخوام اگه مایلی بگو
ULTIMATE TEAM True Online Gaming کاربر سایت Rating - 97.6% 41 1 0 Aug 30, 2011 #7 دوستان عيب نداره خداروشكر پرمينيوم هستيم و ميتونيم توي بازارچه در اين تاپيك مزايده رو ادامه بديم داش كيوانم قصد بدي نداشتن قانون رو گفتن
دوستان عيب نداره خداروشكر پرمينيوم هستيم و ميتونيم توي بازارچه در اين تاپيك مزايده رو ادامه بديم داش كيوانم قصد بدي نداشتن قانون رو گفتن
ULTIMATE TEAM True Online Gaming کاربر سایت Rating - 97.6% 41 1 0 Sep 3, 2011 #9 آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپ