آنلاین بازی کردن ؟؟؟؟؟؟؟

shyboy1366

کاربر سایت
سلام اساتید گرام
دوستان من تازه psp خریدم و زیاد وارد نیستم.
می خوام بدونم چجوری می تونم آنلان بازی کنم؟
من adsl 1.5 mb دارم و router modem هم دارم که wireless داره و با psp م از طریق این مودم
به اینترنت وصل شدم و سایت هارو راحت باز کردم.یعنی میخوام بگم مشکلی تو راه اندازی اینترنت psp م نداشتم.فقط نمیدونم حالا که اینترنت pspم وصله چجوری باید آنلاین بازی کنم
مثلا fifa یا NFS یا بازیای قشنگ دیگه
چه چیزایی میخواد؟برنامه ای چیزی؟کامل بگید لطفا
راستی داستان این psn چیه من تو سایتش account ساختم و تو psp م که login می خوام بکنم میگه update میخواد و از این حرفا
اصن این psn به چه درد میخوره واسه آنلاینه؟
psp من 2000 هست با CFW 5.50 gen-b

منتظر الطافتون هستم:-"

هم از طریق نرم افزار xlink میتونی هم ازطریق خود بازی برو تو قسمت انلاین البته بازیهای جدیدو نمیتونی چون اپدیت میخواد psn هم نمیتونی باید 6.20 باشی

من همه جارو گشتم همچین آموزشی که نیازمو بر طرف کنه پیدا نکردم
شما اگه دیدی بزار اینجا که یه کمکی کرده باشی جای اینکه بگی تایپیک بیخودی باز نکنم.
این بیخودیه؟
من مثل شما نمی خوام پستمو ببرم بالا
شما کلا تو همه تاپیکا دیدم می ری گیر می دی به همه.برو یه ذره مفید باش :laughing:
دوست عزیز شما تازه وارد هستید و باید احترام بقیه رو داشته باشید!اگه بخواهیم تاپیک بزنیم در این رابطه این جا جاش نیست حالا که تازه تاپیک هم داره!:smile:

دوست عزیز شما تازه وارد هستید و باید احترام بقیه رو داشته باشید!اگه بخواهیم تاپیک بزنیم در این رابطه این جا جاش نیست حالا که تازه تاپیک هم داره!:smile:
داداش من تازه وارد نیستم . من خیلی وقت پیش فک کنم اول 2006 یه اکانت داشتم با اون فعالیت می کردم که پسش رو گم کردم اینو ساختم اینم مال 2008 خیلی جدید نیست
من به کسی هم بی احترامی نکردم
من سوال پرسیدم به جای اینکه جواب بده میاد تذکر میده انگار مدیر اینجاس
اگه بلد نیست کمک کنه مجبور نیست بیاد تو تاپیک من پست بده
من خودم قانون انجمن رو بلدم.این تاپیک چرا این بخش جاش نیست؟
اینجا بخش بازی Psp هست.بحث منم راجع بازی آنلاینه
بعدشم یه تاپیک که به قسط کمک خواستن زده شده تاپیک بیخودیه؟جای کسی رو تنگ میکنه؟یا از سایت بازی سنتر کم می شه؟
بر فرض اینکه من تازه وارد بودم. این رفتار و تو ذوق زدن درسته از جانب شمایی که تازه وازد نیستین؟
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=27117
این تو قسمت پلاگین!
شما یک زحمت بده برو ببین چیه!
نه داداش این جواب من نیسست. با دقت می خوندی پست 1 رو می فهمیدی دنبال چیم

هم از طریق نرم افزار xlink میتونی هم ازطریق خود بازی برو تو قسمت انلاین البته بازیهای جدیدو نمیتونی چون اپدیت میخواد psn هم نمیتونی باید 6.20 باشی
آقا آموزش کامل این برنامه رو میخوام. ممنون از کمکت

دوستان در کل ببخشید اگه ناراحت شدین منم دیگه تو این بخش نمیام چون
تاپیکهام بیخود و به دوستان بی احترامی میشه
انجمن های خارجی خیلی بیشتر کمک می کنن و ارزش قائلن
میرم اونجا
خداحافظ همه

آموزش بازی به صورت آنلاین (همراه WifiMax) توسط XLink
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=7048
سلام لطف کردی بهزاد جان
فقط تو آموزشش گفته دستگاه wifi میخواد که من ندارم
من adsl دارم و router modem که wireless دارو و باهاش Psp م رو به اینترنت وصل کردم
میشه یا حتما دستگاه wifi میخواد؟

یه چیز دیگه تو این آموزش آخرش گفته :
و اخرین کار اینه که از داخل PSP به قسمت Online بازی ها بروید و به افراد دیگر ملحق شوید !
این قسمت دقیقا کجاس؟

سلام اساتید گرام
دوستان من تازه psp خریدم و زیاد وارد نیستم.
می خوام بدونم چجوری می تونم آنلان بازی کنم؟
من adsl 1.5 mb دارم و router modem هم دارم که wireless داره و با psp م از طریق این مودم
به اینترنت وصل شدم و سایت هارو راحت باز کردم.یعنی میخوام بگم مشکلی تو راه اندازی اینترنت psp م نداشتم.فقط نمیدونم حالا که اینترنت pspم وصله چجوری باید آنلاین بازی کنم
مثلا fifa یا NFS یا بازیای قشنگ دیگه
چه چیزایی میخواد؟برنامه ای چیزی؟کامل بگید لطفا
راستی داستان این psn چیه من تو سایتش account ساختم و تو psp م که login می خوام بکنم میگه update میخواد و از این حرفا
اصن این psn به چه درد میخوره واسه آنلاینه؟
psp من 2000 هست با CFW 5.50 gen-b

منتظر الطافتون هستم:-"
سلام مبارک باشه
اول از طریق این آپدیت به 5.50 gen d3 آپدیت کن!

من خودم بازی های مدال آف هانر و فیفا سوت آفریکا و ...... رو بدون نیاز به هیچ برنامه ای انجام دادم و تنها از قسمت مالتی پلیر داخل خود بازی ها برای این کار استفاده می کردم!

اگر هم بازی خواستی بکنی که باید توی PSN ساین بشی از پلاگین زیر استفاده کن!
تاپیک پلاگین
از پست 6 دانلود کن!اون جدید تر هست آموزشش نصب هم تو پست اول هست

موقع جواب دادن تاریخ پست هم بخونین ضرری نداره ، پست این دوستمون مال 8 ماه پیشه.......;)
تاپیک اومده بود بالا منم دانلود زده بودم مثل اینکه صفحه کامل لود نشده بود دیدم فقط یه پست هست اونم جواب دادم!
حالا شما مشکلی داری؟!)x

سلام
من وایلس دارم چطور میتونم بازی آنلاین کنم
از توی منوی بزی مالتی پلیر رو انتخاب کنید اگر نیاز به ساین شدن تو PSN داشت از تاپیک زیر استفاده کنید

تاپیک
از پست 6 برای دانلود استفاده کنید و از پست 1 برای آموزش نصب

تاپیک اومده بود بالا منم دانلود زده بودم مثل اینکه صفحه کامل لود نشده بود دیدم فقط یه پست هست اونم جواب دادم!
حالا شما مشکلی داری؟!)x
ببین عزیز من مشکلی ندارم مثل اینکه شما مشکل داری که به تاریخ پست نگا نمیکنی و دخالت بی مورد میکنی ، این با اون دخالتی که تو کار من تو بخش فرمویر کردی در......;)
دیگه این بحثو کش ندیم بهتره ، اگه خواستی کش بدی تو پروفایل باشه بهتره.........

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or