آنانس شد : رومان " کارتاژ را نابود کن " ( Total War: Rome )

SHePArd

کاربر سایت
بسم الله الرحمن الرحیم

Total War: Rome – Destroy Carthage اولین کتاب از چهار کتاب نوشته شده به دست خلاق سازندگان این بازی استراتژیک ، و همینطور تاریخ میباشد .

Total-War-destroy-Carthage.jpg

اولین کتاب ، به دست مدرس تاریخ و داستان نویس ، David Gibbins به تحریر در آمده و همراه با لانچ Total War : Rome 2 به بازار خواهد آمد ، و ( داستان ) یوزباشی ( رئیس دسته صد نفر ) رومی ، Fabius Petronius Secundus را همراه با قدرت گرفتن او به وسیله ی شکست دادن دشمنان امپراطوری ( روم ) دنبال خواهد کرد .
مقدمه ی کتاب ، محاصره ی بسیار خشن کارتاژ ، و تاثیر آن بر مردم در آن زمان خواهد بود .
این ( کتاب ) همینطور یک نبرد اساسی در بازی خواهد بود . Gibbins درباره ی معرفی گفت که : " برای من ، کار کردن روی رومان بسیار مهیج بود ، داستان جنگ بین روم و کارتاژ یک مصداق داستان Total War ( جنگ کل ) است ، یک مناقشه ای که در حدود یک قرن پخش شده است ، ( مناقشه ای که ) محو شدن یک سو تنها نتیجه ی مقدور آن بود .
این برای من فریبنده بود که مقدمه ی منتج به نابودی کارتاژ سال 146 قبل از میلاد میشد را از درون چشمان یک سرباز هنگ ، Fabius ، دوباره پنداری کنم . داستان به همان اندازه ای به کار شخصی من نزدیک بوده است که به اندازه ی کار یک باستان شناس ( ماده شناس ) در خود کارتاژ - این خارق العاده است که به تاریخ واقعی ، این قدر نزدیک باشی ، و این است که رومان های مرا برایم زنده میکند .
کتاب به اسپانیایی ، آلمانی ، فرانسوی ، ایتالیایی ، پرتغالی و مجارستانی ترجمه خواهد شد و شما میتوانید برای بررسی جزئیات بیشتر و تریلر رسمی کتاب ، به سایت رسمی Destroy Carthage سر بزنید .

منبع

جالبه ! منو یاد Data Base های سری AC میاندازه . ولی خب جای مطالعه پای کامپیوتر و چشم درد ، میشه راحت روی کاغذ و با داستان جامع خوندش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or