بسم رب شهدا والصدیقین
سلام خدمت همه دوستان عزیز
این تاپیک رو به درخواست عزیزان و دوستان گلم برای کسب درآمد FIFA 13 - Ultimate Team میزنم
اول از همه برای کسب درامد (دلال حرفه ای شدن)در Ultimate Team دو ایتم بسیار مهم هست که باید داشته باشید
-صبر و حوصله
-وقت مناسب
اگه این دو ایتم رو دارید که هیچ اگه ندارید پیشنهاد میکنم داشته باشید چون نمیتونید به یک دلال حرفه ای تبدیل بشید
و اما دوستان که دو ایتم بالا رو دارند باید مراحل زیر رو به ترتیب سپری کنند:
1-قدم اول که از همه چیزی مهمتر هست اینه که بازیکن هایی که خرید فروش روشون بالا هست رو نسبت به بودجه ای که دارید شناسایی کنید
مثلا:الان به دلیل موفقیت های تیم های المانی بازیکن های این لیگ مخصوصا دو تیم دورتموند و بایرن بسیار خرید فروش روشون انجام میشه
2-قدم دوم اینه که بدونید چه ساعت هایی میتونید این بازیکن هارو ارزون بخرید و گرون بفروشید که من ساعت هارو طبق تجربه خودم اینجا مینویسم
بهترین ساعت های خریدبه دلیل خلوت بودن: صبح از 5 تا حدود 8 و عصر از ساعت 17 تا حدود 20
بهترین ساعت فروش به دلیل شلوغ بودن: ظهر ساعت حدود 11 تا 16 و شب حدود 21 الی 3
3-قدم سوم که بسیار مهم میباشد اینه که پایینترین قیمت بازیکن مد نظر(در زمان خرید)و بالاترین قیمت برای فروش(زمان فروش) رو شناسایی کنید
مثلا رویس هفته پیش 20 ک خریدش بود و فروشش 25ک
4-حالا هم بازیکنتون رو انتخاب کردید هم قیمت خرید و قیمت فروشش دستتون اومده حالا باید بهترین ترکیب ها و پرفروشترین ترکیب هارو شناسایی کنید که من لیستش رو براتون قرار میدم
به ترتیب از گرونترین ترکیب
4.1.2.1.2
4.3.3
4.2.2
4.2.3.1
3.5.2
4.3.2.1
این 6 ترکیب پر فروشترین ترکیب ها هستند
نکته مهم:
زمان جستجو بازیکن مد نظرتون ممکن هست با ترکیبی غیر این ترکیب ولی ارزون پیدا کنید در این مواقع بازیکن رو خریداری کنید و ترکیبش رو به یکی ازین 6 ترکیب بالاتغییر بدید(با در نظر گرفتن تفاوت قیمت)
اگر هم دوست نداشتید و یا به صرفه نبود ترکیبش رو تغییر ندهید و با توجه به مرحله 3 بفروشید
من در این تاپیک اموزش کسب درامد از طریق خرید فروش بازیکن رو خدمت دوستان عرض کردم ولی شما میتونید با یاد گیری موارد فوق از طریق دستمزد و دیگر موارد نیز کسب دارمد کنید
موفق و پیروز باشید