آموزش کامل برنامه نویسی ویژوآل بیسیک

• Thread starter Thread starter TY
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

TY

کاربر سایت
به نام خدا

این تایپیک برای آموزش زبان برنامه نویسی ویژوآل بیسیک است.علاقه مندان می توانند به راحتی این زبان را یاد گرفته و با آن نرم افزار های مختلفی را بنویسند. در این آموزش سعی شده است به بهترین نحو این زبان برنامه نویسی آموزش داده شود.در این آموزش از تصاویر و حتی آموزش تصویری استفاده شده است . هر دوره آموزش شامل چند فصل و در آخر یک خود آزمایی است . هر فصل این آموزش به صورت دانلود باهجم کم برای شما است که اگر خواستید فصل موردنظر خود را دانلود کنید وحتی در موقعه ای که به اینترنت وصل نیستید از محتوای فصل یا فصل ها استفاده کنید.این آموزش شامل چندین دوره مختلف است که در اخر کل دوره ها به صورت کتاب الکترونیکی یا همان pdf برای دانلود گذاشته می شود.برای دانلود
هر فصل باید بروی گزینه ی *دانلود* کلیک کنید. برای به روز رسانی این آموزش یک هفته وقت لازم است
پس این هفته برای دوره ی اول و هفته ی دیگر برای دوره ی دوم .
امید وارم بهره مفید را از این آموزش را ببرید.
مخلص همتونTY

81z1wdc.jpg

آخرین ویرایش:
این تاپیک به اینجا فکر نمی کنم ربطی داشته باشه اینجا برای psp programming هست نه برای PC programming
ویژوال بیسیک هم که دیگه ماشاالله زیر خاکی شده

با اجازتون دو سال از زندگیمو پای این برنامه تو مدرسه هدر دادم :thumbdown:
الان دیگه کدوم برنامه نویس از VB استفاده می کنه یه مثال بزن :-"

خودت داری میگی دو سال از عمرت رو سر این برنامه هدر دادی ! الان هم توی مدارس کشور دارن VB آموزش میدن . درسته که به C نمیرسه ولی برای کسانی که برنامه نویسی رو میخان شروع کنن خوبه .

خودت داری میگی دو سال از عمرت رو سر این برنامه هدر دادی ! الان هم توی مدارس کشور دارن VB آموزش میدن . درسته که به C نمیرسه ولی برای کسانی که برنامه نویسی رو میخان شروع کنن خوبه .
بله
مدارس کشور ما نمونه ان کلا ، خصوصا رشته ی کامپیوتر
تو هیچ مدرسه ای تو دنیا دیگه VB تدریس نمیشه که الان تو ایران دارن این برنامه رو بخورد مردم میدن حالا بحث تدریس و اینا هم به کنار
مثلا شما خودت حساب کن الان دیگه کسی نمیاد از ویندوز 95 استفاده کنه بحث VB هم همین طوره

آقای محترمی که مخالف ویژوآل بیسیک هستی یک نرم افزار برنامه نویسی تحت ویندوز برای من گیر بیار​

که ساده اما با کاریی بالا مثل ویژوآل بیسیک باشه
1-
زبان برنامه نویسی سی اول باید بیاریش تو داس کامپایلرش و بعد کامپایلر ویندوزش کنی​
2-​
پاسکال کارباهاش وقت زیادی می خواهد . بهترین فروم دنیا که تحت پی اچ پی با زبان وی بی نوشته است​
3-​
جاوا برای کارهای گرافیکی انیمیشینی بیشتر کاربرد داره
حالا در نظر شما کدوم بهتر.

بعدشا نام این انجمن psp programin نیست programing بعدشا با زبان ویژوآل بیسیک میشه زبان لوا برای پی اس پس نوشت شما وقتی اطلاعات کامل ندارید نباید نظر بدین.

من خودم با این زبان ویروس هایی نوشتم که به هر کی فروختم کاملا راضی بوده.

بعدشا:نرم افزار های چند رسانه ای را با این نرم افزار می نویسند مثل ویندوز مدیا پلیر​

تمامی دکامپایلر ها زبان های مختلف دنیا را برای دکامپایلر کردن از زبان بیسیک استفاده می کنند
نرم افزار هایی خودمان مثل هلو با زبان بیسیک​

نرم افزار های حسابداری با بیسیک نوشته می شه .

دیگه به من ربطی نداره کشور ما هنوز از نرم افزار تحت داس برای شرکت های بزرگ استفاده می شه
والا من خودم تو بانکها تو اورگانهایی مثل اموزش و پرورش دیدم از نرم افزار هتی تهت داس استفاده می شود
بعدشا شما در زبان های سی یا بقیه زبان ها نمی تونه شکل فرم را به دلخواه عوض کنی و لی با ویژوآل بیسیک با چند دستور ای پی آی می تونی
بعدشا شما همچین می گی که من می خواهم آموزش حرفه ای بگزارم نه بابا از صفر vb شروع می کنم تا 100​

من می خواهم از صفر وی بی شروع کنم چون بعش می ویبی دات نت بزارم بعد آموزش طراحی سایت با وی بی مثل فروم .چراراهدور بریم همین فروم را vb نوشتن

آقای محترمی که مخالف ویژوآل بیسیک هستی یک نرم افزار برنامه نویسی تحت ویندوز برای من گیر بیار​

که ساده اما با کاریی بالا مثل ویژوآل بیسیک باشه
1-
زبان برنامه نویسی سی اول باید بیاریش تو داس کامپایلرش و بعد کامپایلر ویندوزش کنی​
2-​
پاسکال کارباهاش وقت زیادی می خواهد . بهترین فروم دنیا که تحت پی اچ پی با زبان وی بی نوشته است​
3-​
جاوا برای کارهای گرافیکی انیمیشینی بیشتر کاربرد داره
حالا در نظر شما کدوم بهتر.

بعدشا نام این انجمن psp programin نیست programing بعدشا با زبان ویژوآل بیسیک میشه زبان لوا برای پی اس پس نوشت شما وقتی اطلاعات کامل ندارید نباید نظر بدین.

من خودم با این زبان ویروس هایی نوشتم که به هر کی فروختم کاملا راضی بوده.

بعدشا:نرم افزار های چند رسانه ای را با این نرم افزار می نویسند مثل ویندوز مدیا پلیر​

تمامی دکامپایلر ها زبان های مختلف دنیا را برای دکامپایلر کردن از زبان بیسیک استفاده می کنند
نرم افزار هایی خودمان مثل هلو با زبان بیسیک​

نرم افزار های حسابداری با بیسیک نوشته می شه .

دیگه به من ربطی نداره کشور ما هنوز از نرم افزار تحت داس برای شرکت های بزرگ استفاده می شه
والا من خودم تو بانکها تو اورگانهایی مثل اموزش و پرورش دیدم از نرم افزار هتی تهت داس استفاده می شود
بعدشا شما در زبان های سی یا بقیه زبان ها نمی تونه شکل فرم را به دلخواه عوض کنی و لی با ویژوآل بیسیک با چند دستور ای پی آی می تونی
بعدشا شما همچین می گی که من می خواهم آموزش حرفه ای بگزارم نه بابا از صفر vb شروع می کنم تا 100​

پروفسور شما اومدی تو انجمن PSP زیر مجموعه ی programming اینجا محل آموزش VB نیست
شما که هم خیلی با هوشی هم حرفه ای هستی یه homebrew برای PSP بنویس ببینیم
البته خدا رو شکر مثل اینکه تاپیک رو انتقال دادن
بقیه حرفات :-"
که winows media player رو با VB مینویسن آره البته شاید منظورت WMP 0.6 باشه :-"

اگر هم دوستان مخالف آموزش vb هستد خوب می توانند این تایپیک را مطالعه نکنند

:punish:
:wallbash:
اتفاقا کسانی هستند که با وی بی هنوز کار می کنند

چی شذ آموزشها ما تا زه امسال رسیدیم به برنامه نویسی با وی بی ولی هیچی بارمون نیست !!!!
مثلا من می خوام یه برنامه بنویسم که وقتی رو دکمه اون کلیک می کنی کامپیوتر restart بشه باید چی کار کنم؟؟
این درسته:
shell " "
که فکر کنم بین دو تا گیومه باید دستور restart شدن کامپیوتر از رجیستری ویندوز رو نوشت
حالا کسی این دستور رو می دونه؟؟؟
(بابا به ما تازه کارا هم میدون بدید !!! )

اتفاقا تاپیک میتونه خیلی مفید باشه . لطفا آموزش ها رو شروع کنید . این برنامه در برنامه نویسی خیلی کاربرد داره . ممکنه بعضی ها از این برنامه خوششون نیاد . چه دلیلی داره که بهشون این برنامه رو تحمیل کنیم ...

سلام دوستان منو به خاطر غیبتم ببخشید اموزشش را شروع می کنم حالا هر کی می خواهد بگه vb زیر خاکی شده یا vbزبان عقب افتاده ای یاvbبرتری نسبت به زبان سی نداره
ولی از همین حرف ها گذشته بله vbهم یک زبان قدیمی و لی هنوز کارایی داره
وزبان دلفی با اسمبلی از vb بهتر ولی vb رابط کاربری بهتری نسبت به دیگر زبان ها داره و برای ادم خسته کننده نیست در زبان vbدست شما برای طراحی فرم باز هستش

بهترين كاري كه ميشد كرد اموزش vb بود من هستم كار زودتر شروع كنين هر كس هم نمي خواد زوري كه نيست بيخودي تاپيك پر نكنه با نظراي چرت و پرت:blushing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or