آموزش نرم افزار های سرور بازی های انلاین

خوب بنده خدا چی کار کنه
شما اگه بلدی جواب بده
اگه بلد نیستی هم جواب نده و پست بی ربط نزن
اول از همه خودم یکسری توضیحات می دم.
من با
گیم
ارکد
کار کردم
ولی
ایکس فایر رو بلد نیستم
برای گیم ارکد اول از همه باید بزارین تا سرور یک دور کامپیوتر شما رو چک کنه تا ببینه چه بازی هایی روی کامپیوتر شما نصبه بعدش باید پچ مخصوص بازی های انلاین هر کدوم از اون بازی ها رو دانلود و نصب کنید.بعدش که این کارو کردین اسامی هر بازی که دارین سمت چپ نوشته و می نویسه که در این سرور چند نفر در حال بازی کردن با اون بازی هستن بعدش شما روی بازی تون کلیک می کنید و دو حالت پیش شماست که شما خودتون هاست بشین یا خودتون برای بازی وارد هاست دیگران بشین بعد که انتخاب خودتون رو کردین یک ندا می یاد که می گه لانچ گیم یعنی بازی شروع می شه و اوتو ماتیک شما وارد بازی می شین به همین راحتی
البته باید بگم همه چیز به اون پچ ها بستگی داره که باید بگیرینش البته بعضی از بازی ها مثل رایس اف نیشن خودشون یک قسمتی دارن به اسم بازی کردن به صورت انلاین بعد که این دکمه رو زدین خودش چک می کنه که شما پچ ها رو دارین یا نه اگه نداشته باشین خودش از اینترنت دانلود می کنه که با سرویس Adsl اونم با سرعت 64 حدود یک ربع طول می کشه.
پ.ن:همه چیز برای انلاین بازی کردن به پچ مخصوص انلاین و انتی چیت ربط داره

سلام به همه
خوبین؟سال نو شما مبارک
اقا یک سوال
همونطور که می دونین سرور هایی هستند به اسم xfire و game arcad می خواستم اگر کسی طرز کار با این ها رو بلده اینجا بزاره ممنون میشم ازش

دوست عیز شما براتون سوء تفاهم شده! Xfire یک Gaming Messenger هست که یک سری قابلیتها داره، مثل ثبت ساعاتی که شما یک بازی رو بازی میکنی و یا یافتن سرورهای بازیه شما، که مستلزم داشتن بازی اوریجینال هست و شما تا بازی اوریجینال نداشته باشی نمیتونی به سرورهای بازی مورد نظر کانکت بشی...

خوب یعنی بازی هایی که تو ایران هستش اورجینال نیستن؟
یعنی نمی تونم انلاین بازی کنم باهاشون؟
یکم در مورد انلاین بازی کردن با دیگر کشور ها هم توضیح بدین

خوب یعنی بازی هایی که تو ایران هستش اورجینال نیستن؟
نه .ببین دوست خوبم این اصطلاح اورجیننالی که فروشنده ها به کار میبرن منظورشون این نیست که اصل هست منظور اینه که اور جینال شرکتهایی هست که تو ایران بازی ها رو تکثیر میکنن.اون اور جینال هایی که مد نظر هست به خاطر کم ارزش بودن پول ما نسبت به سایر کشورها خیلی گرون برامون تموم می شه.

یعنی نمی تونم انلاین بازی کنم باهاشون؟
با بعضی ها می شه اونم فقط تو سرورهای داخلی مثل Counter Strike1.6 .ولی اگر میشد WoW رو می خوردم:biggrin1:
یکم در مورد انلاین بازی کردن با دیگر کشور ها هم توضیح بدین
فکر نکنم راهی داشته باشه چون فقط باید بازی اورجینال(نه کپی)داشته باشی که اونم تو ایران کیمیاست مگه اینکه از خارج از کشور بیارن براتون.البته من شنیدم که تو ایران هم بعضی ها میفروشن اما قیمت رو انقدر بالا میگن که .

سلام
اگر سروربرای بازی آنلاین می خواهید به سایت
www.gg-game.com
یه سر بزنید و عضو بشین
روم ایران هم داره و می توانید به غیر از COD 4 بقیه بازی ها مثل WOW - DOTA- و غیره رو بازی کنید:cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or