a.ch_editor کاربر سایت Feb 13, 2011 #1 سلام به همه دوستان کسی آموزش ساخت psn داره هر چی باشه عکس صوتی pdf >:d<>:d<>:d<>:d<
taherism کاربر سایت Feb 13, 2011 #2 نوشته شده توسط a.ch_editor: سلام به همه دوستان کسی آموزش ساخت psn داره هر چی باشه عکس صوتی pdf >:d<>:d<>:d<>:d< بیشتر... آموزش خاصی نداره! فقط باید یه آدرس تو آمریکا داشته باشید که تو فروم ها پر هست!(من خودم تو Pittsburgh پیدا کردم همه جا با آدرس این بنده خدا می رم:d)
نوشته شده توسط a.ch_editor: سلام به همه دوستان کسی آموزش ساخت psn داره هر چی باشه عکس صوتی pdf >:d<>:d<>:d<>:d< بیشتر... آموزش خاصی نداره! فقط باید یه آدرس تو آمریکا داشته باشید که تو فروم ها پر هست!(من خودم تو Pittsburgh پیدا کردم همه جا با آدرس این بنده خدا می رم:d)
taherism کاربر سایت Feb 13, 2011 #4 نوشته شده توسط a.ch_editor: من این آدرس رو ساختم a.ch_avid@psn.com بدش چکار کنم بیشتر... من از طریق خودِ پی اس پی اکانتم رو درست کردما! منظور از آدرس،آدرس محل سکونت هست!
نوشته شده توسط a.ch_editor: من این آدرس رو ساختم a.ch_avid@psn.com بدش چکار کنم بیشتر... من از طریق خودِ پی اس پی اکانتم رو درست کردما! منظور از آدرس،آدرس محل سکونت هست!