آموزش جیلبریک Untethered برای iOS 4.3.1 توسط برنامه RedSn0w برای آیفون در ویندوز و مک

• Thread starter Thread starter A-L-I
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

A-L-I

El amor es la fuerza más poderosa del mundo, amant
Loyal Member
آموزش جیلبریک Untethered برای iOS 4.3.1 توسط برنامه RedSn0w برای آیفون و آیپاد تاچ در ویندوز و مک

این راهنمایی است برای جیلبریک Untethered برای iOS 4.3.1 لطفا قبل از هر چیز نکات زیر را با دقت مطالعه نمایید.
نکات مهم:
۱- افرادی که آیفون آنها برای فیرم ویر ۴.۳.۱ لاک می باشد و یا بیس بند آنها به ۰۶.۱۵ تغییر یافته فعلا به این نسخه ریستور نکنند.
۲- این آموزش برای جیلبریک Untethered برای آیفون ۳Gs بوت رام قدیم و آیفون ۴
۳- برنامه iTunes شما باید نسخه ۱۰.۲ به بالا باشد.
۴- این راهنمایی برای همه دستگاه ها یکی است فقط در قدم اول فیرم ویر مربوط به دستگاه خود را دانلود نمایید.
۵- تصاویر این آموزش برای برنامه RedSn0w در مک میباشد. اما نحوه کار این برنامه و تصاویر در ویندوز نیز با نسخه مک آن یکی است پس نگران نباشید. در ویندوز هم همین صفحات را مشاهده خواهید کرد.
قدم اول
یک فولدر در دسکتاپ تان با نام Pwnage بسازید.
برنامه RedSn0w را از لینک زیر دانلود نمایید و در فولرد Pwnage قرار دهید.
دانلود برنامه RedSn0w برای ویندوز
دانلود برنامه RedSn0w برای مک
همچنین فیرم ویر ۴٫۳٫۱ مربوط به دستگاه مورد نظر خود را از لینک زیر دانلود کرده و در همان فولدر قرار دهید.
آیفون ۴

آیفون ۳GS

IPod Touch 4G

IPod Touch 3G

فایل RedSn0w را از حالت zip خارج نمایید.

50132-500.png
قدم دوم
*** اگر در حال حاضر iOS 4.3.1 را نصب کرده اید نیازی به این مرحله نیست.
دستگاه خود را به کامپیوتر وصل کنید و آی تونز را اجرا نمایید.
wtmsjvjb0ai5vn9mu2v.jpg
آی فون خود را از لیست سمت چپ انتخاب کنید. حال shift (برای ویندوز و در مک کلید alt ) را نگه داشته و دکمه ی Restore را بزنید. ریستور کردن بهتر است از آنجایی که فضای بیهوده در آی فون شما ایجاد نمی کند.
lv1g8weq9njbfzbnd.png
از فولدر Pwnage فیرم ویر ۴٫۳٫۱ که دانلود کرده بودید را انتخاب کنید. بر روی دکمه ی Choose بزنید تا کار ادامه پیدا کند.

50133-500-1.png
قدم سوم
وقتی کار آی فون برای بروزرسانی فیرم ویر شما به پایان رسید از فولدر Pwnage در دسک تاپ تان برنامه ی redsn0w را اجرا نمایید. (تصویر زیر آیکون برنامه redsn0w در ویندوز و مک میباشد.)
y8quvcmpwo6tn491sml2.png

49950-1.png
قدم چهارم
وقتی RedSn0w باز شد بر روی دکمه ی Browse بزنید
50140-500.png
قدم پنجم
فیرم ویر ۴٫۳٫۱ که در قدم اول دانلود کرده و در فولدر Pwnage ذخیره کرده بودید را انتخاب نمایید و دکمه ی Open را بزنید.
50134-500.png
در این مرحله از شما پرسیده می شود که آیا دستگاه تان بوت رام جدید است یا قدیمی. دکمه ی No را بزنید.
50135-500.png
قدم ششم
هنگامی فیرم ویر تایید شد دکمه ی Next را بزنید.
50136-500.png
قدم هفتم
RedSn0w در این مرحله داده های جیلبریک را آماده می کند.

50137-500.png
قدم هشتم
از این پنجره می توانید گزینه های جیلبریک مورد نظر خودتان را انتخاب نمایید.

50138-500.png
مطمئن شوید که Cydia انتخاب شده است. به بقیه گزینه ها کاری نداشته باشید.
بر روی دکمه Next بزنید تا کار ادامه پیدا کند.
5wul5dz2g9qujr0kawh.png
قدم نهم
لطفا دستگاه خود را به کامپیوتر وصل کنید و مطمئن شوید که خاموش است و دکمه ی Next را بزنید
50145-500.png
قدم دهم
RedSn0w شما را راهنمایی می کند تا دستگاهتان را به حالت DFU ببرید.
دکمه Power را برای ۳ ثانیه نگه دارید.
50146-500.png
هر دو دکمه ی Home و Power را به مدت ۱۰ ثانیه نگه دارید.
50147-500.png
دکمه ی Power را رها کنید و دکمه ی Home را همچنان نگه دارید تا RedSn0w دستگاه شما را تشخیص دهد.
50148-500.png
قدم یازدهم
هم اکنون دستگاه شما ریبوت می شود.
50149-500.png
قدم دوازدهم
RedSn0w شروع به آپلود RAM Disk و Kernel جدید می کند.
50150-500.png
قدم سیزدهم
هنگامی که این کار به پایان رسید بر روی دکمه ی Finish بزنید. هنگامی که دستگاه شما ریبوت شد جیلبریک شده است و Cydia را بر روی آن دارید.
50151-500.png

منبع:اپلستان

ممنون
- این آموزش برای جیلبریک Untethered برای آیفون ۳Gs بوت رام قدیم و آیفون ۴
فقط ما که بوت رام جدید 3gs داریم فعلا نصب نکنیم؟؟
راستی دوست عزیز میگن ندونستن و پرسیدن بهتر از نپرسیدنه :d ...دقیقا این Untethered یعنی چی؟؟ من فقط میدونم که بهتر از !tethered هست!

ممنون :d

ممنون
راستی دوست عزیز میگن ندونستن و پرسیدن بهتر از نپرسیدنه :d ...دقیقا این Untethered یعنی چی؟؟ من فقط میدونم که بهتر از !tethered هست!

tethered در واقع به معني قلاده دار هست كه اصطلاحا معني محدوديت ميده، اونم به شكلي كه هر دفعه گوشي بخواد بوت بشه احتياج به يك سري عمليات هست !
اما untethered ديگه بدون هرگونه محدويت و كاملترين نسخه ي جيلبريك هست !

علي جون دستت درد نكنه !!
اموزش جيلبريك بسيار خوانا و قابل درك بود براي حتي تازه كار ها ;)
و هيچگونه مشكلي هم در مراحل وجود نداره اگر طبق دستور العمل پيش برن بچه ها

با جیلبریک موقت یا همون تتر شما باید برای بوت یا روشن کردن آیدیوایس به کامپیوتر و ریستور گوشی ـتون و برنامه بوت مثل redsnow نیاز دارید اما جیلبریک دائمی یا همون آنتتر باعث میشه گوشی بدون هیچ مشکل یا باگی جیلبریک بشه و محدودیتی نسبت به آیدیوایس جیلبریک نشده نداشته باشه ...
اینطور که بوش میاد فعلا نصب نکنید ... تا خبرش رو ببینم میتونم پیدا کنم یا خیر .
اموزش جيلبريك بسيار خوانا و قابل درك بود براي حتي تازه كار ها ;)
و هيچگونه مشكلي هم در مراحل وجود نداره اگر طبق دستور العمل پيش برن بچه ها
درسته ، سعی کردم یکی از بهترین و مفصل ترین آموزش ها رو بذارم یا مشکلات دوستان کمتر و حتی به 0 برسه .
علي جون دستت درد نكنه !!
خواهش میکنم .

سلام دوستان

خوب اين اموزش براي اون دسته از دوستاني است كه در 4.3.1 مشكل نصب celeste دارن و دليل اين مشكل نبود action menu براي فريمور 4.3.1 است .

1-برنامه ifile رو از cydia نصب كنيد

2- به اين ادرس برويد :

هنگام باز شدن صفحه اين مشخصات رو مشاهده مي كنيد:

3- مشخصات را بصورت زير تغيير دهيد:

4- گوشي را ريبوت كنيد

5- تمام شد حالا ميتونيد به راحتي celeste رو نصب كنيد

آپدیت جدید Redsn0w ارائه شد!

Redsn0w 0.9.6rc11(آپدیتی جدید )بمنظور جیلبریک آنتیتر ios4.3.1 وهمچنین بمنظورساختن Custom Animated Boot Logo Option For
iPod touch ارائه شد!
868f17c2c15b.png

Download Redsn0w 0.9.6rc11 for Windows
Download Redsn0w 0.9.6rc11 for Mac

سلام، دوستان من 500 مگابایت زیاده واسم که دانلود کنم. واسه آپدیت کردن آیپاد به 4.3.1 رو دادم بیرون ولی گفتم جیلبریک نکنه. میشه یه برنامه هم برای جیلبریک کردن بزارین که اون فایل 500 مگابایتی رو نخواد؟؟؟
مرسی

برای جیلبریک کردن شما نیاز دارید که فایل ریستور 4.3.1 رو داشته باشید که پسوند ipsw هست ، میتونی به همونجا که دادی فایل رو دانلود کنه ازش بگیری .

برای جیلبریک کردن شما نیاز دارید که فایل ریستور 4.3.1 رو داشته باشید که پسوند ipsw هست ، میتونی به همونجا که دادی فایل رو دانلود کنه ازش بگیری .
خوب اون فایل رو بم که نمیدن، ولی من آیپاد رو آپدیت کردم اومدم خونه با green poison جیلبریک کردم.

منم اتفاقا امروز 4.3.1 ریختم و جیلبریک خورش کردم

ممنون

خوب اون فایل رو بم که نمیدن

اگه از طریق iTunes دانلود کردید به این آدرس برید که Hidden ـه :

C:\Users\ {your user } \AppData\Roaming\Apple Computer\iTunes\iPhone Software Updates

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: .:Metallica:.
آقایون یه سوال:
الان ورژن iOS من 4.2.1 هست واسه upgrade کردن نیاز به کانکشن اینترنت هست (قسمتی که iTunes فایل ریستور رو با اپل Verify میکنه بعد من هم آیفونم با آیتونز PC یم سینک هست و یه مشکل که دارم اینه که iTunes کامپیوتر من به اینترنت وصل نمیشه ولی لپ تاپم وصل میشه حالا سوال من اینه که آیا من میتونم با لپ تاپ ایفون رو ریستور کنم بعدآ از Back up ی که روی PCیم هست استفاده کنم و برنامه، بازی و بقیه چیزام رو بیارم

منم اتفاقا امروز 4.3.1 ریختم و جیلبریک خورش کردم
خواهش میکنم .
اگه از طریق iTunes دانلود کردید به این آدرس برید که Hidden ـه :
این آدرس برای وقتی هست که خودت از طریق iTunes بخوای آپدیت کنی با کامپیوتر خودت ، اما اگه با pc خودت نباشه ، سیو نمیشه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or