ارسال پاسخ

سلام داداش واقعا دستت درد نکنه چقدر دنبال همچین اموزشایی بودم برای اجرای بازیای psp و ps2 روی ps3 فقط دو تا سوال دارم ممنون میشم جواب بدی

1 ایا میزان اجرا شدن بازیای psp روی ps3 به روش اموزشی که دادید مطابق این سایته  PSP Emulator Compatibility List - PS3 Developer wiki اگه اینجور باشه که متاسفانه زیاد به درد نمیخوره چون تعداد زیادی از بازیا رو نمیتونه اجرا کنه که اکثرا هم بازیای تاپ psp هستن.

2 دو تا بازی army men 3d و c12 final resistance که برای ps1 هستن و خیلیم دوستشون دارم کار نکردن روی ps3 و صحفه سیاه دادن هم با مولتی من تست کردم هم pkg کردم (pkg کردن بازیای ps1 رو بلد بودم و تعداد زیادی بازی تبدیل و اجرا کردم) ولی این دو تا بازی به هیچ روشی اجرا نشدن از سایتای مختلف دانلود کردم iso بازیارو با ریجنای مختلف بازم اجرا نشدن فقط انگار تو pkg نسخه pal c12 وارد بازی میشد و همون اول بازی یه صفینه نشون میداد و بعدم فریز میکرد و بازی army men 3d هم با pkg وارد بازی میشد ولی همون اوایل مرحله اول بازی پرت میشد بیرون این بازیارو رو psp هم از طریق تبدیل به eboot تست کردم و اجرا نشدن تا اینکه اتفاقی یه سایتی دیدم که فایل eboot بازیای ps1 رو برای دانلود داشت از اون سایت دانلود کردم این دو تا رو و رو psp اجرا شدن به خوبی ولی هر چی این eboot ها رو تبدیل به pkg کردم بازم اجرا نشدن روی ps3 چند وقت پیشم دیدم یکی تو یوتوب بازی army men 3d رو روی ps3 super slim اجرا کرد کنسول خودمم super slim هست با هک hen البته تو اون ویدیو طرف از دیسک اورجینال بازی army men 3d استفاده کرد شما که انقدر پیگیری و به بازیای ps1 علاقه داری میتونی این دو تا بازی رو هر وقت حوصله کردی یه تستی کنی و اگر راهی برای اجرا شدن بازیا پیدا کردی رو ps3 super slim با هک hen به من اطلاع بدی

پایتخت ایران
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or