saeedsam7 کاربر سایت May 16, 2009 #16 نوشته شده توسط tomharrison: توجه : توی فولدر Anyregion Changer 1.1b یه فولدر دیگه هم هست که پر از فایله . اون فولدر رو هم کنار فایل های خود برنامه کپی کنید . بیشتر... توی لینکی که دادین واسه دانلودش بعد unzip یه فایل توشه فقط :confused: چیکار کنم ؟
نوشته شده توسط tomharrison: توجه : توی فولدر Anyregion Changer 1.1b یه فولدر دیگه هم هست که پر از فایله . اون فولدر رو هم کنار فایل های خود برنامه کپی کنید . بیشتر... توی لینکی که دادین واسه دانلودش بعد unzip یه فایل توشه فقط :confused: چیکار کنم ؟
kamran_dotnet کاربر سایت May 24, 2009 #17 نوشته شده توسط tomharrison: از ظاهرش چیزی قابل تشخیص نیست ، فقط امکان داره روی جعبه اون گوشه کناراش نوشته باشه For Sale In Korea Only ... شایدم نباشه . اما از ورژن Firmware میتونی تشخیص بدی که اگر 3.3K باشه یعنی کره ای هستش . بیشتر... آقا مال من گوشه جعبه نوشته (kor) آيا مال من كره ايه؟ يا j?
نوشته شده توسط tomharrison: از ظاهرش چیزی قابل تشخیص نیست ، فقط امکان داره روی جعبه اون گوشه کناراش نوشته باشه For Sale In Korea Only ... شایدم نباشه . اما از ورژن Firmware میتونی تشخیص بدی که اگر 3.3K باشه یعنی کره ای هستش . بیشتر... آقا مال من گوشه جعبه نوشته (kor) آيا مال من كره ايه؟ يا j?
dani8gb کاربر سایت Aug 4, 2009 #19 هست اما با برنامه هایی مختلف ریجنشو عوض کردن اموزشش تو قسمت ویی هست