گزارش آمار دستاوردهای The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered نشان می‌دهد

• Thread starter Thread starter sphac
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

sphac

کاربر سایت
آمار دستاوردهای The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered نشان می‌دهد خیلی‌ها هنوز خط داستانی اصلی را تمام نکرده‌اند شما هم مثل بقیه حواس‌تان به مأموریت‌های فرعی پرت شده؟

IMG_20250519_083030_206.jpg

نزدیک به یک ماه از عرضه‌ی The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered می‌گذرد، اما تنها بخش کوچکی از گیمرها موفق شده‌اند خط داستانی اصلی این نسخه بازسازی‌شده را کامل کنند. البته برای اثری مثل Oblivion، این آمار چندان عجیب نیست بسیاری از طرفداران می‌گویند آن‌قدر درگیر فعالیت‌های جانبی شده‌اند که هنوز سراغ مأموریت‌های اصلی نرفته‌اند.

خود من هم یکی از همان بازیکنانم! از همان روزی که بازی به‌صورت غافلگیرکننده در تاریخ ۲۲ آوریل منتشر شد، مشغول تجربه‌ی آن هستم و فعلا ترجیح داده‌ام دست نگه دارم و مسیر اصلی را دنبال نکنم. پس از آن‌که از فاضلاب‌های ابتدایی بازی بیرون آمدم و طلسم امپراتور را به جافری در صومعه‌ی Weynon تحویل دادم، تقریباً هر کاری کرده‌ام جز ادامه دادن داستان اصلی. عضو انجمن جنگجویان شدم، گوشه‌وکنار Cyrodiil را گشتم، چندین مأموریت فرعی انجام دادم و حتی مانند یکی از کاربران ردیت، سعی کردم از مرزهای نقشه فراتر بروم!

دلیل این همه بی‌توجهی به داستان اصلی، ساده است: مأموریت‌های فرعی Oblivion واقعاً فوق‌العاده هستند (و نمی‌خواهم هیچ بخشی را لو بدهم)، ضمن اینکه فعلا تمایلی به رویارویی با قسمت‌های دشوار خط اصلی ندارم به‌ویژه بخش‌هایی مثل کوواتچ. علاوه بر این، نمی‌خواهم سطح شخصیت بازی را هم بیش از اندازه بالا ببرم.

برای همین فعلاً در دنیای بازی آزادانه می‌چرخم، بدون هیچ فشاری برای پیشرفت در خط اصلی، تا زمانی که واقعاً احساس کنم وقت آن رسیده وارد ماجراهای جدی‌تر شوم. البته، در بازی‌هایی مثل آثار Bethesda مگر چیزی به نام «روش درست بازی کردن» هم وجود دارد؟ آزادی مطلق در انتخاب مسیر، دقیقاً همان چیزی‌ست که این بازی‌ها را خاص می‌کند. هر راهی را که انتخاب کنید، بازی با شما همراه می‌شود.

به‌نظر می‌رسد بسیاری از دیگر بازیکنان هم چنین رویکردی دارند. یک کاربر ردیت با نام MrCrispyFriedChicken در پاسخ به آمار پایینِ تکمیل داستان، نوشته است:
فعلا دارم دنبال ماهی‌های قاتل توی دریاچه Rumare می‌گردم. کلی کار دارم قبل از این‌که برم سراغ داستان اصلی!

کاربر دیگری با نام Roffear می‌گوید:
تا الان ۱۶۰ ساعت بازی کردم و هنوز نرفتم سراغ کوواتچ!

Ellert0 هم چنین اظهار کرده:
«از اون آدمای عجیبی‌ام که عاشق دروازه‌های Oblivion هستن. برای همین نمی‌خوام خط اصلی رو تموم کنم، چون می‌خوام هر ۶۰ دروازه رو قبلش پیدا کنم و ببندم.»

و نهایتا، PlayaHatinIG-88 نوشته:
۴۴ ساعت بازی کردم، یک سال کامل هم توی زمان بازی گذشته، ولی هنوز حتی پامو توی Weynon گذاشتم. اون نگهبان‌های بیچاره‌ی کوواتچ، دیگه امیدی به نجات ندارن!

بر اساس داده‌های فعلی، تنها ۲.۹۷ درصد از کاربران نسخه‌ی Xbox موفق به اتمام داستان اصلی شده‌اند. در مقایسه، این رقم روی Steam کمی بهتر و ۴.۴ درصد بوده است.

این تفاوت احتمالاً به این خاطر است که بازی روی Xbox از طریق Game Pass در دسترس کاربران قرار گرفته و بسیاری فقط برای امتحان وارد آن شده‌اند، بدون اینکه به‌طور جدی دنبال ماجراجویی‌هایشان را بگیرند. در سوی دیگر، بازیکنانی که روی Steam بازی را خریداری کرده‌اند، معمولا تعهد بیشتری برای ادامه دادن دارند.

با این حال، حتیبا وجود بیش از چهار میلیون بازیکن، این آمار پایین در نوع خود قابل توجه است. هرچند، واقعیت این است که بسیاری از بازی‌ها، چه یک نقش‌آفرینی ۱۰۰ ساعته و چه حتی یک کمپین داستانی ۵ ساعته، نرخ اتمام نسبتا پایینی دارند. تحقیقات متعدد نشان داده‌اند که بخش بزرگی از گیمرها حتی از مراحل ابتدایی یا آموزشی بازی هم عبور نمی‌کنند.

در مورد Oblivion Remastered، نباید فراموش کرد که با نسخه‌ی به‌روزرسانی‌شده‌ی یکی از آثار کلاسیک ژانر نقش‌آفرینی طرف هستیم؛ بازی‌ای که بسیاری از گیمرهای قدیمی، دو دهه‌ی پیش آن را به پایان رسانده‌اند. حالا شاید بسیاری از آن‌ها تنها به‌دنبال دوباره تجربه کردن دنیای خاطره‌انگیز Cyrodiil باشند، آن هم با گرافیک بهبودیافته و امکانات مدرن.

یا شاید هم مثل یکی از کاربران، ۷ ساعت زمان صرف کنند تا کتاب‌ها را با نظم خاصی بچینند و یک دومینوی کتابی عظیم به راه بیندازند!

The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered Achievement Stats Suggest Not Many of You Have Completed the Main Questline — Are You Getting Sidetracked Like Everyone Else? - IGN

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or