آمار جدیدی از میزان فروش بازی‌های Red Dead Redemption 2 و GTA V اعلام شد

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
دو عنوان Red Dead Redemption 2 و GTA V موفق شده‌اند تا به‌ترتیب به فروش 44 و 165 میلیون نسخه‌ای دست یابند. با بازی‌سنتر و جدیدترین اخبار بازی همراه شوید.
بازی GTA V و Red Dead Redemption 2

شرکت Take-Two به‌تازگی این آمارها را در آخرین گزارش مالی خود اعلام کرده است. فروش بازی تحسین‌شده Red Dead Redemption 2 از مرز 44 میلیون نسخه عبور کرده و این عنوان از لحاظ فروش دلاری، اکنون دومین بازی پرفروش 5 سال اخیر در آمریکا محسوب می‌شود. همچنین طبق اعلام تیک-تو، مجموع فروش سری Red Dead Redemption نیز به 67 میلیون نسخه رسیده است. این عدد نسبت به عدد اعلام شده در گزارش مالی قبلی تیک-تو، به‌مقدار بیش از 2 میلیون افزایش یافته است.

در همین حال، فروش بازی GTA V نیز همچنان رو به رشد بوده و مجموع فروش این عنوان، بر روی عدد 165 میلیون نسخه قرار دارد. ورژن نسل نهمی بازی فراتر از انتظارات تیک-تو عمل کرده و همچنین نسخه پنجم این سری محبوب چه از لحاظ فروش دلاری و چه از لحاظ تعداد، اکنون لقب پرفروش‌ترین بازی آمریکا در یک دهه اخیر را یدک می‌کشد. علاوه بر این، فروش کلی سری GTA نیز به عدد خیره‌کننده 375 میلیون نسخه رسیده است.

سال گذشته راکستار رسما ساخت بازی بعدی GTA را تأیید کرد و برخی شایعات به معرفی شدن این عنوان تا پایان سال 2022 اشاره داشتند. راکستار به‌دنبال این معرفی اولیه، اعلام کرد که «به محض آماده شدن» اخبار بیشتری را به اشتراک خواهد گذاشت.​

من ولی از دیدنش خسته نمیشم.
حتما زیاد بازی نکردی
اینقدر آنلاینشو رو 360 و ps4 رفتم
اینقدر خیابوناشو دیدم
اینقدر تو لودینگ ابرها گیر کردم
که حالت تهوع گرفتم از این بازی
استوری هم داستان آبکی هول محور مایکل
نقشه آنبالانس
پایین شهر
وسط بیابون
بالا کوه بلند
پشت کوه هیچی (حداقل سندی شور میذاشتن پشت کوه)

حتما زیاد بازی نکردی
اینقدر آنلاینشو رو 360 و ps4 رفتم
اینقدر خیابوناشو دیدم
اینقدر تو لودینگ ابرها گیر کردم
که حالت تهوع گرفتم از این بازی
استوری هم داستان آبکی هول محور مایکل
نقشه آنبالانس
پایین شهر
وسط بیابون
بالا کوه بلند
پشت کوه هیچی (حداقل سندی شور میذاشتن پشت کوه)
نه چنین نیست که هر کی مثل شما فکر نمیکنه "حتما زیاد بازی نکرده"

من فقط رو PS4 نزدیک به 600 ساعت بازی کردم، با PS3+PC احتمالا 1000 ساعت هم رد میشه،

دیگه به نظرم برمیگرده به تفاوت ادما و نظرات و سلیقه هاشون، قطعا بازی که 2013 منتشر و قبل از ان طراحی و ساخته شده با استاندارد های امروزی کامل نمیخونه، اما همین الان میلیون ها نفر مثل من هنوز هم برای این بازی اشتیاق دارند، کمااینکه احتمالا میلیون ها نفر هم مثل شما از این روند تکراری (هرچند محتوای انلاین جدید به وفور در این بازی دیده میشه) خسته شدند، این انتقاد حق شماست و قابل درکه، اما همونطور که مثلا من صدی نود از بازی های جدید یوبی خوشم نمیاد و حتی سمتشون هم نمیرم، شما هم به نظرم ایگنور کنید تا نسخه جدید، راک استار هم بعد از V بیکار نبوده، در همین خبر در مورد RDR 2 هم بحث شده.

نه چنین نیست که هر کی مثل شما فکر نمیکنه "حتما زیاد بازی نکرده"

من فقط رو PS4 نزدیک به 600 ساعت بازی کردم، با PS3+PC احتمالا 1000 ساعت هم رد میشه،

دیگه به نظرم برمیگرده به تفاوت ادما و نظرات و سلیقه هاشون، قطعا بازی که 2013 منتشر و قبل از ان طراحی و ساخته شده با استاندارد های امروزی کامل نمیخونه، اما همین الان میلیون ها نفر مثل من هنوز هم برای این بازی اشتیاق دارند، کمااینکه احتمالا میلیون ها نفر هم مثل شما از این روند تکراری (هرچند محتوای انلاین جدید به وفور در این بازی دیده میشه) خسته شدند، این انتقاد حق شماست و قابل درکه، اما همونطور که مثلا من صدی نود از بازی های جدید یوبی خوشم نمیاد و حتی سمتشون هم نمیرم، شما هم به نظرم ایگنور کنید تا نسخه جدید، راک استار هم بعد از V بیکار نبوده، در همین خبر در مورد RDR 2 هم بحث شده.
آخه مسئله اینه که هر بازی کششی داره GTA و R6 من وحشتناک بازی کردم R6 فکر کنم لول 299 رو دیدم
GTA هم فکر کنم بالای لول 300 رسیدم بخش آنلاینشو
بازی GTA قشنگ 2000-3000 ساعت زمان میبره به خاطر اون عظمتش
من دیگه نه تو آفلاین نه آنلاین دیگه چیزی نبود نداشته باشم یا کاری نبود که نکرده باشم
چلنج HEIST رو همون اولش رفتم
اکثر مودهای آنلاین
خریدC.A.S.INO و......
زیر دریای و هرچی که فکر کنی
تهشو دروردم دیگه
دیگه شورشو دراورده تو 3 نسل داره این بازیو عرضه میکنه
مسئله استاندارد نیست مسئله اینه که ما یه GTA جدید حداقل با یه محیط جدید میخوایم
خیلی خیلی تکراری شده
R6 هم همین شکل بود , ولی اینقدر اینقدر بازی افتاد رو مد تکرار و تغییرات افتضاح که زده شدیم

سلطان2 red dead.هنوز رو دست این بازی چیزی نیومده...ای کاش به جای gta الان متتظر red dead 3
بودیم...!!!دنیای رد دد رو بیشتر دوست دارم تا gta
دنیای رد دد (غرب وحشی) پر از زیبایی های وصف نشدنی هست . تماما نوستالژی . واقعا کاش رد دد 3 ساخته می شد . خیلی خیلی دنیا و داستان های خفنی داره . ولی خب غرب وحشی برای نسل جوان حاضر خیلی کشش نداره . اونا بشتر دنبال تکنولوژی و چیز های جدید هستند تا قدیمی

دنیای رد دد (غرب وحشی) پر از زیبایی های وصف نشدنی هست . تماما نوستالژی . واقعا کاش رد دد 3 ساخته می شد . خیلی خیلی دنیا و داستان های خفنی داره . ولی خب غرب وحشی برای نسل جوان حاضر خیلی کشش نداره . اونا بشتر دنبال تکنولوژی و چیز های جدید هستند تا قدیمی
خدا کنه قست 3 در هنگام جنگ داخلی اتفاق بیوفته مثلا جوانی ارتور و داچ....با اون صحنه های عظیم جنگ شمال جنوب امریکا...چه ماموریتهایی!!!

خدا کنه قست 3 در هنگام جنگ داخلی اتفاق بیوفته مثلا جوانی ارتور و داچ....با اون صحنه های عظیم جنگ شمال جنوب امریکا...چه ماموریتهایی!!!
فکرش هم دیوانه کننده هست با اون گرافیک و کیفیت و جزییات. راک استار کمپانی اول در جزییات هست . ریزترین چیزها اعمال می کند

• Like
Reactions: lomis and Tatsumaru

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or