آمار استفاده کاربران از کنسول ها در سال 2012

T1SHTΛЯ

کاربر سایت
images

طبق بررسی که سایت nielsen انجام داده است فعالیت عمده کاربران کنسول PS3 در استفاده از کنسولشان به رسانه ها ( دیدن فیلم ، استفاده از DVD - Blu-ray ) اختصاص داده شده است.

کنسول های بازی فقط برای بازی کردن نیستند و علاوه بر اجرای بازی ها می توانند عملیات پردازشی دیگری نیز در سیستم خود انجام دهند ، در حقیقت نسل هفتم کنسول های بازی یعنی PS3, Wii, Xbox 360 همچنان به عنوان یک پخش کننده ویدیویی به خوبی نقش خود را ایفا می کنند.
برای سومین سال در نظرسنجی، آمریکایی ها در سال 2012 بیشتر وقت خود در استفاده از کنسول هایشان را به کارهای ویدیویی اختصاص داده اند.

nielsen0314-610.jpg

این بررسی نشان می دهد که کاربران کنسول PS3 گفته اند که آنها 46 درصد از مجموع وقت خود در کار با این کنسول را به بازی کردن با آن اختصاص داده اند و بقیه زمان استفاده را صرف تماشای فیلم و تلویزیون ، گوش دادن به موسیقی و دسترسی به اینترنت کرده اند.
پردازش ویدیویی هم چیزی بوده که حدود 33 درصد از زمان استفاده کاربران کنسول Wii به آن اختصاص یافته است (کنسول دستی Wii U در این بررسی لحاظ نشده است).

محبوب ترین کنسول هم برای انجام بازیهای آنلاین در بین 3 کنسول PS3, Wii, Xbox 360 کنسول Xbox 360 بوده است.
کاربران کنسول Xbox 360 تقریبا 33 درصد از زمان بازی با کنسول خود را در موقعی انجام داده اند که به شبکه متصل بوده اند.

ظهور نسل بعد باید جالب باشد بویژه اگر کاربران به استفاده از کنسول هایشان برای دسترسی به رسانه های دیگر ادامه بدهند.

Source

واقعا ps3برا پخش فیلم عالیه.چند سال پیش یه نظر سنجی دیدم که یکی از مهمترین عوامل خریدps3 بلوری بوده..
حتی تو همین ایرانم هر کی بخواد بلو ری پلیر بخره میره یهps3میگیره

به جرات میشه گفت شبکه لایو بهترین شبکه برای آنلاین بوده با اینکه پولی هست اما حرف نداره و میارزه
یک چیزی تو این نمودار برای من جالب بود دیدن ویدئو تحت استریم از طریق Wii هست که قابل توجهه

محمد امين خدايي قدر خودتو بدون :d
توعلامه دهري واسه خودت:d
نميترسي بيان بدزدنت اينجوري پست ميدي؟;;)
دوست نازنین من عاشقه این حرفتم: يعني ميشه نسل بعد مثه نسل ps2 بشه هيچ فني وجود نداشته باشه؟
فقط این وسط یه سوال پیش میاد که اگه اینطوری بشه تکلیف خود شما چی میشه؟؟؟:d

جالبترین نکته اش بنظرم اینه که نشون میده بازی های انلاین هنوزم اونجور که فکر میکنیم گسترش پیدا نکردن
الان تو 360 که بیشترین امار رو داره فقط 33درصد هستش! تو پلی سه هم که کمتر هست و وی که کلا هیچی:d

خوب معلومه دیگه بهترین کنسول برا بازیps3فروشش هم که داره از 360جلو میزنه مدیا پلیر عالی هم هست >:d
شما وقتی میخوای کنسول بخری میری میبینی کدوم بیشتر فروخته اونو میخری؟:))) استدلال استنتاجیت تو حلقم =)))

به نظر من که آمار دقیقی هست ، من خودم بیشتر وقتم در استفاده از PS3 به دیدن فیلم می گذرد.
PS3 یک پلیر قدرتمند هست واقعا هر فرمتی که بهش دادم پخش کرده.
و آنچه که خودم دیدم بیشتر استفاده افراد از 360 هم در قسمت مولتیش بوده به خصوص تو کلوپ ها برای بازی Call .
اما به نظرم در نسل بعد این کنسول ها جای کاربری آنها عوض میشه.

وای این تایپیک خوراکه یه سری از دوستانه الن شروع میشه استارتشم اینطوری خورد::d
خوب دیگه این آمار نشون میده بهترین کنسول برای بازی چی هست و فروش فلان کنسول چرا بالا هست.
خوب معلومه دیگه بهترین کنسول برا بازیps3فروشش هم که داره از 360جلو میزنه مدیا پلیر عالی هم هست
خب آغاز میکنیم جنگه قدیمیو :d

دوست نازنین من عاشقه این حرفتم: يعني ميشه نسل بعد مثه نسل ps2 بشه هيچ فني وجود نداشته باشه؟
فقط این وسط یه سوال پیش میاد که اگه اینطوری بشه تکلیف خود شما چی میشه؟؟؟:d
من پیش فن xbox بودم و هنوزم میگم xbox در زمان خودش به طور غیره قابل وصفی از ps2 خفن تر بود.
در حاله حاضر هم 360 و ps3 در یه حد هستن از نظر کیفیتی که تو بازی ها ارایه دادن و بهتره ادم جفتشونو داشته باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or