آماده شدن کوجیما برای پروژه بعدی‌ همزمان با پولیش بازی Death Stranding

Fardad Maboudi

کاربر سایت
Death-Stranding-1.jpg

براساس اطلاعاتی که هیدئو کوجیما به تازگی در شبکه اجتماعی خود به اشتراک گذاشته تیم سازنده استودیو Kojima Productions در حال پولیش بازی Death Stranding و برطرف‌سازی باگ‌ها و ایرادات آن بوده و ظاهرا فرآیند اصلی تولید و ساخت بازی در فاصله دو ماه مانده به انتشار آن رو به اتمام است.
کوجیما در توییتر خود تایید کرد که پروسه پولیش بازی Death Stranding و اشکال‌زدایی آن در حال انجام بوده و خود ایشان نیز در حال آماده‌سازی برای نمایش مفصلی است که قرار است بازی در رویداد Tokyo Game Show داشته باشد. به طوری که مطلع شدیم در این نمایشگاه شاهد 80 دقیقه محتویات مربوط به این بازی درون دو پنل مجزا خواهیم بود. هم‌چنین کوجیما اظهار کرد که در کنار تبلیغ بازی مورد انتظار خود، در حال آماده شدن برای “پروژه بعدی” خود است. مشخص نیست منظور ایشان به چیزی مرتبط به خود بازی برای مثال بسته گسترش دهنده و یا...

Continue reading...

دسخوش استاد تو حالت RAGE Mode ـه كسي هم جلودارش نيست :D
جدا از خود DS منتظرم ببينم پروژه بعدی کوجیما چیه... \m/
آیا دث استرندينگ نسخه‌ی دوم داره...یا نه؟ و یا پروژه‌ی بعدی کوجیما کلا ی آی‌پی جدیده

• Like
Reactions: gintoki
فکر کنم میخواد تا سونی داره پول میده و هزینه می‌کنه کارای پیش تولید بازی جدیدش رو انجام بده ، بعدش دنبال ناشر جدید بگرده! LoL

یا شایدم یهو برای پروژه بعد، دیگه کامل برن زیرمجموعه سونی... دیگه اینسومنیاک که این همه سال مستقل بود رو به چنگ آورد بالاخره... کوجیما رو فکر کنم راحت تر بیارن زیر خودشون

• Like
Reactions: voldmort and g4mer
یا شایدم یهو برای پروژه بعد، دیگه کامل برن زیرمجموعه سونی... دیگه اینسومنیاک که این همه سال مستقل بود رو به چنگ آورد بالاخره... کوجیما رو فکر کنم راحت تر بیارن زیر خودشون
کوجیما کله شقه ، بعید می‌دونم الان که طعم استقلال رو چشیده ، باز بره زیر مجموعه جایی

کوجیما کله شقه ، بعید می‌دونم الان که طعم استقلال رو چشیده ، باز بره زیر مجموعه جایی
همین استقلال رو بهش سونی داده...:دی
چه بخوایم چه نخوایم اکثره پولدار ها یا سهام دار ها بیشتر از اینکه به فکر کار باشن به فکر جیب خودشونن:دی ته استقلال کوجیما بدون سونی پروژه ای هست که شاید یک چهارم سونی هم بودجه نداشته باشه... و اونوقته که باید دید مثل بقیه اشخاص مهم که مستقل شدن و رفتن سراغ بازی های کم هزینه محو میشه یا نمیشه...!خودمون رو فریب نمیخوایم بدیم که:دی بودجه کنار یک تیم خوب بازی خوب خروجیش میشه... تو بیا بودجه خوب رو از nd بگیر نتیجه کارشون همین میشه؟دی

همین استقلال رو بهش سونی داده...:D
چه بخوایم چه نخوایم اکثره پولدار ها یا سهام دار ها بیشتر از اینکه به فکر کار باشن به فکر جیب خودشونن:D ته استقلال کوجیما بدون سونی پروژه ای هست که شاید یک چهارم سونی هم بودجه نداشته باشه... و اونوقته که باید دید مثل بقیه اشخاص مهم که مستقل شدن و رفتن سراغ بازی های کم هزینه محو میشه یا نمیشه...!خودمون رو فریب نمیخوایم بدیم که:D بودجه کنار یک تیم خوب بازی خوب خروجیش میشه... تو بیا بودجه خوب رو از nd بگیر نتیجه کارشون همین میشه؟دی

استقلال لزوما به معنای تکی بازی ساختن نیست
بیشتر به انتخاب هم تیمی برمیگرده... کار تک نفره یا تک تیمه نیست بازیسازی
میازاکی با سونی تیم شد، بلادبورن رو زد... همون میازاکی کاملا با استقلال رفت با اکتیویژن و سکیرو رو زد
نمیخوام بگم کدوم بهتره یا نه، فقط بحثم اینه یکی مثل میازاکی زیر دو تا ناشر کاملا مختلف دو تا کار موفق و بزرگ داد بیرون!

چیزی که سونی به کوجیما داده، چیزیه که اصولا هر ناشری باید بده وگرنه طبیعتا کوجیما باهاشون همکاری نمی کنه... البته سونی خدایی یکم بیشتر از چیزی که اصولا یه ناشر دست سازنده میده، داده :دی

• Like
Reactions: gintoki
استقلال لزوما به معنای تکی بازی ساختن نیست
بیشتر به انتخاب هم تیمی برمیگرده... کار تک نفره یا تک تیمه نیست بازیسازی
میازاکی با سونی تیم شد، بلادبورن رو زد... همون میازاکی کاملا با استقلال رفت با اکتیویژن و سکیرو رو زد
نمیخوام بگم کدوم بهتره یا نه، فقط بحثم اینه یکی مثل میازاکی زیر دو تا ناشر کاملا مختلف دو تا کار موفق و بزرگ داد بیرون!

چیزی که سونی به کوجیما داده، چیزیه که اصولا هر ناشری باید بده وگرنه طبیعتا کوجیما باهاشون همکاری نمی کنه... البته سونی خدایی یکم بیشتر از چیزی که اصولا یه ناشر دست سازنده میده، داده :D
این مسئله کاملا فرق میکنه...fs اصلا با kp یکی نیست وضعیتش...:D
کوجیما قرار بود پروژه بعدیش بعد از mgs v برای مستقل شدنش یک بازی ایندی و کم هزینه باشه...وقتی سونی وارد ماجرا شد بازی تبدیل به اینی شد که داریم می بینیم... کوجیما تاکید کرده که تمرکز بازی روی بخش داستانی هست... کدوم ناشری اجازه میده به کوجیما که همه چیز بازیو فراهم کنه این همه بازیگر بیاره... یا اجازه بده قبل از psx شب قبلش تریلر بازی رو تو tga نشون بده(عنوانی که حداقل انحصاری زمانیه)...؟:دی
___
این نکته رو گفتم که یکبار یوشیدا با اگاهی تمام که بعضی از بازی های داستان محور سوددهی ندارن اما باز سونی به ساختشون ادامه میده گفتم:دی هیچجا بهتر از سونی پیدا نمی کنه:دی(مگر اینکه قضیه وصل بشه به sjw که رفتار سونی منو نگران میکنه:دی)

این مسئله کاملا فرق میکنه...fs اصلا با kp یکی نیست وضعیتش...:D
کوجیما قرار بود پروژه بعدیش بعد از mgs v برای مستقل شدنش یک بازی ایندی و کم هزینه باشه...وقتی سونی وارد ماجرا شد بازی تبدیل به اینی شد که داریم می بینیم... کوجیما تاکید کرده که تمرکز بازی روی بخش داستانی هست... کدوم ناشری اجازه میده به کوجیما که همه چیز بازیو فراهم کنه این همه بازیگر بیاره... یا اجازه بده قبل از psx شب قبلش تریلر بازی رو تو tga نشون بده(عنوانی که حداقل انحصاری زمانیه)...؟:D
___
این نکته رو گفتم که یکبار یوشیدا با اگاهی تمام که بعضی از بازی های داستان محور سوددهی ندارن اما باز سونی به ساختشون ادامه میده گفتم:D هیچجا بهتر از سونی پیدا نمی کنه:D(مگر اینکه قضیه وصل بشه به sjw که رفتار سونی منو نگران میکنه:D)
اتفاقا خود کوجیما هم جدیدا زیاد از پرچم رنگین کمون استفاده میکنه :D

• Like
Reactions: g4mer
مجبوره... میدونی... مجبوره :D
منم جاش بودم مجبور بودم :D
فرض کنید کسی که کوایت یکی از کاراکترهای کلیدی بازیش بوده... یا ایستر اگ های MGSهای قبلی...( :-" ) ، بعد الان یهویی تو این سن به راه راست هدایت شده باشه... باشه حتما! شما گفتید و منم باور کردم ایشون از درون متحول شدن:دی
مشخصه مجبوره:دی

---

جدای از این مسائل... چرا خود کرانچی آخه؟ :p

یعنی میشه یه روز دوباره ببینیم با کونامی آشتی کنه و ما رو از خماری دربیاره ؟! 8->8->
کوجیما دیگه مشکلی با کونامی نداره اتفاقا ازشون بخاطر چیزی که امروز هست تشکرم کرده خیلیا این نمیدونن ولی کوجیما دیگه نمیخواد متال گیر بسازه کوجیما mgs4 با یه عالمه فن سرویس ساخت که تمومش کنه هرچی بعد اون ساخت یا حساسیت خودش رو سری بوده (مثل peace walker) یا خواست کونامی (mgs5)
mgs5 gz اصلا یجورایی تک دمو بوده برا بازی بعدی کوجیما
--------------------------------------------------------------------------------
درباره کوجیما و سونی یا سونی هرجور شده همکاری بعد موفقیت ds با کوجیما ادامه میده و یه روزی میخره استودیو یا اینکه بعد برد تبلیغاتیشون و اون همه هزینه ول میکنن میره پی کارش:D:D:D

کوجیما دیگه مشکلی با کونامی نداره اتفاقا ازشون بخاطر چیزی که امروز هست تشکرم کرده خیلیا این نمیدونن ولی کوجیما دیگه نمیخواد متال گیر بسازه کوجیما mgs4 با یه عالمه فن سرویس ساخت که تمومش کنه هرچی بعد اون ساخت یا حساسیت خودش رو سری بوده (مثل peace walker) یا خواست کونامی (mgs5)
mgs5 gz اصلا یجورایی تک دمو بوده برا بازی بعدی کوجیما
استاد از سال 2000 هر چند یه بار گفته این متال گیر اخریش هست و دیگه نمیخواد بسازه !! من که باور نمیکنم یه زمانی بیاد که نخواد متال گیر بسازه !

فکر کنم میخواد تا سونی داره پول میده و هزینه می‌کنه کارای پیش تولید بازی جدیدش رو انجام بده ، بعدش دنبال ناشر جدید بگرده! LoL
با هر ناشري ، تحت حمايت سوني يا هر كمپانيه ديگه‌ای... در نهايت اين بازيه کوجیما هستش ک ب منو شما میرسه...و از اینکه کوجیما در فعال‌ترین زمان کاریش قرار داره واقعا خوشحالم...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or