آقای Chet Faliszek نویسنده Half-Life 2 کمپانی Valve را ترک کرد

Jill-Valentine

By hiding you show your true nature coward
Loyal Member
Untitled.png
آقای Chet Faliszek نویسنده عناوین Half-Life 2: Episode One و Half-Life 2: Episode Two، و بعضی از بازی‌های تحسین‌شده کمپانی Valve، این استودیو را بعد از ۱۲ سال ترک کرد.

او خروج خود را از استودیو طی بیانه‌ای که به GamesIndustry.biz داده بود، تأیید کرده است. او اشاره کرد که «هیچ‌چیز هیجان‌انگیزی در این رابطه وجود ندارد.»

آقای Chet Faliszek می‌گوید:

«من ۱۲ سال در آنجا کارکرده‌ام و موفق شدم بر روی تعداد زیادی از بازی‌های معروف و بعضی از سخت‌افزارها کارکنم.»

زمانی که در Valve کار می‌کرد، Faliszek بر روی ساخت بعضی از بازی‌های معروف کمپانی Valve مشارکت داشته است و وظیفه نویسندگی آن‌ها را برعهده‌گرفته بود.

همچنین او بر روی بازی‌ها زیر نیز کارکرده است و جز گروه نویسندگان این بازی‌ها بوده است:

Portal

Portal 2

Left 4 Dead

Left 4 Dead 2

به‌هرحال اخیراً او، در رابطه با توسعه عینک واقعیت مجازی Vive نیز مشارکت داشته است. لازم به ذکر است که این عینک با همکاری Valve و HTC ساخته‌شده است.

آقای Faliszek هیچ اشاره به قدم‌های بعدی‌اش نکرد.

«فعلاً هیچ خبری برای بعدازاین وجود ندارد. اگر کاری خواستم انجام دهم حتماً اطلاع می‌دهم.»

در ماه فوریه، Erik Wolpaw که مانند آقای Faliszek بر روی بازی‌های اشاره‌شده کارکرده بود، نیز کمپانی «والو» را ترک کرد.

سال پیش نیز، Marc Laidlaw نویسنده ارشد عناوین Half-Life و Half-Life 2 این کمپانی را ترک کرد.

با این حساب باید گفت که هیچ‌کدام از نویسندگان سری بازی‌های Half-Life دیگر در کمپانی والو حضور ندارند.

منبع

R.i.p Valve :(.
کار تمومه، دیگه بریزید دور تمام امیدهارو. من کلا از همین الان دیگه کاملا این کمپانی رو ازش قطع امید کردم، دیگه ساخت هاف لایف و پرتال (حتی اگه یه روزی ساخته بشه که نمیشه) برای من مفهومی نداره.
خوب شد که ایشون هم اومد بیرون، این ها انسان های فوق العاده خلاقی هستن و باید بازی بسازن، چرا جایی فعالیت کنن که همه کاری میکنه جز بازیسازی. امیدوارم تمام افراد خارج شده با هم یه استودیوی جدید تاسیس کنن، در اونصورت خلق بازی ای هم رده با هاف لایف اصلا دور از انتظار نیست.
یا اصلا بیان برن توی بتسدا و زیر مجموعه هاش کار کنن، فوق العاده میشه واقعا.

حداقل ميشه اينطور تلقي كرد كه براي بازي هاي داستان محور ولو بايد اين رو كفت : سارابادا

ديكه فكر كنم بازي هاشون به جند تا بازي مولتي و انلاين بيس خلاصه بشه.

اینجا Valve فدایی زیاد داره اما به هر حال حرف ها رو باید زد

یک کمپانی خیلی باید احمق باشه که یک دنیایی به این عظمت خلق کنه و در اوج موفقیت به صورت نصفه ولش کنه بره، واقعا حماقت Valve در این مورد مثال زدنی هست
Valve از یک کمپانی محبوب بازی سازی تبدیل شده به یک ماشین پول چاپ کنی و چه بسا حال بهم زن

من هم خیلی دوس داشتم که Half-life و Portal ادامه داشتن ولی»

Steam از یه بازیساز موفق تبدیل شده به یه ناشر موفق. این کجاش حال به هم زنه, معلوم نیست.

حیف شد واقعا......بازیهای ولو جدای از کیفیت عالی و بی نقصشون بازیهای جریان سازی هم بودن و میشدن منبع الهام و تکونی به صنعت میدادن......ادامه پیدا نکردنشون نه تنها برا طرفدارای این بازیها خبر تاسف انگیزی بود به نظرم به کل صنعت بازی هم ضربه زد... .

استیم متاسفانه خط مشی شرکت ولو رو عوض کرد.....از یه شرکت خلاق بازیساز تبدیلشون کرد به یه خدمات دهنده و بازی آنلاین ساز ثروتمند ........همشم به پول ربطی نداره....استیم اونقدر سالانه برا ولو درآمد های چند صد میلیونی داره که میشه با درآمد هر سالش کلی بازی ساخت مساله اینه که تفکر و خط مشی سران ولو عوض شده متاسفانه[-(

.

اینجا Valve فدایی زیاد داره اما به هر حال حرف ها رو باید زد

یک کمپانی خیلی باید احمق باشه که یک دنیایی به این عظمت خلق کنه و در اوج موفقیت به صورت نصفه ولش کنه بره، واقعا حماقت Valve در این مورد مثال زدنی هست
Valve از یک کمپانی محبوب بازی سازی تبدیل شده به یک ماشین پول چاپ کنی و چه بسا حال بهم زن
به نظرم كه pc كيمر ها اين نظر رو نداشته باشن ... الان ظرف مدت ٨ سال pc رو از يه بلتفرم رو به زوال و فراموش شده داره تبديل به راس اين صنعت ميكنه.

حالا كه از ساخت بازي كشيدن بيرون حداقل امتياز بازي هاشو بفروشن و اينطور ميشه اميدوار بود سازنده هاي خوبي برن سمتش كه بازي هاي شايسته اي بسازن :D
البته اينا انقدر توانايي مالي و... دارن كه با تقويت تيمشون يا هر راهي (مثل تاسيس استوديوي جديد و يا دادن ip هاشون به سازنده اي و همكاري يا نظارت بر كارشونو ...) بازي هاشونو ادامه بدن ولي امان از اين سياستهايي كه توجه به علايق كاربراشون براشون مهم نيس و فقط هدفشون $ بيشتره .

وقتی به HL2 فکر میکنم با اون جو استثنایی و مرموز همین الان هم فکر میکنم مو به تنم سیخ میشه یه بازی با اون نواوری به اون بزرگی فکرش را که میکنم چرا باید ادامه این سری ساخته نشه تنها کاری که میتونم بکنم کله مبارکم را باید بکوبم تو دیوار . این حرسی که سر ساخته نشدن ادامه این بازی من خوردم و دارم میخورم تو کل زندگیم سر هیچ چیزی نخوردم .
خدا این استیم را هرچند خوب ولی لعنت کنه که این ماشین پول سازی باعث شد این شخص چاقالوی خپل گنده بک شماره 3 این بازی را نسازه . دقیقا اگه تو هر صنعتی یه ظلمی بشه مطاقا بزرگترین ظلمی که میشه با صنعت بازی سازی کرد ساخته نشدن HL3 هست .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or