آقای Andrew House : احیای فرنچایزهای قدیمی نیازمند ظرافت و حساسیت بالاییست .

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

mgs2013

کاربر سایت
r033k62r0vxoky5ro538.jpg

نظرات جناب آقای Andrew House مدیر عامل SCE در مورد توجه سونی به احیای فرنچایزهای قدیمی ، در مصاحبه با The Daily Telegraph :
من خوشبین هستم نسبت به این مسئله ، احیای فرنچایزهای قدیمی مانند : Crash و Spyro ، اما باید همه ی جوانب احتیاط را رعایت و اندیشمندانه عمل کنیم ، نباید فقط بخاطر احساسی که نسبت به این فرنچایزهای قدیمی بینظیر داریم ، موجب خدشه دار شدن نام این عنوانهای بزرگ شویم .

The Daily Telegraph : آیا Sony همانند Nintendo علاقه مند به استفاده از فرانچایزهای قدیمی خود است :
اینکار خطرهایی به همراه دارد . نیازمند دقت و هوشیاری ، فقط مشکل این نیست که باید به شخصیت های قدیمی جانی تازه بدهیم . شخصیت هایی که مردم آنها را دوست دارند و بخشی از دوران زندگی آنها با این شخصیت ها شکل گرفته ، مطمئنا برای توسعه و بازسازی نیاز به زمان دارند ، ما راه را برای توسعه و بازسازی عناوین قدیمی باز گذاشته ایم .
احیای فرنچایزهای قدیمی برای ما یک امر عادی نیست ، هم اکنون ما با سیلی از کاراکترها و فرنچایزهای قدیمی روبرو هستیم که سونی آنها را در این نسل و حتی نسل قبل ادامه نداده است .
در زمان عرضه PS4 ، شایعاتی از نسخه ی جدید Crash Bandicoot بر سر زبانها افتاده بود ، اما میبینید که تا به الان هم در حد شایعه می باشد . نکته این است که حق امتیاز فرنچایز Crash در اختیار Activision می باشد ، اما بسیاری از فرنچایزها و بازیهای بزرگ قدیمی هنوز در اختیار سونی قرار دارند .
از صحبتهای جناب آقای Andrew House میتوان اینطور نتیجه گیری کرد که : Activision تمایلی به همکاری با سونی یا ساخت ادامه این فرنچایز توسط استودیوی محبوب ، Naughty Dog را ، ندارد .

شما با کدام فرنچایز قدیمی خاطره دارید و علاقه مند به احیای آن هستید .

rdbzdun23zhvm7vog1la.jpg

منبع

آخرین ویرایش:
شما با کدام فرنچایز قدیمی خاطره دارید و علاقه مند به احیای آن هستید .
Crash Bandicoot :x
البته اگه اکتیویژنِ %#^&% بذاره!:(

آخرین ویرایش:
شما با کدام فرنچایز قدیمی خاطره دارید و علاقه مند به احیای آن هستید

Tobal :(
این سونی که بلند شد به اسکوئر حال داد اینا هم پاشن این توبال رو بدن بره :(

این خبرو صبح از همین منبع که گذاشته شده دیدم ولی این تیکه رو خوده مترجم عزیز اضافه کرده که در قسمت صحبت های andrew house گذاشته شده
در زمان عرضه PS4 ، شایعاتی از نسخه ی جدید Crash Bandicoot بر سر زبانها افتاده بود ، اما میبینید که تا به الان هم در حد شایعه می باشد . نکته این است که حق امتیاز فرنچایز Crash در اختیار Activision می باشد ، اما بسیاری از فرنچایزها و بازیهای بزرگ قدیمی هنوز در اختیار ما قرار دارند .

چرا هیچ کدوم از حرف های بالا توو منبع نیست؟! :d

من نمیدونم اون وسط eddy و elena و drake و sackboy چیکار میکنه :| اینا که احیا شدن که اصلا نمردن که بخوان احیا شن :d

کرش دیگه آقا :| کرش میخوایم :|

_l_
u
acti
:d

این خبرو صبح از همین منبع که گذاشته شده دیدم ولی این تیکه رو خوده مترجم عزیز اضافه کرده که در قسمت صحبت های andrew house گذاشته شده

من از دوستان معذرت میخوام . اون قسمت نباید داخل نقل قول میرفت تصحیح شد . اون دوستمونم که میگه هیچکدومش توی منبع نیست با من لجه :d

من نمیدونم اون وسط eddy و elena و drake و sackboy چیکار میکنه :| اینا که احیا شدن که اصلا نمردن که بخوان احیا شن :d

کرش دیگه آقا :| کرش میخوایم :|

_l_
u
acti
:d

عکسم یعنی عوض کنم :d . حیفه

آره . جون عزیزت با ظرافت تمام کرش رو از اکتی بگیر بده بیرون :دی

اینکار خطرهایی به همراه دارد . نیازمند دقت و هوشیاری ، فقط مشکل این نیست که باید به شخصیت های قدیمی جانی تازه بدهیم . شخصیت هایی که مردم آنها را دوست دارند و بخشی از دوران زندگی آنها با این شخصیت ها شکل گرفته ، مطمئنا برای توسعه و بازسازی نیاز به زمان دارند ، ما راه را برای توسعه و بازسازی عناوین قدیمی باز گذاشته ایم .
احیای فرنچایزهای قدیمی برای ما یک امر عادی نیست ، هم اکنون ما با سیلی از کاراکترها و فرنچایزهای قدیمی روبرو هستیم که سونی آنها را در این نسل و حتی نسل قبل ادامه نداده است .

"This is very dangerous ground," Mr House laughs. "In concept, it is something we've been thinking about and discussing, and this is a shift for us. We've started to say that maybe there isn't anything wrong with going back and looking at characters that people still talk about, that were a big part of either their childhood or their youth. I definitely wouldn't close the door on that."

اگه معنی این جمله انگلیسی این میشه من کلا یه بار دیگه باید انگلیسی رو پاس کنم:d

اگه معنی این جمله انگلیسی این میشه من کلا یه بار یگه باید انگلیسی رو پاس کنم:d
شما که انگلیسی بلد هستی بیا خبرنگار شو :d . من ترجمم این شکلیه . اگه مشکلی هست مدیران و خبرنگاران رسمی بیان این تاپیکو ببندن . من از این بهتر بلد نیستم ترجمه کنم . توی جمله بندی و روون بودنش برای فهم بهتر موضوع سعی میکنم زیبایی کلام رو توی جمله ها بکار ببرم . آره ، ما بیسوادیم داداش :d .

کلا چیزی که ترجمه شده با چیزی که تو منبع نوشته دو تا چیز متفاوتن!:دی عین فارس نیوز!:دی

من از دوستان معذرت میخوام . اون قسمت نباید داخل نقل قول میرفت تصحیح شد . اون دوستمونم که میگه هیچکدومش توی منبع نیست با من لجه :d
نیازی به معذرت خواهی نیست.اون قسمت رو میدونی برای چی داخل نقل قول گذاشته بودی؟بهت میگم.چون شما این خبرو از روی اینجا که یکی از منابع معتبر جهانی هست با کمی دستکاری کپی کردی و خودتم نمیدونستی چیو داری کپی میکنی.بعد اون موقع میگیم بابا این ترجمه با منبع کلا زمین تا آسمون فاصله داره و اصلا andrew house روحش از این حرفا بی خبره میگی نه" طرف با من لجهlol.
اون سایتی هم که ازش کپی کردی 100بار بهشون گفتم که چرا خبرهاتون رو اشتباه و من در آوردی ترجمه میکنید ولی کو گوش شنوا.ظاهرا طرف دوست داره هر چیزی رو قاطی خبر کنه و میشه یه خبر جدید!...خبری که حتی سایت GAMEPUR تو خواب هم نمیبینه که همچین خبری وجود داره
:)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):))

لطفا دیگه کپی نکنید

آخرین ویرایش:
نیازی به معذرت خواهی نیست.اون قسمت رو میدونی برای چی داخل نقل قول گذاشته بودی؟بهت میگم.چون شما این خبرو از روی اینجا که یکی از منابع معتبر جهانی هست با کمی دستکاری کپی کردی و خودتم نمیدونستی چیو داری کپی میکنی.بعد اون موقع میگیم بابا این ترجمه با منبع کلا زمین تا آسمون فاصله داره میگی نه" طرف با من لجهlol.
لطفا دیگه کپی نکنید

یک خبر قسم خوردن نداره . اگه روزه ای شما بدون با همین کارت روزتو باطل کردی به دلیل تهمت زدن . من هیچ کپی ای نه از منبع در پیتی شما و نه هیچ منبع فارسی ای انجام ندادم . با همین زبون روزه این حرفو میزنم . برید خودتونو اصلاح کنید نیاز به راهنمایی دیگران نیست . خیلی زشته که یکی از دوستان خودتون که در همین انجمن فعالیت داره و بیشتر پستاش صرفا برای کمک و اطلاع رسانی انجام میشه و هیچ غرور کاذبی مثل بعضیا نداره اینطور به محض معذرت خواهی با این برخورد مواجه بشه . حق دارن کاربرا خودشونو سفت بگیرن و حتی به اشتباه کوچیکشون اقرار نکنن . چون بعضیا جنبشو ندارن . شما م بهتره برای تبلیغ منبع معتبر جهانیت یک جای دیگه رو پیدا کنی اینجا بقالی نیست ;)

آخرین ویرایش:
یک خبر قسم خوردن نداره . اگه روزه ای شما بدون با همین کارت روزتو باطل کردی به دلیل تهمت زدن . من هیچ کپی ای نه از منبع در پیتی شما و نه هیچ منبع فارسی ای انجام ندادم . با همین زبون روزه این حرفو میزنم . برید خودتونو اصلاح کنید نیاز به راهنمایی دیگران نیست . خیلی زشته که یکی از دوستان خودتون که در همین انجمن فعالیت داره و بیشتر پستاش صرفا برای کمک و اطلاع رسانی انجام میشه و هیچ غرور کاذبی مثل بعضیا نداره اینطور به محض معذرت خواهی با این برخورد مواجه بشه . حق دارن کاربرا خودشونو سفت بگیرن و حتی به اشتباه کوچیکشون اغراق نکنن . چون بعضیا جنبشو ندارن . شما م بهتره برای منبع معتبر جهانیت یک جای دیگه رو پیدا کنی اینجا بقالی نیست ;)
اگه حرفمو نتونستم ثابت کنم دیگه توی این انجمن در مورد شما صحبت نمیکنم

این متن سایتی هست که کپی کردی:

fsog14vn3c6488dd7fw5.jpg

اینم متن اولیه شما هستش که بعنوان صحبتهای Andrew House توی نقل قول یکجا گذاشتی:
اینکار خطرهایی به همراه دارد . نیازمند دقت و هوشیاری ، فقط مشکل این نیست که باید به شخصیت های قدیمی جانی تازه بدهیم . شخصیت هایی که مردم آنها را دوست دارند و بخشی از دوران زندگی آنها با این شخصیت ها شکل گرفته ، مطمئنا برای توسعه و بازسازی نیاز به زمان دارند ، ما راه را برای توسعه و بازسازی عناوین قدیمی باز گذاشته ایم .احیای فرنچایزهای قدیمی برای ما یک امر عادی نیست ، هم اکنون ما با سیلی از کاراکترها و فرنچایزهای قدیمی روبرو هستیم که سونی آنها را در این نسل و حتی نسل قبل ادامه نداده است . در زمان عرضه PS4 ، شایعاتی از نسخه ی جدید Crash Bandicoot بر سر زبانها افتاده بود ، اما میبینید که تا به الان هم در حد شایعه می باشد . نکته این است که حق امتیاز فرنچایز Crash در اختیار Activision می باشد ، اما بسیاری از فرنچایزها و بازیهای بزرگ قدیمی هنوز در اختیار سونی قرار دارند .
در ادامه دوستمون The End Of Ps اشاره میکنه که این قسمت جزء صحبتهاش نیست و خود مترجم اضافه کرده و شما هم از همه جا بی خبر میگید ببخشید حواسم نبود و این قسمتو از نقل قول در میارید:

mryzb10mg63ean1gbj23.jpg

خب شما جای ما چی فکر میکنید.هم شما و هم اون منبع تقریبا از هر لحاظ شبیه هم نوشتید.هم خبرنگار اون سایت و هم شما کلا خبرو چپو رو ترجمه کردید.

منبعی که خبرو ازش کپی کردی ساعت درج خبرش ساعت 17:04 دقیقه بعد ظهره و شما 17:53 دقیقه بعدظهر.شما منبع و عکس اینجا رو که قفل شده برداشتی با ترجمه اون منبع که ازش کپی کردی قاطی کردی و میگی من خودم ترجمه کردم.اینجا 3نفر به شما میگن که داداش اون چیزی که شما نوشتی با منبع هیچ ربطی به هم ندارن و شما نمی پذیری و تازه میگی کپی هم نیست که این دیگه اوضاع رو فاجعه بار میکنه:|:bighug:

درست مثل افسانه دونگی که طرف 500تا مدرک میاره " آخرش یارو میگه من بی گناهم:dدر پایان نماز روزه هاتون مقبول درگاه حق باشه;)

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or