آقای کوجیما خیلی ، خیلی ، خیلی فیلم سینمایی Pacific Rim را دوست دارد!

A.R.A.$.H

کاربر سایت

Pacific-Rim.jpg

آقای کوجیما فیلم سینمایی Pacific Rim که ساخته آقای Guillermo del Toro می باشد و پیرامون نبرد ربات ها و هیولاهای غول آسا است را یک هفته جلوتر از نمایش رسمی فیلم را تماشا کرده است و می گویند که بی نظیر است و می گویند هیچ وقت تصور نمی کردم شاهد چنین فیلمی در عمرم باشم!توئیت های ایشان را مشاهده می کنید :
— HIDEO_KOJIMA (@HIDEO_KOJIMA_EN) July 5, 2013

The emotional rush I had inside me was the same kind I had when I felt the outer space via "2001: A Space Odyssey" and….
and when I had touched the dinosaur in "Jurassic Park". Animation and special effects movies and shows that I loved in my childhood days -
they all truly exist in the screen. Director Guillermo del Toro offers this spectacular vision of massive kaijus and robots in PACIFIC RIM.
This film is not simply a film to be respected, but most importantly, it let us dream the future of entertainment movies.
Pacific Rim is the ultimate otaku film that all of us had always been waiting for. Who are you, if you are Japanese and won't watch this?
I hope you would accept this inspirational love letter that had traveled across the Pacific, written by Director Guillermo del Toro.

ترجمه :
"حسی که در حین فیلم داشتم مانند همان حس فیلم های 2001: A Space Odyssey و ... بود و زمانی که دایناسورها را در پارک ژوراسیک لمس کردم.انیمیشن ها و افکت های ویژه به من چیزهایی را که در بچگی دوست داشتم به صورت واقعی در پرده سینما آورد.کارگردان فیلم آقای Guillermo del Toro نمایی بی نظیر از ربات های غول پیکر kaijus را در PACIFIC RIM به نمایش گذاشت.این فیلم فقط نباید به عنوان یک فیلم تحسین شود ، بلکه مهمتر از آن به ما اجازه می دهد به سرگرمی های آینده نگاهی بیندازیم.Pacific Rim فیلمی که است که همه منتظر آن بودیم.مگر می شود ژاپنی باشید و این فیلم را نبینید.من امیدوارم این نامه عشق را که بر فراز اقیانوس پخش شده و ساخت Guillermo del Toro می باشد را قبول کنید."

فیلم Pacific Rim در ایالات متحده به خوبی دنبال نمی شود ، مخصوصا یک فیلم با هیولاهای غول آسا و بودجه 180 میلیون دلاری.تا هفته بعد باید صبر کنیم.همچنین آقای کوجیما صحبتی درباره اینکه الهام از این فیلم برای ساخت بازی خوب می باشد نکرده است!
VG247

این فیلم به شدت شبیه انیمه و فیلم های قدیمی ژاپنی هست تعجبی نداره نه تنها کوجیما بلکه همه ژاپنی باید از این فیلم خوششون بیاد :دی

الان جای تشکر بود؟:-/

من به شما گفتم دارم تشکر می کنم یا جایه دیگه گفتم که خودم خبر ندارمو شما دارین می گین؟ اصن من با شما صحبت کردم؟
سایت VG247 از خودش چیزی نداره و تمام خبرارو Feed می کنه، بخاطر اینکه بخوان تعداد viewer ها رو بیارن بالا هرچیزی که 1% هم با دنیای بازی ربط داشته باشه می زارن اونجا. جوری که نصفش ارزش گذاشتن اینجا رو نداره. اگرم شما برین توی بخش فیلم ها می بینین که یکی تمام این توییت ها رو گذاشته. یه زمانی بود هرکی از vg247 خبر میزاشت همه اذیتش می کردن.

هرکی از vg247 خبر میزاشت همه اذیتش می کردن.
آیه اومده شما هم باید پیروی کنید؟
حالا شاید این خبر زدنش درست نباشه (که اونم سلیقست برای خیلی ها جالبه) اما هرکی توی این انجمن میاد میگه فلان خبر روی توی بخش بازی خودش گفتند!بنا به این همه بخش باشه که دیگر خبر نداریم

سایت VG247 از خودش چیزی نداره و تمام خبرارو Feed می کنه، بخاطر اینکه بخوان تعداد viewer ها رو بیارن بالا هرچیزی که 1% هم با دنیای بازی ربط داشته باشه می زارن اونجا. جوری که نصفش ارزش گذاشتن اینجا رو نداره
اینکه ارزش گذاشتن داره یا نه رو شما تعین میکنی دوست من؟
شاید خبری از نظر تو بی ارزش باشه ولی برا بقیه مهم باشه
پس اگه احساس میکنی خبری برات ارزش نداره وارد تاپیکش نشو و پست نده خود به خود اگه کسی استقبال نکنه خبر میره پایین

خب از همین الان شرط می بندم MGS6 ـی اگه تو کار باشه !! نبرد Boss هاش عین این می مونه !! و تاثیر این فیلم بر روی تم ِ بازی !
فک کن ! Snake باید با همچین غول هایی در بیافته ! ( البته اگه MGS6 با Snake ـی درکار باشه )

آخرین ویرایش:
به زودی فیلم و به صروت " کپی " و تازه " رایگان " دانلود خواهم کرد تا لبخندی طعنه آمیز به سازنده فیلم داشته باشم . پیش به سوی نابودی صنعت فیلم :))

ژاپنی ها کلاً از رباتهای بزرگ خوششون میاد نمونه ش هم سری Gundam :دی

مگه فیلم ژاپنیه فریدون ؟!

- - -ویرایش - - -

اینم جزئیات فیلم :

[h=2]Details[/h] [h=4]Official Sites:[/h] Official Facebook | Official site
[h=4]Country:[/h] USA
[h=4]Language:[/h] English
[h=4]Release Date:[/h] 12 July 2013 (USA) See more »
[h=4]Also Known As:[/h] Titanes del Pacífico See more »
[h=4]Filming Locations:[/h] Pinewood Toronto Studios, Port Lands, Toronto, Ontario, Canada See

- - -ویرایش - - -

ولی عجب سایت باهالی داره این فیلم :

http://wwws.warnerbros.co.jp/pacificrim/

مگه فیلم ژاپنیه فریدون ؟!

- - -ویرایش - - -

اینم جزئیات فیلم :

Details

Official Sites:

Official Facebook | Official site
Country:

USA
Language:

English
Release Date:

12 July 2013 (USA) See more »
Also Known As:

Titanes del Pacífico See more »
Filming Locations:

Pinewood Toronto Studios, Port Lands, Toronto, Ontario, Canada See

- - -ویرایش - - -

ولی عجب سایت باهالی داره این فیلم :

8月9日(金) 3D/2D同時公開|映画『パシフィック・リム』公式サイト
کجا فریدون گفته که فیلم ژاپنیه!!:-/:d

کجا فریدون گفته که فیلم ژاپنیه!!:-/:d

نمیدونم !!! اسم ژاپن میاد یعنی اول تا اخر همه چی ژاپنیه !!! مثلا الان سایت بازی با اینکه برای وارنر براس هست !!1 اما ژاپنیه :)) در صورتی که وقتی زده کش.ر آمریکا ، باید زبان هم انگلیسی بیاد !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or