آقاي Koshi Nakanishi کارگردان Resident Evil 9 خواهد بود

• Thread starter Thread starter Adam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Adam

عضو تحریریه
resident7.jpg

آقاي Koshi Nakanishi، کارگردان رزیدنت اویل 7، کارگردانی بازی بعدی از سری رزیدنت اویل را بر عهده خواهد داشت. همانطور که در نمایشگاه دیجیتال Capcom Next تایید شد، Nakanishi كارگردانی نسخه‌ی جديد اين سری را برعهده خواهد شد که انتظار می‌رود Resident Evil 9 باشد.

Nakanishi گفت: پی بردن به اینکه بعد از Resident Evil 7 چه کاری باید انجام داد، دشوار بود. اما من آن را پیدا کردم و صادقانه بگویم، این احساس قابل توجهی است. هنوز نمی‌توانم جزئیاتی را به اشتراک بگذارم.

در حالی که هنوز به طور رسمی، كمپانی Capcom اطاعاتی در مورد رزيدنت اويل بعدی منتشر نكرده است، در ماه‌های اخیر، گزارش‌های مربوط به پیشرفت توسعه‌ی Resident Evil 9 افزایش یافته است. طبق گفته‌های اينسايدر معروف Dusk Golem بازی Resident Evil 9 ممکن است در اوایل سال 2025 عرضه شود. Dusk Golem سابقه قوی در افشای اطلاعات محرمانه در مورد بازی‌های ویدیویی دارد. Dusk Golem همچنین قبلاً ادعا کرده بود که Resident Evil 9 می‌تواند یک عنوان جهان باز باشد.

سری Resident Evil همیشه جایگاه ویژه داشته ولی خب این اوپن ورد شدن ممکنه باعث طولانی تر شدن روند توسعه بشه
بنظرم محیط بزرگ در حد far cry بدرد این سری نمیخوره
البته بعدا یکسری اطلاعات آمده که بازی به اون شکل اوپن ورد نیست بیشتر شبیه ویلیج و اویل 4 هست با نقشه بزرکتر

خبر خوبی هست نسخه ۷ علاوه برداستان گیم پلی خوبی هم داشت که با دوربین اول شخص بخوبی ترکیب شده بود تنها مشکلش طراحی بعضی از
امیدوارم ریمیک نسخه 0 یا 1 هم بزودی معرفی بشه
این سری جایگاه خاصی توی قلب من داره و عامل اصلی گیمر شدن من هست خیلی خوشحالم که هر کدوم از نسخه ها فروش قابل توجهی داره و تونسته تبدیل بشه یه ip اصلی ناشر بزرگی مثل کپکام که هر کدوم از ipهای دیگرش هم کلی طرفدار داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or