آرکامی دیگر غیر از Arkham Origins!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Grey Warden

Dragon Age Scholar
Loyal Member

دیروز در توییتی از طرف Kevin Conroy وی رسما اعلام کرد در صداگزاری بتمن در بازی Batman: Arkham Origins نقشی ندارد اما قسمت جالب توجه گفته وی در مورد صداگذاری بتمن دیگری از سری آرکام است.
وی اعلام کرد در بازی بتمن آرکام جدید حضور دارد اما این بازی Arkham Origins نخواهد بود زیرا این نقش قبلا توسط صداگذار Ezio Auditore یعنی Roger Craig Smith پر شده است.اما پس از این صحبت توییت وی به سرعت پاک شد.

مسلما پاک شدن این توییت به این علت بوده که وی چیزی را اعلام کرده که هنوز وقتش نرسیده بوده,این که بتمن دیگری نیز در وارنر در حال ساخت است.بتمنی که به احتمال زیاد توسط Rocksteady ساخته می شود و چیزی کاملا متفاوت از بازی امسال خواهد بود.

منبع

بینم یعنی من دارم درست فکر میکنم ؟! /:)
یعنی قراره سری رو بکنن مثل CoD امسال استودیو A بسازه سال بعد استودیو B و این چرخه ادامه دار باشه ؟! :-/

من که IW خود = RS رو اینجا یافته ام :دی

یعنی قراره سری رو بکنن مثل CoD امسال استودیو A بسازه سال بعد استودیو B و این چرخه ادامه دار باشه ؟! :-/

نه دیگه اوریجینز که بیاد دیگه تا 2015 خبری از بتمن نیست
فکر کنم چرخه زمانی دو ساله باشه :-s
خودم :d

آخه چرا؟ :crying1:
صدای Ezio روی Batman فکر نمی کنم جالب بشه :d
بدترین خبر ماه بود :-&

احتمال واضح عنوان بعدی قرار هست نسل بعدی باشه و RS الان از oct 2011 مشغوله و بعد از عرضه نسل بعد ممکنه مدتی بعد معرفی بشه و برای q3 یا 4 سال 2014 عرضه بشه! و خب ی عنوان 2 سال و اندی ساخت بعیده خروجی ضعیفی داشته باشه اونم بازی استودیویی مثل RS!
در مورد عرضه سالانه فقط باید امیدوار بود که origins چیز تاپی نباشه مگرنه احتمالش هست!

طرف گفته Soon تو مشتری هم زندگی کنی 2 سال دیگه سون نیست :دی ولی 2014 چرا :دی

احتمال واضح عنوان بعدی قرار هست نسل بعدی باشه و RS الان از oct 2011 مشغوله و بعد از عرضه نسل بعد ممکنه مدتی بعد معرفی بشه و برای q3 یا 4 سال 2014 عرضه بشه! و خب ی عنوان 2 سال و اندی ساخت بعیده خروجی ضعیفی داشته باشه اونم بازی استودیویی مثل RS!
من که بچه های RS رو خیلی قبول دارم :دی شوما بگو همین Q4 امسال اصلاً من موشکلی ندارم :دی

خدا کنه دیگه تو این بتمن یه خبری از Justice League باشه:|:d!

نه دیگه اوریجینز که بیاد دیگه
تا 2015 خبری از بتمن نیست
حالا که استودیوها فرق میکنه،زمان ساخت آرکام بعدی که Rocksteady میسازه حتما شروع شده!دیگه اواخر 2014 یا نهایتش اوایل 2015 منتظرش باشیم!

نشد دیگه!
عاشق بتمن هستیم ولی سوءاستفاده نکنید بزنید تو فاز میلک دیگه
حداقل یک بتمن توی گوتام یا جای دیگه ای بدید آرکام بسته نابودش نکنید

VIVA Rocksteady! پس معلوم شد چرا روی B AO کار نمیکردن. ببینیم بتمن روی نسل بعد چه شکلی خواهد بود. فقط امیدوارم از UE4 استفاده بشه و نه مثل Thief بیان و از UE3 استفاده کنن (البته همین هم خوبه، TCSC Black List که از UE2 استفاده میکنه!:d)
من که چشم بسته میگم شاهکار (نه بابا!:d) بی صبرانه منتظر صدای خارق العاده زیبای کانروی میمونیم.

راجر هم قشنگ دوبله میکنه خدا وکیلی.بدرد جوونی های بتمن می خوره.صداش گرمی خوبی
روراست باشم باهاتون؟خب راجر دوبلور سونیک هم هست.دیگه بقیه دلایل طرفداریم با خودتون
امیدوارم کانروی از نقشش توی بتمن(نسل بعدی)به خوبی دو بازی این نسلش بر بیاد

اگه بتمن دیگه ای بیاد علاوه بر اوریجینز من اون قدر خوش حال میشم که دلم میخواد خودم رو از برج میلاد بندازم پایین

- - -ویرایش - - -

امکانش هست چون ارکهام سیتی 2011 اومد و این 2013 میاد و بعدی هم ممکنه 2015 یا زودتر اونم رو ps4 بیاد!!!!!!!!!!!!!!!ارکهام اوریجینز هم احتمالش هست برای کنسول های نسل بعد بیاد مثل ارکهام سیتی که گفتن فقط برای ps3 و pc و x360 هست ولی برای وی یو هم اومد

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or