آخرین مصاحبه مربوط به Assassin's Creed + اطلاعات جدید

rezaigi2004

کاربر سایت
مصاحبه با lead designer بازی از Ubisoft Montreal آقای Patrice Desilets

assassins-creed-20071022020220961-000.jpg

در حال حاضر چهار سال از ساخت Assassin's Creed میگذرد آیا اکنون به اون چیزی که تصور میکردید از بازی رسیدید؟

هر هفته که از ساخت این بازی میگذشت اهداف جدید در بهتر شدن بازی بر ذهن ما وارد میشد در واقع ما در ابتدا 35 عملیات اجرایی برای بازی داشتیم حال 120 هدف را دنبال نمودیم و در حال اتمام آنها هستیم.

چه تعدا افراد بر سیستم حرکت کارکتر بازی کار میکنند؟

افراد گروه اکثرا همان سازندگان و کار کنان کار بر روی کارکتر عنوان و سری Prince of Persia هستند و به همراه قدیمی های گروه Alex و Richard مجموعا 15 نفر روی این کارکتر کار میکنند.

ما در بازی همه چیز را از یک بازی در قالب open-world خواهیم دید؟

ما با یک بازی متفاوت خواهیم آمد اما بعد از گذشت 4 سال تکنیک های به کار رفته در بازی را تصور کنید! من هر وقت با بچه ها شب های 5 شنبه صحبت میکنم بهشون میگم آیا میتونید ادامه بدید؟! یعنی ما هر روز کار جدید و تکنیک خاص رو در این 4 سال به بازی اضافه کردیم تصور کنید این بازی چقدر عظیم هست!

میخواهید Assassin's Creed همه وجود شما باشد؟

نه..فقط 50%

شاهد چند ماموریت در بازی خواهیم بود و زمان به اتمام رساندن حدودی بازی؟

در یک شهر 60 ماموریت هر هر یک دارای 60 سلحشور قرون وسطایی میباشد که هر یک را میتوانید در 3 حالت مختلف به قتل برسانید بازی در حدود 8.5 ساعت طول میکشد که به پایان رسانید.

assassins-creed-20071022020219008-000.jpg

روند ماموریت و انجام بازی را شرح میدهید...

بازی داری کلان شهر و روستا های مختلفی میباشد که با طی کردن و کسب مدرک های مختلف میتوانید به دشمن و کارکتر مورد نظر خود برسید گاه در بازی با توجه به هوش مصنوعی بالا شما بر خلاف داستان میتوانید 3 دشمن از 60 دشمن را از پای در بیاورید اما این مورد باعث سرعت بخشیدن به اتمام بازی نمیشود بلکه در مراحل بعدی بازی کار برای یافتن شما سخت میشود.

lead پلتفرم بازی کدام هست؟ چرا همش نمایش های بازی از X360 هست؟

خیلی سخت... اما به طور کلی کنسول X360 کنسول همگانی میباشد و PS3 نیز جای خود را دارد به طور کلی نظر شخصی من در مورد جنگ کنسول ها این است که تکنیک های ساخت بازی یک طرف و فروش کنسول در طرف دیگر قرار دارد که هر یک بازی تغییرات نسبی در بازی میشود اما این مورد در AC فرقی ندارد.

آخرین ویرایش:
توی این همه بازی که November میاد اگه بخواد همشون طولانی باشه که هیچ کدوم رو نمیرسید تموم کنید ....
به نظرم 8.5 ساعت گیم پلی مفید برای این بازی اصلا کم نیست ....

من فكر ميكنم اشتباه شده ، 8.5 ساعت براي كل بازي نيست !

به فرض اگه هم باشه خودتون ميتونيد بيشترش كنيد !!:) چه جوري ؟ هم طور كه ميدونيد بازي Free Roaming هستش پس تو شهر چند ساعت همين جوري با اسب بچرخيد !:biggrin1:
گفته زمان مفید واسه بازی 8.5 ساعت

زیادم بد نیست .تازه مامیریتایه فرعی هم داره.تو ابان بازی زیاد میاد باید وقت برایه بازیایه دیگه هم بزاریم(شایدم یوبی میخاد این کار رو بکنه که ما منتظر قسمتا یه بدیش شیم)

تقریبا غیرممکنه بازی به این وسعت فقط 8.5 ساعت گیم‌پلی مفید داشته باشه

توی بازی 3 تا شهر هست
و توی هر شهر باید 3 نفر آدم مهم رو ترور کنید ... یعنی در مجموع 9 نفر

برای رسیدن به هرکدوم از این آدما باید چیزی حدود 10-15 تا Side Quest انجام بدین تا بتونین اطلاعات اون شخص مثل محل رفت و آمدش، چجوری میشه پیداش کرد، چه ساعتی میشه پیداش کرد، چجوری میشه ترورش کرد و ... رو بدست بیارین. بعد تازه وارد ماموریت اصلی بشین که ترور کردنه اون شخصه و بعدش هم فرار کردن

حالا خودتون حساب کنین که میشه بازی فقط 8.5 ساعت گیم‌پلی داشته باشه؟؟
یعنی برای کسب اطلاعات و ترور کردن 1 شخص و فرار کردن از اونجا زیر 1 ساعت زمان لازمه؟؟

احتمالا اون 8.5 ساعت برای هر کدوم از شهرها بوده

سازندش بازي رو برات از حفظ ميره ولي من و تو بايد 4 ساعت بازي كنيم تا بفهميم دنيا دست كيه پس كم كم 15 ساعتي تو بازي بايد چتر پهن كني
و عمرا از برو بچ خودمون تو 8.5 ساعت بازي رو تموم نمي كنه شما نگران نباشيد;)

8.5 ساعت خوبه;)
ولی بعضی جاها آدم گیر میکنه + 1-2 هم باید بازی کرد تا فهمید باید چی کار کرد
+ یه بار رو Normal یه بار هم رو Hard هم برد تا آخر:blushing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or