آخرین ویرایش:
عزیزم شما مگه گیمر نیستی؟روی آخرین فریمور کار نکنه به هیچ دردی نمیخوره حتی لای جرز دیوار با عرض معذرت.
تقریبا تمام کسایی که PS4 دارن و ازش استفاده میکنن شده برای انجام بازیای جدیدم آپدیت کردن و هیچ کس فریمور عهد بوقی 1.76 رو نداره، یا حتی فریمورهای بالاترشو.
بله نظر من هم همینه شایذ یکی از دلایلی که هک تا الان منتشر نشده همین باشه چون سونی با این ابدیت های تکراری که میده همه رو مجبور به ابدیت میکنه و مثلا هکر میشینه و چند ماه روی هک ۱.۵۰ کار میکنه وقتی که موفق میشه ورژ های جدید تری اومدن و امکان دانگریدم که نیست:unamused: به هر حال با این روش هایی که اومده واسه ریختن بازی غیر قانونی هک زیادم دور از ذهن نیست...شما انگار اصلا در جریان نیستین این قضایای هک PS4 برای فریمورهای قدیمیه. همه کسایی که بازی میکنن حتی آنلاینم نزنن بازی جدید بگیرن مجبورن آپدیت کنن و کسی نیست هنوز فریمور 2XX یا 1.76 داشته باشه که از کاستوم فریموری که قراره بیاد استفاده کنه. (منظورم گیمراست وگرنه مغازه دارای توپخونه تو انبارشون دارن)
اگه به همین سادگی بود برای فریمورهای جدید هک بیاد تا الان خبرش اومده بود.
دانگرید هم به همین سادگیا نیست و هیچ خبر رسمی نشده که کسی در حال کار کردن روش باشه. ضمنا من بخوام از هک استفاده کنم (هک برای آخرین فریمور بیاد مثلا) دو تا کنسول میگیرم اگه هک برای آنلاین اذیت کنه. اگه هم نه و مثل PS3 باشه نیازی به این کار نیست دیگه.
اگه مثل من هی فریمورتون رو آپدیت کردین و ته دلتون هک میخواید با این حرفا خودتونو دلداری ندین
هک بیاد راه برای بن نشدن زیاده چون کنسول هک شده دست هکراست و میتونن با انواع و اقسام روش از بن شدن پایرت بازا جلوگیری کنن.
دقیقا مثل کنسولای 360 و پلی3 که باهاشون مثل بنز بازیای کپی رو آنلاین میزدیم.
نمیگم 100% اینطوری میشه ولی به هر حال بعد گذشت یه مدت زمان حتما اینطور میشه.