آخرین اخبار هک PS4 | آخرین ورژن Firmware هک 12.52 | (پست اول مطالعه شود)

.M.A.H.

کاربر سایت
سلام

توجه توجه

آپدیت12.52 کنسول PS4 هک شد

نوع هک ، نوعی دیسک بلوریی است که در کنسول قرار میدید و واردش میشوید تا کنسول هک شه

کافیه اپدیتت از v9.00 تا 12.52 داشته باشید ( لازم نیست دستگاهتو به 12.52 آپدیت کنید )

خرید رایتر بلوری برای من و شما ، اقتصادی نیست اونم فقط برای 1 عدد دیسک رایت کردن ..الان فکر کنم رایترش بالا 15 میلیونه
اگه 1 عدد دیسک میخواهید فقط برای خودتون ..بهترین کار خرید دیسک هست که تو بازار دورواریه 200 یا 300هزار تومان ایناست

5

.​

آخرین ویرایش:
اینکه بگیم هک 5.55 منتشر نخواهد شد اشتباهه.
به دلیل:
اینکه اگه ps4 هی اپدیت بده و هک بیرون درز نکنه ارزش هکر میاد پایین مثلا:هکر=5.05<سونی=6.05
اینکه هکر بیکار نیست هک کنه و منتشر نکنه مگه بلانسبت مرض داره!

اینکه بگیم هک 5.55 منتشر نخواهد شد اشتباهه.
به دلیل:
اینکه اگه ps4 هی اپدیت بده و هک بیرون درز نکنه ارزش هکر میاد پایین مثلا:هکر=5.05<سونی=6.05
اینکه هکر بیکار نیست هک کنه و منتشر نکنه مگه بلانسبت مرض داره!

هک کردن ممکنه دلایل مختلفی داشته باشه....ممکنه هکر بخواد اسمش بیفته سر زبونا...ممکنه هکر بخواد نسبت به همکاراش خودی نشون بده...ممکنه هکر بخواد هک رو بفروشه....ممکنه هکر برای این که ببینه استعدادش چقدره هک کنه...ممکنه بخواد با هک کردن توسط شرکت سازنده استخدام بشه در ازای منتشر نکردن هک و خیلی دلیل ها دیگه هم هست که لزوما نباید منتشر بشه....

البته در این مورد خاص که هکر ها اولا گروهی کار دارن میکنن چون کار اسون و کم زحمتی نیست و خیلی پیچیده اس...دوما چون تا حالا نسخه های مختلف منتشر کردن اینم احتمالا میکنن...و البته رایگان چون تا حالا هم بوده...

این پست در woloo ماله اوایل هک بوده یکمی قدیمه ی به نظر من 5.55 به زودی منتشر میشه چون به قول دوستان یه هکر مشکل نداره بیاد کلی وقت بزاره هک کنه آخرش هیچی !!
الان منتشر نمی کنند چون براشون پیگرد قانونی داره الان ورژن اصلی 5.55 (5.56) هست اگه منتشر کنن فقط شرکت سونی نیست که شکایت کنه کله شرکت های بازی سازی شکایت خواهند کرد . (پس به احتمال زیاد تا موقع انتشار فریمور 6.00 هک منتشر نمی شه )
پس لطفا صبور باشید
بار ها دوستان اشاره کردند ، به این سایت ها توجهی نکنید مطمئن باشید دوستان در اولین فرصت بعد از انتشار هک به همه اطلاع میدن

این طور که نوشته میگه سعی کنین یه دستگاه 5.05 گیر بیارین که خیلی نا امید کننده است
اینطور ننوشته! شما اینطور ترجمه کردید! فقط گفته فعلا،بهترین گزینه برای هک همین کنسولای فیرمویر 5.05 چون هیچ هکر معتبری خبر از انتشار هک نسخه جدید نداده. کساییم که کنسولشون اپدیت و نمیخوان یا نمیتونن ps4 5.05 تهیه کنن ،باید صبر داشته باشن. چیزی واسه نگرانی نیست چون برای 5.05 ام همین مسخره بازیا بود.

سلام دوستان خبری که شاید خالی از لطف نباشه.
یوتوبر معروف به نام "andrew2007"با انتشار ویدیویی هک کامل 5.55 رو به اثبات رسوند.عنوان ویدیو هست:
My Jailbroken PS4 After 9 Months

درضمن سایتی به نام "vipfree"که ادعای انتشار هک رو داشت توسط من تست گردید و طبق پیشبینی من mira+hen رو از نسخه 5.05 کپی گرفتن و ریختن تو پوشه 5.55.
یا علی.......

یوتوبر معروف به نام "andrew2007"با انتشار ویدیویی هک کامل 5.55 رو به اثبات رسوند.عنوان ویدیو هست:

درضمن سایتی به نام "vipfree"که ادعای انتشار هک رو داشت توسط من تست گردید و طبق پیشبینی من mira+hen رو از نسخه 5.05 کپی گرفتن و ریختن تو پوشه 5.55.
یا علی.......

اگه صحت داشته باشه که عالیه ولی با توجه به اینکه خبرش هیچ جا پخش نشده نتیجه میگیریم که شایعه هستش

یا علی.......
من نگفتم منتشر شده اما اینکه هک شده و پرایوت هست واقعیه.اخه برخی میگفتن که اصلا 5.55 هک نشده!

n,sjhk f
من نگفتم منتشر شده اما اینکه هک شده و پرایوت هست واقعیه.اخه برخی میگفتن که اصلا 5.55 هک نشده!
بله قطعا درسته ، موضوع این هک کلا از این قرار بوده که dev kit بازی سازی ps4 که امکان debug هم به دستگاه اضافه می کنه و برای تست بازی های تولید کننده گیم هست دست یه هکر افتاده و هکر عزیز هم فایل هایی که گرفته رو زیر و رو کرده و راه اضافه کردن این قابلیت رو به باقی کنسول ها پیدا کرده یه جورایی عین کرک کردن برنامه که باید اول بخری برنامه رو تا بفهمی از چه طریقی قفلش باز میشه چه فایلی بعد از باز شدن قفل تولید میشه و ... که شبیه سازی کنی ، حالا احتمالا اون نسخه ای که هکر داشته مرتبط با آپدیت 5.05 یا پایین تر بوده و تو آپدیت جدید یک سری چیزا فرق کرده ، چون این قابلیت debug وقتی اضافه میشه مثل باقی قابلیت های نرم افزاری کنسول میتونه چیزی بهش اضافه شده باشه یا چیزی ایمن تر شده باشه یا ... یا حتی مثلا بررسی کردن لایسنس دستگاه براش حساسیت بیشتری به خرج داده باشه یا هرچی به همین دلیل هنوز طبق توییتر آقای هکر در حال بررسیه و داره روش کار می کنه ، چه بسا که به قول دوستان هک هم انجام شده چون تو دو تا توییت از کاربرا خواسته هرگز +1 به 5.56 آپدیت نکنن (یعنی هک 5.55 احتمال اومدنش بالاست ولی 5.56 نه) ولی بعد از یک پست( از دید من بعد از بررسی های بعدی) نوشته هرگز 001+به 5.56 آپدیت نکنن یعنی چی ؟ یعنی دارم پیشرفت می کنم تو هک و به زودی خبر خوبی بهتون میدم(خیلی به هک این نسخه هم نزدیک شدم) ولی کماکان آپدیت نکنین گرچه هکر خیلی شوخ تشریف داره و یه مدته ملت رو معطل خودش کرده و هی میگه نه دیگه نمیتونم و بی خیال ( به دلیل اینکه همش تو کامنتا ازش تاریخ می خوان به جای تشکر کردن) ولی قطعا هک 5.55 میاد ولی ادامش؟ امیدواریم حفره اش باز بمونه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or