درود به همه
الان که دارم این پست رو مینویسم از یک کمای چند ساعته بهوش امدم:biggrin1: دمو جدیده Assassins CREED رو دیدم و به این روز افتادم. گیم پلی وحشتناک بازی، وسعت بی اندازه شهر، هوش مصنوعی بالای تک تک افراد از سرباز گرفته تا مردم عادی، حرکات استثنایی الطیر، نور پردازی و گرافیک خیره کننده که برای بازی ای با این وسعت دور از انتظار هست
تو چند تا صحنه الطیر رو در حال مبارزه با سربازها نشون دادان که الحق دیدن داشت
:biggrin1:
سیستم مبارزه الطیر شامل ضربه ضدن، دفاع، ضد حمله بعد از دفاع و حرکاتی که توسط دستش انجام میداد و نه شمشیر
از دست چپ به خوبی استفاده میکنه و میشه گفته مثل سلاح عمل میکنه( منظورم خود دست هست نه اون وسیله ای که مثل چاقو ضامن دارمیمونه
).
مخفی کاری و راه رفتن الطیر وسط جمعیت برای پنهان ماندن از دید سربازها بسیار جالب بود. جمعیت رو به ارامی با دست کنار میزد، یک پهلو راه میرفت و اهسته و پیوسته به راهش ادامه میداد. مردم هم تا جائی که چرخش گردن بهشون اجازه میداد به الطیر
زول میزدن :biggrin1: .
هوش مصنوعی بازی یک تنه در راس نقاط قوت AC قرار داره. حرکات سرباز ها در زمان مبارزه نسبتا غیر قابل پیش بینی ست . وقتی شما رو روی اسب شناسائی کنن از پرت کردن هر چیزی که دم دستشون باشه دریق نمیکنن.حافظه خیره کننده مردم و واکنش انها به اعمال الطیر و.....
گرافیک بازی عجیب زیباست. طراحی شهر و ساختمانها با وسواس و زیبائی هرچه تمامتر خلق شده( حتی کوچکترین شیء این شهر
).
نور پردازی عالی ست. شمشیر در نور به زیبای میدرخشه. لباس الطیر توی سایه و نور بشدت واکنش نشون میده. ( یه جا که داره میجنگه وقتی به اطراف حرکت میکنه، سایه تنه درخت خیلی قشنگ روی تنش میافته :biggrin1: ).
Motion Blur مثل گرد و خاک و پاشیدن بدک نبود. نسبتا اشکال داره مثلا با اسب داره میتازه ولی از بلند شدن خاک خبری نیست:confused: پاشیدن خون به اطراف بجز یک مورد دیگه دیده نشد
( نمیدونم چرا به هر کی ضربه میزه حتی 1 قطره خون هم ازش نمی ریخت. حتی شمشیرش هم خونی نمیشد
:confused:
).
شاید این چیزی که مگم اشتباه باشه ولی انگار الطیر نمیخواد به سربازها
آسیب جدی برسونه
مدام دفاع میگیره و بعد ضد حمله رو پیاده میکنه. بیشتر سعی میکنه با اجرای فنون خاص خودش که توسط دست و پا انجام میشه دشمن رو چند ثانیه ناکار کنه و در فرست مناسب فرار کنه:biggrin1:
یا توسط مخفی کاری خودش رو نجات بده.
درضمن یک اسلحه جدید داره که قول میدم ندیده باشیدش
البته ماهیت اون سلاح است (چیزی شبیه به خنجر یا دشنه که اندازه متوسط داره) اما چیزی که نظر من رو جلب کرد طرز قرار گرفتن در اون روی پشت الطیر بود:confused: به جای اینکه دستتش رو به بالا باشته تا راحت بشه از غلاف درش اورد، کاملا برعکسه و دستش رو به پائینه
:confused: مسئله ای که پیش میاد اینه:
1. دست چپ الطیر مجهز به همون وسیله ضامن دار مخصوص هست.
2. بعلت نداشتن انگشت دوم، نمیتونه وسیله ای که اونقدر دستتش کوچیکه رو در دست بگیره.
3. الطیر راست دست هست.
به همین دلیل یکم مشکوک میزنه
من که میگم به هر دردی بخوره به درد جنگیدن نمیخوره:biggrin1:
بهر حال تا عرضه بازی کلی وقت مونده
:biggrin1:
که 100% قابل رفع هستند
( :biggrin1:
البته همین جوریش رو قبول دارم. بدن فقط بازی کنیم. خون مون رو بیخیالش :biggrin1: )
خلاصه به احتمال غریب به یقین AC پتانسیل تبدیل شدن به بهترین بازی تاریخ در سبک
اکشن،
ماجراجوئی،
مخفی کاری،
تاریخی رو داره.
نكته: ديدن تريلر جديد رو به همه توصيه ميكنم.
رضا جون باكس شاتي كه گذاشتي اصلي هست يا Fake.
شرمنده که وقت شما عزیزان رو گرفتم
پیروز و پاینده باشید:love