»»مربیگری فوتبال trophymanager««

»»مربیگری فوتبال trophymanager««
بازی مربیگری آنلاین فوتبال تروفی منیجر مثل هت تریک جذاب هستش.یه سری امکانات داره که هت تریک نداره و بر عکس یه سری از امکانات هت تریک رو نداره.در کل به نظرم بعد از هت تریک بهترین بازی مربیگری آنلاین فوتبال هستش.
کسی از بچه ها هستش که تیم داشته باشه؟

تروفی منیجر بازی مربی‌ گری فوتبال آنلاینه که از لحاظ امکانات طراحی و خیلی‌ چیزای دیگه از بازی‌های مشابه مثل هتریک خیلی‌ جلو تره.

فقط به علت تبلیغات نا‌ مناسب تو ایران زیاد جدا نیفتاده و الان لیگ ایران تو این بازی در حال مرگه.

این بازی به زودی به بازی‌های فیسبوک اضافه می‌شه. امیدوارم که با اضافه شدن تیم‌های ایرانی‌ جدید بتونیم تیم ملی‌ خوبی‌ داشته باشیم

به شدت به کاربر خوره فوتبال و بازی احتیاج داره این سایت. الان بهترین وقت برای عضو شدن تو سایت هست. چون بعد از ۲ فصل موفق می‌تونین به لیگ برتر صعود کنید

www.trophymanager.com/index.php?ref=305185

یادم میاد که ۲ سال پیش که دنبال بازی مربی‌ گری آنلاین می‌گشتم توی ۶ ۷ تا سایت عضو شدم که هتریک هم یکیش بود و آخر TM رو انتخاب کردم

یکی‌ از مشخصه‌های TM اینه که سعی‌ کردن تاا جایی‌ که می‌شه بعضی‌ رو نزدیک به بازی‌های مربی‌ گری روی PC در بیارن. دلیل اینکه عدد استفاده می‌شه واسه مهارت‌های بازیکن‌ها هم همینه. دلیلی‌ هم که من TM رو انتخاب کردم این بود که احساس کردم به تمام بازیهایی که من تجربشو داشتم نزدیک تره. مثل فیفا منیجر و چمپیون شیپ منیجر

نمیگم TM ایرادی نداره و از خیلی‌ نظر‌ها از هتریک جلو تره و هتریک هم تو یکسری مورد بهتره.

برتری‌های هتریک:

۱- اعضای فعاله زیاد

۲- زبان فارسی

۳- تمرین تاکتیک و هماهنگی‌

۴- تیم‌های ملی‌ جوانان

۵- امکانات فروم عالی‌ و اینکه خیلی‌ تو ایران جدا افتاده

برتریهی TM

۱- طراحی صافهات و منو‌های هتریک خیلی‌ ابتدأای. تقریبا همه چی‌ تو هتریک plain html هست و اصلا از تکنولوژی‌های جدید web۲ استفاده نشده تقریبا. در اول TM اکثرا از flash و javascript استفاده شده. منو‌های سایت بیشتر شبیه به یک بازی آن تا شبیه یه سایت معمولی‌

۲- سیستم تمرینات

۳- آکادمی جوانان

۴- مهارت‌های بازیکنان

۵- engine بازی: جدیداً می‌خوندم که همه از engine هتریک خیلی‌ شاکین و اینکه خیلی‌ قابل پیشبینی معمولان نتیجها.

۶- custom tactics

و موارد دیگه که تو خاطرم نیست الان

مشکلات TM :

۱- کم بودن تیم‌های ایرانی‌

۲- فعال نبودن تیم‌های ایرانی‌

۳- فارسی نبودن سایت

۴- سنگین بودن سایت برای dial up

من فونت فارسی ندارم و این متن با بهنویس نوشته شده. اگه غلط زیاد داره ببخشید

نمیگم TM ایرادی نداره و از خیلی‌ نظر‌ها از هتریک جلو تره و هتریک هم تو یکسری مورد بهتره.

برتری‌های هتریک:

۱- اعضای فعاله زیاد

۲- زبان فارسی

۳- تمرین تاکتیک و هماهنگی‌

۴- تیم‌های ملی‌ جوانان

۵- امکانات فروم عالی‌ و اینکه خیلی‌ تو ایران جدا افتاده

برتریهی TM

۱- طراحی صافهات و منو‌های هتریک خیلی‌ ابتدأای. تقریبا همه چی‌ تو هتریک plain html هست و اصلا از تکنولوژی‌های جدید web۲ استفاده نشده تقریبا. در اول TM اکثرا از flash و javascript استفاده شده. منو‌های سایت بیشتر شبیه به یک بازی آن تا شبیه یه سایت معمولی‌

۲- سیستم تمرینات

۳- آکادمی جوانان

۴- مهارت‌های بازیکنان

۵- engine بازی: جدیداً می‌خوندم که همه از engine هتریک خیلی‌ شاکین و اینکه خیلی‌ قابل پیشبینی معمولان نتیجها.

۶- custom tactics

و موارد دیگه که تو خاطرم نیست الان

مشکلات TM :

۱- کم بودن تیم‌های ایرانی‌

۲- فعال نبودن تیم‌های ایرانی‌

۳- فارسی نبودن سایت

۴- سنگین بودن سایت برای dial up

من فونت فارسی ندارم و این متن با بهنویس نوشته شده. اگه غلط زیاد داره ببخشید
من از آخرین بازی 2 فصل پیش عضو TM شدم و فصل قبل قهرمان دسته 3.1 شدم و الان تو دسته 2.1 هستم !
درسته که TM امکانات خوبی داره ولی تقریبا همشون برای کسایی که TM PRO (یه چیزی تو مایه های ساپورتر هتریک) ندارن غیر قابل استفادس! ;)
حتی نمیتونی ببینی بازیکنات چقدر تمرین دیدن:mad:
من اصلا Help بازی رو نخوندم و با قوانین کلی اون آشنایی ندارم (کی حال داره :-")
در کل نظر من اینه :
TMمحیط پیچیده(از نظر گرافیکی) و بازی ساده
HT محیط ساده و بازی پیچیده :love:

به نظر من تنها بازی هست که می تونه یکم با هتریک رقابت کنه:-"
تیم من : FC Persepolis

من از آخرین بازی 2 فصل پیش عضو TM شدم و فصل قبل قهرمان دسته 3.1 شدم و الان تو دسته 2.1 هستم !
درسته که TM امکانات خوبی داره ولی تقریبا همشون برای کسایی که TM PRO (یه چیزی تو مایه های ساپورتر هتریک) ندارن غیر قابل استفادس! ;)
حتی نمیتونی ببینی بازیکنات چقدر تمرین دیدن:mad:
من اصلا Help بازی رو نخوندم و با قوانین کلی اون آشنایی ندارم (کی حال داره :-")
در کل نظر من اینه :
TMمحیط پیچیده(از نظر گرافیکی) و بازی ساده
HT محیط ساده و بازی پیچیده :love:

به نظر من تنها بازی هست که می تونه یکم با هتریک رقابت کنه:-"
تیم من : FC Persepolis
وقتی شما از امکانات و ویژگی های سایت کامل اطلاع نداری چطور میگی پیچیده هستش:cheesygri
من هم قبول دارم تو نگاه اول خیلی پیچیده هستش اما اونقدرهام پیچید نیست.
ممنون که نظر دادی.:love:

وقتی شما از امکانات و ویژگی های سایت کامل اطلاع نداری چطور میگی پیچیده هستش:cheesygri
من هم قبول دارم تو نگاه اول خیلی پیچیده هستش اما اونقدرهام پیچید نیست.
ممنون که نظر دادی.:love:
منظورم از پیچیده بودن سخت بودنش نیست !;) منظورم اینه که مثله هتریک محیطش ساده نیست و این خیلی خوبه ، تو پرانتزم نوشتم از نظر گرافیکی وگرنه خود بازی که خیلی سادس ! (اگه ساده نبود که فصل اول حضورم بین 18 تا تیم اول نمی شدم:biggrin1: )

آخرین ویرایش:
منظورم از پیچیده بودن سخت بودنش نیست !;) منظورم اینه که مثله هتریک محیطش ساده نیست و این خیلی خوبه ، تو پرانتزم نوشتم از نظر گرافیکی وگرنه خود بازی که خیلی سادس ! (اگه ساده نبود که فصل اول حضورم بین 18 تا تیم اول نمی شدم:biggrin1: )
آها.:-"
ولی یه چیزی در مورد تمرین گفتی که فقط pro ها میتونن ببینن.
تو هت تریک مگه چه جوریه؟!تو هت تریک هم فقط ساپورتر دارها پیشرفت تمرین رو(تازه نسبت به تروفی اطلاعات خیلی خیلی کمتری)رو میبینن.
تو هت تریک برنامه های کمکی خیلی مفید هستن که متاسفانه هنوز یه برنامه کمکی خوب ببرای تروفی درست نشده:(

دوستان یه سوال دارم
قرعه کشی جام حذفی چه جوریاس؟هیچ سطح بندی ای وجود داره یا نه؟آخه دیدم بعضی تیم های لیگ یکی با هم بازی میکنن

جامعه حذفی به این صورت که اول تیم‌های دست ۳ به پایین تو مرهلهٔ اول باهم بعضی‌ می‌کنن کاملا به شکل رندم. از مرحلهٔ دوم به بد تیم‌های دست ۲ و دست ۱ هم به رقابت‌ها اضافه میشن.
هیچ سید بندی هم وجود نداره

خیلی مسخرس که این بازی رو هم سطح هتریک قرار بدیم!
اصلا در حدی نیست که با هتریک مقایسه شه!
شما تروفی منیجر بازی کردی؟چقدر آشنا هستی باهاش؟
یعنی همه ویژگی های تروفی رو میشناسی؟
من که فکر نکنم
من خودم از هت تریک خوشم میاد و لی امکانات و نوآوری هایی که تو تروفی هستش رو هم دوست دارم.
اگه واقعا تروفی بازی کردی به نظرت چه عیوبی داره؟
ممنون که نظر دادی:love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or