«Ubisioft» تاریخ انتشار جدید عنوان «The Crew 2» را اعلام کرد

• Thread starter Thread starter Ali Rz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ali Rz

کاربر سایت
به تازگی «Ubisoft» تاریخ انتشار جدید عنوان مسابقه‌ای Open-World خود، یعنی عنوان «The Crew 2» را اعلام کرده است.

در این عنوان بازیکنان به وسایل نقلیه مختلفی دسترسی خواهند داشت و می‌توانند در مسابقه‌های متفاوت به رقابت بپردازند.

به تازگی از نسخه «The Crew 2 Motor Edition» نیز رونمایی شده است که این نسخه به بازیکنان اجازه تجربه این عنوان را سه روز زودتر، یعنی در تاریخ 26 ژوئن می‌دهد. این نسخه مخصوص فروشگاه Ubisioft است:

• شامل نسخه «Gold Edition» و «Season Pass» این عنوان می‌شود
  • شامل «The Motorsports Delux Pack» می‌‎شود که حاوی لباس‌ها و وسایل نقلیه منحصر به فرد است
  • یک پلاک سفارشی شده آمریکایی این عنوان که در یک جعبه کیفیت بالا کالکتور می‌آید، یک استیل بوک انحصاری، نقشه راه رسمی بازی و چهار استیکر

اگر به یاد داشته باشید در ماه دسامبر سال گذشته این عنوان تاخیری دریافت کرد، حالا با توجه به تاریخ انتشار جدید، The Crew 2 در تاریخ 29 ژوئن مهمان سه پلتفرم «PS4» و «Xbox One» و «PC» خواهد شد.

منبع

Read the whole post here.

آخرین ویرایش:
فکر کنم OnTush هم June میاد! همممم...دوتا بازی ریسینگ آرکید،همراه با هزار وسیله ی نقلیه عجیب غریب...تو یک ماه! تا حد زیادی مخاطب یکسانی دارن به نظرم:دی
ولی من به شخصه منتظر OnRushـم >:) ، اینم جالب میزنه البته...ولی تریلر E3ـش خیلی تو ذوق میزد:|

• Like
Reactions: miladdej
فکر کنم OnTush هم June میاد! همممم...دوتا بازی ریسینگ آرکید،همراه با هزار وسیله ی نقلیه عجیب غریب...تو یک ماه! تا حد زیادی مخاطب یکسانی دارن به نظرم:D
ولی من به شخصه منتظر OnRushـم >:) ، اینم جالب میزنه البته...ولی تریلر E3ـش خیلی تو ذوق میزد:|

منم آ‌ن‌راش رو ترجیح میدم، سلیقت بهتر شد اینجا :D

نیم ساعتی Closed Alpha رو تست زدم، گرافیک خیلی از آپدیت Wild Run بهتر شده، تازه محیطای خشک شهرها یه خورده جون گرفتن، کنترل هواپیما و قایق هم خوبه ولی همچنان از نظر هندلینگ خود ماشین ها و فیزیک تو دیواره. داستان جنایی:)) قسمت اول هم ریختن دور و به جاش کلی دیالوگ 7+ به بازی اضافه کردن و مثل هورایزن رفتن سراغ همین فستیوال های رنگارنگ و اینجور چیزا. از نظر من که همچنان بازی کاملاً متوسطه، ولی میشناسم کسایی که توی همون نسخه اول هم با اون مشکلات فجیعش، 1000+ ساعت پلی تایم دارن.
در ضمن، "players can explore this open world online or offline"
تا اونجایی که میدونم منبع اشتباه گفته، اینم مثل نسخه اول تمام آنلاینه و خبری از آفلاین نیست.

نیم ساعتی Closed Alpha رو تست زدم، گرافیک خیلی از آپدیت Wild Run بهتر شده، تازه محیطای خشک شهرها یه خورده جون گرفتن، کنترل هواپیما و قایق هم خوبه ولی همچنان از نظر هندلینگ خود ماشین ها و فیزیک تو دیواره. داستان جنایی:)) قسمت اول هم ریختن دور و به جاش کلی دیالوگ 7+ به بازی اضافه کردن و مثل هورایزن رفتن سراغ همین فستیوال های رنگارنگ و اینجور چیزا. از نظر من که همچنان بازی کاملاً متوسطه، ولی میشناسم کسایی که توی همون نسخه اول هم با اون مشکلات فجیعش، 1000+ ساعت پلی تایم دارن.
در ضمن، "players can explore this open world online or offline"
تا اونجایی که میدونم منبع اشتباه گفته، اینم مثل نسخه اول تمام آنلاینه و خبری از آفلاین نیست.
قسمت اول بلد شده رو قبول ندارم، تازه بازی راهشو پیدا کرده و کنترل ماشین واقعا لذت بخش شده، تقریبا همه حرکات دست پلیر هست، گرچه خوب میشه گفت درصد خیلی خیلی زیادی دیگه آرکید هست، برای من که واقعا لذت بخش بود
قسمت دوم، کاش به همین دیالوگ های +7 رضایت می دادن، اون Cut Sceneها رو کجای دلمون بزاریم؟! :D

• Like
قسمت اول بلد شده رو قبول ندارم، تازه بازی راهشو پیدا کرده و کنترل ماشین واقعا لذت بخش شده، تقریبا همه حرکات دست پلیر هست، گرچه خوب میشه گفت درصد خیلی خیلی زیادی دیگه آرکید هست، برای من که واقعا لذت بخش بود
قسمت دوم، کاش به همین دیالوگ های +7 رضایت می دادن، اون Cut Sceneها رو کجای دلمون بزاریم؟! :D
تعصبی نگاه نکن اینا کلا تو همه بازی هاشون ماشینم داره هندلینگشون مشکل داره

تعصبی نگاه نکن اینا کلا تو همه بازی هاشون ماشینم داره هندلینگشون مشکل داره
واقعا نیاز نیست برای بیان حس خودم از تعصب استفاده کنم، کاملا به گیم پلی نسخه قبل آشنا هستم بنده و به نظر من این شماره از لحاظ Handling اصلا شباهتی به نسخه قبل نداره و فرسنگ ها بهتر و لذت بخش تره! باقی موارد هم انشالله به زودی توی تاپیک خودش در بخش PC می گم.

یک ساعتی با ماشین های مختلف ور رفتم، مسابقه های مختلف رو امتحان کردم، الان هندلینگ و کلیات بازی کمی به دلم نشسته، ولی نظرم در مورد فیزیک هنوز همونه:| کنترل ماشینا کار راه اندازه و صد در صد بهتر از قبله، ولی حداقل برای من کنترل آرکید معیار Driver:SF هست(خوب Ivory Tower همون باقیمونده های Ubisoft Reflections هستن، چرا نمیتونن همون فیزیک و هندلینگ رو اینجا هم به کار ببرن؟)، اونجا همه حرکات دست خود آدمه، راحت حتی توی ترافیک شهرها و خیابونای پرپیچ و خم میشه مانور داد، ولی اینجا هندلینگ انگار برای جاده های صاف و Top Speed ساخته شده، به محضی که به یه پیچ بیش از 30 درجه میرسی یا باید از ترمز دستی استفاده کنی یا به در و دیوار بخوری، نمیدونم شاید من هنوز کنترل ماشین دستم نیومده.
با این حال نظرم در مورد خیلی از کارایی که انجام دادن و چیزایی که اضافه کردن مثبته و میخوام موفق بشن، اضافه کردن انتخاب کاراکتر(اصلاً چرا توی همون نسخه اول هم که ادعای mmo داشت، کاراکتر ثابت بود؟!)، یا همین اضافه کردن هواپیما و قایق و سوییچ کردن بینشون شاید اول کار عجیب و خنده دار به نظر بیاد، ولی مقداری که باهاش کنار بیای میبینی وجودش خیلی هم منطقیه، حس می کنم دارن تمام تلاششون رو میکنن یه جور Gta Online بسازن. از این فستیوال ها هم من استقبال می کنم:D تمام Cutscene هایی که من تا الان دیدم همون معرفی بخش های مختلف بوده که همونا رو هم یه سی ثانیه نگاه کردم و بعد Skip:))
راستی هنوز هم متوجه نشدم این خم شدن دنیا به سبک Inception واقعاً یکی از ویژگی های بازیه یا نه؟:-?

نسخه اول كه handling و فيزيك توي درو ديوار بود graph هم اوني نشون دادن نبود منم نظرم روي بازي جديد سازنده هاي موتور استورم هست تا يوبي

اینجا هندلینگ انگار برای جاده های صاف و Top Speed ساخته شده،
من زیاد بازی racing انجام نمیدم ولی این مشکل رو کاملا درک میکنم. خیلی مهمه که بین جاده های پرپیچ و خم شهری همون قدر ماشین هندلینگ نرمو انعطاف پذیری داشته باشه که برای جاده های یه تیکه و صاف خارج شهر هندلینگ سفت تر و محکمتر. نمیدونم اصلا میشه یا نه ولی باید یجوری بازی رو بالانس کنن سر این قضیه. مثلا یادمه سر nfs most wanted یکی نقد جالبی کرده بود نوشته بود هندلینگ ماشین ها انگار بیشتر برای نسخه ی hot pursuit مناسب تره!
پ.ن: هر دو توسعه دهندش Criterion Games بود

آخرین ویرایش:
  • Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or