همه چیز درباره سونیک
درود به همه دوستان گل :kissingheart::kissingheart::kissingheart:
درود به همه کسانی که سونیک رو میشناسند :grinning::grinning::grinning:
درود به همه کسانی که سونیک رو ، عاشقانه دوست دارند:hearteyes::hearteyes::hearteyes:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
من میخوام این تاپیک ، به لطف شما دوستان ، یک تاپیک اساسی و معروف تو بازی سنتر بشه ! پس بیایید و همکاری کنید !
قوانین :
1- از گذاشتن پست های نامربوط به سونیک خودداری فرمایید .
2- می تونید فیلم هایی که سونیک در اون حضور دارند رو قرار بدید .
3- از گذاشتن هر گونه مطلب ، عکس ، گیف ، فیلم و ... که غیر اخلاقی باشند ، خودداری کنید ! (البته اگه من یک توضیحی داشتم ، حذف نمیشه ! )
4- از گذاشتن هر گونه مطلب بدون ذکر منبع ، پرهیز کنید .
5- قبل از ارسال پست ، اگر شک دارید که پستتان برخلاف قوانین باشد ، پست رو به پروفایلم ارسال کنید .
6- کسی حق استفاده از دکمه «گزارش تخلف» را ندارد . ایجاد کننده تاپیک آنرا حذف خواهد کرد . اگر پستی مشکوک میاید ، می توانید آنرا از طریق پیام پروفایل به ایجاد کننده تاپیک ارسال کنید .
(یک چیزی درباره حذف مطالب) : اگر کسی مطابق قوانین عمل نکرد ، به پروفایل او ویا در همین تاپیک تذکر داده میشه که خودش پستش رو حذف کنه (مهلت : نهایت 5 روز) ، در غیر این صورت ، پست های او در این تاپیک از طرف مدیران حذف خواهند شد .
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------بازم میگم ، دوست دارم این تاپیک به لطف شما دوستان سرآمد بشه !
قابلیت های که تو تاپیک داریم :
یکی از قابلیت های تاپیک اینه که میتونید 2تا از گزینه های نظر سنجی رو انتخاب کنید .
هرماه یکدونه نظر سنجی تازه داریم برای اطلاعات بیشتر ، به پیج 4 برید .
مدیران تاپیک :
1- @MASOUD-CRASH : ایجاد کننده و مدیر اصلی تاپیک
2- @pandora tomorrow : ویراستار و همیار مدیر اصلی
آخرین تغییرات : 1397/08/21 ، روز 2شنبه ، ساعت 06.52 بعد از ظهر
موفق باشیم
آخرین ویرایش: