دوست عزیز سه حالت داره:
1- یک حالت فقط پروفایل رو بن میکنن که در این حالت میتونید دوباره یک پروفایل دیگه بسازید و از لایو نیز استفاده کنید.
2- یک حالت فقط کنسول رو بن میکنن که در این حالت میتونید یک کنسول دیگه بخرید و با پروفایلتون آنلاین بشید و یا قید لایو رو بزنید و با کنسول بن شده آفلاین بازی...