اینترنت فیبر نوری (تانوما)

سلام ، من فیبر نوری مخابرات تهران گرفتم توی سایت هنوز نوشته در انتظار راه اندازی ، ساختمان از قبل سیم کشی داره و مودم رو وصل کردم چراغ Pon چشمک میزنه

خودم میتونم راه اندازی کنم یا حتما نصاب باید بیاد ؟

سلام
راه اندازی مودم کار سختی نیست. تنظیمات و غیره. ممکنه برخی مودم ها قلق هایی داشته باشند که معمولا در وب آموزش ها هست.

اما الان به نظر مودم شما رجیستر نشده هنوز در شبکه. برای همین پان چشمک زن هست. این کار باید از مرکز مخابراتی انجام بشه و اگر انجام بدند چراغ ثابت میشه ( البته چشمک زنی پان دلایل دیگه ای هم میتونه داشته باشه )

• Like
Reactions: DM.JAGUAR
دوستان کسی سرویسش ftto هست بره توی پنلش ببینه سرویس های ftto چی هستن ؟ هنوز سرویس های قیمت مناسب هست

توی پنلم بود قیمت هاشم خیلی پایین بود ولی العان رفتم برداشته شدن اگر مثلا این سرویس هست بگین برم تغییر بدم به ftto

پیش پیش بابت جوابتون تشکر میکنم

4.jpg

سلام ، من فیبر نوری مخابرات تهران گرفتم توی سایت هنوز نوشته در انتظار راه اندازی ، ساختمان از قبل سیم کشی داره و مودم رو وصل کردم چراغ Pon چشمک میزنه

خودم میتونم راه اندازی کنم یا حتما نصاب باید بیاد ؟
تو سیستم ثبت میکنن و تو سامانه جدیدشون مستقیم دسترسی دارن فکر کنم خودشون میتونن از راه دور کانفیگشم انجام بدن البته بسته به نوع مودم و سامانه و منطقه داره
اگه میخوای کانفیگ کنی مدل مودم رو بگو دقیقتر بگیم
همه مودما وارد پنل مودم بشی بری تو wan رو PPPoE بذاری یوزر پس رو بزنی (اگه به پنل دسترسی داری اونجا هست) فقط vlan id رو باید زنگ بزنی بگیری اینارو بزنی سیو کنی کانفیگ شده

• Like
دوستان کسی سرویسش ftto هست بره توی پنلش ببینه سرویس های ftto چی هستن ؟ هنوز سرویس های قیمت مناسب هست

توی پنلم بود قیمت هاشم خیلی پایین بود ولی العان رفتم برداشته شدن اگر مثلا این سرویس هست بگین برم تغییر بدم به ftto

پیش پیش بابت جوابتون تشکر میکنم

View attachment 425365
این سرویس ها هنوز هستن ولی هنوز مشخص نیست قضیه چیه و واقعا 900 گیگ ماهانه هست یا خطای تایپی هستن و 900 گیگ برای 12 ماه هست (که طبق منطق برای 12 ماه باید باشن )

• Like
Reactions: DM.JAGUAR and SHAM
این سرویس ها هنوز هستن ولی هنوز مشخص نیست قضیه چیه و واقعا 900 گیگ ماهانه هست یا خطای تایپی هستن و 900 گیگ برای 12 ماه هست (که طبق منطق برای 12 ماه باید باشن )
از پنل کسایی که ftth دارن حذف شدن. منم منتظر میمونم بقیه دوستان ببینن بعد یک ماه دوباره کل اون حجمو میده یا نه تا بستم تمومشه ببینم کدومشو بخرم

تو پنل کاربری یه قسمت گیمینگ هم اضافه کردن که فعلا خالیه.یعنی برامون چه آشی پختن؟ :)

View attachment 425286
آقا خوش به حالت وارد پنل می‌شی. من همچنان نمی‌تونم وارد بشم. نه با نام کاربری و رمز، نه با موبایل. نمی‌دونم چه داستانیه.
به ۲۰۲۰ هم زنگ زدم می‌گه مشکل سراسریه، شاید نیم ساعت دیگه درست بشه شاید چند روز دیگه. گفتم آخه حداقل یک هفته‌ست دارم تلاش می‌کنم، چطوریه قضیه. باز گفت مشکل سراسریه، همین که شما هی می‌زنین پیامک بیاد و نمیاد، سیستم رو بدتر خراب می‌کنه :))
به اون شرکت واسطه‌ای که اومد وصل کرد زنگ زدم هم می‌گه پنل درسته، شما زنگ بزنین ۲۰۲۰ براتون درست می‌کنن. گیر چه آدم‌هایی افتادیم به خدا.

• Like
آقا خوش به حالت وارد پنل می‌شی. من همچنان نمی‌تونم وارد بشم. نه با نام کاربری و رمز، نه با موبایل. نمی‌دونم چه داستانیه.
به ۲۰۲۰ هم زنگ زدم می‌گه مشکل سراسریه، شاید نیم ساعت دیگه درست بشه شاید چند روز دیگه. گفتم آخه حداقل یک هفته‌ست دارم تلاش می‌کنم، چطوریه قضیه. باز گفت مشکل سراسریه، همین که شما هی می‌زنین پیامک بیاد و نمیاد، سیستم رو بدتر خراب می‌کنه :))
به اون شرکت واسطه‌ای که اومد وصل کرد زنگ زدم هم می‌گه پنل درسته، شما زنگ بزنین ۲۰۲۰ براتون درست می‌کنن. گیر چه آدم‌هایی افتادیم به خدا.
با یه مرور گر دیگه تست کن

• Like
iq کسی که این سرویس ها طراحی کرده باید بررسی کنن :-? :D
1791561516972.png
جدا از اشتباه نگارشی سرویس ها
تفاوت سرویس اولی با سومی 2520 گیگ هست برای 570 هزار تومن ؟؟؟
در سرویس هایی که کمی ارزونتر هست حجم ها به طرز مسخره ای کمتر هست
حیف همسایه پایه ای ندارم وگرنه اون سرویس 20 میلیونی 48 ترابایتی رو 3-2 نفره میخریدم از مودم خودم کابل لن میکشیدم تا کیلوبایت اخر رو مصرف میکردم :D :D

آخرین ویرایش:
با دوتا روی پی‌سی امتحان کرده بودم. اج و فایرفاکس. روی گوشی‌ها هم با سافاری و کروم. فرقی نداشت. نه پیامک میاد، نه هیچی.
به این آدرس برید و کد ملی و رمز را وارد کنید اگر خطا داد پایین همین صفحه فراموشی رمز را بزنید کدملی و شماره موبایلی که با آن ثبت نام کردید را بزنین تا رمز ورود جدید برایتان ارسال شود. https://myftth.tci.ir/login/

• Like
Reactions: Khashayar91
به این آدرس برید و کد ملی و رمز را وارد کنید اگر خطا داد پایین همین صفحه فراموشی رمز را بزنید کدملی و شماره موبایلی که با آن ثبت نام کردید را بزنین تا رمز ورود جدید برایتان ارسال شود. https://myftth.tci.ir/login/
ممنون. اینم چند بار امتحان کردم، اصلا پیامک نمی‌فرسته. هیچی.
مگه اینکه باز فردا زنگ بزنم ۲۰۲۰ و شاید یه کارشناس بهتر گیرم بیاد.

• Like
ممنون. اینم چند بار امتحان کردم، اصلا پیامک نمی‌فرسته. هیچی.
مگه اینکه باز فردا زنگ بزنم ۲۰۲۰ و شاید یه کارشناس بهتر گیرم بیاد.
بعضی اوقات توی بعضی سرویس ها اپراتورها مشکل پیدا میکنن

توی چندین سایت این مشکل را داشتم اپراتورسیمکارت عوض کردم
ولی اینجا نمیشه حتما باید همون خطی باشه که توی سیستم مخابرات برای فیبر شما ثبت شده

ممکنه هم هست شماره شما اشتباه در سیستم مخابرات ثبت شده باشه

iq کسی که این سرویس ها طراحی کرده باید بررسی کنن :-? :D
View attachment 425401
جدا از اشتباه نگارشی سرویس ها
تفاوت سرویس اولی با سومی 2520 گیگ هست برای 570 هزار تومن ؟؟؟
در سرویس هایی که کمی ارزونتر هست حجم ها به طرز مسخره ای کمتر هست
حیف همسایه پایه ای ندارم وگرنه اون سرویس 20 میلیونی 48 ترابایتی رو 3-2 نفره میخریدم از مودم خودم کابل لن میکشیدم تا کیلوبایت اخر رو مصرف میکردم :D :D
العان برای حدودا 5.5 ترا یکساله حدود 10.5 بدم از کسی پایه بود منم 20 میلیونی را میگرفتم میترکوندم :((:((:((:((:((

• Like
Reactions: Khashayar91
سرویس های ftto برای منم حذف شد. موند همون 50 سرویس تانوما. مشخصا این پنل جدید و تفکیکش با adsl که روی همون پنل قدیمی مونده همچنان در حال اصلاح و بازبینی هست و برای همین این همه تغییرات را شاهدیم و احتمالا نهایتا همه تفکیک خواهند شد. الان مثلا بخش میزان ترافیک باقیمانده که خراب بود درست شده و البته باید دقت کرد که مثلا اون صفحه مدرج در اصل کل ترافیک شامل حجم بسته و ترافیک اضافه را نشون میده و نه فقط باقیمانده بسته به تنهایی را. (در سرویس پس پرداخت)

سلام به دوستان

امروز سرعت دانلود اینترنت فیبرمخابرات از شماهم اومده پایین ؟ speed test میزنم سرعت دانلود روی 10 مگابایته با چندین سایت داخلی تست کردم سرعت دانلود حداکثر1.5 مگابایت میشه تا دیروز سرعت دانلودم بالای 120مگابایت بود

زنگ زدم پشتیبانی میگه توی فیبر ما دسترسی به سرعت نداریم سرعت شمارا کم یا زیاد کنیم فعلا اختلال سراسری کل ایران هست برای ا

سلام به دوستان

امروز سرعت دانلود اینترنت فیبرمخابرات از شماهم اومده پایین ؟ speed test میزنم سرعت دانلود روی 10 مگابایته با چندین سایت داخلی تست کردم سرعت دانلود حداکثر1.5 مگابایت میشه تا دیروز سرعت دانلودم بالای 120مگابایت بود

زنگ زدم پشتیبانی میگه توی فیبر ما دسترسی به سرعت نداریم سرعت شمارا کم یا زیاد کنیم فعلا اختلال سراسری کل ایران هست برای اونه
سلام دادش درست شد نتت؟ از منم چند روزه اینجور شده، سرعت روی ۱.۵ مگابایت

فرقی نداره انگار سرعت محدود کردن با هردوحالت سرعت دانلود خودش بکشه میره روی 2مگ
اوکی شد نتت یا نه؟

قیمت های فیبر نوری مناسب نیست تو این 2 سالی که فیبر مخابرات دارم شاید در مجموع 4 5 ماه بسته دانلود شبانه داشت بقیه ماه ها دسترسی بهش رو بردشته بودن عملا راهی برای دانلود بجز خرید ترافیک اضافه نبود
مورد بعدی هم مصرف ترافیک بالاست و بیشتر از اون حجمی که مصرف میشه کم میشه ازش و خیلی از سایت های داخلی نیم بها نیستن
بازی های انلاین هم من تفاوت انچنانی با adsl ندیدم و این شاید کمی پایدار تره و الا نت جیتر ، پکت لاس و نوسان پینگ هست

• Like
Reactions: masoud101

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or