Multi Platform Clive Barker’s Hellraiser: Revival

تاریخ انتشار
October 8, 2026
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
1756242895151.png ​

استودیوهای Saber Interactive و Boss Team Games به صورت رسمی از یک پروژه جدید و هیجان‌انگیز در دنیای وحشتناک Hellraiser با عنوان Clive Barker's Hellraiser: Revival رونمایی کردند. این بازی که یک عنوان اکشن، ترس و بقای تک‌نفره و داستان‌محور است، برای عرضه بر روی پلتفرم‌های پلی‌استیشن ۵، ایکس‌باکس سری ایکس و اس، و کامپیوترهای شخصی (از طریق Steam) برنامه‌ریزی شده است.

مقدمه‌ای بر دنیای Hellraiser
برای درک اهمیت این پروژه، لازم است به ریشه‌های این فرنچایز اشاره شود. مجموعه «هل‌ریزر» بر اساس رمان کوتاه «قلب دوزخی» (The Hellbound Heart) اثر نویسنده و فیلم‌ساز برجسته، کلایو بارکر، شکل گرفت. این دنیا حول محور جعبه‌های پازل مرموزی مانند «پیکربندی تأسف» (Lament Configuration) می‌چرخد که حل کردن آن‌ها، دروازه‌ای به یک بعد جهنمی را باز می‌کند. از این دروازه، موجوداتی فرازمینی به نام «سنوبیت‌ها» (Cenobites) پدیدار می‌شوند. این موجودات، به رهبری شخصیت نمادین «پین‌هد» (Pinhead)، کاهنانی هستند که مرزهای میان درد و لذت را از بین برده و به دنبال تجربیات افراطی بر روی روح انسان‌ها هستند.

جزئیات داستانی و گیم‌پلی
بازی Revival یک خط داستانی کاملاً جدید را روایت می‌کند که ضمن الهام‌گیری از فضای فیلم‌های اولیه، هویتی مستقل دارد.

• شخصیت اصلی و هدف: بازیکنان کنترل شخصیتی به نام «اِیدن» (Aidan) را در دست می‌گیرند. هدف اصلی او نجات دوست‌دخترش، «سانی» (Sunny)، از یک ورطه جهنمی است. برای این کار، او ناچار به استفاده از قدرت‌های یک جعبه پازل جدید به نام «پیکربندی جنسیس» (Genesis Configuration) می‌شود و با پین‌هد پیمان می‌بندد.
  • مکانیک‌های گیم‌پلی: بازی به صورت اول شخص دنبال می‌شود تا حس غوطه‌وری و وحشت را به حداکثر برساند. بازیکنان باید از ترکیبی از سلاح‌های زمینی و «توانایی‌های جهنمی» که از جعبه پازل به دست می‌آورند، برای مقابله با دشمنان استفاده کنند. طبق توضیحات منتشر شده، این توانایی‌ها برای «وارد کردن دردهای استخوان‌شکن و گوشت‌سوز» طراحی شده‌اند. دشمنان شامل موجودات پست جهنمی، منحرفان، اعضای فرقه پرستنده سنوبیت‌ها و کاهنان می‌شوند.

نقش چهره‌های کلیدی در پروژه
دو عامل مهم، اعتبار و اصالت این پروژه را تضمین می‌کنند:

• بازگشت داگ بردلی: داگ بردلی (Doug Bradley)، بازیگر اصلی و شناخته‌شده نقش پین‌هد در فیلم‌های کلاسیک، برای اولین بار پس از نزدیک به دو دهه، برای صداپیشگی این شخصیت بازگشته است. حضور او برای طرفداران قدیمی به معنای بازگشت صدای نمادین و کاریزماتیک پین‌هد است.
  • مشارکت مستقیم کلایو بارکر: خود کلایو بارکر به عنوان مشاور در پروژه حضور دارد و در توسعه داستان با تیم سازنده همکاری کرده است. او در بیانیه‌ای رسمی اعلام کرد:
    کار بر روی اولین بازی واقعی هل‌ریزر، سفری به تاریک‌ترین گوشه‌های تخیلات من بود. تعهدی که Saber و Boss Team Games نشان داده‌اند، فوق‌العاده است. آن‌ها جوهره این دنیا را به تصویر کشیده‌اند: کشش اغواکننده رنج و زیبایی نهفته در گروتسک.

اتمسفر و جایگاه فعلی فرنچایز
تریلر اولیه بازی به وضوح نشان می‌دهد که سازندگان به دنبال بازسازی اتمسفر سنگین و ظاهر بصری فیلم‌های اواخر دهه ۸۰ میلادی هستند. این بازی در زمانی معرفی می‌شود که فرنچایز هل‌ریزر با عرضه فیلم ریبوت در سال ۲۰۲۲، دوباره توجهات را به خود جلب کرده است.

هنوز تاریخ انتشار دقیقی برای Clive Barker's Hellraiser: Revival مشخص نشده است، اما انتظار می‌رود جزئیات بیشتر در طول سال ۲۰۲۵ منتشر گردد.

آخرین ویرایش:
بازی رو استیم Overwhelmy positive شده خلاصه نمرات این اسکلا رو به هیچ جاتون نگیرید . اگه تحمل خشونت عریان بازی رو دارید حتما تجربش کنید .

View attachment 425341
بدبخت کلایو بارکر همیشه عناوینش باید به این بلا مبتلا بشن. مخاطبا راضی منتقدا ناراضی.
امیدوارم یه زلرله اساسی توی دنیای نقد و منتقدین گیم ایجاد بشه.

بدبخت کلایو بارکر همیشه عناوینش باید به این بلا مبتلا بشن. مخاطبا راضی منتقدا ناراضی.
امیدوارم یه زلرله اساسی توی دنیای نقد و منتقدین گیم ایجاد بشه.
قبلا تو نسل هفت زیاد داشتیم همین چند سال اخیر هم چند تا بازی بودن که از فیلما ساخته شده بودن . همه به همین سرنوشت دچار شدن . کلا ژانری واسه خودش .

Open Critic بازی :

Screenshot_9-10-2026_114345_opencritic.com.jpeg

تا وقتی user review استیم هست آخرین جایی که باید چک کرد متاکریتیک و اوپن کریتیکه.
من خیلی وقته اسم گیم رو سرچ میکنم همون نتیجه اول یوزر اسکور استیم میاد، بر اساس اون میبینم بازیش کنم یا نه :D متا و درگیری سر نمره‌ی 4 تا منتقد بمونه واسه "هاردکور" گیمرا:-"

تا وقتی user review استیم هست آخرین جایی که باید چک کرد متاکریتیک و اوپن کریتیکه.
من خیلی وقته اسم گیم رو سرچ میکنم همون نتیجه اول یوزر اسکور استیم میاد، بر اساس اون میبینم بازیش کنم یا نه :D متا و درگیری سر نمره‌ی 4 تا منتقد بمونه واسه "هاردکور" گیمرا:-"
فقط یوز های استیم یه مشکلی که دارن اگر پرفورمنس بازی یه خورده بد باشه بد شیلنگ میگیرن رو بازی
مثه گیرز E_DAY

فقط یوز های استیم یه مشکلی که دارن اگر پرفورمنس بازی یه خورده بد باشه بد شیلنگ میگیرن رو بازی
مثه گیرز E_DAY
البته این مورد هم به نظرم چندان بد نیست معمولا نسخه پی سی بازیها به خاطر عدم بهینه سازی توسط سازنده ها یکجور نادیده گرفتن پی سی گیمر هاست نمونه تلو پارت ۱ -به نظرم باید این حق به پی سی گیمر بدیم که بازی نسبت به کنسول ها بهینه نباشه ناراضی بشن و این رو در نمره دهی خودشون نشون بدند البته در حد معقول مثلا اگه پرفورمنس در حد متوسط باشه و بعدا با پچ بهتر بشه باید نقدشون مثبت بدن یا اگه منفی ثبت کردن ادیتش بکنند

البته این مورد هم به نظرم چندان بد نیست معمولا نسخه پی سی بازیها به خاطر عدم بهینه سازی توسط سازنده ها یکجور نادیده گرفتن پی سی گیمر هاست نمونه تلو پارت ۱ -به نظرم باید این حق به پی سی گیمر بدیم که بازی نسبت به کنسول ها بهینه نباشه ناراضی بشن و این رو در نمره دهی خودشون نشون بدند البته در حد معقول مثلا اگه پرفورمنس در حد متوسط باشه و بعدا با پچ بهتر بشه باید نقدشون مثبت بدن یا اگه منفی ثبت کردن ادیتش بکنند
یه خوبی دیگه که این نقدهای پلیرها حالا تو هر پلتفرمی که هست داره اینه که به طور روزانه توسط پلیرها ثبت میشه.
گاها حتی چندین سال بعد از انتشار بازی و خب خود به خود اون دوره هایی که بازیها به هر دلیلی ریویوبمب و... میشن پالایش میشه و میانگین نظرات تغییر میکنه.
این وسط اگه پلیرها نقدهای قدیمی خودشون رو هم آپدیت نکنن ... میانگین نقدهای جدیدتری که ثبت میشه اوضاع رو عوض میکنه و همیشه کیفیت اصلی بازی رو نمایندگی کنه.

• Like
Reactions: Dante _Sparda
من شک دارم بازی رو بگیرم. با این فرانچایز هیچ آشنایی ندارم ولی خیلی جذاب بنظر میاد. کسی اینجا خودش بازی کرده یه فیدبک بده ببینم ارزش وقت گذاشتن داره یا نه؟

من با این ای پی اشنایی ندارم فقط دیدم از جهت یوزر رویو استیم ترکونده و یکم درموردش خوندم. صد در صد سر فرصت میرم سراغش اگه خیلی ترسناک نباشه.
من باب متا، بنظرم جدا از مشکلاتی که ممکنه داشته باشه نمره کم گرفته، کلا هیچوقت چه سوشال مدیا چه منتقدا چه سایتا روی خوش به بازیایی که gore و نودیتی شدید دارن نشون ندادن. Manhunt که مرد. Hatred که من روز لانچش رفتم قشنگ یادمه چه داستانی بود تو اینترنت سرش. موارد دیگه هم همینطور. حتی بازیایی که خشونت شدید ندارن هم از نظر gore و نودیتی مثل نسخه های قدیمشون نیستن و این اواخر فکر کنم بجز agony رسما هیچ چیز دیگه ای نبود. حیف واقعا همچین بازیایی ساخته نمیشن... من هرچیژی که خشونت بیش از حد شدید داشته رو شدیدا دوست داشتم
این مسخره بازیای یوتیوب و توییچ هم سنگ بزرگیه جلوی این بازیا. همین الان سر این hellraiser revival یکی از یوتیوبرایی که درموردش ویدیو گذاشته اکانتش مسدود شده یه عده هم از ترسشون گفتن سمتش نمیرن

آخرین ویرایش:
تخفیف سفتی اگه خورد شاید تو خلوتی تقویم بشه بهش فکر کرد :D
منم بدم نمیاد تا گپی که تا فانتوم بلید بود یه چیزی بگیرم ریمن که عقب افتاد کستلوینیا هم که دموشو رفتم جالب نبود ولی اینم حالا از متا که بگذریم خیلی هم کوتاهه بازیش راهنما پلاتشو که میدیدم کلا تو ۸ ۹ ساعت پلات میشه و 40 تا خدایی زیاده براش

منم بدم نمیاد تا گپی که تا فانتوم بلید بود یه چیزی بگیرم ریمن که عقب افتاد کستلوینیا هم که دموشو رفتم جالب نبود ولی اینم حالا از متا که بگذریم خیلی هم کوتاهه بازیش راهنما پلاتشو که میدیدم کلا تو ۸ ۹ ساعت پلات میشه و 40 تا خدایی زیاده براش

اين گپ با ريمستر ويچر ٣ خوب و مفيد پر ميشه.

• Like
Reactions: ashe

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or