سرخط خبرها

دیدید که Denuvo چقدر فشاری شده؟
رفته به دادگاه شکایت کرده که رای بگیره که Valve,Dicord,Reddit آیدیهای این بابا (Voices38) رو چک کنن و آدرس ip ، اسم و فامیل و کلا اطلاعاتی که ازش موجوده رو بتونن در بیارن :D
Denuvo Asks Court to Unmask Game Cracker 'voices38', Reveals Crypto Transactions * TorrentFreak
آقای دنووو شما دنبال چی هستی؟
View attachment 1000132154.mp4

• Smile
Reactions: ravi
در جدیترین تلاش ها واسه پورت بازی ـا بالاخره روز موعود فرا رسید و Bloodborne به صورت Native روی PC قابل بازی شد :

GitHub - deadinside28/bloodborne_pc

البته فعلا واسه لینوکس منتشر شده و خبری از ورژن ویندوز نیست !!
نسخه ویندوز منتشر شد:
Release Bloodborne for Windows 1.0 · Supermedo/bloodborne_pc

ویژگیهای نسخه ویندوز:
bloodborne-pc-port-finally-here-running-on-windows-at-120-v0-otqno1euewth1.jpg bloodborne-pc-port-finally-here-running-on-windows-at-120-v0-x61082euewth1.jpg bloodborne-pc-port-finally-here-running-on-windows-at-120-v0-1ejn13euewth1.jpg bloodborne-pc-port-finally-here-running-on-windows-at-120-v0-2ij5e2euewth1.jpg

• 120 FPS / unlocked framerate
  • FSR 4 upscaling
  • 1440p and custom resolutions
  • Quality presets
  • RCAS sharpening
  • Motion vectors
  • Graphics and LOD settings
  • Mods support
  • Third-party patches
  • GPU performance options
  • Built-in logging and diagnostics
  • Save detection
  • Custom Windows launcher

🔳 فوری: اکس‌باکس حق کلاود استریمینگ انحصاری GTA VI را دریافت کرد

▫️به گزارش تام وارن از The Verge، آشا شارما، مدیرعامل اکس‌باکس، صبح امروز در جلسه‌ عمومی با کارکنان اعلام کرد که مایکروسافت در حال آماده‌سازی اقدامی پیرامون بازی Grand Theft Auto VI است که «هیچ پلتفرم دیگری انجام نمی‌دهد». طبق گفته منابع آگاه از برنامه‌های مایکروسافت، اکس‌باکس موفق شده قرارداد حق انحصاری استریم ابری این بازی را به دست آورد.

▪️این قرارداد به این معناست که در زمان عرضه بازی، تنها سرویس «اکس‌باکس کلود گیمینگ» می‌تواند Grand Theft Auto VI را برای بازیکنان استریم کند؛ اگرچه هنوز مشخص نیست این توافق تا چه زمانی معتبر خواهد بود. از آنجا که راک‌استار گیمز هنوز نسخه‌ PC این بازی را معرفی نکرده است، این قرارداد به اکس‌باکس اجازه می‌دهد سرویس ابری خود را به بازیکنان PC معرفی و تبلیغ کند؛ بازیکنانی که در غیر این صورت برای تجربه بازی مجبور به خرید کنسول‌های اکس‌باکس سری ایکس/اس یا پلی‌استیشن ۵ بودند.

🔸️طبق گزارش جدید تام وارن، ایکس‌باکس حق استریم ابری GTA VI رو به دست آورده.

🔸️برای استفاده از استریم ابری، باید نسخه ایکس‌باکس بازی رو در اختیار داشته باشین.

🔸️از ماه نوامبر، سرویس Game Pass برای استریم ابری محدودیت ماهانه می‌ذاره؛ پلن Ultimate ماهانه 15 ساعت، پلن Premium ماهانه 10 ساعت و پلن Essential ماهانه 5 ساعت امکان استریم خواهد داشت.

🔸️بعد از تموم شدن ساعت‌های درنظرگرفته‌شده، مایکروسافت امکان خرید ساعت اضافه برای استریم ابری رو از طریق فروشگاه ایکس‌باکس فراهم می‌کنه.

🔸️طبق این گزارش می‌تونین GTA VI رو از طریق استریم ابری روی PC و حتی Xbox One هم اجرا کنین.

🔸️منبع: گزارش تام وارن در The Verge.

بازی خودش سی فریمه، latency سرویس ابری اکس‌باکس هم که بهش اضافه بشه، چه شود :D

با اینکه xCloud به بدی PS Now نیست (می‌دونم جفت‌شون اسم‌شون عوض شده)، اما خیلی با GeForce NOW فاصله داره و Digital Foundry بارها گفته که فقط این سرویس انویدیا در حال حاضر می‌تونه تجربه‌ای نزدیک به بازی نیتیو رو ارائه بده. من که اینترنت درست و حسابی ندارم، اما اگه داشتم هم سراغ چنین گزینه‌ای نمی‌رفتم. نسخه PC نهایتا تا یک سال دیگه میاد و برای منی که طرفدار سرسخت سری GTA نیستم، اما دوست دارم که هرکدوم‌شون رو حداقل یک بار بازی کنم، صبر کردن کار سختی نیست :D

الان خیلی خوب شده با این وضع نت من با فورجی پلی میدم روش هم فورزا ۶ و هم گیرزو
خب انتظارات و آستانه تحمل فرق می‌کنه. آخرین باری که DF یادمه xCloud رو تست کرده بود، حدود ۴۵ میلی‌ثانیه به latency بازی اضافه میشد. تازه اون تست در انگلیس و با سرور انگلیس انجام شده بود و این سرویس مشخصا هیچ سروری در ایران نداره.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: RoadRash
بازی خودش سی فریمه، latency سرویس ابری اکس‌باکس هم که بهش اضافه بشه، چه شود :D

با اینکه xCloud به بدی PS Now نیست (می‌دونم جفت‌شون اسم‌شون عوض شده)، اما خیلی با GeForce NOW فاصله داره و Digital Foundry بارها گفته که فقط این سرویس انویدیا در حال حاضر می‌تونه تجربه‌ای نزدیک به بازی نیتیو رو ارائه بده. من که اینترنت درست و حسابی ندارم، اما اگه داشتم هم سراغ چنین گزینه‌ای نمی‌رفتم. نسخه PC نهایتا تا یک سال دیگه میاد و برای منی که طرفدار سرسخت سری GTA نیستم، اما دوست دارم که هرکدوم‌شون رو حداقل یک بار بازی کنم، صبر کردن کار سختی نیست :D

الان خیلی خوب شده با این وضع نت من با فورجی پلی میدم روش هم فورزا ۶ و هم گیرزو

در مورد 3DS قبل از هک عمومی Gateway 3DS وجود داشت و مستندات سخت افزاری هم از یه چیزاییش بود.

هیچ کنسولی بدون هک کامل یا لیک شدن مستندات سخت افزاری کامل قابل شبیه سازی نیست.
PS Vita و PS3 رو چی میگید
سر PS3 یادمه قشنگ دیگه
هک/اکسپلویت اره خیلی کمک بیشتری میکنه به ساخت امولاتور
ولی همین الانم میتونن روش کار کنن ولو اینکه پیشرفت چندانی بدست نیاد (بازی اجرا نمیشه قطعا ولی بازم پیشرفتهای بزرگی بدست میاد)
امیدوارم خود توسعه دهنده هاش دونیت بذارن و روی هک خود دستگاهشم کار کنن
خود مردمم نباید اصلا پول برای هک و امولاتور کنسول سونی مایکروسافت بدن اینا اصلا انحصاری خاصی دیگه ندارن و‌ نسل هفت نیست فوریت داشته باشه امولاتورشون.
اصلا موندم ویو و اخبارشون (فایو) برای چیه چه هک این دستگاهها چه امولاتورشون. الان تو بدترین شرایطم یه اکانت ظرفیت ۱ گرفتن کاری نداره برای کسی که کنسولشو داره...

🔸️برای استفاده از استریم ابری، باید نسخه ایکس‌باکس بازی رو در اختیار داشته باشین.

🔸️از ماه نوامبر، سرویس Game Pass برای استریم ابری محدودیت ماهانه می‌ذاره؛ پلن Ultimate ماهانه 15 ساعت، پلن Premium ماهانه 10 ساعت و پلن Essential ماهانه 5 ساعت امکان استریم خواهد داشت.

🔸️بعد از تموم شدن ساعت‌های درنظرگرفته‌شده، مایکروسافت امکان خرید ساعت اضافه برای استریم ابری رو از طریق فروشگاه ایکس‌باکس فراهم می‌کنه.

🔸️طبق این گزارش می‌تونین GTA VI رو از طریق استریم ابری روی PC و حتی Xbox One هم اجرا کنین.

IMG_8788.jpeg

Xbox بعد از «سقوط آزاد» دوباره به مسیر رشد برگشته است​

asha-sharma-xbox-speaks-on-her-experience-as-a-gamer-cover699d6c686d87c.jpg

• آشا شارم در یک یادداشت داخلی گفته استراتژی قبلی Game Pass باعث شده بود وضعیت مالی و عملکرد Xbox وارد یک «سقوط آزاد» شود.
  • به گفته او، بازسازی بزرگ Xbox که شامل تعدیل نیروی گسترده و تغییرات اساسی در استراتژی شرکت بوده، این روند را معکوس کرده است.
  • شارما می‌گوید Xbox پس از رسیدن به پایین‌ترین سطح تاریخی خود، دوباره وارد مسیر رشد شده و نرخ رشد فعلی بیش از ۲ تا ۳ برابر گذشته است.
  • او انتظار دارد این روند رشد ادامه پیدا کند و تأکید کرده که Xbox در حال سرمایه‌گذاری مجدد روی کسب‌ و کار است.
  • شارما به شروع قدرتمند عناوینی مثل Minecraft Dungeons 2، Gears of War: E-Day و World of Warcraft: Forever اشاره کرده است.
  • همچنین طبق ادعای او، نگرش مثبت مخاطبان نسبت به برند Xbox نسبت به سال گذشته ۳۰٪ افزایش یافته است.

Xbox’s CEO Says The Brutal Reset Is Already Working: ‘After An All-Time Low, We’ve Started To Return To Growth’

آخرین ویرایش:

آپدیت:
متیو بل، مدیر استراتژی اکس‌باکس: XBOX حق انحصاری استریم GTAVI در اختیار ندارد و این بازی از طریق XBOX قابل استریم روی PC نیست

نمیدونم چرا تام وارن خبر دروغ کار کرد /:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or