آقای دنووو شما دنبال چی هستی؟دیدید که Denuvo چقدر فشاری شده؟
رفته به دادگاه شکایت کرده که رای بگیره که Valve,Dicord,Reddit آیدیهای این بابا (Voices38) رو چک کنن و آدرس ip ، اسم و فامیل و کلا اطلاعاتی که ازش موجوده رو بتونن در بیارن
Denuvo Asks Court to Unmask Game Cracker 'voices38', Reveals Crypto Transactions * TorrentFreak
نسخه ویندوز منتشر شد:در جدیترین تلاش ها واسه پورت بازی ـا بالاخره روز موعود فرا رسید و Bloodborne به صورت Native روی PC قابل بازی شد :
GitHub - deadinside28/bloodborne_pc
البته فعلا واسه لینوکس منتشر شده و خبری از ورژن ویندوز نیست !!
خب انتظارات و آستانه تحمل فرق میکنه. آخرین باری که DF یادمه xCloud رو تست کرده بود، حدود ۴۵ میلیثانیه به latency بازی اضافه میشد. تازه اون تست در انگلیس و با سرور انگلیس انجام شده بود و این سرویس مشخصا هیچ سروری در ایران نداره.الان خیلی خوب شده با این وضع نت من با فورجی پلی میدم روش هم فورزا ۶ و هم گیرزو
بازی خودش سی فریمه، latency سرویس ابری اکسباکس هم که بهش اضافه بشه، چه شود
با اینکه xCloud به بدی PS Now نیست (میدونم جفتشون اسمشون عوض شده)، اما خیلی با GeForce NOW فاصله داره و Digital Foundry بارها گفته که فقط این سرویس انویدیا در حال حاضر میتونه تجربهای نزدیک به بازی نیتیو رو ارائه بده. من که اینترنت درست و حسابی ندارم، اما اگه داشتم هم سراغ چنین گزینهای نمیرفتم. نسخه PC نهایتا تا یک سال دیگه میاد و برای منی که طرفدار سرسخت سری GTA نیستم، اما دوست دارم که هرکدومشون رو حداقل یک بار بازی کنم، صبر کردن کار سختی نیست![]()
PS Vita و PS3 رو چی میگیددر مورد 3DS قبل از هک عمومی Gateway 3DS وجود داشت و مستندات سخت افزاری هم از یه چیزاییش بود.
هیچ کنسولی بدون هک کامل یا لیک شدن مستندات سخت افزاری کامل قابل شبیه سازی نیست.
️طبق گزارش جدید تام وارن، ایکسباکس حق استریم ابری GTA VI رو به دست آورده.
️برای استفاده از استریم ابری، باید نسخه ایکسباکس بازی رو در اختیار داشته باشین.
️از ماه نوامبر، سرویس Game Pass برای استریم ابری محدودیت ماهانه میذاره؛ پلن Ultimate ماهانه 15 ساعت، پلن Premium ماهانه 10 ساعت و پلن Essential ماهانه 5 ساعت امکان استریم خواهد داشت.
️بعد از تموم شدن ساعتهای درنظرگرفتهشده، مایکروسافت امکان خرید ساعت اضافه برای استریم ابری رو از طریق فروشگاه ایکسباکس فراهم میکنه.
️طبق این گزارش میتونین GTA VI رو از طریق استریم ابری روی PC و حتی Xbox One هم اجرا کنین.
️منبع: گزارش تام وارن در The Verge.
آپدیت:️طبق گزارش جدید تام وارن، ایکسباکس حق استریم ابری GTA VI رو به دست آورده.
️برای استفاده از استریم ابری، باید نسخه ایکسباکس بازی رو در اختیار داشته باشین.
️از ماه نوامبر، سرویس Game Pass برای استریم ابری محدودیت ماهانه میذاره؛ پلن Ultimate ماهانه 15 ساعت، پلن Premium ماهانه 10 ساعت و پلن Essential ماهانه 5 ساعت امکان استریم خواهد داشت.
️بعد از تموم شدن ساعتهای درنظرگرفتهشده، مایکروسافت امکان خرید ساعت اضافه برای استریم ابری رو از طریق فروشگاه ایکسباکس فراهم میکنه.
️طبق این گزارش میتونین GTA VI رو از طریق استریم ابری روی PC و حتی Xbox One هم اجرا کنین.
️منبع: گزارش تام وارن در The Verge.