اخرین اخبار هک برای کنسول PS5

سلام ، آموزش برای سوییچ کجا فرمودید هست تو تاپیک آموزش هک ؟ یه جا نمیشه بزارید ، الان باید کل صفحات اون تاپیک رو بگردم تا پیدا کنم
سلام
مشکل همینه پست اول قابل ویرایش نیست اجبارا باید همینطور گذاشت و بقیه هم توی پست ها بگردن تا پیدا کنن

ورژن جدید برنامه هم توی لینک زیر
Releases · blackbearreloaded/ProsperoEden

• Like
Reactions: شوکی
وضعیت جوریه که میای یچیزی پیشنهاد بدی نیم ساعت بعد بهترش میاد.
GitHub - sinfiltros/AnyPad-PS5: Free your PS5 from the DualSense — use DualShock 4, Xbox, Switch Pro, 8BitDo and any Bluetooth gamepad on a jailbroken PS5 / Libera tu PS5 del DualSense — usa mandos Bluetooth en una PS5 con jailbreak
این تازه ریلیز شده ظاهرا کنترلر ایکس باکس و کلا همه کنترلرا بصورت وایرلس متصل میشن. فردا اگر حوصله کردم خودم تست میکنم
پاک شده اگه دانلودش کردی اینجا اتچ کن لطفا

• Like
الان چک کزدم دانلود داشتم ولی پاک کردم ظاهرا. من تست کردم زبانش انگار انگلیسی نبود بیخیالش شدم. یه چندتا پروژه دیگه هم دیدم این چند روز بنظرم یه سرچ بکن اونارو تست کنن
اون fgg-xsense رو من استفاده میکنم فعلا. با سیم کار میکنه ولی خوبه

• Like
Reactions: Persia Tech
الان چک کردم دیروز اپدیت جدید داده از گیت هاب رفته رو code berg. ظاهرا زبان انگلیسی هم اضافه کرده اینو تست کن
Cookie monster!
اگه با دسته ایکس باکس تست کردی و وصل شد به منم خبر بده من فعلا نیازی ندارم حوصله نمیکنم تستش کنم
اگرم نشد بازم میگم پروژه مشابه این چندتا دیگه بود میتونی اونارو تست کنی

پ.ن: prosperoeden 080 هم ریلیز شد چنج لاگش چیز خاصی نداره. اگه علاقه داشتید یه forwarder هم یکی دیگه ساخته میتونید بازیای سویچ رو مستقیم به منوی اصلی کنسول اضافه کنید من نیازی بهش نمیبینم ولی شاید برای کسی جذاب باشه

شبیه ساز سوییچ ProSperoEden

را نصب و دو بازی را تست کردم
Super.Mario.Bros.Wonder
تقریبا کلا 60 فریم و خوب اجرا شد
Super.Mario.Galaxy.2
جاهای شلوغ لحظه ای تا 38 هم میاد ولی اکثرا بالای 55 فریم

راهنمای نصب با تشکر از کانال تلگرام SURENA JB

فایل ProsproEDENرا از حالت فشرده خارج کنید.
بعد دو پوشه در اختیار شما قرار می‌گیرد:
📁 ProSperoEden
📁 PPSA99205

پوشه‌ی PPSA99205 را داخل مسیر:
Data/Homebrew
قرار دهید.

📌 مرحله دوم
پوشه‌ی ProSperoEden را داخل پوشه:
Data
قرار دهید.

🎮 مرحله سوم — قرار دادن بازی‌ها

داخل پوشه‌ی ProSperoEden، پوشه‌ی:
Rooms
برای فایل اصلی بازی‌ها در نظر گرفته شده است.
و اپدیت و دی ال سی بازی در پوشه:
update
قرار دهید.
🔹 بعد از اینکه پوشه‌ی PPSA99205 را داخل مسیر Data/Home قرار دادید، باید امولاتور برای شما نصب شودو بعدامولاتور را اجرا کنید.

Click to download files: 10/3 WebFolder
سلام لینک نمیشه دانلود کرد تایم رایگان تموم شده

• Like
یه چندتا استور رو اینجا لیست کنم شاید بعدا به کار خودم و بقیه اومد البته انقدر سریع پروژه ها اپدیت و ساخته میشن که شاید بعدا جایگزین بهتری باشه

BlackBox - PS STORE (@BlackBoxPS) on X این هنوز ریلیز نشده دیروز گفتن تا دو روز دیگه ریلیز میشه بهترین ui رو داره
GitHub - saawant12/orbit-store-ps5: A modern PS5 download manager with resumable downloads and phone controls
GitHub - deox1111/ps5-library: Game library for jailbroken PS5: pick a game, it downloads, installs and appears on your home screen.
GitHub - Phoenixx1202/Spectrum-Library (اینو سازندش چند روز پیش گفته بود دیسیبل کرده ولی میذارم اینجا)

بنظرم بد نیست پست اول اینجا یا تاپیک اموزش رو یکی حوصله کنه اپدیت کنه با تمام پروژه های مهم و کاربردی هم کار خودمون راحت میشه گمشون نمیکنیم هم کار بقیه
سلام لینک نمیشه دانلود کرد تایم رایگان تموم شده
از گیت هاب دانلود کنید

یه چندتا استور رو اینجا لیست کنم شاید بعدا به کار خودم و بقیه اومد البته انقدر سریع پروژه ها اپدیت و ساخته میشن که شاید بعدا جایگزین بهتری باشه

BlackBox - PS STORE (@BlackBoxPS) on X این هنوز ریلیز نشده دیروز گفتن تا دو روز دیگه ریلیز میشه بهترین ui رو داره
GitHub - saawant12/orbit-store-ps5: A modern PS5 download manager with resumable downloads and phone controls
GitHub - deox1111/ps5-library: Game library for jailbroken PS5: pick a game, it downloads, installs and appears on your home screen.
GitHub - Phoenixx1202/Spectrum-Library (اینو سازندش چند روز پیش گفته بود دیسیبل کرده ولی میذارم اینجا)

بنظرم بد نیست پست اول اینجا یا تاپیک اموزش رو یکی حوصله کنه اپدیت کنه با تمام پروژه های مهم و کاربردی هم کار خودمون راحت میشه گمشون نمیکنیم هم کار بقیه

از گیت هاب دانلود کنید
مشکل اینه کسی اپدیت نمیکنه.هرچی پروژه بدردبخوره رو بزارن استفاده کنن همه

• Like

از گیت هاب دانلود کنید
بلک باکسم ریلیز شد
GitHub - BlackBoxPS5/blackbox: BB

درود فراوان ب رفقای گرامی;
موردی ک باید در موردش توضیح داده بشه چون تا حالا چن نفری دیدم بهش اشاره داشتن تا جای ابهام و سوال نمونه این هست که;
بببنید دوستان این تاپیک مرتبط با اخرین اخباره پس کاملا باید در محدوده همین تیتر جلو بره و همینطورم خواهد بود حتی ما فراترم رفتیم و چرا بعضی اوقات اضافه تر شده ب خاطر اینکه حالا خودمو عرض میکنم تا سو تعبیر برای کسی نشه , اگر بطور مثال خبر یک شبیه سازو قرار دادم دلیلش فقط این بوده که اطلاع رسانی بشه , همچنین ابزاری هم وجود داره نه اینکه راجبش تو پست اول همینجا باز ویرایش مطلب شبیه ساز+ابزارش هم کنیم ک اگر بخواد اینکارم انجام بشه همینطوری هم اون بخش شلوغ شده چون داخلش اموزش هم تا حدی قرار گرفته پس گنجایش و زمانشم وجود نداره..!!
(یکبار پیشنهاد و پیامی برام در این رابطه اومده بود ک متاسفانه نبودم و در زمانش نتونستم ب موقع جواب بدم) بنابراین در اخر به شخصه درخواست مجددی داشتم از ناظم و ناظر(مدیریت) راجب نظم تاپیکای مرتبط با PS5 خصوصا بخش خبرو اموزش که اگر تو اول هر پیج مرتبط این امکانو قابلیت یکجوری فراهم بشه که یک کادر یا پین بصورت خلاصه گزارش روز از مطالب مهم و مرتبط داخلش ثبت و قابل ویرایش بشه این میتونه خیلی مهم و کارامدترم باشه...

آخرین ویرایش:
ترکی توشه توضیحاتش این به چه دردی میخوره ؟
استور هست که بازیارو مستقیم از کنسول دانلود کنید. اگه اینترنت پرسرعت و استیبل ندارید بهتره ازین روش استفاده نکنید. این و orbit store فعلا شیک ترین ui رو دارن
وضعیت سرورا هم نمیدونم به چه صورته من فعلا نیازی ندارم و تست نکردم اگه بقیه زودتر تست کردن بگن.

پ.ن: توی ایکس گفتن ظاهرا تعداد کانکشنو میتونید از تنطیماتش تغییر بدید روی ۸ بذارید. تو عکسای بقیه که ۳۰مگ سرعت گرفتن برای ما هم اگه مشکل فیلتر بودن نداشته باشه در همون حد هم سرعت بده کفایت میکنه به راحتیش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or