قیمت پلی استیشن 5 [پست اول حتما خوانده شود]

BUY-min.png ​

همونطور که از اسم تاپیک مشخصه اینجا در مورد قیمت بروز کنسول PS5 صحبت میشه
اگر پستی برخلاف قوانین در این تاپیک مشاهده کردید سریعاً گزارش کنید تا رسیدگی بشه
"از نقل قول کردن این پست ها خودداری کنید"

قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید:
در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد
  • از دلالی کردن، تبلیغ فروشگاه ها ( آدرس، تلفن، لینک سایت، اسم فروشگاه، فرد خاص و .. ) جداً خودداری کنید.
  • باز هم تاکید می کنم، تبلیغ ممنوع ( من می‌خوام PS5 وارد کنم کی می خواد ؟!،این سایته برای پیش فروش گذاشته قیمتش خوبه حتما یه سری بزنید !!، انصافاً این فروشگاه X فیمت خوبی می ده ! و .. )
  • صحبت های سیاسی ( چرا تحریم شدیم و .. ) ممنوع می‌باشد.
  • بقیه مواد خلاف قوانین سایت هم که مشخصه ( فحاشی به یکدیگر، فرستادن پست های بی ارتباط با تاپیک و .. )
  • تاپیک برای دادن هرجور نظری درباره شرایط بازار و قیمت کاملاً آزاد هست و به هیچ عنوان حق حمله کردن به کسی که نظرش مخالف هست رو ندارین و در صورت مشاهده بدونه بخشش و تذکر قبلی دسترسیتون به تاپیک قطع میشه .
  • تصویر قرار ندید . قیمت پیش فروش رو اعلام نکنید . اگر جایی کالا رو موجود داره و قیمت اعلام کرده قیمت رو بنویسید و بگید فروش آنلاین یا فلان شهر و فلان محدوده
  • لینک مستقیم فروشگاهی رو قرار ندید.
از این به بعد هم کسی اینجا نگه شماره و آدرس بدید یا پ.خ کنید، شدید برخورد میشه.

شما اگه قیمت به مزاجتون خوش اومد تشریف می برید پروفایل کاربری که قیمت داده ( توصیه نمیشه ! ) و سمت راست از "ارسال پیغام خصوصی" استفاده می کنید نه اینکه وسط تاپیک بگید شماره و آدرس رو پ.خ کن !

در صورت رعایت نکردن موارد بالا مستقیماً با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
باز هم تاکید میشه که با هر پستی مشکل دارید فقط گزارش کنید و خودتون تو تاپیک به کسی تهمت نزنید و با هم درگیر نشید .
پس سعی کنید با همکاریتون تاپیک رو جلو ببریم، باز هم تاکید می کنم این تاپیک به این راحتی ها باز نشده، اجازه ندید کاربرهایی که مشخصه هدفشون چیه، باعث قفل شدن و پاک شدن این تاپیک بشن.
بدیهی می‌باشد که ممکن است این قوانین به اقتضای زمان دستخوش تغییر گردند.

*تشکر از @.Amirone بابت کار گرافیکی

( آخرین ویرایش مدیریت : 1399/10/13 )

Last edited by a moderator:
یاد اون میم قدیمی در مورد غصه‌های جهان اولی‌ها افتادم! :-" اینجا با این قیمت‌های عجیب و غریب، دیگه به سختی می‌شه به فکر تهیه کنسول بود و اونجا از شدت استقبال، کمبود پیش اومده! :دی
واقعاً بعید نیست این GTA VI یه کاری بکنه که ماجرای سال‌های اول PS5 دوباره برای یه مدت تکرار بشه. :دی چند روز پیش هم یه خبری منتشر شده بود که توی ژاپن، PS5 Pro رو جیره‌بندی کردن و دارن روش‌هایی به کار می‌برن که دست اسکالپرها نیفته که بعداً گرون‌تر به خریدارهای واقعی بفروشن. مثلاً طرف باید توی اکانت PSNـش حداقل ۶۰ ساعت با یکی از پلتفرم‌های پلی‌استیشن بازی کرده باشه تا بتونه ثبت‌نام کنه!
حالا اون که ژاپن هست، چه برسه به آمریکا و اروپا که PS5 خیلی محبوب‌تر از ژاپنه و با نزدیک‌تر شدن به زمان عرضه GTA VI، خیلی‌ها به فکر تهیه کنسول می‌افتن و بعضی جاها تا مدتی کمبود پیش میاد.

اینجا هست به وفور و خریدار نیست
اونجا نیست و خریدار هست

الان محل کنسول فروشی اصفهان بودم عملا پشه می پروندن! یعنی گفتم حداقل با این جریان هک و جیلبریک سرشون شلوغ میشه که همونم خبری نبود

🔴 فروشگاه GameStop قیمت کنسول‌های دست‌دوم PS5 Pro را به‌شدت افزایش داده و حالا نسخه دیجیتال با قیمت ۱۳۹۹ دلار و مدل دیسک‌خور با قیمت ۱۴۹۹ دلار فروخته می‌شود؛ رقمی که حتی از قیمت نمونه‌های نو بالاتر است. طبق گزارش منتشرشده، این افزایش قیمت به‌دلیل رشد تقاضا و کمبود موجودی کنسول‌های جدید رخ داده است.

———————————

بنظر شخصیم سونی با عرضه gta 6 و همچنین mw4 که نسخه نسل هشتمی نداره خوب داره انبارهاشو خالی میکنه.بنظرم ریلیز ps6 برای پاییز آینده قطعی هست و عناوین اینترگلکتیک ، ریمیک خدای جنگ یونان و همچنین بازی جدید استرو بات همگی بین نسلی هستند

کنسول پلی 1 هم یادمه وقتی اومد ایران 130 تا تک تومنی خریدم
تک تومنی نبود، سگا ارجینال 27هزار تومن بود زمان خودش، موقع انتشار PS1 فت 80 هزار قیمتش بود، اسلیم هم دوروبر 60 تا 67 هزارتومن
ارزونی نبود ولی قدرت خرید برای لوازم خونگی وجود داشت

🔴 فروشگاه GameStop قیمت کنسول‌های دست‌دوم PS5 Pro را به‌شدت افزایش داده و حالا نسخه دیجیتال با قیمت ۱۳۹۹ دلار و مدل دیسک‌خور با قیمت ۱۴۹۹ دلار فروخته می‌شود؛ رقمی که حتی از قیمت نمونه‌های نو بالاتر است. طبق گزارش منتشرشده، این افزایش قیمت به‌دلیل رشد تقاضا و کمبود موجودی کنسول‌های جدید رخ داده است.

———————————

بنظر شخصیم سونی با عرضه gta 6 و همچنین mw4 که نسخه نسل هشتمی نداره خوب داره انبارهاشو خالی میکنه.بنظرم ریلیز ps6 برای پاییز آینده قطعی هست و عناوین اینترگلکتیک ، ریمیک خدای جنگ یونان و همچنین بازی جدید استرو بات همگی بین نسلی هستند
با عرضه GTA و چند تا بازی جدید فروش حتی نسخه ی پرو رو برای حداقل 2 سال آینده تضمین میکنه چه دلیلی داره بیاد فعلا یک کنسول جدید بده که بخاطر افزایش شدید قیمت SSD و رم و بقیه قطعات و بسته بودن دست و بال سونی برای افزایش قیمت کنسول جدید - کنسول جدیدش رو با ضرر زیاد بفروشه !!! در ضمن اگر قرار به عرضه ی کنسول به این زودی ها بود الان نسخه های اولیه اش دست چند تا از شرکت های بازی سازی بود که فعلا هیچ خبری از همچین چیزی نیست

آخرین ویرایش:
تک تومنی نبود، سگا ارجینال 27هزار تومن بود زمان خودش، موقع انتشار PS1 فت 80 هزار قیمتش بود، اسلیم هم دوروبر 60 تا 67 هزارتومن
من چند سال پیش با یکی از دوستان تو فروم بحثم بود که میگفتم ps1 رو اوایل عرضه از نمایندگی سونی تو قشم خریدم 90 هزار تومن ولی میگفت نه، قیمتش 500 هزار تومن بوده.هر چی میگفتم 500 هزار تومن میدونی چه پولی بوده اون زمان؟ ولی قبول نمیکرد :D

الان که گفتی 80 تومن بوده یاد اون بحث تاریخی افتادم....البته فکر کنم 20 تومن هم برای کپی خورش دادیم تو همین شیراز :D

اشتباه تایپ بود هزار تومان بود سگا زمان خودش مگا درایو کلید سفید بود یا نه 25 تومن آرزو خریدم رو داشتم بعد ها تو یه مغازه دیدم 2 تا کارتن قرمز بود یکیش سگا بود یکیش دیسک خور سگا می‌گفت 17000 تومن

با عرضه GTA و چند تا بازی جدید فروش حتی نسخه ی پرو رو برای حداقل 2 سال آینده تضمین میکنه چه دلیلی داره بیاد فعلا یک کنسول جدید بده که بخاطر افزایش شدید قیمت SSD و رم و بقیه قطعات و بسته بودن دست و بال سونی برای افزایش قیمت کنسول جدید - کنسول جدیدش رو با ضرر زیاد بفروشه !!! در ضمن اگر قرار به عرضه ی کنسول به این زودی ها بود الان نسخه های اولیه اش دست چند تا از شرکت های بازی سازی بود که فعلا هیچ خبری از همچین چیزی نیست
بزرگوار الان قیمت SSD و رم برای PS5 گرونتر نمیشه ؟
الان مثلاً عرضه ps6 رو اصلا سه سال دیگه هم عقب بندازه چیزی تغییر نمیکنه . از کجا معلوم قیمت ها در اینده پایین بیاد

• Like
Reactions: DM.JAGUAR
بزرگوار الان قیمت SSD و رم برای PS5 گرونتر نمیشه ؟
الان مثلاً عرضه ps6 رو اصلا سه سال دیگه هم عقب بندازه چیزی تغییر نمیکنه . از کجا معلوم قیمت ها در اینده پایین بیاد
بحث اینه که PS6 قطعا باید SSD با ظرفیت بیشتر ( حداقل 2 ترابایت و رم بالاتری داشته باشه بقیه قطعات هم باید به همون نسبت جدیدتر و قویتر باشن از CPU و ... در نتیجه باید قیمتی احتمالا بالاتر از PS5 PRO عرضه کنه که قطعا انتقاد ها رو از سونی زیاد میکنه و فروشش رو کم میکنه
البته اینجا جای بحث این موضوع نیست و تمومش کنیم بهتره

• Like
Reactions: u.s.a
قدرت خرید و کلا وضع مملکت هیچوقت خوب نبوده ولی قدرت خرید 20سال پیش با الان قابل مقایسه نیست.
اصلا درامد که هیچی سال89که یارانه دادن یه خانواده5.6نفره بدون دست زدن به حقوق فقط با یارانه یک ماه میتونست کنسول 360 ارکید بخره.
یعنی یه خانواده5نفره بیکار و بی پول با فقط یارانه 4ماه میتونستن راحت جدیدترین کنسول های زمان خودشون 360 الیت و ps3 باهم بگیرین:دی
الان با یارانه یه طایفه هم نمیشه دوتا کنسول رو باهم گرفت

قدرت خرید و کلا وضع مملکت هیچوقت خوب نبوده ولی قدرت خرید 20سال پیش با الان قابل مقایسه نیست.
اصلا درامد که هیچی سال89که یارانه دادن یه خانواده5.6نفره بدون دست زدن به حقوق فقط با یارانه یک ماه میتونست کنسول 360 ارکید بخره.
یعنی یه خانواده5نفره بیکار و بی پول با فقط یارانه 4ماه میتونستن راحت جدیدترین کنسول های زمان خودشون 360 الیت و ps3 باهم بگیرین:دی
الان با یارانه یه طایفه هم نمیشه دوتا کنسول رو باهم گرفت
بیست سال پیش چه خبره شما سال 97 با یه وام مسکن و با 100 ملیون راحت میتونستی خونه بخری

• Like
Reactions: u.s.a and DM.JAGUAR
من 3 ماه پیش خرید داشتم اسلیم استاندارد
103 تومن 2 ماه پیش 109 تومن 3 روز پیش 181 امروز 201

کنسول پلی 1 هم یادمه وقتی اومد ایران 130 تا تک تومنی خریدم
فکر نمی‌کنم 130 تک تومنی باشه
چون من یادمه رفتم 3ماه تابستون کار کردم 40 هزار تومن گرفتم، رفتم Psone خریدم
زمان PS2 هم همش میرفتم پشت ویترین دموی اونیموشا3 رو میزاشت اونو نگاه میکردم حسرت میخوردم، اونم رفتم 3 ماه تابستون کار کردم، فکر می‌کنم نسخه اسلیم که کارتنش هم زرد رنگ بود خریدم 180 هزار تومن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or