بحث و تبادل نظر در رابطه با فروشندگان اکانت های ظرفیتی و قانونی

به خاطر سوالات مكرر دوستان بابت فروشگاهاى معتبر خريد اكانت ظرفيتى و مشكلات پيش آمده براى گيمر هاى ايرانى از طرف فروشگاهاى مختلف اين پست آماده شده.

اين مطلب بر اساس نظرات كاربران در تاپيك و تجربيات و نظر شخصى نگارنده تنظيم شده و مسئولين سايت بازيسنتر هيچ مسئوليتى بابت صحت و اعتبار مطالب ندارند.

جهت سهولت كار فروشگاه ها براساس فاكتور هاى زير ارزيابى شده اند:

١-قيمت

٢-موجودى عناوين

٣-اختصاصى و اشتراكى بودن اكانت ها

٤-سرعت و در دسترس بودن پشتيبانى

٥-كيفيت عملكرد و پشتيبانى اكانت هاى خريدارى شده شامل رفع مشكلات احتمالى و همكارى در فروش مجدد.

براى معرفى فروشگاه در فرمت توضيح داده شده در اين پست فروشگاه مورد نظر رو معرفى كنيد و در صورت اجماع نظر كاربران به پست اضافه خواهد شد.

فروشگاه هاى معتبر:

Game city

سطح قيمت: معقول

موجودى عناوين: تقريبا تكميل مگر در موارد خاص (عناوين قديمى،كم طرفدار،بعضى dlc ها)

اختصاصى يا اشتراكى بودن: ١٠٠٪؜ اختصاصى

سرعت پاسخگويي و در دسترس بودن: عالى

كيفيت عملكرد پشتيبانى در رفع مشكلات: عالى

همكارى در فروش مجدد: عالى

Playbox

موجودی عناوین: آرشیو اجاره فول،برای فروش تقریبا کامل،آرشیو عناوین کمتر شناخته شده ژاپنی و غیر ژاپنی تقریبا کامل.
درخواست برای آوردن بازی های غیرمعروف رو هم تقریبا قبول می کنه.

اختصاصی یا اشتراکی: اختصاصی

سرعت پاسخگویی و در دسترس بودن: معقول و مناسب

کیفیت عملکرد پشتیبانی در رفع مشکلات: عالی

همکاری در فروش مجدد: عالی

شرایط اقساط برای بعضی عناوین معروف و غیر معروف رو هم داره.

Ouxin game

موجودى عناوين: تقريبا تكميل به خصوص در مورد عناوين جديد اما امكان اتمام موجودى وجود دارد

اختصاصى يا اشتراكى بودن: ١٠٠٪؜ اختصاصى

سرعت پاسخگويي و در دسترس بودن: خوب (اخيرا اندكى كند شده)

همكارى در فروش مجدد: خوب

Cd Stop

سطح قيمت: پايين (شايد پايين ترين در ليست)

موجودى عناوين: تكميل به خصوص از نظر DLC عناوين و همچنين عناوين قديمى.

اختصاصى يا اشتراكى بودن: ١٠٠٪؜ اشتراكى ولى با مبلغ بالاتر ميتونيد درخواست اختصاصى بدين،بازياى قديمى رو هم اكثرا اكانت اختصاصى ميده.

كيفيت عملكرد پشتيبانى در رفع مشكلات: به طور كلى قابل قبول و از نظر سرعت پاسخگويي عالى.

همكارى در فروش مجدد: خوب اما فقط در ساعات ٨ صبح تا ١٤ ظهر و همچنين بعد از ساعت ١١ شب.

همچنين جهت انتقال اكانت پنجاه هزار تومان كارمزد دريافت ميشود.

Gama game

موجودى عناوين: تقريبا تكميل مگر در موارد خاص (عناوين قديمى،كم طرفدار،بعضى dlc ها)

اختصاصى يا اشتراكى بودن: اختصاصى و اشتراكى

همكارى در فروش مجدد: عالى و حتى خود فروشگاه بازى هارو آگهى ميكنه.

به طور كلى در خريد از هر فروشگاهى شرايط اون فروشگاه رو به دقت مطالعه كنيد و ساده ازش رد نشيد.

فروشگاه هاى با سابقه كلاهبردارى:

Game center
Gamaloop
Golden game
Consolefa
Gamario
Baziips4
Mihankey
xgamesstore
پرديس گيم

فروشگاه هايي كه به طور كلى توصيه نميشن:

توضيح ضرورى: اين فروشگاه ها مشكلى بابت جنس فروخته شده يا كلاهبردارى ندارن و صرفا داراى شرايط يا مشكلاتى هستند كه بسته به معيار هاى شايع كه براى خريداران عمدتا معم هستن ميتونن باعث بشن تجربه خريد كاملا رضايت بخشى نداشته باشيد.

Yung center :به علت عدم پشتيبانى به خريدار دوم اكانت
دراگون شاپ :به علت پشتيبانى ضعيف و قيمت بالا و شرايط فروش مجدد خيلى مسخره
Cd keyshare : شرايط عجيب غريب و عملكرد كند و پشتيبانى ضعيف
نخل ماركت : به علت پشتيبانى عجيب و فروش مجدد سخت اما امكان خريد قسطى با اسنپ پى دارن
Digital factory: سابقه از بين رفتن اكانت ها و عدم پشتيبانى و عدم تحويل gta vi و موكول كردن به زمان عرضه و كارمزد جابجايي درصدى نسبت به قيمت فروش شما و فروش مجدد با شرايط نامتعارف

گروه استعلام فروشگاه ها:

Telegram: Contact @scammerirangap
Telegram: Contact @Ouxin_GP

گروه هاى خريد و فروش:

Telegram: Contact @BuyandSellPlaystation
Telegram: Contact @Arashi_GamingGroup2
Telegram: Contact @buyandsell1211
Telegram: Contact @gamagame_shopgroup
Telegram: Contact @Leon_3214
Telegram: Contact @xboxbuyandsell
𝗕𝘂𝘆 𝗔𝗻𝗱 𝗦𝗲𝗹𝗹

آخرین ویرایش:
نارضایتی و نظرات مختلف طبیعیه روی چشم می‌ذاریم. شما چطور به خودت اجازه میدی اینجا بنویسی‌ توصیه نمی‌شود. بچه که نیستیم قطعا مشکوکه این نوع پست ها. شما با فروش مجدد مشکل داری واسه خودت که مشکل داری حق نداری بنویسی توصیه نمی‌شود وقتی یبار خرید نداشتی! یعنی چی اصلا به مذاقت خوش نیومده یا مشکل داری به هر دلیلی واسه خودتون نگه دار. کاربر و مشتری باید نظراتش رو به اشتراک بذاره همین. روزی ده ها فروش مجدد انجام میشه بعد طبق استناد به چه چیزی میگی توصیه نمی‌شود؟ دلقک بازیه اصلا. حداقل ۴ نفر رو کوت کن که ناراضی باشن از فروش مجدد یا واریزی. نه اینکه منتظری طبق کامنت یک نفر نسخه بپیچی. نظرات مثبت بقیه هم که هیچی نیست.
اسم شاپ ما هم توی پست شما نباشه چه به عنوان توصیه شده چه نشده. بهتر هست تا این نوع متن نوشتن و بررسی!

من طبق گذشته در خدمت سوالات کاربرا از شاپمون هستم هر از گاهی جواب خواهم داد به دوستان. وگرنه پست اول تاپیک بی اعتبار و تا حدی گمراه کنندست
شما اگه کارت درسته پس چرا اینقدر فشار میخوری؟ اینقدر که به عدالت شاپت مینازی چرا پستایی که انتقاد کردن بهت رو نقل قول نمیکنی؟ کسر شان داره برات که جوابشونو بدی؟
بیا پایین سرمون درد گرفت بابا. اینجا فرومه با کانال خودت اشتباه نگیر که از بالا به پایین نگاه میکردی. کسی با کسی پدرکشتگی نداره اینجا مگه شاپی شیشه خرده داشته باشه.
از همین لحن طلبکارانت مشخصه چرا ایشون شمارو توی اون لیست گذاشته.

نارضایتی و نظرات مختلف طبیعیه روی چشم می‌ذاریم. شما چطور به خودت اجازه میدی اینجا بنویسی‌ توصیه نمی‌شود. بچه که نیستیم قطعا مشکوکه این نوع پست ها. شما با فروش مجدد مشکل داری واسه خودت که مشکل داری حق نداری بنویسی توصیه نمی‌شود وقتی یبار خرید نداشتی! یعنی چی اصلا به مذاقت خوش نیومده یا مشکل داری به هر دلیلی واسه خودتون نگه دار. کاربر و مشتری باید نظراتش رو به اشتراک بذاره همین. روزی ده ها فروش مجدد انجام میشه بعد طبق استناد به چه چیزی میگی توصیه نمی‌شود؟ دلقک بازیه اصلا. حداقل ۴ نفر رو کوت کن که ناراضی باشن از فروش مجدد یا واریزی. نه اینکه منتظری طبق کامنت یک نفر نسخه بپیچی. نظرات مثبت بقیه هم که هیچی نیست.
اسم شاپ ما هم توی پست شما نباشه چه به عنوان توصیه شده چه نشده. بهتر هست تا این نوع متن نوشتن و بررسی!

من طبق گذشته در خدمت سوالات کاربرا از شاپمون هستم هر از گاهی جواب خواهم داد به دوستان. وگرنه پست اول تاپیک بی اعتبار و تا حدی گمراه کنندست
شما اگه به جای این بحثا با آرامش یه دلجویی از اشخاصی که ناراضی هستن می‌کردین ( که به گفته خودتون استثنا و اندک هستن ) و در همون روند مثبت مثل پایین آوردن درصد کارمزد و این‌ها پیش می‌رفتین، یه سرکی بین دست اندر کاران شاپتون می‌کشیدین ببینید باگ‌ها کجان، خیلی زود اعتبارتونو اینجا پس می‌گرفتین. اصلاً من خودم می‌اومدم خرید می‌کردم که ببینم این ضعفتون که می‌گن توی چیه؛ ولی حالا هی همش می‌زنید و حتی اونایی که ازتون راضی هستن هم فراری می‌دین.

• Like
Reactions: abi69 and SaDrA-HhH

این تاپیک به نظر من یکی از بهترین تاپیک های بازی سنتر هست. دم صدرا گرم و خود صدرا هم نوشته که طبق نظر شخصی خودشه این تاپیک. اینجا هم فروم هست و هرکسی حق داره نظرشو بنویسه.

حالا شما هم بلاخره همه میدونن یه سری مشتری ناراضی داشتین دیگه. همونطور که دوستان بالاتر گفتن، بهتره اون مشکلاتی که مطرح میشن رو حل کنین تا بشه اعتماد کرد.

تو این گرونی، بهتره هوای همدیگه رو داشته باشیم بیشتر. این تاپیک هم خدا میدونه جلوی چقدر کلاهبرداری رو گرفته پس وجودش لازمه.

اينكه چرا مينويسيم توصيه نميشود رو توضيح دادم براتون و دو خط هم در همون پست اول دليل نوشتيم،نگفتيم هم كه اينا كلاهبردارن ازشون نمريد صرفا گفتيم به اين دليل به اين دليل از نظر ما در حال حاضر خريد ميتونه منطقى نباشه حالا كسى اون شرايط براش مهم نباشه ميتونه خريد كنه.
بازم ميگم كسى اينجا دشمنى با كسى نداره ؛ اولين بار هم اصلا اسم فروشگاه شما به اين خاطر باز شد كه گفتن فروش قسطى داريد و من اينجا گقتم دوستان نظرشونو بگن كه اصلا به عنوان فروشگاه توصيه شده معرفى بشيد كه همون اول بحث سابقه از بين رفتن اكانت هاتون مطرح شد.
بعدشم الان موارد نارضايتى ديده ميشه.
در مورد اينم كه ميفرماييد پست ها مشكوكه بايد خدمتتون عرض كنم اينجا ما كمابيش همو ميشناسيم و تا الان كاربر رندوم و ناشناخته ايي نيومده يهو فقط به شما تهمت بزنه.

مورد ناراضى هم كه فرموديد كوت كنم براتون كوت ميكنم:

یه اکانت فروختم توی کانال خرید و فروش مشتری پیدا شد .
اکانت برای دیجیتال فکتوری هست ، ادمین کانال به خریدار گفت پول اکانت رو بریز برای ما چون اینجوری مطمعن تره ، حالا بهش میگم پول من رو کی میزنی؟ میگه تا پنج روز کاری طول می‌کشه چون واریزی زیاد داریم ، بعد گفتم هزینه جابجایی چطور ؟ میگه پنج درصد از پولت کم میکنیم و بعد واریز میکنیم ، گفتم همه جا خریدار پول میزنه برای فروشنده و همون لحظه اکانت رو جابجا می‌کنه . و هزینه جابجایی هم با خریداره معمولا .
تازه به خریدار هم گفته فردا اکانت تحویلت میدم با اینکه همون لحظه اکانت رو از من تحویل گرفته .

چه ادمینیه که پستایی که به نفعشون نیست رو دایورت میکنه و جواب نمیده!
نکشیمون معتبر! یادم نمیره واریزی پول اکانتمو ۴ روز طول داده بودن! :D

حالا که حرف از دیجیتال فکتوری شده فکر کنم باید نظرم و تجربه‌ای که اواخر نسل قبلی داشتم بگم.
من حدود 4تا اکانت ظرفیتی ازشون خریده بودم (فیفا، کرش، مورتال و سوباسا). یه روز بلند شدم دیدم بازی ها قفل خوردن و اکانت ها ساین اوت شدن. اونموقع که پیگیری کردم اولش گفتن نگران نباشین به هرکس اکانت جدیدی داده میشه که همش دروغ بود. یکم که گذشت بهونه آوردن به خاطر اینه که ایمیل ما جیمیل نیست سونی زده اکانت ها رو بن کرده و تقصیر از جانب سونیه نه ما(لول)... این حرف در صورتیه که تا الان من هرچی اکانت ظرفیتی خریدم تقریبا هیچکدوم با جیمیل نبودن... دیدن این بهونه خیلی مسخره است و بعدش بهونه آوردن که به خاطر داشتن (+) داخل ایمیل ها بوده که اکانت رو بن کردن. اون موقع پیش میومد که بعضی از اکانت های دیگه ای که از جای دیگه گرفته بودم و اکانت های دوستام ساین اوت بشن ولی همشون با کمی پیگیری برگشتن و کار به بن نکشید ولی اینجا همچین خبری نبود و بدتر از همه اینکه اصلا جوابگو نبودن و هیچ اهمیتی واسشون نداشت.
شاید الان دیگه همچین مشکلی رو نداشته باشن ولی حقیقتا من به فروشنده ای که چهارتا اکانت ازش داشتم و هیچ زحمتی واسه پشتیبانی به خودش نداده دیگه اعتماد نمیکنم، مخصوصا الان که قیمت ها سر به فلک کشیده.

شما توضيحاتتون هست،جواب بقيه هم هست،توضيحات ما هم هست تو پست اول و ديگه مخاطب خودش بايد تصميم بگيره.
بازم ميگم علت اصلى اون مطلب همين شرايط فروش مجدد شما هست و بقيش مشكلات موردى هست و همين الان بريد اسم فروشگاهتون رو سرچ كنيد در همون گروه هاى تلگرامى استعلام فروشگاه ها كه لينكشون هست،ميتونيد ببينيد كه چند بار بابت همين شرايط فروش مجدد و تقريبا دير جواب دادنتون (اينو اينجا كسى شاكى نبوده لحاظ نكرديم) افراد ناراضى هستن و ميگن انتخاباى بهترى وجود دارن.
به جاى جر و بحث كردن با ديگران اينارو اصلاح كنيد.
شما كه ظاهرا اكانت سالم و اختصاصى تحويل ميديد براى خودتون هم خوب نيست كه با اين بد قلقى ها اسمتون رو با شهرت بد بشناسن.

ایشون اگر ادبیات بهتری داشتن و نگاه بالا به پایینی به بچه های اینجا نداشتن اینطوری باهاشون رفتار نمیشد ،
بچه های اینجا اینقدر با معرفت و مهمان‌نوازن که اگر رفتار درستی میدیدن ایشون رو خیلی تحویل میگرفتن.
این نگاه بالا به پایین نمیدونم از کجا اومده که یه سری ادمین ها دارن؟🙄
اگر اوضاع اقتصادی درست بود و قدرت خرید بچه ها بیشتر بود که اینا اصلا وجود و ماهیت خارجی نداشتن:دی
همه بازی هارو دلاری یا روی اکانت یا دیسک میگرفتیم ، مثل خیلی از عناوینی که همین کار رو میکنیم.
...
کانال دیجیتال فکتوری فرض میگیریم معتبر ، با سابقه و حساب کتاب دار!
اکانت هایی که میگه اختصاصی، واقعا اختصاصی و اونایی هم که اشتراکی خب مشخصه اشتراکیه!
ولی بحثی که هست بحث فروش مجدده!
وقتی فروشنده بازی رو میفروشه بازی رو تموم کرده میخواد بلافاصله بعدش بره یه بازی دیگه بگیره حالا یا مبلغی بذاره روش یا ارزونتر ، و میخواد پول اکانتی که فروخته بلافاصله به حسابش بیاد یا بده به فروشنده یه اکانت بازی دیگه!
این‌ مبلغ ۴ روز دیگه بدردش نمیخوره!
همین موضوع توی فروش وقتی خریدار ها ببینن اکانت از دیجیتال هستش و بعدا موقع فروش قراره دهنشون سرویس شه! قاعدتا سمتش نمیان.
اون مورد رسید فیک هم کلا رد شده چون الان کسی با رسید (البته رسیت درسته) کاری انجام نمیده ، تا پول به حسابش نشینه کاری نمیکنه.
...
مورد بعدی اینکه اینجا کسی با ادمین ها و کانال ها خورده پورده نداره ، خوب باشن تعریف و توصیه میشن ، خوب نباشن میرن توی لیست سیاه ، کانال هایی که الان ازشون تعریف میشه روزی عملکردشون ضعیف باشه ازشون انتقاد میشه .

آخرین ویرایش:
شاپ گامالوپ هم یه بار تجربه کردم که پول اکانت رو از خریدار میگیره و با تاخیر میزنه واسه من که چند روز نگه داشت بعد خورد به جنگ بعد چند ماه واریز کرد، سی استاپ هم اگه اکانت رو به خودشون بفروشی یا تعویض کنی طلبکار باشی جدیدا نگه میداره میگه باید بازی بخری از خودمون

شاپ GAME OVER هم بررسی کنید خیلی شاپ خوبی به نظر میرسه یه اکانت ازشون گرفتم پریروز سریع تحویل دادن با 5،6 تا کد بکاپ، تو کانالهای استعلام هم خوب میگن ازش

در ضمن NFG هنوز اکانت منو تحویل نداده و داره میپیچونه ظاهرا اکانتی که فروختن اصلا موجود نداشته و الان دنبال اکانت میگرده

من کلا سه چهار بار از دیجیتال فکتوری خرید داشتم و در کل تجربه خوب و اوکیی داشتم هر دفعه. هم برخوردی خوب بودن هم قیمتی. آره یخورده توی تحویل پیش اومده بود که تاخیر داشته باشن در حد یک روز ولی خب به نسبت قیمتی که میدادن قابل قبول بودش برای من. توی فروش هم اوکی بودن و خودشون فروختن برام و پولش هم واریز کردن که بازم به نسبت، قیمت خوبی فروختن. در کل من اوکی بودم تا بحال باهاشون.
حالا این مواردی که دوستان گفتن هم قطعا قابل توجهه، مثلا اینکه اکانت رو خیلی دیر تحویل گرفتن که خیلی رو مخه و شاپ باید رسیدگی کنه. ادمین شاپ هم فکر کنم بهتر باشه انقد اینجا جر و بحث نکنه چون داره فضا رو بیشتر منفی میکنه به سمت خودش:دی

من آخرین باری که از دیجیتال فکتوری خرید داشتم زمان PS4 بود ( تاریخ ۱۸ جولای ۲۰۲۰) که بعد میخواستم اکانت رو بفروشم اکانت رو از کنسول دی اکتیو کردم و عکس گرفتم و کنسول رو فروختم که ایشون زیر بار نرفت گفت حتما یبار دیگه باید اکانت رو وارد کنسول کنید و دی اکتیو کنید. حالا نمی‌دونم حق با ایشون بود یا نه ولی من با استناد به اون تجربه و اون رفتار دیگه هیچ خریدی از ایشون نداشتم و جالبه الان میاد اینجا فرومی که توش اصن هیچ نقشی نداره قلدر بازی در میاره!

شاپ GAME OVER هم بررسی کنید خیلی شاپ خوبی به نظر میرسه یه اکانت ازشون گرفتم پریروز سریع تحویل دادن با 5،6 تا کد بکاپ، تو کانالهای استعلام هم خوب میگن ازش
من یکی دوتا بازی ازش گرفتم خیلی دیر جواب میده ادمینش

سلام این قضیه ظرفیت 2 اشتراکی چیه که به دو نفر می دن اکانت و هر از گاهی Disable میشه و ....؟ توصیه می کنید به خرید بازی به این شکل؟
سلام
توصیه که خب ارزونتر میفته ولی فروشش ممکنه اذیت کنه بعدا. اینکه توصیه میشه یا نه شخصیه. خودت باید ببینی اوکی هستی گهگاه هی قفل بشه بازیت و بری انیبل کنی دوباره یا نه.
قضیه خاصیم نداره. ۲نفر همزمان صاحب ظرفیت ۲ هستن و رندوم ممکنه یروز درمیون یا هفته ای یبار یا ۱۰ روز یبار دیزیبل و بازیت قفل شه. باید بری توی اکانت دوباره انیبلش کنی.

سلام
توصیه که خب ارزونتر میفته ولی فروشش ممکنه اذیت کنه بعدا. اینکه توصیه میشه یا نه شخصیه. خودت باید ببینی اوکی هستی گهگاه هی قفل بشه بازیت و بری انیبل کنی دوباره یا نه.
قضیه خاصیم نداره. ۲نفر همزمان صاحب ظرفیت ۲ هستن و رندوم ممکنه یروز درمیون یا هفته ای یبار یا ۱۰ روز یبار دیزیبل و بازیت قفل شه. باید بری توی اکانت دوباره انیبلش کنی.
اینکه یه اکانت روی دوتا کنسول هی انیبل و دیسبل میشه سونی رو حساس نمیکنه؟

• Like
Reactions: Love Console
خیلیا استفاده میکنن. خودمم اکانت دوستم روی ۲تا کنسول من و یکی دیگه اشتراکی ظرفیت ۲ش اکتیوه. تا الان اگه میخواست مشکلی پیش بیاد برای یه نفر باید اتفاق میفتاد. نگران نباشین.

سونی اگه بخواد رو این داستانا حساس شه و حرکتی بزنه کلا بساط اکانتای ظرفیتی و همه این شاپ‌ها جمع میشه :))
فعلا تا زمانی که امکانش هست از این قابلیت استفاده میکنیم و وقتی سونی حرکتی زد ما هم با کپی‌خور کردن، کانتراتک میزنیم و شرمنده‌اش میشیم :D

تجربه شخصی خودم رو بخوام بگم ...من تا حالا از ۳ تا شاپ خرید داشتم
گاماگیم
گیم سیتی
دکتر گیم
بهترین شون گاماگیم بوده با اختلاف چون هر بازی بخواین حتی dlc براتون ok میکنن و سرعت پاسخگویی هم عالی بودن
گیم سیتی سرعت پاسخگویی عالی هست کاملا هم معتبر ولی چند تا بازی که ازشون خواستم موجود نداشتن و مثل گاماگیم برام تهیه نکردن ...
دکتر گیم سرعت پاسخگویی افتضاح ولی در نهایت بعد از ۱۲ ساعت تاخیر بازی رو بهم دادن ...
درکل من خودم گاماگیم رو توصیه میکنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or