بحث و تبادل نظر در رابطه با فروشندگان اکانت های ظرفیتی و قانونی

به خاطر سوالات مكرر دوستان بابت فروشگاهاى معتبر خريد اكانت ظرفيتى و مشكلات پيش آمده براى گيمر هاى ايرانى از طرف فروشگاهاى مختلف اين پست آماده شده.

اين مطلب بر اساس نظرات كاربران در تاپيك و تجربيات و نظر شخصى نگارنده تنظيم شده و مسئولين سايت بازيسنتر هيچ مسئوليتى بابت صحت و اعتبار مطالب ندارند.

جهت سهولت كار فروشگاه ها براساس فاكتور هاى زير ارزيابى شده اند:

١-قيمت

٢-موجودى عناوين

٣-اختصاصى و اشتراكى بودن اكانت ها

٤-سرعت و در دسترس بودن پشتيبانى

٥-كيفيت عملكرد و پشتيبانى اكانت هاى خريدارى شده شامل رفع مشكلات احتمالى و همكارى در فروش مجدد.

براى معرفى فروشگاه در فرمت توضيح داده شده در اين پست فروشگاه مورد نظر رو معرفى كنيد و در صورت اجماع نظر كاربران به پست اضافه خواهد شد.

فروشگاه هاى معتبر:

Game city

سطح قيمت: معقول

موجودى عناوين: تقريبا تكميل مگر در موارد خاص (عناوين قديمى،كم طرفدار،بعضى dlc ها)

اختصاصى يا اشتراكى بودن: ١٠٠٪؜ اختصاصى

سرعت پاسخگويي و در دسترس بودن: عالى

كيفيت عملكرد پشتيبانى در رفع مشكلات: عالى

همكارى در فروش مجدد: عالى

Playbox

موجودی عناوین: آرشیو اجاره فول،برای فروش تقریبا کامل،آرشیو عناوین کمتر شناخته شده ژاپنی و غیر ژاپنی تقریبا کامل.
درخواست برای آوردن بازی های غیرمعروف رو هم تقریبا قبول می کنه.

اختصاصی یا اشتراکی: اختصاصی

سرعت پاسخگویی و در دسترس بودن: معقول و مناسب

کیفیت عملکرد پشتیبانی در رفع مشکلات: عالی

همکاری در فروش مجدد: عالی

شرایط اقساط برای بعضی عناوین معروف و غیر معروف رو هم داره.

Ouxin game

موجودى عناوين: تقريبا تكميل به خصوص در مورد عناوين جديد اما امكان اتمام موجودى وجود دارد

اختصاصى يا اشتراكى بودن: ١٠٠٪؜ اختصاصى

سرعت پاسخگويي و در دسترس بودن: خوب (اخيرا اندكى كند شده)

همكارى در فروش مجدد: خوب

Cd Stop

سطح قيمت: پايين (شايد پايين ترين در ليست)

موجودى عناوين: تكميل به خصوص از نظر DLC عناوين و همچنين عناوين قديمى.

اختصاصى يا اشتراكى بودن: ١٠٠٪؜ اشتراكى ولى با مبلغ بالاتر ميتونيد درخواست اختصاصى بدين،بازياى قديمى رو هم اكثرا اكانت اختصاصى ميده.

كيفيت عملكرد پشتيبانى در رفع مشكلات: به طور كلى قابل قبول و از نظر سرعت پاسخگويي عالى.

همكارى در فروش مجدد: خوب اما فقط در ساعات ٨ صبح تا ١٤ ظهر و همچنين بعد از ساعت ١١ شب.

همچنين جهت انتقال اكانت پنجاه هزار تومان كارمزد دريافت ميشود.

Gama game

موجودى عناوين: تقريبا تكميل مگر در موارد خاص (عناوين قديمى،كم طرفدار،بعضى dlc ها)

اختصاصى يا اشتراكى بودن: اختصاصى و اشتراكى

همكارى در فروش مجدد: عالى و حتى خود فروشگاه بازى هارو آگهى ميكنه.

به طور كلى در خريد از هر فروشگاهى شرايط اون فروشگاه رو به دقت مطالعه كنيد و ساده ازش رد نشيد.

فروشگاه هاى با سابقه كلاهبردارى:

Game center
Gamaloop
Golden game
Consolefa
Gamario
Baziips4
Mihankey
xgamesstore
پرديس گيم

فروشگاه هايي كه به طور كلى توصيه نميشن:

توضيح ضرورى: اين فروشگاه ها مشكلى بابت جنس فروخته شده يا كلاهبردارى ندارن و صرفا داراى شرايط يا مشكلاتى هستند كه بسته به معيار هاى شايع كه براى خريداران عمدتا معم هستن ميتونن باعث بشن تجربه خريد كاملا رضايت بخشى نداشته باشيد.

Yung center :به علت عدم پشتيبانى به خريدار دوم اكانت
دراگون شاپ :به علت پشتيبانى ضعيف و قيمت بالا و شرايط فروش مجدد خيلى مسخره
Cd keyshare : شرايط عجيب غريب و عملكرد كند و پشتيبانى ضعيف
نخل ماركت : به علت پشتيبانى عجيب و فروش مجدد سخت اما امكان خريد قسطى با اسنپ پى دارن
Digital factory: سابقه از بين رفتن اكانت ها و عدم پشتيبانى و عدم تحويل gta vi و موكول كردن به زمان عرضه و كارمزد جابجايي درصدى نسبت به قيمت فروش شما و فروش مجدد با شرايط نامتعارف

گروه استعلام فروشگاه ها:

Telegram: Contact @scammerirangap
Telegram: Contact @Ouxin_GP

گروه هاى خريد و فروش:

Telegram: Contact @BuyandSellPlaystation
Telegram: Contact @Arashi_GamingGroup2
Telegram: Contact @buyandsell1211
Telegram: Contact @gamagame_shopgroup
Telegram: Contact @Leon_3214
Telegram: Contact @xboxbuyandsell
𝗕𝘂𝘆 𝗔𝗻𝗱 𝗦𝗲𝗹𝗹

آخرین ویرایش:
پرس گیم رو از جاهای مختلف تعریفشو شنیدم، یه بازی گرفتم ازشون و کمی صحبت کردیم.
از نظر قیمت به طور قابل توجهی پایین‌تر از CD Stop و NFG و گیم‌سیتی گذاشته بودن.
به گفته خودشون غیر اشتراکیه.
بازخرید ندارن و فکر می‌کنم تعویض هم ندارن، اکانتو پست می‌کنن تا مشتری پیدا بشه یا این‌که خودتون مشتری پیدا کنید.
پشتیبانیش هم طرز برخورد نیک و مودبی داره و این واقعاً یه نکته مثبتشونه.
از نظر سرعت پاسخگویی یه مقدار نیاز به صبوری داره، بهتر از NFG ولی کندتر از گیم‌سیتی و مخصوصاً CD هستن ( همونطور که می‌دونید CD در لحظه می‌گیرنت )
اکانت هم یکی دو ساعته تحویل داده شد با ظاهر شسته رفته‌تر از بقیه؛ یه ایرادی هم توی کد دو مرحله‌ای بود که رفعش کردن.
فعلاً که به نظرم اوکین اگه مسئله‌ای بود میام می‌گم :D

سرعتشون واسه من بد نبود.
تا جواب سلامو داد يكم طول كشيد ولى فاصله پرداخت و تحويل كم بود.
خيليم شيك و تر تميز بود نحوه تحويلشون.
قيمتاشم خيلى پايين بود يعنى از سى دى هم كمتر بود ولى ميگفت اكانتمون اختصاصيه حالا من منتظرم ببينم اكانتاش قفل ميشه يا نه.

گیفت کارتاشون ممکنه هکی باشه؟

نميدونم والا ولى الان باز قيمتاشو نگاه كردم خيليم پايين نيست.
از بقيه كمتره ولى تو اكثر موارد هنوز از cd stop يا يكم بيشتره يا مساويه.
فعلا فروشگاه در مرحله تست هست ببينيم چه خواهد شد :D

یعنی خدا نکنه کار آدم گیر این فروشگاه های اکانت ظرفیتی بیوفته. الان من با ورژن ۱۳.۶۰ چطوری واسه تو “ویدئو خروج از اکانت” بفرستم که به من کد دو مرحله ای تحویل بدی؟!
بعد اصلا کد دو مرحله ای مگه یک بار مصرفه، اگه کسی بخواد سو استفاده کنه یه دور خارج میکنه ویدئو میگیره دوباره ساین این میکنه دیگه این مسخره بازی چیه.

یعنی خدا نکنه کار آدم گیر این فروشگاه های اکانت ظرفیتی بیوفته. الان من با ورژن ۱۳.۶۰ چطوری واسه تو “ویدئو خروج از اکانت” بفرستم که به من کد دو مرحله ای تحویل بدی؟!
بعد اصلا کد دو مرحله ای مگه یک بار مصرفه، اگه کسی بخواد سو استفاده کنه یه دور خارج میکنه ویدئو میگیره دوباره ساین این میکنه دیگه این مسخره بازی چیه.

دو مدل کد داریم
یکی که خود سونی می فرسته رو ایمیل یا شماره تلفن و یک مدل دیگه که یه بار موقع ثبت تایید دو مرحله ای، فکر کنم حدود ۱۲ تا کد یک بار مصرف بت میده که باید اونارو وارد کنی که اگر ارتباط ات با تلفن یا ایمیل ات قطع شد بتونی وارد شی

منظور اون فروشنده این مدل کد دومی است

کارمزد فروش مجدد به ۱ درصد برای تمامی مشتریان کاهش یافت.
كارمز بسيار بالاى فروش مجدد با شرايط بسيار بد
:))

با اجازه دیجیتال فکتوری هم اضافه کنم به این لیست. چندین ساله خرید انجام دادم ازش هیچ مشکلی نداشته فقط مثلا نسبت به گیم سیتی جنسش جور نیست ، ولی کاملا معتبره.

دیجیتال فکتوری ٬ خرید خوبی ازشون داشتم ٬ بتلفیلد ۶ و در لحظه تحویل دادن و اشتراکی هم نیست.

یه چیزم اضافه کنم اینکه فقط من تو دیجیتال فکتوری تونستم بازیها رو آسون بفروشم.هر کانال دیگه ای خرید داشتم یا گردن نگرفتن یا گفتن خودت باید مشتری پیدا کنی.یه کار خیلی خوبم که تازگیا کردن اینه که یه کانال فروش مجدد هم گذاشتن تا بازیهایی که ملت بازی کردن راحت تر فروش بره.یه وقت شیطون قولتون نزنه فکر کنید ازشون درصد گرفتم برا تبلیغشون ها :)

آخه در جریان نبودم.الانم محض کنجکاوی اومدم ببینم جریان چیه

من که کلا هیچ وقت اکانت ظرفیتی نگرفتم یا دیسک میگیرم مثل همین اویل ۹ یا رو اکانت خودم بازی میخرم ولی دیدم با این دوستمون تو دیجیتال فکتوری بحث بیش اومده فقط خواستم بگم من سال هاست ازشون گیفت کارت میگیرم همیشه هم بدون مشکل بهم سریع دادن و قیمتشون هم از ۹۰ درصد جاهای دیگه پایین تره .برخوردشون هم حرفه ای و مودبانه بوده همین:D

دیجیتال فکتوری خیلی معتبره و قدیمی.با خیال راحت برو سمتشون.البته اتفاقات عجیب و غریب و محیرالعقول رو هیچ وقت نمیشه پیش بینی کرد

من با دیجیتال فکتوری هم همچین موردی داشتم راحت همکاری کرد

آخرین ویرایش:
شاپ NFG تو پست اول خیلی ازش تعریف شده همه گزینه هارو زدید عالی الان من یه اکانت ازشون گرفتم بعد 3 روز با پیگیری و معطلی زیاد بهم تحویل دادن وارد کردم اکتیو نمیشه الانم 2 روزه منتظرم تا بگه اکتیو کنم
ادمینشم زیر 2 ساعت جواب نمیده به نظرم غیر سی دی استاپ و گیم سیتی از جای دیگه خرید نکنید تمام

شاپ NFG تو پست اول خیلی ازش تعریف شده همه گزینه هارو زدید عالی الان من یه اکانت ازشون گرفتم بعد 3 روز با پیگیری و معطلی زیاد بهم تحویل دادن وارد کردم اکتیو نمیشه الانم 2 روزه منتظرم تا بگه اکتیو کنم
ادمینشم زیر 2 ساعت جواب نمیده به نظرم غیر سی دی استاپ و گیم سیتی از جای دیگه خرید نکنید تمام

اصلاح شد وضعيت فروشگاه.

بعنوان کسی که 5 سالی میشه از دیجیتال فکتوری خرید داشتم (چه اکانت، چه گیفت کارت) باید بگم از قابل اعتماد ترین شاپ هان. تاخیری تو دریافت سفارشم ندیدم تا حالا و ادمین پاسخگو و خوش برخوردی هم دارن. اینکه داخل این تاپیک اسمشون داخل توصیه نشده ها اومده بنظرم خیلی گمراه کننده س. قوانین خودشون رو دارن ولی چیزی نیست که از خریدار مخفیش کنن. بهرحال پیشنهاد میشن حتما.

يه تغييرات ريزى براى توضيحات پست اول صورت گرفت ، بيشتر بابت شرايط جديد سرعت پشتيبانى بعضى فروشگاه ها.

يه توضيحى هم بدم بابت اينكه اصلا معيار هاى مهم براى فروشگاهاى پست اول چيه.

اوليش كه اكانت سالم تحويل دادن و كلاهبردار نبودن هست كه خب بديهيه.

در مرحله بعدى دو تا فاكتور خيلى مهمه:

١-سرعت و ميزان كارايي پشتيبانى كه اگه فروشگاهى اول سريع نباشه و دوم تا حد معقولى همكارى نداشته باشه اصلا وارد بحث نميشه.

٢- شرايط فروش مجدد! اين نكته خصوصا تو وضعيت فعلى قيمتا خيلى مهمه.
فروشگاهى كه واسه فروش مجدد پشتيبانى خوبى نكنه (ولو اينكه تو فروش اوليه خوب باشه) در نهايت بهتره شما ازش خريد نكنيد مگه اينكه مهم نباشه براتون.
مثالاش هم زياده يكيش يانگ سنتر كه به خريدار بعدى اصلا پشتيبانى نميده يا همين ديجيتال فكتورى كه ادمينشون هم اينجا هستن و اين پروسه خيلى جالب واسطه گرى مالى بين دو نفر و درصد گيرى و تسويه با تاخير رو انجام ميدن.

در مرحله نهايي هم شفافيت در فروش مهمه!
الان تو اين ليست دو تا فروشگاه هستن كه عمدتا ظ٢ هاشون اشتراكيه ولى توصيه شدن ؛ چون خودشون منكر اين قضيه نيستن و پاسخگو هم هستن به خوبى.

خلاصه كه فروشگاهى اگه سرعت و كيفيت پشتيبانيش خوب نباشه و در مرحله بعد شرايط فروش مجدد خوبى نداشته باشه از نظر ما توصيه نميشه به طور كلى و توضيحم داده شده.

يه تغييرات ريزى براى توضيحات پست اول صورت گرفت ، بيشتر بابت شرايط جديد سرعت پشتيبانى بعضى فروشگاه ها.

يه توضيحى هم بدم بابت اينكه اصلا معيار هاى مهم براى فروشگاهاى پست اول چيه.

اوليش كه اكانت سالم تحويل دادن و كلاهبردار نبودن هست كه خب بديهيه.

در مرحله بعدى دو تا فاكتور خيلى مهمه:

١-سرعت و ميزان كارايي پشتيبانى كه اگه فروشگاهى اول سريع نباشه و دوم تا حد معقولى همكارى نداشته باشه اصلا وارد بحث نميشه.

٢- شرايط فروش مجدد! اين نكته خصوصا تو وضعيت فعلى قيمتا خيلى مهمه.
فروشگاهى كه واسه فروش مجدد پشتيبانى خوبى نكنه (ولو اينكه تو فروش اوليه خوب باشه) در نهايت بهتره شما ازش خريد نكنيد مگه اينكه مهم نباشه براتون.
مثالاش هم زياده يكيش يانگ سنتر كه به خريدار بعدى اصلا پشتيبانى نميده يا همين ديجيتال فكتورى كه ادمينشون هم اينجا هستن و اين پروسه خيلى جالب واسطه گرى مالى بين دو نفر و درصد گيرى و تسويه با تاخير رو انجام ميدن.

در مرحله نهايي هم شفافيت در فروش مهمه!
الان تو اين ليست دو تا فروشگاه هستن كه عمدتا ظ٢ هاشون اشتراكيه ولى توصيه شدن ؛ چون خودشون منكر اين قضيه نيستن و پاسخگو هم هستن به خوبى.

خلاصه كه فروشگاهى اگه سرعت و كيفيت پشتيبانيش خوب نباشه و در مرحله بعد شرايط فروش مجدد خوبى نداشته باشه از نظر ما توصيه نميشه به طور كلى و توضيحم داده شده.
این تاپیک تا حد زیادی گمراه کنندست. شما نظر و سلیقه خودت معیار قرار دادی لیست توصیه نشده و توصیه شده میسازی. در صورتی که نهایت کاری که میتونی کنی نوشتن خصوصیات کلی فروشگاه ها هست. بر چه اساسی میگی فلان شاپ توصیه نمیشه؟ از دیجیتال فکتوری که تا حالا خرید نداشتی تجربه ای نداشتی بعد میای تصمیم میگیری تو لیست توصیه شده یا نشده قرارش بدم. نهایت کاری که باید کنی جمع آوری نظرات بقیه هست و درجش یا بدی هوش مصنوعی نظرات مختلف رو تحلیل و جمع بندی کنه.
۱ نفر اومده گفته دیجیتال فکتوری اکانت جی تی ای رو گفته پری لود تحویل میدم. خود شخص که از مشتری ها ثابت ما هم هست با ما صحبت کرده و مشکلی نداره بعد از توضیحات بعد شما کجای داستانی که تصمیم میگیری شاپ رو بذاری تو توصیه نشده؟! کانال فروش مجدد ما بالای ۲۱۰۰ ممبر (رو به افزایش) داره این یعنی ۲هزار نفر میتونن و در حال انجام فروش مجدد هستن به این میگن فروش مجدد بد؟ 😄. تعدادش از چندتا گروه و کانال هایی که تو همین تاپیک گذاشتی بیشتره! اگه جز توصیه ها نشده ها هست چرا تو کانال و گروه های فروش مجدد انقدر اکانت های ما داره خرید و فروش میشه؟!
کارمزد ۱ درصد برای فروش مجدد میشه میانگین بین ۲۰ هزار تا ۴۰ هزار تومان کارمزد. بالای ۹۰ درصد مشتری ها و خرید و فروش مربوط به خرید های ۲ تا زیر ۴ میلیونی انجام هست. تعداد کسایی که از کارمزد بالا یا فروش مجدد بد تو این تاپیک صحبت کردن ۳ نفر هست؟؟؟ بعد از کجا آوردی توصیه نشده همینطوری عشقی دیگه؟! :))
کجا تسویه با تاخیر انجام میشه مرد حسابی از این مشتری ثابتمون که توی همین تاپیک کامنت گذاشته بود بپرسید کی واریزی انجام شد واستون
بعد یک نفر یک سالی ادعا می‌کنه ۴ روز واریزی واسش طول کشیده (شاید پیش اومده باشه به هرحال همچین چیزهایی برای ۱۰ سال فعالیت استثنا هست) بخاطر حرف یک نفر یا دو نفر تصمیم میگیری بذاری تو توصیه نشده. هیچ کجای دنیا بررسی سایت ها اینطور که شما می‌نویسی نیست حداقل ۴تا جا الگو بگیر.

این تاپیک تا حد زیادی گمراه کنندست. شما نظر و سلیقه خودت معیار قرار دادی لیست توصیه نشده و توصیه شده میسازی. در صورتی که نهایت کاری که میتونی کنی نوشتن خصوصیات کلی فروشگاه ها هست. بر چه اساسی میگی فلان شاپ توصیه نمیشه؟ از دیجیتال فکتوری که تا حالا خرید نداشتی تجربه ای نداشتی بعد میای تصمیم میگیری تو لیست توصیه شده یا نشده قرارش بدم. نهایت کاری که باید کنی جمع آوری نظرات بقیه هست و درجش یا بدی هوش مصنوعی نظرات مختلف رو تحلیل و جمع بندی کنه.
۱ نفر اومده گفته دیجیتال فکتوری اکانت جی تی ای رو گفته پری لود تحویل میدم. خود شخص که از مشتری ها ثابت ما هم هست با ما صحبت کرده و مشکلی نداره بعد از توضیحات بعد شما کجای داستانی که تصمیم میگیری شاپ رو بذاری تو توصیه نشده؟! کانال فروش مجدد ما بالای ۲۱۰۰ ممبر (رو به افزایش) داره این یعنی ۲هزار نفر میتونن و در حال انجام فروش مجدد هستن به این میگن فروش مجدد بد؟ 😄. تعدادش از چندتا گروه و کانال هایی که تو همین تاپیک گذاشتی بیشتره! اگه جز توصیه ها نشده ها هست چرا تو کانال و گروه های فروش مجدد انقدر اکانت های ما داره خرید و فروش میشه؟!
کارمزد ۱ درصد برای فروش مجدد میشه میانگین بین ۲۰ هزار تا ۴۰ هزار تومان کارمزد. بالای ۹۰ درصد مشتری ها و خرید و فروش مربوط به خرید های ۲ تا زیر ۴ میلیونی انجام هست. تعداد کسایی که از کارمزد بالا یا فروش مجدد بد تو این تاپیک صحبت کردن ۳ نفر هست؟؟؟ بعد از کجا آوردی توصیه نشده همینطوری عشقی دیگه؟! :))
کجا تسویه با تاخیر انجام میشه مرد حسابی از این مشتری ثابتمون که توی همین تاپیک کامنت گذاشته بود بپرسید کی واریزی انجام شد واستون
بعد یک نفر یک سالی ادعا می‌کنه ۴ روز واریزی واسش طول کشیده (شاید پیش اومده باشه به هرحال همچین چیزهایی برای ۱۰ سال فعالیت استثنا هست) بخاطر حرف یک نفر یا دو نفر تصمیم میگیری بذاری تو توصیه نشده. هیچ کجای دنیا بررسی سایت ها اینطور که شما می‌نویسی نیست حداقل ۴تا جا الگو بگیر.

توضيحات واضحه دوست عزيز.
مشخصا اصلا اول تاپيك نوشته شده كه اين حرفا براساس نظر شخصى نگارنده مطلب و تجربه بقيه هست.
از نظر من مساله فروش مجدد مهم هست و تا وقتى كه فروشگاهى كار نامتعارفى در اين زمينه بكنه مثل همين واسه جابجايي پول واسطه شدن به كسى توصيش نميكنم براى خريد.
در مورد اون بخش تجربه خريد بقيه هم اينجا حرف ضد و نقيض و نارضايتى ازتون ديده شده حالا چه اون داستان پريدن اكانت ها چه اين مساله واريز و واسطه پرداخت شدنتون و چه اينكه پيش خريد هاى gta رو الان تحويل نميديد.
خودتونم كه همش اينجا طلبكارى از بقيه.

شما خودتو بذار جاى بقيه.
دشمنى و مرضى كه نداريم،

آخرین ویرایش:
رفتار نامناسب
توضيحات واضحه دوست عزيز.
مشخصا اصلا اول تاپيك نوشته شده كه اين حرفا براساس نظر شخصى نگارنده مطلب و تجربه بقيه هست.
از نظر من مساله فروش مجدد مهم هست و تا وقتى كه فروشگاهى كار نامتعارفى در اين زمينه بكنه مثل همين واسه جابجايي پول واسطه شدن به كسى توصيش نميكنم براى خريد.
در مورد اون بخش تجربه خريد بقيه هم اينجا حرف ضد و نقيض و نارضايتى ازتون ديده شده حالا چه اون داستان پريدن اكانت ها چه اين مساله واريز و واسطه پرداخت شدنتون و چه اينكه پيش خريد هاى gta رو الان تحويل نميديد.
خودتونم كه همش اينجا طلبكارى از بقيه.

شما خودتو بذار جاى بقيه.
دشمنى و مرضى كه نداريم،
نارضایتی و نظرات مختلف طبیعیه روی چشم می‌ذاریم. شما چطور به خودت اجازه میدی اینجا بنویسی‌ توصیه نمی‌شود. بچه که نیستیم قطعا مشکوکه این نوع پست ها. شما با فروش مجدد مشکل داری واسه خودت که مشکل داری حق نداری بنویسی توصیه نمی‌شود وقتی یبار خرید نداشتی! یعنی چی اصلا به مذاقت خوش نیومده یا مشکل داری به هر دلیلی واسه خودتون نگه دار. کاربر و مشتری باید نظراتش رو به اشتراک بذاره همین. روزی ده ها فروش مجدد انجام میشه بعد طبق استناد به چه چیزی میگی توصیه نمی‌شود؟ دلقک بازیه اصلا. حداقل ۴ نفر رو کوت کن که ناراضی باشن از فروش مجدد یا واریزی. نه اینکه منتظری طبق کامنت یک نفر نسخه بپیچی. نظرات مثبت بقیه هم که هیچی نیست.
اسم شاپ ما هم توی پست شما نباشه چه به عنوان توصیه شده چه نشده. بهتر هست تا این نوع متن نوشتن و بررسی!

من طبق گذشته در خدمت سوالات کاربرا از شاپمون هستم هر از گاهی جواب خواهم داد به دوستان. وگرنه پست اول تاپیک بی اعتبار و تا حدی گمراه کنندست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or