اموزش هک برای کنسول PS5

سلام وقت بخیر امکانش رو دارید کامل توضیح بدید چطور میشه با گوشی انجام داد ک شما فرمودید؟
Ps5upload.
GitHub - phantomptr/ps5upload: PS5 Upload is a tool designed to get your apps and homebrew onto your console without the headache of slow transfers.
سرعت خیلی پایینی داره منم برای بازیای شبیه ساز چون حجمشون کمه استفادش میکنم اگه بازیای حجیم میخواید بریزید بدردتون نمیخوره

ممنون میشم راهنمایی کنید از سایت p30day بازی فیفا 27 رو دانلود کردم تبدیل کردم به exfat ریختم رو هارد داخلی کنس.ل البته ام داخلی هم ایکسترنال تست زدم crushed before kstuff pause ومیده
بعضی وقتا هم همون اول اجرا cannot start the game or app
ورژن کنسولم 12.40 هست و وب کیت
درود فایل بازی رو داخل یه هارد اکسترنال داخل یه پوشه (مثلا FC27 )بریز بعد هارد رو به دستگاه متصل کن... مراحل جیلبریک رو که رفتی و پیلود منیجر که بالا اومد برو داخلش یه پیلود به نام web file manager هست دانلود و نصبش کن ... این پیلود رو که نصب کنی توی تب media کنسولت آیکونش ظاهر میشه ... هارد usb رو وصل دستگاه میکنی و وب فایل منیجر رو اجرا میکنی .... بعد داخل پوشه ها یکی نوشته data که پوشه اصلی داخل هارد دستگاهت هست پایینترش بگردی یه پوشه سبز رنگ دیگه نوشته mnt که روش ضربدر بزنی باز چندتا پوشه دیگه باز میشه دنبال بگرد یه پوشه نوشته usb روش بزن فایل پوشه بازیتو نشون میده اون پوشه رو باز میکنی ای دی بازیت مثلا نوشته PPSA021456 تیکشو میزنی بالای همون صفحه نوشته copy میزنی بعد با دایره back میزنی برمیگردی به اون قسمت پوشه data که گفتم.. اونو باز میکنی داخلش یه newfolder باز میکنی اسمشو میزاری homebrew .... بازی رو داخل پوشه هوم بریو paste میکنی صبر میکنی تا کپی بشه ... کپی که تموم شده خودش بازی رو نصب میکنه .... فقط بازی فیفا یه فایل انلاک به صورت pkg داره که اونو توی قسمت debug setting نصب میکنی

درود
پیلود backpork رو حتما اجرا کن
رو بعضی بازیها پیلود های جدید مثل کی استاف نسخه جدید یا حتی شادومانت نسخه جدید همخوانی نداره از نسخه های قدیمی تر این پیلودها مثل کی استاف 1.9 و شادومانت 1.6 beta16 هم استفاده کن

دوستان خودم یه مشکل خودرم اینکه یکی از دوستانم دستگاه ورژن 11.60 داره که قبلا اتولودر افلاین نسخه 4 روش نصب بود و بدون مشکل کار میکرد ... حالا ما خواستیم به نسخه 5.2 وب کیت لودر رو اپدیت کنیم حواسون نبود نسخه ای که نصب بود رو دستگاه رو پاکش کردیم .... الان هر کاری میکنم نسخه 5.2 نصب میشه ولی افلاین کار نمیکنه ....کسی راه حل داره واسش؟
سلام وقت بخیر
کی‌استاف نسخه ۱۳، شادومانت نسخه ۱.۷ و پیلود بک‌پورت رو اجرا کردم، ولی باز همون خطا رو میده.

آخرین ویرایش:
سلام وقت بخیر امکانش رو دارید کامل توضیح بدید چطور میشه با گوشی انجام داد ک شما فرمودید؟
میشه بازی را روی حافظه ریخت و با حافظه بازی را انتقال داد
ps5upload هم که دوست عزیز گفت
از طریق شبکه هم میشه که یکم قلق داره

من تمام بازی هام fpkg هست معلوم نیست کی برای 1360 fpkg باز بشه ؟

شما که آپدیت کردی به 14

طبق گفته ها باید بیاد ولی هیچ چیز توی هک معلوم نیست
چندسال از هک ps5 میگذره تازه نزدیک یکماه pkg را تونستن برای ps5 راه بندازن

سلام دوستان آموزش قدم به قدم جیلبریک ps5میزارید برا من ورژن ۱۲.۴۰میخام جیلش کنم.توی سایتp30dayگذاشته کاملا نامعلوم توضیح دادن.لطفا میزارید.
این دو کلیپ کامل توضیح داده

روش یوتیوب هم هست اونم میگن پایداریش خیلی بالاتره

کسی اینجا روش y2jb رو روی 1360 زده من روی 1320 زدم اما 1360 قبول نمیکنه هر کاری میکنم در صورتی که توی نت روشش هست
بشدت پایدار تر از روش وبکیت هستش

توی نت دیدم که روی 13.60 اجرا کردن یوتیوب شما آپدیت هست؟

بازی hellblade senua 2 را حتما با زیرنویس و هدفون بازی کنید بدون هدفون اصلا حس بازی را تجربه نمیکنید

بازی بصورت pkg و زیرنویس فارسی به راحتی اجرا شد

آخرین ویرایش:
من میخوام روش یوتوب رو با ریستور اجرا کنم
آموزش کاملشو تو یوتوب دیدم و آماده ی اجرا هستم
فقط یه سوال
اگر سیو بازیهام که مال قبل کپیخور هستن رو کنسول باشه میشه بعداز کپیخور لودشون کرد یا دیگه قابل لود نیستن؟
مشکلی که هست نمیخواستم کنسولم فکتوری ریست بشه و سیو بازیهام بپره که اگر سیوهای قبلی قابل لود نباشن دیگه این مشکل وجود نخواهد داشت

آخرین ویرایش:
من میخوام روش یوتوب رو با ریستور اجرا کنم
آموزش کاملشو تو یوتوب دیدم و آماده ی اجرا هستم
فقط یه سوال
اگر سیو بازیهام که مال قبل کپیخور باشد رو کنسول باشه میشه بعداز کپیخور لودشون کرد یا دیگه قابل بود نیستن؟
مشکلی که هست نمیخواستم کنسولم فکتوری ریست بشه و سیو بازیهام بپره که اگر سیوهای قبلی قابل لود نباشن دیگه این مشکل وجود نخواهد داشت
یه بکاپ از سیوهات بگیر بعدا دوباره برگردون

• Like
Reactions: dr_nima007
سلام آقا رضا، خوبی داداش
بازی Battlefield 6 رو که اجرا می‌کنم این خطا رو میده. یکی از دوستان گفتن KStuff 1.9 و ShadowMount 1.6 رو اجرا کنم، ولی وقتی این دوتا پیلود رو اجرا می‌کنم، هیچ پیامی نشون داده نمیشه که فعال شدن و به نظر میاد اجرا نمی‌شن.
ورژن کنسولم 13.60 و فرمت بازی هم exFAT

Attachments

• ۲۰۲۶۱۰۰۳_۲۲۵۷۵۹.jpg
    ۲۰۲۶۱۰۰۳_۲۲۵۷۵۹.jpg
    888.6 KB · مشاهده: 5
سلام آقا رضا، خوبی داداش
بازی Battlefield 6 رو که اجرا می‌کنم این خطا رو میده. یکی از دوستان گفتن KStuff 1.9 و ShadowMount 1.6 رو اجرا کنم، ولی وقتی این دوتا پیلود رو اجرا می‌کنم، هیچ پیامی نشون داده نمیشه که فعال شدن و به نظر میاد اجرا نمی‌شن.
ورژن کنسولم 13.60 و فرمت بازی هم exFAT
سلام عزیز
ببین با توجه ب ارور عکست این موارد بلکه بتونه کمکت کنه;
به‌روزرسانی پیلودها (حل مشکل فعال نشدن): نسخه‌های KStuff 1.9 و ShadowMount 1.6 روی فریمورت احتمالا ب درستی کار نمیکنن اگر از ورژنای دیگم استفاده داشتی و بازم رفع نمیشه,باید از طریق یک هاست جدید (مثل پروژه Relapse در User's Guide)، نسخه‌های جدید KStuff Light و ShadowMount Plus ک اخیرا نسخه جدید و بتاشم اومده مخصوص فریمور 13.60 را فعال کنی تا پیام تایید روی صفحه بیاد.
یا اینکه حذف فایل بک‌پورت (Backport): همان‌طور که در تصویری ک گذاشتی مشخصه، بازیت بک‌پورت داره. چون فریمورت بسیار بالا (13.60) هستی، این پچ ممکنه باعث کرش بازیت می‌شه. بازیرو یکبار حذفش کن و نسخه خام و بدون بک‌پورت رو نصب کن (یا فایل eboot.bin اصلی را جایگزین کن).
در اخر اصلاح مسیر هارد exFAT: پوشه بازی را مستقیماً در ریشه (Root) هارد اکسترنال یا داخل پوشه data قرار بده تا پیلود جدید بتونه به درستی شناسایی و Mount کنه.

.............................................................................................................................................................................................................................
ببینید اینو البته بصورت کلی عرض میکنم و اصلا مقصودم چالش و مقایسه احساسی نیس;اوایل کنسولو هک های اولیه قبلی هم پستهاش تو پیج اول همین تاپیک وجود دارن و سریالی اینا تکرار شده...تا همه چیز تو یک زمان کوتاه و ب ثبات رسیدن...
این فرق بین هک وبکیت و هک یوتیوب ک ب تازگی خبرش برای فریمورای بالاترم اومده...
شما رو هک وبکیت اگر صبوری به خرج بدین مثلا حول و حوش دو هفته نهایتا یکماه , همه مشکلات اگر کسانیکه باهاش ب هر نحو فعلا روب رو میشن برطرف میشه اونایی ک میان تست میکنن و تو همون هفته های اولیه ب سادگی موفق ب انجام مراحل هک میشن یکبار توضیحش رو تو پستای قبل قرار دادم ک حالا جدا از وضعیت نت تو هاستهای انلاین ک ممکنه با کمی مشکل و سردرگمی دچار کنه با این حال و در مجموع,معمولا هاستها و نوع هک تو مدلهای کنسول عملکرد متفاوتی دارن و با کمی صبوری ب پایداری میرسن , بطور مثال مغازه‌دارا یا افراد دیگه ممکنه از ی طرف ب شما بگن اصلا کاری نداره و البته اینو راست میگن که «راحت انجام می‌شه»، چون برای اونا که ابزار و تجربشو دارن کاری نداره؛ اما دردسر نگهداری‌ و روش های درست استفاده بعداً مال شماس ک شاید اشنایی کامل و تجربه شو اصلا از قبلم نداشتی...بنابراین این مراحل میشه واست یکجورایی هفت خان و اخرم اگر موفق نشین , مقایسه و مبنا رو بر این میزارید ک شاید روشهای دیگه مثلا یوتیوب نکنه بهتره در حالیکه همچنین چیزی نیس....حالا به فرض اگرم چنین چیزی باشه مقطعی هستو بزودی رفع میشه.(در اخر این وسط هر شخص یک حق انتخابو منطقی هم براش وجود داره و طبیعتا اجباری هم نیست)
PS5 13.60 Relapse with ESP8266, isolated network, completely offline.
برای دوستانیکه اگر ماژول ESP8266 رو دارن کاملا افلاین بدون استرس فعلا میتونن از این روش ب سادگی استفاده کنن..
لینک ویدیو و لینک گیت هاب;

liiiliii (@LeeSeng15) on X

Release v0.6 · 0x1iii1ii/PS5-Server

آخرین ویرایش:
سلام عزیز
ببین با توجه ب ارور عکست این موارد بلکه بتونه کمکت کنه;
به‌روزرسانی پیلودها (حل مشکل فعال نشدن): نسخه‌های KStuff 1.9 و ShadowMount 1.6 روی فریمورت احتمالا ب درستی کار نمیکنن اگر از ورژنای دیگم استفاده داشتی و بازم رفع نمیشه,باید از طریق یک هاست جدید (مثل پروژه Relapse در User's Guide)، نسخه‌های جدید KStuff Light و ShadowMount Plus ک اخیرا نسخه جدید و بتاشم اومده مخصوص فریمور 13.60 را فعال کنی تا پیام تایید روی صفحه بیاد.
یا اینکه حذف فایل بک‌پورت (Backport): همان‌طور که در تصویری ک گذاشتی مشخصه، بازیت بک‌پورت داره. چون فریمورت بسیار بالا (13.60) هستی، این پچ ممکنه باعث کرش بازیت می‌شه. بازیرو یکبار حذفش کن و نسخه خام و بدون بک‌پورت رو نصب کن (یا فایل eboot.bin اصلی را جایگزین کن).
در اخر اصلاح مسیر هارد exFAT: پوشه بازی را مستقیماً در ریشه (Root) هارد اکسترنال یا داخل پوشه data قرار بده تا پیلود جدید بتونه به درستی شناسایی و Mount کنه.

.............................................................................................................................................................................................................................
ببینید اینو البته بصورت کلی عرض میکنم و اصلا مقصودم چالش و مقایسه احساسی نیس;اوایل کنسولو هک های اولیه قبلی هم پستهاش تو پیج اول همین تاپیک وجود دارن و سریالی اینا تکرار شده...تا همه چیز تو یک زمان کوتاه و ب ثبات رسیدن...
این فرق بین هک وبکیت و هک یوتیوب ک ب تازگی خبرش برای فریمورای بالاترم اومده...
شما رو هک وبکیت اگر صبوری به خرج بدین مثلا حول و حوش دو هفته نهایتا یکماه , همه مشکلات اگر کسانیکه باهاش ب هر نحو فعلا روب رو میشن برطرف میشه اونایی ک میان تست میکنن و تو همون هفته های اولیه ب سادگی موفق ب انجام مراحل هک میشن یکبار توضیحش رو تو پستای قبل قرار دادم ک حالا جدا از وضعیت نت تو هاستهای انلاین ک ممکنه با کمی مشکل و سردرگمی دچار کنه با این حال و در مجموع,معمولا هاستها و نوع هک تو مدلهای کنسول عملکرد متفاوتی دارن و با کمی صبوری ب پایداری میرسن , بطور مثال مغازه‌دارا یا افراد دیگه ممکنه از ی طرف ب شما بگن اصلا کاری نداره و البته اینو راست میگن که «راحت انجام می‌شه»، چون برای اونا که ابزار و تجربشو دارن کاری نداره؛ اما دردسر نگهداری‌ و روش های درست استفاده بعداً مال شماس ک شاید اشنایی کامل و تجربه شو اصلا از قبلم نداشتی...بنابراین این مراحل میشه واست یکجورایی هفت خان و اخرم اگر موفق نشین , مقایسه و مبنا رو بر این میزارید ک شاید روشهای دیگه مثلا یوتیوب نکنه بهتره در حالیکه همچنین چیزی نیس....حالا به فرض اگرم چنین چیزی باشه مقطعی هستو بزودی رفع میشه.(در اخر این وسط هر شخص یک حق انتخابو منطقی هم براش وجود داره و طبیعتا اجباری هم نیست)
PS5 13.60 Relapse with ESP8266, isolated network, completely offline.
برای دوستانیکه اگر ماژول ESP8266 رو دارن کاملا افلاین بدون استرس فعلا میتونن از این روش ب سادگی استفاده کنن..
لینک ویدیو و لینک گیت هاب;

liiiliii (@LeeSeng15) on X

Release v0.6 · 0x1iii1ii/PS5-Server
این بکار بدون دانگلا نمیاد؟ بعد عجیبه وب کیت خبری ازش نیست چند روزه

• Like
Reactions: rezagoli
این بکار بدون دانگلا نمیاد؟ بعد عجیبه وب کیت خبری ازش نیست چند روزه
خیر متاسفانه و باید ماژول رو داشته باشین ...خب اینگونه روشها واسه کسایی بیشتر روال هست ک شاید از نسل قبل اون ماژولو در اختیار و چون اولشه استرس انلاین دارن این روش میتونه بصورت کاملا افلاین و بدون نیاز ب ذره ای استرس کارشونو راه بندازه اما صرفا هم جز الزام نیس و همونطور ک عرض کردم این روال همیشه تو اوایل هر هکو در خصوص فریمورای بالاتر و جدید پیش میاد و اگر مقداری صبر کنید همون روش وبکیت ک خودش شاه‌راه و بستر اصلی هک هست بالاخره استیبل خواهد شد چرخه ای ک بارها و بارها تکرار شده و اخرش هم ب پایداری رسیده...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or