جنجال سنتر (فقط پیرامون سرگرمی ها )

اومدم بگم لابد منظورت از اونایی که دارن با بولدوزر از روش رد میشن این چنلای بولشت آنتی ووک یوتوب و بقیه جاهان! که پستتو ادیت کردی اون عکس پایینو اضافه کردی حرفمو تایید کردی :))

الان برو یوتوب اسم بازی رو سرچ کن تایتل ویدیو هارو ببین، تنها کسایی که تایتلای این مدلی میزنن:
View attachment 424755View attachment 424756

حالا اگه یه درصد فک میکنی با این اسکلا هم نظری کافیه بری تو چنلاشون و با این شاهکارا روبرو بشی:
View attachment 424757
View attachment 424758View attachment 424759

بعد جالبه این ویدیوهایی که گذاشتم از دوتا چنل متفاوته اما چقد تامنیل و تایتلا شبیه همه، از بس که میدونن مخاطباشون چی دوس دارن ببینن.
خلاصه حواستون باشه به چه جماعت درب و داغونی دارید تو این مسائل استناد میکنید :دی
تاپ ریویو ها استیم :

HTupTq4XQAAZmUY.png

راکستار حال نداره لایسنس ۴تا ماشین رو بخره یا پول نداره یا راه نداره :دی

ماشینهایی ک فیزیک ندارن قیاسشون با جی تی۷ و اف هورایزن یعنی چه آخه
برای اینکه دنیای GTA با دنیای واقعی فرق داره.
نه فقط ماشین ها بلکه برندهای دیگه هم همگی خیالی هستن چون کل بازی یکجورایی تو یه دنیای موازی اتفاق میفته.
حتی اسم ایالت و شهر و مکان ها که هیچ هزینه ای نداره را هم خیالی گذاشتن.
برندهای خیالی به راکستار آزادی حقوقی، آزادی کامل در طراحی وسایل نقلیه، امکان هجو و طنز کردن همه برندها و شخصیت ها ، آزادی در تخریب ماشین‌ها و کنترل کامل روی دنیای بازی میدن. برای یه بازی مثل GTA، این خیلی ارزشمندتر از داشتن لوگوی واقعی BMW یا Ferrari روی ماشین‌هاست. مثلا تو GTA V که مالک یکی از برندهای گوشی رو ترور میکنیم تصور کن اون گوشی واقعا لایسنس میشد و بعدا چه طبعاتی پیش می‌اومد و از این دست مثال ها زیاد میشه زد.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: 779
آقا من خودم که دارم میگم نه infinite بازی کردم نه گیرز E-day ولی خوب نسل هفت بخاطر گیرز و هیلو اصلا ایکس باکس گرفتم :دی بعد حالا دارم میبینم خوب این متاش الان در نهایت به ۸۶-۸۵ میرسه و اینفینیت هم اینجا خیلی بد گفتن ازش (مرسی بابت توضیحات) یکمقدار آخر نسلی دودلم ارزش خرید داره سریز ایکس یا نه :دی آخه خیلی هم گرونه
راستش من همیشه فاکتور خوب بودن بازی برام متا و یکی دوتا سایت نقد بوده (بیشتر منتقدهای خاص ولی خوب فکر کنم همشون بازنشسته شدن دیگه :دی)

Ps:یه مساله دیگه هم یادمه بود میگفتن کمپانی ها ماشین لایسنس هم که میدن به شرطی میدن که ماشین هاشون تو بازی زیاد ضربه فیزیکی نبینه که به وجه برند خدشه ای وارد نشه.

خدا بیامرز بازی برناوت هم ماشین هاش لایسنس نبودن و راحت میزد آشو لاششون می‌کرد
این مورد از این افسانه هاییه که بین پلیرها رواج پیدا کرده و خود من هم قدیمترها تو نسل 7 بهش اشاره میکردم.

ولی واقعا هیچ منبع موثقی نداره.
اگه میبینین یکسری بازیهای ریسینگ یا غیر ریسینگ سیستم دمیج درست و حسابی ندارن کاملا مشکل خود استودیوست که نخواسته.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or