اخرین اخبار هک برای کنسول PS5

ویدیورو ببینید طبق همون برید چند ثانیه ای انجام میشه. دوتا فرق داره فقط جیلبریکو میزنید رو listening on port 9021 میمونه مهم نیست جیلبریک شده. بیاید عقب برید تو پی لودا پی لود منیجر رو نصب کنید. اسمشم با چیزی که تو ویدیو نشون میده فرق داره همون گزینه اول هست نوشته پی لود منیجر. نصب کنید ادامشو طبق همون برید همه چیز سر راست و سادس
من بعد از جیلبریک میام عقب و میرم قسمت پیلودها، اما هیچ کدومش نصب نمیشه و میگه اول جیلبریک کن

من بعد از جیلبریک میام عقب و میرم قسمت پیلودها، اما هیچ کدومش نصب نمیشه و میگه اول جیلبریک کن
ریستارت کن دوباره تست کن نشد از روشای دیگه استفاده کن. تاپیک اموزش هک هم هست

Prosperoeden 1.0.050 ریلیز شد اپدیت کنید.
ادیت: یه سری کاربرا گذارش دادن مشکل داره منم اپدیت کردم فایلارو نمیخوند برگشتم رو ۰.۴۰ از فایل منیجر داخلشم نمیشد فولدرو انتخاب کرد یه چیزی اون وسط مشکل داره خود سازنده هم فهمیده داره روش کار میکنه. ولی فیکس بشه یه سری امکانات جدید اضافه شده که بتونید برای بازیای سنگین از faster gpu emulation یا faster cpu emulation استفاده کنید احتمالا کمک زیادی به اجرای بازیای سنگین بکنه حالا فیکس بشه خودم تفاوت پرفورمنس بازیارو یه تست میکنم

آخرین ویرایش:
Prospero-win لایو شد.
GitHub - mpereiraesaa/prospero-win: Windows compatibility runtime for native PlayStation 5 homebrew.
Half life 2, cs 1.6, warcraft 3 رو خود سازنده اعلام کرده بالای ۶۰ فریم اجرا میشن. من تست نکردم فعلا هم سرگرم چیزای دیگم فکر نکنم فعلا تست کنم ولی با این تفاسیر احتمالا تمام ویژوال ناول ها و بازیای سبک همین الان قابل اجرا هستن.
Prosperoeden هم امروز اپدیت 060 داد دوباره اپدیت 070 هم ریلیز شد اینو فردا تست میکنم اطلاع میدم چون 050 مشکل داشت صبح برگشتم روی 040

دوستانی که از هک Relapse (هک 12 به بالا) استفاده میکنن و خاموشی و فریز بالایی دارن

بجای وب کیت از یوتیوب استفاده کنید طبق تجربه خیلی از افراد بشدت پایدار و تقریبا بدون مشکل هست
این روش رو من زدم روی روش های قبل بشدت فریز و خاموشی داشتم اما یوتوب یک بار هم خاموش نکرده و بشدت عالیه حتما همه سوئیچ کنید y2jb

• Like
Reactions: Abolfazlll
برای Prosperoeden دستی shadowmount plus رو به v1.7beta4 اپدیت کنید (pre-release هست از پی لود منیجر به این نسخه اپدیت نمیشه) مشکل پیدا نکردن فایلارو حل میکنه. الان اومدم رو ۰۷۰ همونطور که بقیه هم گفته بودن لانچ بازیا از ۰۴۰ به بعد خیلی کند تره تفاوت پرفورمنس خاصی ندیدم البته با تنظیمات پرفورمنس جدید هم ور نرفتم خود سازنده گفته از ۰۵۰ به بعد sandbox escape رو به lapy daemon تغییر داده چون روش قبلی ریسک کرنل پنیک داشته (هرچند برای من هیچوقت پیش نیومد) درکل تفاوت خاصی نداره فعلا. البته پشتیبانی از ماد هم اضافه شده فکر کنم قبلا نبود (؟)

• Like
Reactions: trainer
دوستانی که از هک Relapse (هک 12 به بالا) استفاده میکنن و خاموشی و فریز بالایی دارن

بجای وب کیت از یوتیوب استفاده کنید طبق تجربه خیلی از افراد بشدت پایدار و تقریبا بدون مشکل هست
اونم مشکل ابدیت شدن یوتوب داریم

منم چند ماهه این روش رو دارم استفاده میکنم ولی یه دیسک هم داره که باید اجرا بشه
نمی‌دونم راه جدیدتری هست که دیسک حذف بشه یا نه

منم چند ماهه این روش رو دارم استفاده میکنم ولی یه دیسک هم داره که باید اجرا بشه
نمی‌دونم راه جدیدتری هست که دیسک حذف بشه یا نه
بله بدون دیسک هست این روش کاملا البته برای ورژن بالا هستش ورژن پایین ها دیسک نمیخواد
ورژن ۷ به بالا از این روش میشه استفاده کرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or