جنجال سنتر (فقط پیرامون سرگرمی ها )

اما منطق های کپی چی ؟ اشاره دارم ب توییت آعودی در مورد gta نسخه قبلی
کپی رو دارن دور میزنن، دیوانه نیستن که بیان این همه پول بدن به لایسنس تا از کانتنت بازی بزنن و ضررش رو من و شما بکنیم

Ps:یه مساله دیگه هم یادمه بود میگفتن کمپانی ها ماشین لایسنس هم که میدن به شرطی میدن که ماشین هاشون تو بازی زیاد ضربه فیزیکی نبینه که به وجه برند خدشه ای وارد نشه.

خدا بیامرز بازی برناوت هم ماشین هاش لایسنس نبودن و راحت میزد آشو لاششون می‌کرد

آقا من متوجه نمیشم الان چیشد که Halo infinite بیشتر تو فاز شکست و اینا اینجا مطرح میشه ولی Gears of war E day یک موفقیت کامل هست وقتی دوتاشون متاشون ۸۷ شده :دی تازه نمرات گیرز هنوز کامل نیومده (معمولا متا بعد از ثبت همه نمرات یکم کمتر میشه)

• Like
Reactions: m.a.t and jdepp
آقا من متوجه نمیشم الان چیشد که Halo infinite بیشتر تو فاز شکست و اینا اینجا مطرح میشه ولی Gears of war E day یک موفقیت کامل هست وقتی دوتاشون متاشون ۸۷ شده :دی تازه نمرات گیرز هنوز کامل نیومده (معمولا متا بعد از ثبت همه نمرات یکم کمتر میشه)
فن های هیلو زیاد بچه بازی در میارن
اگر فن های گیرز مثل فن های هیلو بودن الان داشتن شیون میکردن که فرنچایز نابود شد چون مارکوس مثل آدم میدوه و میپره
فن های هیلو ۱۵ ساله با یه دکمه sprint کنار نیومدن ولی فن های گیرز هر چیزی که حاوی aura farm کردن مرد های ۴ متری گردن کلفت و تیکه پاره کردن لوکاست باشه قبول دارن

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: m.a.t and 779

حدس من اینه کمتر بحث متا است و بیشتر بحث چیزی که طرفدارا میخواستن
یعنی فضا این جوریه که ملت می گفتن اگه کوالیشن برگرده به خط داستانی E-Day و متای بازی کمتر از نسخه 5 شه (که طرفای 84 بود اون، که واقعا نمره بدی نیست) کار سری تمومه! :D
و الان جدی از اون مرحله عبور کردن
کوالیشن یه بازی داده که تو لحن و گیم پلی و ارائه بصری صوتی خیلی به اون چیزی که پلیرها میخوان نزدیکه.
این از گیرز (البته E-Day عاری از مشکل نیست اگه نقدها رو بخونید. الکی متاش زیر 90 نشده، داستان بازی یخورده سبک ـه و بخش های نیمچه باز بازی هنوز میلنگن و کمپین هم یخورده طولانی تر از چیزیه که گیم پلی بازی بتونه با خودش ببره جلو)

حالا مشکل هیلو اینفینیت چی بود؟
اولین مشکل هیلو این بود که تو زمینه شوکیس گرافیکی شکست کامل بود. در نظر بگیرید بازی جزو بازی های بازه لانچ بود. تاخیر خورد یه سال و بازم نتونست کسی رو قانع کنه که XBSX چه غولیه! (گیرز جدی از پس این یه کار به عنوان انحصاری برمیاد)
دومین مشکل هیلو این بود که با این که گیم پلی به طرز عجیبی خوب بود. ساختار اوپن ورلد بازی برای پلیرهای قدیمی اصلا فان نبود. بگم ساختار اوپن ورلد اینفینیت به خودی خودش همچین بد نیست. یه سندباکس به نسبت خوبیه. ولی مشکل دوباره به فن های قدیمی برمیگرده

منتهی مشکل سوم خیلی مهم تره. و اتفاقا عمده دلیل خدشه دار شدن اسم اینفینیت "طی زمان" دلیل سومه
اونم ساپورت بازیه. الان E-Day کامل با مولتی اش عرضه شه و یه چندتا مود همیشه پای ثابت هم طی آپدیت ها بهش اضافه شه جدی پکیج اش کامل میشه. نه مایکروسافت و نه کوالیشن هم ادعایی ندارن که این بازی قراره دنیای بازی های آنلاین رو با هزاران ساعت محتوا و آپدیت فتح کنه

این ادعا در مورد اینفینیت وجود داشت و سنگین ترین شکست هم تو همین ناحیه خورد.
یه سری آپدیت ها و مودهای خفن جدی واسه بازی عرضه شد ولی اورآل تا جایی که من از فن بیس بازی شنیدم به عنوان یه بازی لایو سرویس جدی هیچ حرکت خاصی 343 برای اینفینیت نزد.
نه مپ بخش سینگل بازی رو گسترش داد
نه ایونت خیلی خاص و سنگینی واسه بخش مولتی پلیر گذاشت
یه سری از مودهای برنامه ریزی عرضه نشدن
سیستم بتل پس بازی تا جایی که میدونم خیلی فاجعه بود و هی روش عقب جلو کرد سازنده
یه سری اسکین های بازی به طرز احمقانه ای با هویت بازی تو تضاد بود
و...

بیشترین شکست اینفینیت به عنوان یه ریلیز با کیفیت نبود. متای 87 واسه اون بازی دور از واقعیت نیست.
ولی به عنوان یه بازی لایو سرویس، کامل میشه گفت از "همه" رقباش شکست خورد. و وقتی میگم همه رقبا یعنی بازی های Moba و MMO و Gacha و اینا رو هم دارم حساب میارم. زمین رقابت تو بازی های لایو سرویس همه این غول ها رو شامل میشه و فرنچایز پرچمدار مایکروسافت عین یه سگ چماق خورده لنگان لنگان تو این قائله دم شو تا دقیقه آخر تکون داد و بعدم به طرز واقعا تحقیر آمیزی برای فن هاش از عرصه بیرون رفت. الانم که در استدیوش رو هم عملا بستن.

============

خلاصه که وضعیت این دو تا گیم خارج از صرفا دو تا عدد تو سایت متاکریتیک ـه.

بنظرم خیلی عوامل مختلف دخیل بود.

اول اینکه اون زمان هنوز انتظارات یکم بالاتر بود بخاطر کنسول وار و نسل جدید، الان حتی خود سونی هم تو این چندسال فقط یه اسپایدر من و استروبات بالای 90 داده دیگه چه برسه اکس باکس که کلا رها کرده بود همه چیو زمان اسپنسر.
از طرف دیگه متایی که گرفت اصلا با خروجی واقعی همخونی نداشت، بازی رسما نصفه نیمه ریلیز شده بود و فیچرای اصلی سری رو نداشت، نه اسپلیت اسکرین نه فورج و ... فقط عجله ای داده بودن بیرون که تازه به مرور اضافه کنن اینارو.

ایناها به کنار نقدایی که از نظر فنی بهش وارد بود و قضیه میم شدنش هم بی تاثیر نبود در صورتی که گیرز از نظر فنی (گرافیک، صداگذاری و ...) تو بالاترین سطح ممکنه.
کلا خیلی انتظارات بالاتر بود ازش، اما بنظرم الان که بازیه کاملی شده میتونه در حد همون متاش باشه واقعا.

آخرین ویرایش:
بنظرم خیلی عوامل مختلف دخیل بود.

اول اینکه اون زمان هنوز انتظارات یکم بالاتر بود بخاطر کنسول وار و نسل جدید، الان حتی خود سونی هم تو این چندسال فقط یه اسپایدر من بالای 90 داده که اونم سه سال میگذره ازش دیگه چه برسه اکس باکس که کلا رها کرده بود همه چیو زمان اسپنسر.
از طرف دیگه متایی که گرفت اصلا با خروجی واقعی همخونی نداشت، بازی رسما نصفه نیمه ریلیز شده بود و فیچرای اصلی سری رو نداشت، نه اسپلیت اسکرین نه فورج و ... فقط عجله ای داده بودن بیرون که تازه به مرور اضافه کنن اینارو.

ایناها به کنار نقدایی که از نظر فنی بهش وارد بود و قضیه میم شدنش هم بی تاثیر نبود در صورتی که گیرز از نظر فنی (گرافیک، صداگذاری و ...) تو بالاترین سطح ممکنه.
کلا خیلی انتظارات بالاتر بود ازش، اما بنظرم الان که بازیه کاملی شده میتونه در حد همون متاش باشه واقعا.
البته بعد از اسپایدرمن، استروبات عرضه شد و متای ۹۴ گرفت و گوتی هم شد.
امسال هم همچنان وضعیت سونی ایده آل نیست ولی فاجعه هم نیست نشون به اون نشون که مثلا ساروس که بودجه خیلی کمتری در مقایسه با بازیهای AAA غربی داره متاش با گیرز یکی هست ولی سونی فنا مثل بعضی ها برای این متا به به و چه چه نمیکنن و خیلی عادی باهاش رفتار میکنن

آخرین ویرایش:
والا به جز بازیسنتر جای دیگه ای موفقیت حساب نشده و همه جا دارن با بولدوز از روش رد میشن. آمار استیمش هم افتضاحه (با توجه به بودجه ۴۰۰ میلیون دلاری). تاپیک امتیازات و خود بازی Halo infinite رو باز کن اونجا هم همه داشتن به به و چه چه میکردن، بعد تو تاپیک تعدیل halo studios از هوش و ذکاوت خاله آشا و تصمیم کاملا درست و منطقی تعدیل کردن این استودیو مفت خور بدردنخور حمایت و تعریف میکردن :-??. برای کوالیشن هم یحتمل دو سه ماه بعد همین اتفاق میوفته. کلا مایکروسافت گیمینگ تو بازیسنتر باخت نداره، هرکاری کنه برده

neogaf:
Screenshot 2026-10-04 at 15.15.34.png

آخرین ویرایش:
والا به جز بازیسنتر جای دیگه ای موفقیت حساب نشده و همه جا دارن با بولدوز از روش رد میشن. آمار استیمش هم افتضاحه (با توجه به بودجه ۴۰۰ میلیون دلاری). تاپیک امتیازات و خود بازی Halo infinite رو باز کن اونجا هم همه داشتن به به و چه چه میکردن، بعد تو تاپیک تعدیل halo studios از هوش و ذکاوت خاله آشا و تصمیم کاملا درست و منطقی تعدیل کردن این استودیو مفت خور بدردنخور حمایت و تعریف میکردن :-??. برای کوالیشن هم یحتمل دو سه ماه بعد همین اتفاق میوفته. کلا مایکروسافت گیمینگ تو بازیسنتر باخت نداره، هرکاری کنه برده

neogaf:
View attachment 424752
به نظرت E-day بازی بدیه؟ مشکلات بازی چه چیزایی بود؟ گیم پلی، داستان، لول دیزاین، کامبت، گرافیک. از بررسی اینا چه مشکلاتی بیشتر به چشمت اومد که میتونستن بهتر کار کنن؟

• Smile
Reactions: ..Preacher..
به نظرت E-day بازی بدیه؟ مشکلات بازی چه چیزایی بود؟ گیم پلی، داستان، لول دیزاین، کامبت، گرافیک. از بررسی اینا چه مشکلاتی بیشتر به چشمت اومد که میتونستن بهتر کار کنن؟
بررگترین مشکلش عدم انتشارش برای پی اس ۵ بوده :D

بررگترین مشکلش عدم انتشارش برای پی اس ۵ بوده :D
انتظار داشتم برای بار ۱۰۰۱ ام متای ولورین یا کنکورد رو بذاری، خوبه یه چیز جدید گفتی. پس مشکل لشکری که تو تاپیک های ولورین 24/7 داشتن ترول میکردن عدم انتشار برای steam بود؟ :-? یا مثلا جنس ووک بودن بازی های سونی با بقیه فرق داره شیطانی و کاملا هریس پسند و بلاک راکیه؟ اگه سونی همچین woke slopی رو داده بود، دیگه به بازیسنتر اکتفا نمیکردید و هر روز به شماره موبایل بچه های اینجا زنگ میزدید و یادآوردی میکردید که چقدر ووک و زبالست، ولی به مایکروسافت گیمینگ که میرسه نه ببین داداش من خودم ضدووکم ولی بحث بحث صنعت گیمه!

neogaf:
View attachment 424752
اومدم بگم لابد منظورت از اونایی که دارن با بولدوزر از روش رد میشن این چنلای بولشت آنتی ووک یوتوب و بقیه جاهان! که پستتو ادیت کردی اون عکس پایینو اضافه کردی حرفمو تایید کردی :))

الان برو یوتوب اسم بازی رو سرچ کن تایتل ویدیو هارو ببین، تنها کسایی که تایتلای این مدلی میزنن:
1791117772948.png 1791117813938.png

حالا اگه یه درصد فک میکنی با این اسکلا هم نظری کافیه بری تو چنلاشون و با این شاهکارا روبرو بشی:
1791117924298.png
1791118007055.png 1791118024880.png

بعد جالبه این ویدیوهایی که گذاشتم از دوتا چنل متفاوته اما چقد تامنیل و تایتلا شبیه همه، از بس که میدونن مخاطباشون چی دوس دارن ببینن.
خلاصه حواستون باشه به چه جماعت درب و داغونی دارید تو این مسائل استناد میکنید :دی

• Like
Reactions: m.a.t
چند روزه دارم بازیای سویچ رو با شبیه ساز روی فایو میرم، من سویچ رو فکر کنم تا اواسط نسلش داشتم. فکر نمیکردم انقدر انحصاری ریلیز شده باشه براش تو این چند سال. این چند روزی بازیایی که قبلا رفته بودمو یکم رفتم میخواستم بازیایی که نرفتمو دیرتر برم دیدم پرفورمنسش خوبه دیگه بیخیال صبر کردن شدم. امروز zelda echoes of wisdom رو نصب کردم همون چند ساعت اول انقدر لذت بردم که تو کل نسل با فایو و سری اس لذت نبرده بودم (بجز ریترنال که تنها انحصاری جذاب نسل بود برام) unpopular opinion محسوب میشه ولی بنظرم اکثر بازیای AAA خصوصا غربیا و انحصاریای این نسل دربرابر بازیای نینتندو اشغالن. انقدر خسته کنندن که مدام سرمو میکنم تو گوشی تا کات سین و دیالوگا تموم بشن یا با یه دست فقط جوی استیک رو میگیرم به سمت جلو اکثر بازیا همش دیالوگ و کات سینن یا باید دنبال یه نفر بری اون وسط یکم هم گیم پلی دارن. بازیای نیتندو همیشه از اول تا اخر یک دقیقه نمیتونی دسته رو بذاری کنار خلاقیت و جذابیت ازشون میباره... کاش سونی و مایکرو بجای این همه بازی با بودجه سنگین که به safe ترین و خسته کننده ترین حالت ممکن میسازن همین راه نینتندو رو ادامه میدادن. همون astro bot نسخه پلی رومش دقیقا شبیه ماریو ادیسه بود نسخه بعدیشم همونو گسترش دادن همه دوستش داشتن و بازی خیلی خوبی هم بود
یه نکته دیگه هم که الان دوباره یادم اومد، اکثر بازیای نینتندو یا کلا بدون اپدیت هستن یا نهایت یکی دوتا اپدیت ریز دارن. درد و بلاش بخوره تو سر استودیو های دیگه که بازی میدن بیرون بعد چند سال همچنان اپدیت و باگ فیکس میدن.
والا من هنوزم نمیفهمم اینفینیت چطور همچین متایی گرفت بنظرم افتضاح بود. گیرز هم تازه ریلیز شده خیلیا اینجا هنوز نرفتنش. موفق بودن یا نبودنش رو زمان مشخص میکنه که ببینیم از نظر تجاری هم موفق عمل میکنه یا نه و بقیه هم برن نظر شخصی خودشونو بگن. من خودم کل هایپم خوابید وقتی دیدم اینم همون مسیر ووک رو در پیش گرفته. تو تاپیک ولورین هم گفتم، سونی و مایکرو دارن با هم مسابقه میدن تو این که کی بیشتر گند میزنه.

اومدم بگم لابد منظورت از اونایی که دارن با بولدوزر از روش رد میشن این چنلای بولشت آنتی ووک یوتوب و بقیه جاهان! که پستتو ادیت کردی اون عکس پایینو اضافه کردی حرفمو تایید کردی :))

الان برو یوتوب اسم بازی رو سرچ کن تایتل ویدیو هارو ببین، تنها کسایی که تایتلای این مدلی میزنن:
View attachment 424755View attachment 424756

حالا اگه یه درصد فک میکنی با این اسکلا هم نظری کافیه بری تو چنلاشون و با این شاهکارا روبرو بشی:
View attachment 424757
View attachment 424758View attachment 424759

بعد جالبه این ویدیوهایی که گذاشتم از دوتا چنل متفاوته اما چقد تامنیل و تایتلا شبیه همه، از بس که میدونن مخاطباشون چی دوس دارن ببینن.
خلاصه حواستون باشه به چه جماعت درب و داغونی دارید تو این مسائل استناد میکنید :دی
نظر فن هایی که نسخه ۱۰۰ دلاری رو خریدن:

HTo724VacAAdE8G copy-2.png

به اینا میشه اکتفا کرد یا اکانت های دوم سوم سالیداسنیک های بازیسنتره؟

• Like
Reactions: Solidsnake_1

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or