کپی رو دارن دور میزنن، دیوانه نیستن که بیان این همه پول بدن به لایسنس تا از کانتنت بازی بزنن و ضررش رو من و شما بکنیماما منطق های کپی چی ؟ اشاره دارم ب توییت آعودی در مورد gta نسخه قبلی
اما منطق های کپی چی ؟ اشاره دارم ب توییت آعودی در مورد gta نسخه قبلی
فن های هیلو زیاد بچه بازی در میارنآقا من متوجه نمیشم الان چیشد که Halo infinite بیشتر تو فاز شکست و اینا اینجا مطرح میشه ولی Gears of war E day یک موفقیت کامل هست وقتی دوتاشون متاشون ۸۷ شدهتازه نمرات گیرز هنوز کامل نیومده (معمولا متا بعد از ثبت همه نمرات یکم کمتر میشه)
آقا من متوجه نمیشم الان چیشد که Halo infinite بیشتر تو فاز شکست و اینا اینجا مطرح میشه ولی Gears of war E day یک موفقیت کامل هست وقتی دوتاشون متاشون ۸۷ شدهتازه نمرات گیرز هنوز کامل نیومده (معمولا متا بعد از ثبت همه نمرات یکم کمتر میشه)
بنظرم خیلی عوامل مختلف دخیل بود.آقا من متوجه نمیشم الان چیشد که Halo infinite بیشتر تو فاز شکست و اینا اینجا مطرح میشه ولی Gears of war E day یک موفقیت کامل هست وقتی دوتاشون متاشون ۸۷ شدهتازه نمرات گیرز هنوز کامل نیومده (معمولا متا بعد از ثبت همه نمرات یکم کمتر میشه)
البته بعد از اسپایدرمن، استروبات عرضه شد و متای ۹۴ گرفت و گوتی هم شد.بنظرم خیلی عوامل مختلف دخیل بود.
اول اینکه اون زمان هنوز انتظارات یکم بالاتر بود بخاطر کنسول وار و نسل جدید، الان حتی خود سونی هم تو این چندسال فقط یه اسپایدر من بالای 90 داده که اونم سه سال میگذره ازش دیگه چه برسه اکس باکس که کلا رها کرده بود همه چیو زمان اسپنسر.
از طرف دیگه متایی که گرفت اصلا با خروجی واقعی همخونی نداشت، بازی رسما نصفه نیمه ریلیز شده بود و فیچرای اصلی سری رو نداشت، نه اسپلیت اسکرین نه فورج و ... فقط عجله ای داده بودن بیرون که تازه به مرور اضافه کنن اینارو.
ایناها به کنار نقدایی که از نظر فنی بهش وارد بود و قضیه میم شدنش هم بی تاثیر نبود در صورتی که گیرز از نظر فنی (گرافیک، صداگذاری و ...) تو بالاترین سطح ممکنه.
کلا خیلی انتظارات بالاتر بود ازش، اما بنظرم الان که بازیه کاملی شده میتونه در حد همون متاش باشه واقعا.
والا به جز بازیسنتر جای دیگه ای موفقیت حساب نشده و همه جا دارن با بولدوز از روش رد میشن. آمار استیمش هم افتضاحه (با توجه به بودجه ۴۰۰ میلیون دلاری). تاپیک امتیازات و خود بازی Halo infinite رو باز کن اونجا هم همه داشتن به به و چه چه میکردن، بعد تو تاپیک تعدیل halo studios از هوش و ذکاوت خاله آشا و تصمیم کاملا درست و منطقی تعدیل کردن این استودیو مفت خور بدردنخور حمایت و تعریف میکردنآقا من متوجه نمیشم الان چیشد که Halo infinite بیشتر تو فاز شکست و اینا اینجا مطرح میشه ولی Gears of war E day یک موفقیت کامل هست وقتی دوتاشون متاشون ۸۷ شدهتازه نمرات گیرز هنوز کامل نیومده (معمولا متا بعد از ثبت همه نمرات یکم کمتر میشه)
. برای کوالیشن هم یحتمل دو سه ماه بعد همین اتفاق میوفته. کلا مایکروسافت گیمینگ تو بازیسنتر باخت نداره، هرکاری کنه برده
به نظرت E-day بازی بدیه؟ مشکلات بازی چه چیزایی بود؟ گیم پلی، داستان، لول دیزاین، کامبت، گرافیک. از بررسی اینا چه مشکلاتی بیشتر به چشمت اومد که میتونستن بهتر کار کنن؟والا به جز بازیسنتر جای دیگه ای موفقیت حساب نشده و همه جا دارن با بولدوز از روش رد میشن. آمار استیمش هم افتضاحه (با توجه به بودجه ۴۰۰ میلیون دلاری). تاپیک امتیازات و خود بازی Halo infinite رو باز کن اونجا هم همه داشتن به به و چه چه میکردن، بعد تو تاپیک تعدیل halo studios از هوش و ذکاوت خاله آشا و تصمیم کاملا درست و منطقی تعدیل کردن این استودیو مفت خور بدردنخور حمایت و تعریف میکردن. برای کوالیشن هم یحتمل دو سه ماه بعد همین اتفاق میوفته. کلا مایکروسافت گیمینگ تو بازیسنتر باخت نداره، هرکاری کنه برده
neogaf:
View attachment 424752
بررگترین مشکلش عدم انتشارش برای پی اس ۵ بودهبه نظرت E-day بازی بدیه؟ مشکلات بازی چه چیزایی بود؟ گیم پلی، داستان، لول دیزاین، کامبت، گرافیک. از بررسی اینا چه مشکلاتی بیشتر به چشمت اومد که میتونستن بهتر کار کنن؟
انتظار داشتم برای بار ۱۰۰۱ ام متای ولورین یا کنکورد رو بذاری، خوبه یه چیز جدید گفتی. پس مشکل لشکری که تو تاپیک های ولورین 24/7 داشتن ترول میکردن عدم انتشار برای steam بود؟بررگترین مشکلش عدم انتشارش برای پی اس ۵ بوده![]()
یا مثلا جنس ووک بودن بازی های سونی با بقیه فرق داره شیطانی و کاملا هریس پسند و بلاک راکیه؟ اگه سونی همچین woke slopی رو داده بود، دیگه به بازیسنتر اکتفا نمیکردید و هر روز به شماره موبایل بچه های اینجا زنگ میزدید و یادآوردی میکردید که چقدر ووک و زبالست، ولی به مایکروسافت گیمینگ که میرسه نه ببین داداش من خودم ضدووکم ولی بحث بحث صنعت گیمه!اومدم بگم لابد منظورت از اونایی که دارن با بولدوزر از روش رد میشن این چنلای بولشت آنتی ووک یوتوب و بقیه جاهان! که پستتو ادیت کردی اون عکس پایینو اضافه کردی حرفمو تایید کردیوالا به جز بازیسنتر جای دیگه ای موفقیت حساب نشده و همه جا دارن با بولدوز از روش رد میشن. آمار استیمش هم افتضاحه (با توجه به بودجه ۴۰۰ میلیون دلاری). تاپیک امتیازات و خود بازی Halo infinite رو باز کن اونجا هم همه داشتن به به و چه چه میکردن، بعد تو تاپیک تعدیل halo studios از هوش و ذکاوت خاله آشا و تصمیم کاملا درست و منطقی تعدیل کردن این استودیو مفت خور بدردنخور حمایت و تعریف میکردن. برای کوالیشن هم یحتمل دو سه ماه بعد همین اتفاق میوفته. کلا مایکروسافت گیمینگ تو بازیسنتر باخت نداره، هرکاری کنه برده
neogaf:
View attachment 424752

والا من هنوزم نمیفهمم اینفینیت چطور همچین متایی گرفت بنظرم افتضاح بود. گیرز هم تازه ریلیز شده خیلیا اینجا هنوز نرفتنش. موفق بودن یا نبودنش رو زمان مشخص میکنه که ببینیم از نظر تجاری هم موفق عمل میکنه یا نه و بقیه هم برن نظر شخصی خودشونو بگن. من خودم کل هایپم خوابید وقتی دیدم اینم همون مسیر ووک رو در پیش گرفته. تو تاپیک ولورین هم گفتم، سونی و مایکرو دارن با هم مسابقه میدن تو این که کی بیشتر گند میزنه.آقا من متوجه نمیشم الان چیشد که Halo infinite بیشتر تو فاز شکست و اینا اینجا مطرح میشه ولی Gears of war E day یک موفقیت کامل هست وقتی دوتاشون متاشون ۸۷ شدهتازه نمرات گیرز هنوز کامل نیومده (معمولا متا بعد از ثبت همه نمرات یکم کمتر میشه)
نظر فن هایی که نسخه ۱۰۰ دلاری رو خریدن:اومدم بگم لابد منظورت از اونایی که دارن با بولدوزر از روش رد میشن این چنلای بولشت آنتی ووک یوتوب و بقیه جاهان! که پستتو ادیت کردی اون عکس پایینو اضافه کردی حرفمو تایید کردی
الان برو یوتوب اسم بازی رو سرچ کن تایتل ویدیو هارو ببین، تنها کسایی که تایتلای این مدلی میزنن:
View attachment 424755View attachment 424756
حالا اگه یه درصد فک میکنی با این اسکلا هم نظری کافیه بری تو چنلاشون و با این شاهکارا روبرو بشی:
View attachment 424757
View attachment 424758View attachment 424759
بعد جالبه این ویدیوهایی که گذاشتم از دوتا چنل متفاوته اما چقد تامنیل و تایتلا شبیه همه، از بس که میدونن مخاطباشون چی دوس دارن ببینن.
خلاصه حواستون باشه به چه جماعت درب و داغونی دارید تو این مسائل استناد میکنید![]()