اخرین اخبار هک برای کنسول PS5

ویدیورو ببینید طبق همون برید چند ثانیه ای انجام میشه. دوتا فرق داره فقط جیلبریکو میزنید رو listening on port 9021 میمونه مهم نیست جیلبریک شده. بیاید عقب برید تو پی لودا پی لود منیجر رو نصب کنید. اسمشم با چیزی که تو ویدیو نشون میده فرق داره همون گزینه اول هست نوشته پی لود منیجر. نصب کنید ادامشو طبق همون برید همه چیز سر راست و سادس
من بعد از جیلبریک میام عقب و میرم قسمت پیلودها، اما هیچ کدومش نصب نمیشه و میگه اول جیلبریک کن

من بعد از جیلبریک میام عقب و میرم قسمت پیلودها، اما هیچ کدومش نصب نمیشه و میگه اول جیلبریک کن
ریستارت کن دوباره تست کن نشد از روشای دیگه استفاده کن. تاپیک اموزش هک هم هست

Prosperoeden 1.0.050 ریلیز شد اپدیت کنید.
ادیت: یه سری کاربرا گذارش دادن مشکل داره منم اپدیت کردم فایلارو نمیخوند برگشتم رو ۰.۴۰ از فایل منیجر داخلشم نمیشد فولدرو انتخاب کرد یه چیزی اون وسط مشکل داره خود سازنده هم فهمیده داره روش کار میکنه. ولی فیکس بشه یه سری امکانات جدید اضافه شده که بتونید برای بازیای سنگین از faster gpu emulation یا faster cpu emulation استفاده کنید احتمالا کمک زیادی به اجرای بازیای سنگین بکنه حالا فیکس بشه خودم تفاوت پرفورمنس بازیارو یه تست میکنم

آخرین ویرایش:
دوستانی که از هک Relapse (هک 12 به بالا) استفاده میکنن و خاموشی و فریز بالایی دارن

بجای وب کیت از یوتیوب استفاده کنید طبق تجربه خیلی از افراد بشدت پایدار و تقریبا بدون مشکل هست

• Like
Reactions: M0RSHED

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or