اینترنت فیبر نوری (تانوما)

اقا زیاد درگیر نباشید. اگه مشکلی تو سرعت و سرویس ندارید اهمیت ندید تا فیکسش کنن omc مخابرات کلا ترکیده دارن تغییراتم میدن اون وسط همه چی رو هواس کلا

الان چیشد 900 برا یه ماهشه یا حجم برا تا اخر قرار داده
نوشته شارژ ماهانه 900 گیگ پس برای هر ماه هست فقط برای تجاری هاست ، اما هنوز مطمعن نیستم اگه غیر این باشه کاربر رو فریب دادن و من شکایت می کنم
900 گیگ برای 12 ماه با 4 تومن به درد عمشون میخوره

• Like
Reactions: hellboy1994
نوشته شارژ ماهانه 900 گیگ پس برای هر ماه هست فقط برای تجاری هاست ، اما هنوز مطمعن نیستم اگه غیر این باشه کاربر رو فریب دادن و من شکایت می کنم
من دیروز بهت گفتم این یه تلس نخر مطمئن باش برا کل یکساله

بیا نوشته مدت قرار داد 12 ماهه میزان ترافیک 900

Attachments

• Screenshot_20261003-210348_Chrome~2.jpg
    Screenshot_20261003-210348_Chrome~2.jpg
    202.9 KB · مشاهده: 27
از الان پیگیر کارای شکایت باش (اسپویلر: به جایی هم نمیرسه)
با توجه به قیمت قبل خیلی بعیده این حجم ماهانه باشه. من لیست قدیم ftto رو دارم همینجا هم دوستان گذاشته بودن‌. ماهانه بخواد ۹۰۰ گیگ باشه از قیمتای قدیمشم مفت تر درمیاد. اینا افزایش زدن رو قیمتا عمرا ۳ و خورده ای برای ۹۰۰ گیگ ماهانه باشه.

از الان پیگیر کارای شکایت باش (اسپویلر: به جایی هم نمیرسه)
با توجه به قیمت قبل خیلی بعیده این حجم ماهانه باشه. من لیست قدیم ftto رو دارم همینجا هم دوستان گذاشته بودن‌. ماهانه بخواد ۹۰۰ گیگ باشه از قیمتای قدیمشم مفت تر درمیاد. اینا افزایش زدن رو قیمتا عمرا ۳ و خورده ای برای ۹۰۰ گیگ ماهانه باشه.
اخه پس این کجاش میشه تجاری ، نوشتن شارژ ماهانه 940 گیگ فردا زنگ میزنم بعدش هم ثبت شکایت

اخه پس این کجاش میشه تجاری ، نوشتن شارژ ماهانه 940 گیگ فردا زنگ میزنم بعدش هم ثبت شکایت
تجاری تو حجمای بالا مثل ۱۲ ترا یا بالاتر بصرفه هست البته الان خیلی گرون شده قبل گرونیس تقریبا نصف قیمت بود و بصرفه. ۹۰۰ گیگ بعیده ماهانه باشه اگه باشه که عالیه ولی خیلی بعیده. شکایت شما هم به هیچ جای کسی نیست من یه شکایت تو ۱۹۵ دارم برای برج ۴ همینجور بازه هیچکی هم نه جوابگو هست نه کاری میکنن تا خودت خسته بشی و بیخیالشی. خیلی بخوان حال بدن اگه استفاده نشده باشه برات بسته رو عوض کنن و بقیه هزینشو بدی پر حجم بگیری

• Like
Reactions: milad.ps4
واسه یه اینترنت 12 ماهه با سرعت فیبر نوری حجم 900 گیم مسخرست ، من حساب کردم حتی کسی بخواد با کنترل هم مصرفش کنه و زیاد دانلود نکنه کلی حجم خود به خود مصرف میشه
باز سایت های دانلود بازی و استیم ، پی اس ان ، اپیک و ..‌ با اشتراک میشه نیم بها استفاده کرد
اما مصرف اصلی من دانلود فیلم ها و سریال ها با حجم بالا از سایت سینماست مثل 40 گیگ 30 گیگ با این حجم به درد من نمیخوره
فردا سعی می کنم ثپت شکایت کنم و..... ولی مطمعنا دستم جایی رو نمیگیره

واسه یه اینترنت 12 ماهه با سرعت فیبر نوری حجم 900 گیم مسخرست ، من حساب کردم حتی کسی بخواد با کنترل هم مصرفش کنه و زیاد دانلود نکنه کلی حجم خود به خود مصرف میشه
باز سایت های دانلود بازی و استیم ، پی اس ان ، اپیک و ..‌ با اشتراک میشه نیم بها استفاده کرد
اما مصرف اصلی من دانلود فیلم ها و سریال ها با حجم بالا از سایت سینماست مثل 40 گیگ 30 گیگ با این حجم به درد من نمیخوره
فکر نکنم برای یکسال باشه
احتمالا برای هر ماه باشه با توجه به چیزی که نوشته
یکی از دوستام همین ftto رو گرفته بود برای خونه پارسال ولی به صورت پس پرداخت اگر اشتباه نکنم 400-500 گیگ ماهانه
اگر کامل مصرف نمیکرد میسوخت و حجم برمیگشت به همون 400-500 گیگ ماه بعد
حالا این هم شاید شبیه باشه که ماهی 900 تا بده و وقتی کامل استفاده نکنی ماه بعد همون 900 تا ریست بشه
به نظرم قبل از شکایت سوال کن بهتره

فکر نکنم برای یکسال باشه
احتمالا برای هر ماه باشه با توجه به چیزی که نوشته
یکی از دوستام همین ftto رو گرفته بود برای خونه پارسال ولی به صورت پس پرداخت اگر اشتباه نکنم 400-500 گیگ ماهانه
اگر کامل مصرف نمیکرد میسوخت و حجم برمیگشت به همون 400-500 گیگ ماه بعد
حالا این هم شاید شبیه باشه که ماهی 900 تا بده و وقتی کامل استفاده نکنی ماه بعد همون 900 تا ریست بشه
به نظرم قبل از شکایت سوال کن بهتره
پس پرداخت همیشه حجمش ماهانس پیش پرداخت همیشه کل حجم یکجا فعال میشه. تو تمام اپراتورا همین بوده.

تقریبا همه جای دنیا نت فیبر نوری رو به صورت نامحدود میفروشن
سرعت 1 گیگابیت بسته به کشور بین 30 تا 80 دلار در ماه
واقعا مضحکه که اینجا همچنان سرعت 1 گیگابیت رو با مثلا 300 گیگ ترافیک در ماه میفروشن
حالا درکل اینترنت ما هیچوقت قابل مقایسه با کشورای پیشرفته نبوده و نیست ولی دیگه از نظر حجم ازون فاجعه های قدیم خیلی وقته عبور کردیم. من رو adsl خونم ۱۱ ترا حجم دارم ۱۵۰۰ پول داده بودم فکرکنم. الان برای همین فیبر میتونید ۴۸ ترا یکساله بگیرید ۲۰ تومن یا ۳۶ ترا ۱۷ تومن دیگه هرکارم کنید تموم نمیشه تو یکسال تازه اینا با قیمتای جدیده که گرون شدن.

داداش تجاری یا شرکتا میخرن با حجم بالا که کارشون با نته یا مغازه دار میگیره برا دو ساعت اینیستا گردی و دستگاه pos نه برای گیمینگ و بازی

• Like
Reactions: milad.ps4

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or