اموزش هک برای کنسول PS5

سلام دوستان وقت بخیر.
بنده مشکلی داشتم هنگام استفاده از ItemFlow.
کنسول بنده اسلیم فریمور 9.60 هست که با Y2JB کپی خور شده.
تا قبل از اینکه بخوام بازی هارو با فرمت FPKG نصب کنم مشکلی نبود ولی بخاطر اینکار مجبور به نصب Shadowmount و Kstuff بالاتر و یک فایلی هم هست به اسم a53 اگر اشتباه نکنم دوباره مجبور شدم فایل download0 رو بگیرم و جای فایل نصبی یوتیوب کپی کنم.
حالا مشکلی که وجود داره دوستان این هست که :
1-پیلودمنجیر تقریبا 10 ثانیه اول درست کار میکنه یعنی اگر بخوام پیلودی بریزم یا اجرا کنم همون 10 ثانیه اول بعدش هر چی میزنم مینویسه Load Failed(توی همون 10 ثانیه همه کارهارو تا الان مثله آپلود پیلود و .. رو انجام دادم).
2- مشکل بزرگتر برای پاک کردن بازی هاست چون وقتی پیلودها اجرا میشن بعد از اجرای یوتیوب (بازی ها بدون مشکل اجرا میشن حتی PKG ها و ....) ولی ItemFlow برای پاک کردن بازی ها اجرا نمیشه ، مینویسه که ایتاهن نیست و 30 ثانیه صبر میکنه و بعد میاد بیرون.
لطفا راهنمایی کنید چکار کنم.
1.پیلود منیجر اگر آپدیت نیست آپدیت کن

2.itemflow کلا از رده خارجه شما بازی را نمیتونی از طریق اون پاک کنی چون shadowmount نصب بازیش فرق داره اگر بازی شما pkg نصب شده روی آیکون بازی دکمه سه خط (یا ما قدیمی ها میگیم استارت) را بزن بعد روی گزینه delete بازی را پاک کن
اگر بازیت exfat یا dump یا pfs هست باید از طریق فایل منیجر توی آدرس Data/Homebrew یا حافظه خارجی آدرس Homebrew بازی را پاک کنی

برای اجرای itemsflow هم یا باید ایتاهن یا lapy را ارسال کنی تا اجرا بشه

سلام دوستان
وقتی وارد Battlefield 6 می‌شم، این ارور رو میده. کسی می‌دونه مشکل از چیه؟
ورژن ۱۳.۶۰View attachment 424684
درود
پیلود backpork رو حتما اجرا کن
رو بعضی بازیها پیلود های جدید مثل کی استاف نسخه جدید یا حتی شادومانت نسخه جدید همخوانی نداره از نسخه های قدیمی تر این پیلودها مثل کی استاف 1.9 و شادومانت 1.6 beta16 هم استفاده کن

دوستان خودم یه مشکل خودرم اینکه یکی از دوستانم دستگاه ورژن 11.60 داره که قبلا اتولودر افلاین نسخه 4 روش نصب بود و بدون مشکل کار میکرد ... حالا ما خواستیم به نسخه 5.2 وب کیت لودر رو اپدیت کنیم حواسون نبود نسخه ای که نصب بود رو دستگاه رو پاکش کردیم .... الان هر کاری میکنم نسخه 5.2 نصب میشه ولی افلاین کار نمیکنه ....کسی راه حل داره واسش؟

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Ali. Sh
درود دوستان
من رو ورژن ۱۳.۶۰ بازی اویل ۹ مشکل سیو بازی دارم ...بازی سیو نمیشه .چیکار کنم .دیتا بازی هم ایراد نداره .چندین مورد دیدم که این مشکل رو داشتن .لطفا راهنمایی کنید .تشکر🙏🙏🙏

درود دوستان
من رو ورژن ۱۳.۶۰ بازی اویل ۹ مشکل سیو بازی دارم ...بازی سیو نمیشه .چیکار کنم .دیتا بازی هم ایراد نداره .چندین مورد دیدم که این مشکل رو داشتن .لطفا راهنمایی کنید .تشکر🙏🙏🙏
احتمالا نسخه ای که دانلود کردی نسخه dump بوده بک پورتشو جایگزین نکردی روی فایلهای بازی .... بازی رو بدون بک پورت نصب کردی

• Like
Reactions: davinciii
احتمالا نسخه ای که دانلود کردی نسخه dump بوده بک پورتشو جایگزین نکردی روی فایلهای بازی .... بازی رو بدون بک پورت نصب کردی
من فایل بازی رو از یکی از دوستان گرفتم فرمت بازی pfs هست.نسخه زیر نویس فارسی.به گفته خودش رو ورژن های پایین نصب نکرده مشکل نداشته ولی رو ۱۳.۶۰ من بجز خودم چند نفر رو دیدم مشکل مشابه مشکل من داشتن

درود
پیلود backpork رو حتما اجرا کن
رو بعضی بازیها پیلود های جدید مثل کی استاف نسخه جدید یا حتی شادومانت نسخه جدید همخوانی نداره از نسخه های قدیمی تر این پیلودها مثل کی استاف 1.9 و شادومانت 1.6 beta16 هم استفاده کن

دوستان خودم یه مشکل خودرم اینکه یکی از دوستانم دستگاه ورژن 11.60 داره که قبلا اتولودر افلاین نسخه 4 روش نصب بود و بدون مشکل کار میکرد ... حالا ما خواستیم به نسخه 5.2 وب کیت لودر رو اپدیت کنیم حواسون نبود نسخه ای که نصب بود رو دستگاه رو پاکش کردیم .... الان هر کاری میکنم نسخه 5.2 نصب میشه ولی افلاین کار نمیکنه ....کسی راه حل داره واسش؟
این فایلی که برای شما میزارم توش ورژن 5.2 هست شما هر ورژنی خواستی دانلود کن بزار توی پوشه و فایل متنی را مثل همینی العان هست تغییر بده
بزارش داخل پوشه data حافظه داخلی همیشه همون ورژنی که داخل پوشه هست را اجرا میکنه
تروفی ها برای وقتی که آنلاین بشیم و از جیلبریک خارج بشیم برامون نشون میده یا کلا همه ش پاک میشه؟
کسی اطلاع داره؟ 😅
کسی ندیدم جرات داشته باشه کنسول جلبریک شده را همینطور بدون ریست کردن آپدیت کرده باشه
اگر کسی اینکار را کرد مشکلی براش پیش نیامد بگه ماهم استفاده کنیم

ممنون میشم راهنمایی کنید از سایت p30day بازی فیفا 27 رو دانلود کردم تبدیل کردم به exfat ریختم رو هارد داخلی کنس.ل البته ام داخلی هم ایکسترنال تست زدم crushed before kstuff pause ومیده
بعضی وقتا هم همون اول اجرا cannot start the game or app
ورژن کنسولم 12.40 هست و وب کیت

سلام دوستان و علیرضا جان عزیز خداقوت ب همه
...
اقا ما ک پی سی نداریم راهی روشی دارید بگید چطور بدون پی سی بازی بریزم رو دسگا؟با گوشی میشه دانلود کرد ریخت روی کنسول یا با خود دستگاه؟!

من چندتا گیمی که ریختم با گوشی انتقال دادم هارد تست نکردم ولی با فایل منیجر به همه چیز دسترسی داری قائدتا با فایل منیجر باید بتونی راحت انتقال بدی. ps5upload فایل اکسپلورر هم داره. اگه بقیه امکاناتش به کارت نمیاد یدونه پی لود سبک تر هم داخل پی لود منیجر هست که صرفا فایل منیجر بود

ـــــــــــ

دوستان با ps5upload سرعت انتقال خیلی کنده قائدتا انتقال با اینترنت باید سرعت بالاتری بده برای من رو 10مگ بود راه حلی اگه کسی پیدا کرد بشه سریعتر ازین روش انتقال داد به منم بگه. سیستمم که خونس با ftp نمیتونم انتقال بدم احتمالا مبدل لن بگیرم مستقیم وصل کنم درستشه ولی ترجیح میدم اگه راهی هست با همون اینترنت انتقال بدم
سلام وقت بخیر امکانش رو دارید کامل توضیح بدید چطور میشه با گوشی انجام داد ک شما فرمودید؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or