SHAM
کاربر سایت
1.پیلود منیجر اگر آپدیت نیست آپدیت کنسلام دوستان وقت بخیر.
بنده مشکلی داشتم هنگام استفاده از ItemFlow.
کنسول بنده اسلیم فریمور 9.60 هست که با Y2JB کپی خور شده.
تا قبل از اینکه بخوام بازی هارو با فرمت FPKG نصب کنم مشکلی نبود ولی بخاطر اینکار مجبور به نصب Shadowmount و Kstuff بالاتر و یک فایلی هم هست به اسم a53 اگر اشتباه نکنم دوباره مجبور شدم فایل download0 رو بگیرم و جای فایل نصبی یوتیوب کپی کنم.
حالا مشکلی که وجود داره دوستان این هست که :
1-پیلودمنجیر تقریبا 10 ثانیه اول درست کار میکنه یعنی اگر بخوام پیلودی بریزم یا اجرا کنم همون 10 ثانیه اول بعدش هر چی میزنم مینویسه Load Failed(توی همون 10 ثانیه همه کارهارو تا الان مثله آپلود پیلود و .. رو انجام دادم).
2- مشکل بزرگتر برای پاک کردن بازی هاست چون وقتی پیلودها اجرا میشن بعد از اجرای یوتیوب (بازی ها بدون مشکل اجرا میشن حتی PKG ها و ....) ولی ItemFlow برای پاک کردن بازی ها اجرا نمیشه ، مینویسه که ایتاهن نیست و 30 ثانیه صبر میکنه و بعد میاد بیرون.
لطفا راهنمایی کنید چکار کنم.
2.itemflow کلا از رده خارجه شما بازی را نمیتونی از طریق اون پاک کنی چون shadowmount نصب بازیش فرق داره اگر بازی شما pkg نصب شده روی آیکون بازی دکمه سه خط (یا ما قدیمی ها میگیم استارت) را بزن بعد روی گزینه delete بازی را پاک کن
اگر بازیت exfat یا dump یا pfs هست باید از طریق فایل منیجر توی آدرس Data/Homebrew یا حافظه خارجی آدرس Homebrew بازی را پاک کنی
برای اجرای itemsflow هم یا باید ایتاهن یا lapy را ارسال کنی تا اجرا بشه