اخرین اخبار هک برای کنسول PS5

شبیه ساز wii u و 3ds هم ساخته شد. یکی دیگه از دولوپرا هم روی ps5 proton داره کار میکنه. بازیای پی سی از طریق wine مستقیم روی فایو اجرا میشن یه ویدئو هم ازش گذاشته بود البته تا جایی که میدونم هنوز ریلیز نشده.
خوبیش اینه برخلاف لینوکس دیگه نیاز به هارد جدا برای او اس نداره و کسایی که نیازی به بقیه کاربردای لینوکس ندارن و هارد جدا هم ندارن میتونن از این روش استفاده کنن.
شبیه ساز سویچ هم امروز ریختم تست کردم شاهکاره واقعا. یه مدت طولانی با همین سرگرمم و ارزشش از خود بازیای فایو بیشتره برام تا یه مدت بگذره fpkg فیکس بشه

کرنل پنیک همیشه اتفاق میوفته و چیز خاصی نیست حالا شما که اپدیت کردی دیگه اهمیتی نداره. ولی این اسون ترین و راحتتربن روش جیلبریک بود تو کل نسل
دوست عزیز لینک آموزش رو میتونید بدید و اینکه الان استیبله با ۱۳.۶ و روش موجود جیلبریک اوکیه؟

این روش یوتیوب که اومده چجوریاس؟
تست نکردم ولی پیلود منیجر اتولودر داره. بعد روشن کردن افلاین جیلبریک میشه بعدم پی لود هارو اتومات فعال میکنه براتون نیازی به روشای دیگه ندارید
سلام داداش پایدار ترین حالت ممکن برای ۱۳.۶۰ الان چیه؟ الان انجام بدیم یا صبر کنیم استیبل بشه؟
همینی که اومده پایدار ترینه دیگه. ویدیوی modded warfare رو ببینید ظرف چند ثانیه انجامش بدید تموم میشه.
تنها چیزی که کمه fpkg هست اونم دیرتر میاد بازیای دیگه یا فرمتای دیگه رو استفاده کنید مشکلی ندارید کامل ترین جیلبریکه.
بایونیتا میشه بازی کرد؟
بایونتا ۳ رو الان تست کردم بدون مشکل اجرا میشه. بین ۴۰ تا ۶۰ فریم میده ۶۰ استیبل نیست ولی قابل بازیه. اگه خواستی پلی بدی اپسکیلر رو حتما به fsr تغییر بده

دوست عزیز لینک آموزش رو میتونید بدید و اینکه الان استیبله با ۱۳.۶ و روش موجود جیلبریک اوکیه؟
ویدیورو ببینید طبق همون برید چند ثانیه ای انجام میشه. دوتا فرق داره فقط جیلبریکو میزنید رو listening on port 9021 میمونه مهم نیست جیلبریک شده. بیاید عقب برید تو پی لودا پی لود منیجر رو نصب کنید. اسمشم با چیزی که تو ویدیو نشون میده فرق داره همون گزینه اول هست نوشته پی لود منیجر. نصب کنید ادامشو طبق همون برید همه چیز سر راست و سادس

شبیه ساز سوییچ ProSperoEden

را نصب و دو بازی را تست کردم
Super.Mario.Bros.Wonder
تقریبا کلا 60 فریم و خوب اجرا شد
Super.Mario.Galaxy.2
جاهای شلوغ لحظه ای تا 38 هم میاد ولی اکثرا بالای 55 فریم

راهنمای نصب با تشکر از کانال تلگرام SURENA JB

فایل ProsproEDENرا از حالت فشرده خارج کنید.
بعد دو پوشه در اختیار شما قرار می‌گیرد:
📁 ProSperoEden
📁 PPSA99205

پوشه‌ی PPSA99205 را داخل مسیر:
Data/Homebrew
قرار دهید.

📌 مرحله دوم
پوشه‌ی ProSperoEden را داخل پوشه:
Data
قرار دهید.

🎮 مرحله سوم — قرار دادن بازی‌ها

داخل پوشه‌ی ProSperoEden، پوشه‌ی:
Rooms
برای فایل اصلی بازی‌ها در نظر گرفته شده است.
و اپدیت و دی ال سی بازی در پوشه:
update
قرار دهید.
🔹 بعد از اینکه پوشه‌ی PPSA99205 را داخل مسیر Data/Home قرار دادید، باید امولاتور برای شما نصب شودو بعدامولاتور را اجرا کنید.

Click to download files: 10/3 WebFolder

چندی قبل پست های مرتبط رو اطلاع رسانی شد ک صراحتا عرض کردم زدن تو emu ها شدید...
حالا ظاهرا نوبت xbox360 شد..!
لینک ویدیو;
BrinoBlitz (@BrinoTk) on X
PS5JB.jpg

اما نقل جالبی داشته اینجا این رفیقمون در این رابطه;
میگه , تنها چیزی که باقی میمونه این هست که شبیه ساز PS5 را به PS5 پورت کنن تا وارد یک حلقه بی نهایت و خود تخریب شه.
PS5JB.jpg

آخرین ویرایش:
شبیه ساز سوییچ ProSperoEden

را نصب و دو بازی را تست کردم
Super.Mario.Bros.Wonder
تقریبا کلا 60 فریم و خوب اجرا شد
Super.Mario.Galaxy.2
جاهای شلوغ لحظه ای تا 38 هم میاد ولی اکثرا بالای 55 فریم

راهنمای نصب با تشکر از کانال تلگرام SURENA JB

فایل ProsproEDENرا از حالت فشرده خارج کنید.
بعد دو پوشه در اختیار شما قرار می‌گیرد:
📁 ProSperoEden
📁 PPSA99205

پوشه‌ی PPSA99205 را داخل مسیر:
Data/Homebrew
قرار دهید.

📌 مرحله دوم
پوشه‌ی ProSperoEden را داخل پوشه:
Data
قرار دهید.

🎮 مرحله سوم — قرار دادن بازی‌ها

داخل پوشه‌ی ProSperoEden، پوشه‌ی:
Rooms
برای فایل اصلی بازی‌ها در نظر گرفته شده است.
و اپدیت و دی ال سی بازی در پوشه:
update
قرار دهید.
🔹 بعد از اینکه پوشه‌ی PPSA99205 را داخل مسیر Data/Home قرار دادید، باید امولاتور برای شما نصب شودو بعدامولاتور را اجرا کنید.

Click to download files: 10/3 WebFolder
این نمیدونم چه ورژنیه ولی حتما چک کنید هم خود prosperoeden، هم ورژن فریمور سویچ که تو شبیه ساز نصب میکنید اپدیت باشن. حالا درکل بعدا جایی گیر کردید میتونید اخرین ورژن همه اینارو مستقیم از گیت هاب بگیرید معمولا تو دراز مدت سایت و کامیونیتی های ایرانی هیچوقت اپدیت نیستن بازیای سویچ هم همینه اکثر سایتای داخلی یا ندارن یا اگرم داشته باشن اپدیتارو ندارن از سایتای خارجی بگیرید بهتره.

پ.ن: دوستا اگر کنترلر ایکس باکس دارید میتونید ازین پی لود استفاده کنید GitHub - FGGstore/FGG-XSense: Use Xbox controllers on a jailbroken PlayStation 5. Reads GIP gamepads over USB and exposes them as a virtual PlayStation controller.
نمیدونم چیز بهتری هم هست یا نه ولی اینو پیدا کردم کارمو راه انداخت. تو فکر خرید دسته دوم برای دو نفره پلی دادن بودم اینو پیدا کردم. دسته ایکس باکسو با کابل وصل کنید پی لود رو اجرا کنید دسته رو فابو قابل استفاده میشه ولی باید با کابل وصل باشید دیگه. یچیز جالب هم دیدم ماریو ادیسه رو نصب کردم همش تو دلم میگفتم اینجا اون جذابیتی که موشن کنترل جوی کان داشتو نداره یهو دسته رو تکون دادم دیدم موشن کنترل رو دوالسنس هم کار میکنه :D بازم با جوی کان یچیز دیگه بود ولی گفتم بدونید با دوالسنس هم کار میکنه.

چندی قبل پست های مرتبط رو اطلاع رسانی شد ک صراحتا عرض کردم زدن تو emu ها شدید...
حالا ظاهرا نوبت xbox360 شد..!
لینک ویدیو;
BrinoBlitz (@BrinoTk) on X
View attachment 424638

اما نقل جالبی داشته اینجا این رفیقمون در این رابطه;
میگه , تنها چیزی که باقی میمونه این هست که شبیه ساز PS5 را به PS5 پورت کنن تا وارد یک حلقه بی نهایت و خود تخریب شه.
View attachment 424639
یعنی گرز آف وار 2و3 میشه بازی کرد ؟
برای پلی 3 و ایکس 360 حتما برنامه شو بزارید .

یعنی گرز آف وار 2و3 میشه بازی کرد ؟
برای پلی 3 و ایکس 360 حتما برنامه شو بزارید .
رفیق شبیه ساز همیشه از اسمش مشخصه و نمیگم بده ولی همیشه هم نمی تونی ازش انتظار 100درصد ب قول گفتنی Plug and Play (نصب کن و راحت بازی کن) رو طبیعتا داشته باشی ...
اینکه بتونه بیشتر بازیای اسمی رو اجرا کنن هم نیاز ب توسعه دولوپر بستگی ب برنامه نویسی , اپدیتو تست داره خصوصا اینکه وضعیت بعضی از پروژهاشون هم رو حالت (Early Alpha) و ب اصطلاح همون مراحل اولیه س. تو پیام های در خصوص ویدیوشم صراحتا خودش میگه ک داره هنوز روش کار میکنه و فعلا رو پیشرفت‌های اولیه س اما به دلیل وجود برخی باگ‌های فنی ساختاری هنوز به‌صورت عمومی منتشر نشده...
بنابراین بازی‌های سنگینی مثل گرز به دلیل نیاز به بهینه‌سازی‌های گرافیکی و پردازشی، هنوز به نرمی و به‌صورت کامل قابل بازی نیستن ک کاملا نرماله، اما از نظر فنی این مسیر کاملاً باز شده و عملاً PS5 در حال تبدیل شدن به یک کنسول همه‌کاره برای اجرای بازی‌های نسل‌های گذشته س و سرعت پیشرفت این پورت‌ها یه جورایی همه رو غافلگیر کرده...فعلا ب نظر میرسه ک وضعیت شبیه‌ساز PS3 (RPCS3) تو عملکرد بهتره ولی همچنان باید برای ب نتیجه رسیدن این شبیه سازها مقداری منتظر موند..

آخرین ویرایش:
رسما مسابقه شده تو اینکه کی زودتر شبیه سازارو بده بیرون. تست half life 2 رو گذاشتن. لینک گیت هاب هم گذاشتن سازندش گفته فردا پابلیک میشه. یکی دیگه هم ظاهرا رو این پروژه کار میکرده که دیده این ساخته شده حالا معلوم نیست اونم نسخه خودشو منتشر میکنه یا بیخیالش میشه

The 2024 PC update, running through Prospero-Win: Wine + 32→64-bit DBT + DXVK + PS5 Vulkan.

High settings. 4× MSAA. 16× AF. ~60 FPS.

https://github.com/mpereiraesaa/prospero-win

با ریلیز شدن این مورد عملا اون دسته از افرادی که صرفا بخاطر ایندی‌ها و بازیای خاص لینوکس میخواستن دیگه نیازی بهش ندارن.
بازم میگم، اون شبیه ساز سویچ رو از دست ندید اگه بازیاشو نرفتید بچسبید به اونا تا fpkg هم بیاد. انحصاریای سویچ شاهکارن برید پلی بدید یادتون بیاد "ویدئو گیم" به معنای واقعی کلمه یعنی چی

رسما مسابقه شده تو اینکه کی زودتر شبیه سازارو بده بیرون. تست half life 2 رو گذاشتن. لینک گیت هاب هم گذاشتن سازندش گفته فردا پابلیک میشه. یکی دیگه هم ظاهرا رو این پروژه کار میکرده که دیده این ساخته شده حالا معلوم نیست اونم نسخه خودشو منتشر میکنه یا بیخیالش میشه

The 2024 PC update, running through Prospero-Win: Wine + 32→64-bit DBT + DXVK + PS5 Vulkan.

High settings. 4× MSAA. 16× AF. ~60 FPS.

https://github.com/mpereiraesaa/prospero-win

با ریلیز شدن این مورد عملا اون دسته از افرادی که صرفا بخاطر ایندی‌ها و بازیای خاص لینوکس میخواستن دیگه نیازی بهش ندارن.
بازم میگم، اون شبیه ساز سویچ رو از دست ندید اگه بازیاشو نرفتید بچسبید به اونا تا fpkg هم بیاد. انحصاریای سویچ شاهکارن برید پلی بدید یادتون بیاد "ویدئو گیم" به معنای واقعی کلمه یعنی چی
چنتا از خوباش نام ببر

برای کسایی که می خوان با فرمت رلیز FPKG بازی کنن
تست کردم عالی اجرا می شن بازی ها (پیوست)
نیازی به PPR یا هیچ پیلودی هم نیست
ظاهرا البته با فریمورهای بالای 11.60 مشکلاتی داره تست کنید

امیدوارم بازی Rockstar Games Presents Table Tennis روی شبیه ساز ایکس باکس اجرا بشه

من پنج دقیقه صبر میکنم و بعد جلبریک میکنم بعد از ده بار تست خاموشی و فریز نداشتم
هیچ رطبی نداره من شده 30 بار پشت هم اوکی بوده بعدش 6 7 بار پشت هم فیل شده خیلیم ربطی به صبر کردن یا نکردن نداره شانسیه

Attachments

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: zilyzal
این نمیدونم چه ورژنیه ولی حتما چک کنید هم خود prosperoeden، هم ورژن فریمور سویچ که تو شبیه ساز نصب میکنید اپدیت باشن. حالا درکل بعدا جایی گیر کردید میتونید اخرین ورژن همه اینارو مستقیم از گیت هاب بگیرید معمولا تو دراز مدت سایت و کامیونیتی های ایرانی هیچوقت اپدیت نیستن بازیای سویچ هم همینه اکثر سایتای داخلی یا ندارن یا اگرم داشته باشن اپدیتارو ندارن از سایتای خارجی بگیرید بهتره.

پ.ن: دوستا اگر کنترلر ایکس باکس دارید میتونید ازین پی لود استفاده کنید GitHub - FGGstore/FGG-XSense: Use Xbox controllers on a jailbroken PlayStation 5. Reads GIP gamepads over USB and exposes them as a virtual PlayStation controller.
نمیدونم چیز بهتری هم هست یا نه ولی اینو پیدا کردم کارمو راه انداخت. تو فکر خرید دسته دوم برای دو نفره پلی دادن بودم اینو پیدا کردم. دسته ایکس باکسو با کابل وصل کنید پی لود رو اجرا کنید دسته رو فابو قابل استفاده میشه ولی باید با کابل وصل باشید دیگه. یچیز جالب هم دیدم ماریو ادیسه رو نصب کردم همش تو دلم میگفتم اینجا اون جذابیتی که موشن کنترل جوی کان داشتو نداره یهو دسته رو تکون دادم دیدم موشن کنترل رو دوالسنس هم کار میکنه :D بازم با جوی کان یچیز دیگه بود ولی گفتم بدونید با دوالسنس هم کار میکنه.
وضعیت جوریه که میای یچیزی پیشنهاد بدی نیم ساعت بعد بهترش میاد.
GitHub - sinfiltros/AnyPad-PS5: Free your PS5 from the DualSense — use DualShock 4, Xbox, Switch Pro, 8BitDo and any Bluetooth gamepad on a jailbroken PS5 / Libera tu PS5 del DualSense — usa mandos Bluetooth en una PS5 con jailbreak
این تازه ریلیز شده ظاهرا کنترلر ایکس باکس و کلا همه کنترلرا بصورت وایرلس متصل میشن. فردا اگر حوصله کردم خودم تست میکنم

یادمه سه چهار سال پیش که دانته تلگرام جواب میداد بهش یه لینک از پچ ۶۰ فریم ویچر ۳ دادم که با آخرین آپدیت بود و زیرنویس رو مچ کنه ، امشب یهو یادم افتاد بازی های ps4 رو نصب کنم روی ps5 جلبریک و ببینم اون پچ ۶۰ فریم چطور اجرا میشه و برگام ریخت.
اون پچ رو CyB1K برای کنسول ارائه داده بود و دانته هم زیرنویس روش مچ کرد و الان دیدم چقدر بازی عالی داره اجرا میشه ، حیف دوربین گوشیم کیفیت نداره ولی اسکیل (ارد) رو ببینید که چقدر خوشگل و رون داره اجرا می‌کنه و چه کیفیتی داره بازی
View attachment VID_20261004_024958_213.mp4

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or