اموزش هک برای کنسول PS5

سلام رفیق;

اگر وبکیت شما (همون صفحه اصلی لود هک) قدیمی شده یا می‌خوای نسخه جدیدترش رو بگیری، از اونجایی که الان منوی هک برات باز میشه، کارت خیلی راحته:

روش اول: آپدیت مستقیم با خود کنسول (راحت‌ترین راه)
۱. وارد منوی Payload Manager روی کنسول بشو.
۲. گزینه Update System یا بخش مربوط به Webkit/Host Update رو پیداش کن.
۳. اگر کنسول به اینترنت (DNS مخصوص هک) وصل باشه، خودش آخرین نسخه وب‌کیت رو آنلاین دانلود و جایگزین نسخه قبلی میکنه. به همین راحتی!
ممنون بابت راهنمایی 🙏

شرمنده، زیاد سؤال پرسیدم اگه مثل امروز وب‌کیت اجرا نشد، باید چیکار کنم؟
مهم نیس دادا
علی هست اسمت دیگه..
منم علیرضا هستم حالا رو حساب ایدی اینجا صدام میکنن رضا...
ببین علی جان
شما تا زمانیکه کار میکنه ک نباید نگرانش باشی,حالا ب فرض یکشبو روز اومدی دیدی کار نکرد;!
اگر از هاست آنلاین (با DNS) استفاده می‌کنی:
احتمال زیاد سرور اون DNS موقتاً قطع شده یا آدرسش عوض شده
راه‌حلشم اینطوریه ک برو توی تنظیمات شبکه کنسول، آدرس Primary DNS رو عوض کن و یه دی‌ان‌اس معتبر دیگه (مثل 45.56.67.85 یا آدرس‌های جدیدی که هکرها همون روز اعلام می‌کنن) رو وارد کن. بعد کش مرورگر رو پاک کن و دوباره تست کن , تمام.

مهم نیس دادا
علی هست اسمت دیگه..
منم علیرضا هستم حالا رو حساب ایدی اینجا صدام میکنن رضا...
ببین علی جان
شما تا زمانیکه کار میکنه ک نباید نگرانش باشی,حالا ب فرض یکشبو روز اومدی دیدی کار نکرد;!
اگر از هاست آنلاین (با DNS) استفاده می‌کنی:
احتمال زیاد سرور اون DNS موقتاً قطع شده یا آدرسش عوض شده
راه‌حلشم اینطوریه ک برو توی تنظیمات شبکه کنسول، آدرس Primary DNS رو عوض کن و یه دی‌ان‌اس معتبر دیگه (مثل 45.56.67.85 یا آدرس‌های جدیدی که هکرها همون روز اعلام می‌کنن) رو وارد کن. بعد کش مرورگر رو پاک کن و دوباره تست کن , تمام.
دمت گرم، خیلی کمکم کردی

• Like
Reactions: rezagoli
از زمانیکه ورژن 13.6 اومده ... در این تاپتیک پست زیاد زده شد :D :-??نمیدونم کف بازایای جدید هستن دوستان ...نمیدونم چرا !!!
تگراری : به نظرم صبر کنید تا پی کا جی وهم بک پورت هم برای 13.6 بیاد .... تو گروه تلگرامی میبینم بعضی از بازیای جدید مشکل دارن انگار ... دوستان نصب کردن ..

از زمانیکه ورژن 13.6 اومده ... در این تاپتیک پست زیاد زده شد :D :-??نمیدونم کف بازایای جدید هستن دوستان ...نمیدونم چرا !!!
تگراری : به نظرم صبر کنید تا پی کا جی وهم بک پورت هم برای 13.6 بیاد .... تو گروه تلگرامی میبینم بعضی از بازیای جدید مشکل دارن انگار ... دوستان نصب کردن ..
والا من تو خود هک موندم چه برسه بازیا :دی البته منکه قاعدتا برای vi در نهایت مجبور میشم آپدیت کنم پلی خوب گفتم این مدت ۴۰/۵۰ روز چندتا بازی بزنم اونم بعید میدونم حوصله ام بشه :دی

الان اومدم اینجا دیدم چقدر دوستان درگیرن :D دیگه حوصله نکردم پستارو بخونم من تا الان جیلبریک نکردم چون عجله ای نداشتم همین چند دقیقه پیش ظرف یک دقیقه جیلبریکو کل homebrew و پی لودا و... همرو انجام دادم نمیدونم چکار میکنید انقدر گیر میکنید تو جیلبریک. Modded warfare همیشه ویدیوی کامل و مرحله به مرحله داره دیگه. برید تو کانالش یه لحظه ویدیوشو ببینید طبق همون برید حالا یکم اینور اونور داره ولی تقریبا همونه برای نت ما هم هیچ جاش مشکلی نداشت. یه لحظه دی ان اس زدم رفتم یوزر گاید همون بار اول ظرف چند ثانیه جیلبریک انجام شد رو listening on port 9021 موند که مشخص بود جیلبریک شده فقط منتظر پیلوده. اومدم عقب رفتم صفحه پی لود. پی لود منیجر همون اولی بود نصب کردم چیزایی که میخواستمو نصب کردم اتولود و همه چیزشم فعال کردم کلا یک دقیقه هم زمان نبرد. بعد هر خاموش روشن هم افلاین دوباره جیلبریک میشه

سلام رفیق
خواهش میکنم
بله، دقیقاً با آپدیت کردن همون سه ابزار کارت راه افتاده و تمام.
حالا داستان ورژن‌ ک پرسیدی شد ۱.۵.۰ یا نه؟
خیر دیسکت همون ۱.۲.۳ مونده ولی مغز سیستم آپدیت شده و این کاملا نرماله;
اون دیسک بلوری که رایت کردی مثل یه کلید استارت عمل می‌کنه و چون اطلاعاتش قابل تغییر نیس، همون ۱.۲.۳ می‌مونه پس اون ملاک نیس , سیستم هک جوری طراحی شده که به محض روشن شدن، میره فایل‌های جدید (مثل kstuff و shadow) رو از روی هارد کنسول می‌خونه. پس عملاً داری از کارایی نسخه جدید استفاده می‌کنی و اصلاً نیازی به رایت دیسک جدیدم نداری. همین سه تا ابزار هم برای اجرای بازی‌ها کاملاً کافیه و دیگه بهش دست نزن...
دادن لینک جدید به پی‌لود منیجر (سورس بارگذاری)
آره این قابلیت رو داره و بهترین سورسی که همه چیت‌ها و ابزارهای جدید هکرها رو یکجا جمع کرده، سورس nexgen999 هست:
لینک سورس:
https://githubusercontent.com
حالا چطوری واردش کنی؟
کافیه بری توی تنظیمات چرخ‌دنده پی‌لود منیجر کنسول، بخش Manage Sources رو باز کنی، گزینه Add Source رو بزنی و این لینک بالا رو اونجا کپی (Paste) کنی. با این کار یه دنیا پی‌لود جدید آنلاین به منوت اضافه میشه که با یه کلیک نصب میشن ,
اینم بهت هشدار بدم فقط اونجا هر پیلودی ک دیدی و کاراییشو نمیدونو برنداری نصب کنیااا و حتما قبلش سوال کن اگر نمیدونی کارایی اون پیلوده چیه ...پیشنهاد میکنم فقط و فقط چیزی رو ک لازم داری و کارت راه میوفته رو دنبالشو بگیر تا برات مشکل ساز نشه...

بستگی داره ک الان وضعیتت ب چه شکله و ایا مشکلی داری یا نه...
وقتی وب‌کیت (اکسپلویت مرورگر) شما از کار افتاده یا کلاً اجرا نمیشه، یعنی «دروازه ورود» به کنسول بسته شده. تا وقتی هم که نتونی بری داخل، کنسول جیلبریک نمیشه؛ در نتیجه پی‌لود منیجر (Payload Manager) اصلاً لود نمیشه که بخواد چیزی رو آپدیت کنه!
سلام خداقوت.یک دنیا ممنون که انقدر کامل و با حوصله توضیح میدی رضاجان

• Like
Reactions: rezagoli
میشه یه نقر به زبون ساده بگه نحوه ی انتقال بازی از اکسترنال به اینترنال چه طوریه
من هیچ ویدیو اموزش تو این قضیه پیدا نکردم.
من چندتا گیمی که ریختم با گوشی انتقال دادم هارد تست نکردم ولی با فایل منیجر به همه چیز دسترسی داری قائدتا با فایل منیجر باید بتونی راحت انتقال بدی. ps5upload فایل اکسپلورر هم داره. اگه بقیه امکاناتش به کارت نمیاد یدونه پی لود سبک تر هم داخل پی لود منیجر هست که صرفا فایل منیجر بود

ـــــــــــ

دوستان با ps5upload سرعت انتقال خیلی کنده قائدتا انتقال با اینترنت باید سرعت بالاتری بده برای من رو 10مگ بود راه حلی اگه کسی پیدا کرد بشه سریعتر ازین روش انتقال داد به منم بگه. سیستمم که خونس با ftp نمیتونم انتقال بدم احتمالا مبدل لن بگیرم مستقیم وصل کنم درستشه ولی ترجیح میدم اگه راهی هست با همون اینترنت انتقال بدم

• Like
Reactions: esi overlord
سلام دوستان وقت بخیر.
بنده مشکلی داشتم هنگام استفاده از ItemFlow.
کنسول بنده اسلیم فریمور 9.60 هست که با Y2JB کپی خور شده.
تا قبل از اینکه بخوام بازی هارو با فرمت FPKG نصب کنم مشکلی نبود ولی بخاطر اینکار مجبور به نصب Shadowmount و Kstuff بالاتر و یک فایلی هم هست به اسم a53 اگر اشتباه نکنم دوباره مجبور شدم فایل download0 رو بگیرم و جای فایل نصبی یوتیوب کپی کنم.
حالا مشکلی که وجود داره دوستان این هست که :
1-پیلودمنجیر تقریبا 10 ثانیه اول درست کار میکنه یعنی اگر بخوام پیلودی بریزم یا اجرا کنم همون 10 ثانیه اول بعدش هر چی میزنم مینویسه Load Failed(توی همون 10 ثانیه همه کارهارو تا الان مثله آپلود پیلود و .. رو انجام دادم).
2- مشکل بزرگتر برای پاک کردن بازی هاست چون وقتی پیلودها اجرا میشن بعد از اجرای یوتیوب (بازی ها بدون مشکل اجرا میشن حتی PKG ها و ....) ولی ItemFlow برای پاک کردن بازی ها اجرا نمیشه ، مینویسه که ایتاهن نیست و 30 ثانیه صبر میکنه و بعد میاد بیرون.
لطفا راهنمایی کنید چکار کنم.

آخرین ویرایش:
سلام دوستان وقت بخیر.
بنده مشکلی داشتم هنگام استفاده از ItemFlow.
کنسول بنده اسلیم فریمور 9.60 هست که با Y2JB کپی خور شده.
تا قبل از اینکه بخوام بازی هارو با فرمت FPKG نصب کنم مشکلی نبود ولی بخاطر اینکار مجبور به نصب Shadowmount و Kstuff بالاتر و یک فایلی هم هست به اسم a53 اگر اشتباه نکنم دوباره مجبور شدم فایل download0 رو بگیرم و جای فایل نصبی یوتیوب کپی کنم.
حالا مشکلی که وجود داره دوستان این هست که :
1-پیلودمنجیر تقریبا 10 ثانیه اول درست کار میکنه یعنی اگر بخوام پیلودی بریزم یا اجرا کنم همون 10 ثانیه اول بعدش هر چی میزنم مینویسه Load Failed(توی همون 10 ثانیه همه کارهارو تا الان مثله آپلود پیلود و .. رو انجام دادم).
2- مشکل بزرگتر برای پاک کردن بازی هاست چون وقتی پیلودها اجرا میشن بعد از اجرای یوتیوب (بازی ها بدون مشکل اجرا میشن حتی PKG ها و ....) ولی ItemFlow برای پاک کردن بازی ها اجرا نمیشه ، مینویسه که ایتاهن نیست و 30 ثانیه صبر میکنه و بعد میاد بیرون.
لطفا راهنمایی کنید چکار کنم.
1.پیلود منیجر اگر آپدیت نیست آپدیت کن

2.itemflow کلا از رده خارجه شما بازی را نمیتونی از طریق اون پاک کنی چون shadowmount نصب بازیش فرق داره اگر بازی شما pkg نصب شده روی آیکون بازی دکمه سه خط (یا ما قدیمی ها میگیم استارت) را بزن بعد روی گزینه delete بازی را پاک کن
اگر بازیت exfat یا dump یا pfs هست باید از طریق فایل منیجر توی آدرس Data/Homebrew یا حافظه خارجی آدرس Homebrew بازی را پاک کنی

برای اجرای itemsflow هم یا باید ایتاهن یا lapy را ارسال کنی تا اجرا بشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• 3DO
  • Ali. Sh
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or