Multi Platform Castlevania: Belmont’s Curse

copyright_cvrw_keyvisual_01_cutout_16x9-1024x576.png
سازنده: Evil Vampire , Motion Twin
ناشر: Knnami
سبک: اکشن, پلتفرمر
پلتفرم: کنسول های نسل 9 و pc
تاریخ عرضه: 15 اکتبر 2026
​
پس از ده سال انتظار, شرکت کونامی نسخه جدیدی از سری کسلوانیا را معرفی کرد.
این بازی توسط سازندگان عنوان Dead Cells که خودش از سری کسلوانیا الهام گرفته ساخته میشود.

نفرین بلمونت داستان شخصیت جدید رز بلمونت را روایت میکند. شکارچی ای که حالا جانشین خون آشام کش معروف سری ترور بلمونت شده.
این شخصیت به شکار شیاطین در پاریس قرون وسطی در سال 1499 میپردازد. آیا او در نجات پاریس از دست شیاطین موفق می شود؟

کونامی اعلام کرده که محتوای دیگری برای سالگرد 40 سالگی سری نیز معرفی خواهد کرد.
بازی در سال 2026 عرضه خواهد شد.

تصاویر
kv_pc.jpg kv2_pc.png

​
تریلر
​

آخرین ویرایش:
یه چند تا پریویو جدید اومده از بازی.

-از جهاتی شبیه به Prince of Persia: The Lost Crown هست
-مبارزات روان و سریع
-Relic ها برگشتن و به گشت و گذار و همینطور مبارزه کمک میکنن
-سختی های سنتی این سری رو داره به هر حال

View attachment Castle (1).mp4
View attachment Castle (2).mp4
View attachment Castle (3).mp4
View attachment Castle (4).mp4
View attachment Castle (5).mp4

دمو خیلی کوتاهه متاسفانه. زیر یک ساعت تموم می شه.

بازی خوبه باحاله نقطه قوتشم مثل همه ی کارهای evil empire موسیقیش هست بنظرم. مبارزاتش شبیه کار قبلیشون یعنی پرینس از کار در اومده و همینطور آرتش. در کل شبیه پرینس (rouge) و dead cells هست. داستانش هم بد نیست تا اینجا. تا نمرات بیاد ببینیم بالای 90 می تونه بره از لحاظ داستانی یا نه.

چقدر دمو کوتاه بود! قشنگ آدمو میذاره توی کف از بس خوبه بازیش!
گیم پلیش خیلی خوبه! یه حس کندی و سنگینی خاصی داره که دوسش دارم. سختی خوبیم داره و همین تایم کوتاه چالش خودشو نشون داد. چقدرم منو و آرت استایل کلی بازی خوشگله و موسیقیش دیوانه کنندس! :x
Evil Vampire به یه استاندارد خفنی رسیده که دیگه امضای کار خودشو داره! مخصوصا که رفتن سراغ اصل جنس و امیدوارم نسخه نهایی خوب از آب دربیاد بلکه یه کسلوانیا AAA هم بتونیم ببینیم. دموش خیلی چسبید خلاصه.

اره بابا این سازنده کارش درسته ، بعد از یکسال و چند ماه پچ داده بود واسه prince rogue چند هفته پیش یه المنت یخ اضافه کرده بود و کلی سلاح و اپدیت نرف و باف و wall run و غیره

اینم همینه شاید اولش در حد همون ۹۰و اینا باشه ارزش و امتیاز بازی ولی با ساپورتی که میشه مطمئن باش برای طرفداران این سری ۱۰۰ از ۱۰۰ میشه 😻

من که خیلی وقت بود بازی را پیش خرید کرده بودم دمو را که بازی کردم رفتم ریفاند زدم نه اینکه بازی بدی باشه ولی ارزش ۳۰ دلار تو لانچ را برام نداشت میزارم تو تخفیف بعدا میخرمش.دقیقا تو این دو هفته اخیر دو تا مترویدوینیا خفن را تموم و پلات کرده بودم که دومیش که well dweller بود اصلا لامصب یه سر و گردن از این بالاتر بود و وقتی اینو بازی کردم هم از نظر رنگ بندی و گرافیک و هم کنترل و نرمی قابل قیاس با wd نبود.ولی خوب بعدا قطعا میگیرمش چون مترویوینیا از دست نمیدم من :D

من که خیلی وقت بود بازی را پیش خرید کرده بودم دمو را که بازی کردم رفتم ریفاند زدم نه اینکه بازی بدی باشه ولی ارزش ۳۰ دلار تو لانچ را برام نداشت میزارم تو تخفیف بعدا میخرمش.دقیقا تو این دو هفته اخیر دو تا مترویدوینیا خفن را تموم و پلات کرده بودم که دومیش که well dweller بود اصلا لامصب یه سر و گردن از این بالاتر بود و وقتی اینو بازی کردم هم از نظر رنگ بندی و گرافیک و هم کنترل و نرمی قابل قیاس با wd نبود.ولی خوب بعدا قطعا میگیرمش چون مترویوینیا از دست نمیدم من :D
منم دیشب دموش رو بازی کردم میخواستم بیام همین رو بنویسم.
بازی اصلا کسلوانیا نیست.
نه اتمسفرش ، نه فضاسازیش، نه موزیکش و نه شخصیت اصلی جذابی داره.

این همون تیم PoP The Rogue هستن که قبلا دی ال سیهای خفن Dead Cells رو میساختن.
بازی کنی انگار داری Dead Cells‌ بازی میکنی یا حتی همین The Rogue رو.

من پشت بندش سریع این ریکامپایل Symphony of the Night که برای PC اومده رو دانلود کردم که ببینم واقعا دارم درست میگم یا حس نوستالژی دارم گولم میزنه؟
اصلا دوتا کلاس جدان این بازیها ، دمو رو تقریبا 1 ساعت بازی کرده بودم ولی SOTN رو یه تیکه 3 ساعت بازی کردم و فقط داشتم میگفتم احسنت ، آفرین ، درد و بلاتون بخوره تو سر Evil Empire :D

Belmont's Curse بازی خوبیه ولی اصلا کسلوانیا نیست ، اسمش میتونست هرچیز دیگه ای باشه و به نظرم کونامی برای این بازی داره از ip سواستفاده میکنه.
حداقل این دمو برام این حس رو داشت.
امیدوارم تو بازی نهایی طور دیگه ای باشه که دوستانی که خریدن لذتش رو ببرن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or