بحث و تبادل نظر در رابطه با فروشندگان اکانت های ظرفیتی و قانونی

به خاطر سوالات مكرر دوستان بابت فروشگاهاى معتبر خريد اكانت ظرفيتى و مشكلات پيش آمده براى گيمر هاى ايرانى از طرف فروشگاهاى مختلف اين پست آماده شده.

اين مطلب بر اساس نظرات كاربران در تاپيك و تجربيات شخصى نگارنده تنظيم شده و مسئولين سايت بازيسنتر هيچ مسئوليتى بابت صحت و اعتبار مطالب ندارند.

جهت سهولت كار فروشگاه ها براساس فاكتور هاى زير ارزيابى شده اند:

١-قيمت

٢-موجودى عناوين

٣-اختصاصى و اشتراكى بودن اكانت ها

٤-سرعت و در دسترس بودن پشتيبانى

٥-كيفيت عملكرد و پشتيبانى اكانت هاى خريدارى شده شامل رفع مشكلات احتمالى و همكارى در فروش مجدد.

براى معرفى فروشگاه در فرمت توضيح داده شده در اين پست فروشگاه مورد نظر رو معرفى كنيد و در صورت اجماع نظر كاربران به پست اضافه خواهد شد.

فروشگاه هاى معتبر:

Game city

سطح قيمت: معقول

موجودى عناوين: تقريبا تكميل مگر در موارد خاص (عناوين قديمى،كم طرفدار،بعضى dlc ها)

اختصاصى يا اشتراكى بودن: ١٠٠٪؜ اختصاصى

سرعت پاسخگويي و در دسترس بودن: عالى

كيفيت عملكرد پشتيبانى در رفع مشكلات: عالى

همكارى در فروش مجدد: عالى

Playbox

موجودی عناوین: آرشیو اجاره فول،برای فروش تقریبا کامل،آرشیو عناوین کمتر شناخته شده ژاپنی و غیر ژاپنی تقریبا کامل.
درخواست برای آوردن بازی های غیرمعروف رو هم تقریبا قبول می کنه.

اختصاصی یا اشتراکی: اختصاصی

سرعت پاسخگویی و در دسترس بودن: معقول و مناسب

کیفیت عملکرد پشتیبانی در رفع مشکلات: عالی

همکاری در فروش مجدد: عالی

شرایط اقساط برای بعضی عناوین معروف و غیر معروف رو هم داره.

Ouxin game

موجودى عناوين: تقريبا تكميل به خصوص در مورد عناوين جديد اما امكان اتمام موجودى وجود دارد

سرعت پاسخگويي و در دسترس بودن: خوب (اخيرا اندكى كند شده)

همكارى در فروش مجدد: خوب

Cd Stop

سطح قيمت: پايين (شايد پايين ترين در ليست)

موجودى عناوين: تكميل به خصوص از نظر DLC عناوين و همچنين عناوين قديمى.

اختصاصى يا اشتراكى بودن: ١٠٠٪؜ اشتراكى ولى با مبلغ بالاتر ميتونيد درخواست اختصاصى بدين،بازياى قديمى رو هم اكثرا اكانت اختصاصى ميده.

كيفيت عملكرد پشتيبانى در رفع مشكلات: به طور كلى قابل قبول و از نظر سرعت پاسخگويي عالى.

همكارى در فروش مجدد: خوب اما فقط در ساعات ٨ صبح تا ١٤ ظهر و همچنين بعد از ساعت ١١ شب.

همچنين جهت انتقال اكانت پنجاه هزار تومان كارمزد دريافت ميشود.

Gama game

موجودى عناوين: تقريبا تكميل مگر در موارد خاص (عناوين قديمى،كم طرفدار،بعضى dlc ها)

اختصاصى يا اشتراكى بودن: اختصاصى و اشتراكى

همكارى در فروش مجدد: عالى و حتى خود فروشگاه بازى هارو آگهى ميكنه.

NFG

سطح قيمت: معقول و امكان خريد اقساطى

به طور كلى در خريد از هر فروشگاهى شرايط اون فروشگاه رو به دقت مطالعه كنيد و ساده ازش رد نشيد.

فروشگاه هاى با سابقه كلاهبردارى:

Game center
Gamaloop
Golden game
Consolefa
Baziips4
Mihankey
xgamesstore
پرديس گيم

فروشگاه هايي كه به طور كلى توصيه نميشن:

Yung center به علت عدم پشتيبانى به خريدار دوم اكانت
دراگون شاپ به علت پشتيبانى ضعيف و قيمت بالا و شراي فروش مجدد خيلى مسخره
Cd keyshare شرايط عجيب غريب و عملكرد كند و پشتيبانى ضعيف
نخل ماركت به علت پشتيبانى عجيب و فروش مجدد سخت اما امكان خريد قسطى با اسنپ پى دارن
Digital factory: سابقه از بين رفتن اكانا ها و عدم پشتيبانى و عدم تحويل gta vi و موكول كردن به زمان عرضه و كارمز بسيار بالاى فروش مجدد با شرايط بسيار بد

گروه استعلام فروشگاه ها:

Telegram: Contact @scammerirangap
Telegram: Contact @Ouxin_GP

گروه هاى خريد و فروش:

Telegram: Contact @BuyandSellPlaystation
Telegram: Contact @Arashi_GamingGroup2
Telegram: Contact @buyandsell1211
Telegram: Contact @gamagame_shopgroup
Telegram: Contact @Leon_3214
Telegram: Contact @xboxbuyandsell
𝗕𝘂𝘆 𝗔𝗻𝗱 𝗦𝗲𝗹𝗹

آخرین ویرایش:
کارمزد فروش مجدد برای شما که مشتری ثابت هستید ۵ درصد هست. سالیان سال جز قوانین کانال هست. هزینه کارمزد هم همیشه برای فروشنده اکانت هست که داره می‌فروشه نه کسی که خریداری می‌کنه به اون ربطی ندارد.
واریزی ها به علت حجم بالا زمان می‌بره حداکثر ۵ روز ولی معمولا دو روزه الی سه روزه انجام میشه.
دلیل زمان بردن تحویل اکانت دلایل مختلف داره. زیر یکساعت زمان می‌بره تا گاهی اوقات هم ۲۴ ساعت بسته به حجم سفارشی که باید تحویل مشتریان داده بشه که به نوبت و طبق موجودی انجام میشه.
یبار دیگه هم دو سه سال پیش کل اکانتا خراب شدو هیچ اکانتی جایگزین در اختیارم قرار ندادن . سی دی استاپ خودش اکانت رو تعویض می‌کنه ولی این کانال میگه تعویض نداریم و واقعا این قوانین باعث میشه دیگه کسی از کانالتون خرید نکنه .

یبار دیگه هم دو سه سال پیش کل اکانتا خراب شدو هیچ اکانتی جایگزین در اختیارم قرار ندادن . سی دی استاپ خودش اکانت رو تعویض می‌کنه ولی این کانال میگه تعویض نداریم و واقعا این قوانین باعث میشه دیگه کسی از کانالتون خرید نکنه .
خب تعویض نداریم. خیلی کانال های دیگه هم هستن تعویض ندارن یا تعویض دارن. مجبور که نیستید از یک جای مشخص خرید کنید از جای دیگه که تعویض داره و میصرفه بنظرتون خرید کنید. انتخاب خودتونه 🙏
( البته ما اکانت اشتراکی بجای اختصاصی به مشتری نمیفروشیم یا حداقل توی آگهی قید می‌کنیم اگر اشتراکی باشه)

اون موردی که حدود ۴ سال پیش اتفاق افتاد هم اینجا تو تاپیک توضیحش دادم نمی‌خوام مجدد تکراری ارسال کنم. خیلی از فروشگاه ها اون موقع اصلا وجود نداشتن.

خب تعویض نداریم. خیلی کانال های دیگه هم هستن تعویض ندارن یا تعویض دارن. مجبور که نیستید از یک جای مشخص خرید کنید از جای دیگه که تعویض داره و میصرفه بنظرتون خرید کنید. انتخاب خودتونه 🙏
( البته ما اکانت اشتراکی بجای اختصاصی به مشتری نمیفروشیم یا حداقل توی آگهی قید می‌کنیم اگر اشتراکی باشه)

اون موردی که حدود ۴ سال پیش اتفاق افتاد هم اینجا تو تاپیک توضیحش دادم نمی‌خوام مجدد تکراری ارسال کنم. خیلی از فروشگاه ها اون موقع اصلا وجود نداشتن.
الان چرا اکانتهای جی تی ای رو تحویل نمیدید؟ اومدیم زمان عرضه نت قطع بود یا فیلترا کار نمیکردن ما دسترسی نداشتیم به شما اکانت رو بگیریم چیکار باید بکنیم؟ همه کانالها چه اختصاصی چه اشتراکی همون موقع خرید اکانت رو تحویل میدن فقط شما میگید زمان عرضه

اینکه واسه جا به جایی خریدار پول رو باید به حساب شما بزنه هم درست نیست والا همه دارن معامله میکنن بدون مشکل به حساب خودشون پول رو میزنن

الان چرا اکانتهای جی تی ای رو تحویل نمیدید؟ اومدیم زمان عرضه نت قطع بود یا فیلترا کار نمیکردن ما دسترسی نداشتیم به شما اکانت رو بگیریم چیکار باید بکنیم؟ همه کانالها چه اختصاصی چه اشتراکی همون موقع خرید اکانت رو تحویل میدن فقط شما میگید زمان عرضه

اینکه واسه جا به جایی خریدار پول رو باید به حساب شما بزنه هم درست نیست والا همه دارن معامله میکنن بدون مشکل به حساب خودشون پول رو میزنن
از ما خرید کردید جی تی ای رو؟

مورد دوم هم ما تا جای ممکن جا به جایی اکانت رو سفت و سخت میگیریم که نه سر فروشنده اکانت کلاه بره (رسید فیک مثلا، یا حالا به طریق دیگه ای)
و نه سر خریدار ( مثلا مدعی میشن از فلان کانال اکانت دارن با قیمت خیلی پایین در حالی که اصلا از ما اکانت ندارن. یا ادعاهای دیگه) به هر حال برای اطمینان از سلامت اکانت و معامله بدون مشکل انجام میشه.
اگر سختی داره این قضیه بعضی اوقات ترجیح میدیم تا اینکه بعدا مشکلی پیش بیاد

• Like
Reactions: DM.JAGUAR
از ما خرید کردید جی تی ای رو؟

مورد دوم هم ما تا جای ممکن جا به جایی اکانت رو سفت و سخت میگیریم که نه سر فروشنده اکانت کلاه بره (رسید فیک مثلا، یا حالا به طریق دیگه ای)
و نه سر خریدار ( مثلا مدعی میشن از فلان کانال اکانت دارن با قیمت خیلی پایین در حالی که اصلا از ما اکانت ندارن. یا ادعاهای دیگه) به هر حال برای اطمینان از سلامت اکانت و معامله بدون مشکل انجام میشه.
اگر سختی داره این قضیه بعضی اوقات ترجیح میدیم تا اینکه بعدا مشکلی پیش بیاد
بله از شما خریدم نسخه التیمیت گفتن زمان پریلود تحویل میدن

مورد دوم من فکر کنم شما فقط میخوای از مبلغ واقعی خرید مطلع بشی که بتونی کارمزد بگیری وگرنه هرکس میخواد اکانت از کسی خرید کنه میاد استعلام میگیره از شما، الانم کسی تا پیامک واریز نیاد با رسید معامله نمیکنه

به خاطر سوالات مكرر دوستان بابت فروشگاهاى معتبر خريد اكانت ظرفيتى و مشكلات پيش آمده براى گيمر هاى ايرانى از طرف فروشگاهاى مختلف اين پست آماده شده.

اين مطلب بر اساس نظرات كاربران در تاپيك و تجربيات شخصى نگارنده تنظيم شده و مسئولين سايت بازيسنتر هيچ مسئوليتى بابت صحت و اعتبار مطالب ندارند.

جهت سهولت كار فروشگاه ها براساس فاكتور هاى زير ارزيابى شده اند:

١-قيمت

٢-موجودى عناوين

٣-اختصاصى و اشتراكى بودن اكانت ها

٤-سرعت و در دسترس بودن پشتيبانى

٥-كيفيت عملكرد و پشتيبانى اكانت هاى خريدارى شده شامل رفع مشكلات احتمالى و همكارى در فروش مجدد.

براى معرفى فروشگاه در فرمت توضيح داده شده در اين پست فروشگاه مورد نظر رو معرفى كنيد و در صورت اجماع نظر كاربران به پست اضافه خواهد شد.

فروشگاه هاى معتبر:

Game city

Playbox

موجودی عناوین: آرشیو اجاره فول،برای فروش تقریبا کامل،آرشیو عناوین کمتر شناخته شده ژاپنی و غیر ژاپنی تقریبا کامل.
درخواست برای آوردن بازی های غیرمعروف رو هم تقریبا قبول می کنه.

اختصاصی یا اشتراکی: اختصاصی

سرعت پاسخگویی و در دسترس بودن: معقول و مناسب

کیفیت عملکرد پشتیبانی در رفع مشکلات: عالی

همکاری در فروش مجدد: عالی

شرایط اقساط برای بعضی عناوین معروف و غیر معروف رو هم داره.

Ouxin game

موجودى عناوين: تقريبا تكميل به خصوص در مورد عناوين جديد اما امكان اتمام موجودى وجود دارد

سرعت پاسخگويي و در دسترس بودن: خوب (اخيرا اندكى كند شده)

همكارى در فروش مجدد: خوب

Cd Stop

سطح قيمت: پايين (شايد پايين ترين در ليست)

موجودى عناوين: تكميل به خصوص از نظر DLC عناوين و همچنين عناوين قديمى.

اختصاصى يا اشتراكى بودن: ١٠٠٪؜ اشتراكى ولى با مبلغ بالاتر ميتونيد درخواست اختصاصى بدين،بازياى قديمى رو هم اكثرا اكانت اختصاصى ميده.

كيفيت عملكرد پشتيبانى در رفع مشكلات: به طور كلى قابل قبول و از نظر سرعت پاسخگويي عالى.

همكارى در فروش مجدد: خوب اما فقط در ساعات ٨ صبح تا ١٤ ظهر و همچنين بعد از ساعت ١١ شب.

همچنين جهت انتقال اكانت پنجاه هزار تومان كارمزد دريافت ميشود.

Gama game

اختصاصى يا اشتراكى بودن: اختصاصى و اشتراكى

همكارى در فروش مجدد: عالى و حتى خود فروشگاه بازى هارو آگهى ميكنه.

NFG

سطح قيمت: معقول و امكان خريد اقساطى

به طور كلى در خريد از هر فروشگاهى شرايط اون فروشگاه رو به دقت مطالعه كنيد و ساده ازش رد نشيد.

فروشگاه هاى با سابقه كلاهبردارى:

Game center
Gamaloop
Golden game
Consolefa
Baziips4
Mihankey
xgamesstore
پرديس گيم

فروشگاه هايي كه به طور كلى توصيه نميشن:

Yung center به علت عدم پشتيبانى به خريدار دوم اكانت
دراگون شاپ به علت پشتيبانى ضعيف و قيمت بالا و شراي فروش مجدد خيلى مسخره
Cd keyshare شرايط عجيب غريب و عملكرد كند و پشتيبانى ضعيف
نخل ماركت به علت پشتيبانى عجيب و فروش مجدد سخت اما امكان خريد قسطى با اسنپ پى دارن

گروه استعلام فروشگاه ها:

Telegram: Contact @scammerirangap
Telegram: Contact @Ouxin_GP

گروه هاى خريد و فروش:

Telegram: Contact @BuyandSellPlaystation
Telegram: Contact @Arashi_GamingGroup2
Telegram: Contact @buyandsell1211
Telegram: Contact @gamagame_shopgroup
Telegram: Contact @Leon_3214
Telegram: Contact @xboxbuyandsell
𝗕𝘂𝘆 𝗔𝗻𝗱 𝗦𝗲𝗹𝗹
من از یانگ سنتر خرید کردم و گفته بودن تحویل قبل عرضه وقتی پول زدم یهو پیام داد که کالای پیش خرید روز عرضه تحویل میشه
من بهشون گفتم شما به من گفتی قبل عرضه ولی برگشتن گفتن قبل عرضه می‌تونه یه ثانیه قبل عرضه هم باشه ، وقتی گفتم پولم رو پس بدید چون شما اکانت نمیدید بهم گفتن 9 درصد پولتو می‌خوریم و پس میدیم، جالبه بدونید خود سونی اگه اکانت به شما تحویل هم داده باشه و بازی عرضه نشده باشه کل پول به شما پس میده اگه پس بگیرید ولی این دزدای حروم خور 1 تومن از پولمو خوردن و تازه ده روز بعد پول واریز می‌کنن ، یعنی قشنگ کاری کردن که هر روز با فکر مادرشون میرم حموم

من از یانگ سنتر خرید کردم و گفته بودن تحویل قبل عرضه وقتی پول زدم یهو پیام داد که کالای پیش خرید روز عرضه تحویل میشه

من بهشون گفتم شما به من گفتی قبل عرضه ولی برگشتن گفتن قبل عرضه می‌تونه یه ثانیه قبل عرضه هم باشه ، وقتی گفتم پولم رو پس بدید چون شما اکانت نمیدید بهم گفتن 9 درصد پولتو می‌خوریم و پس میدیم، جالبه بدونید خود سونی اگه اکانت به شما تحویل هم داده باشه و بازی عرضه نشده باشه کل پول به شما پس میده اگه پس بگیرید ولی این دزدای حروم خور 1 تومن از پولمو خوردن و تازه ده روز بعد پول واریز می‌کنن ، یعنی قشنگ کاری کردن که هر روز با فکر مادرشون میرم حموم

بله از شما خریدم نسخه التیمیت گفتن زمان پریلود تحویل میدن

مورد دوم من فکر کنم شما فقط میخوای از مبلغ واقعی خرید مطلع بشی که بتونی کارمزد بگیری وگرنه هرکس میخواد اکانت از کسی خرید کنه میاد استعلام میگیره از شما، الانم کسی تا پیامک واریز نیاد با رسید معامله نمیکنه
تلگرام پیام بدین
نه عزیز الان اکانت های ما رو با قیمت های مختلف تو کانال های خرید و فروش آگهی میکنند. دو شخص میتونن هماهنگ کنن قیمت غیر واقعی به ما بگن چطور میخوایم مطلع بشیم؟ هر چند توصیه نمیشه. کلاه برداری هم ما داشتیم. شخصی اکانت آگهی کرده قیمت پایین در حالی که اصلا اکانت از ما نداشته طرف هم پول زده واسش بدون هماهنگی با ما.
این کارمزد ۵ درصد واقعا ناچیزه به نسبت بانک، اسنپ، پرداخت قسطی، رستوران و کافه ها و... که کارمزد دارن تو این مملکت و فقط بخاطر پشتیبانی که قراره همیشگی باشه گرفته میشه. شما بعد از ۳ سال اکانتت رو بخوای بفروشی یا انتقال بدی خیالتون راحته که پشتیبانی انجام میشه.

• Like
Reactions: DM.JAGUAR

عزیز وقتی نت قطع شه حالا چه اکانت رو داشته باشی چه نداشته باشی نمیتونی دانلود کنی دیگه

من که رفتم تو کار کپیخور و دیگه ظرفیتی نمیخرم اما طی این هفت هشت ماه ،هفت هشت تا اکانت از شاپ های معتبر که تو همین تاپیک هست خریدم و بعدا تو گروه ها آگهیش کردم و فروختم ،هیچ کارمزدی هم ندادم و شاپ هم به محض اینکه من اوکی دادم که خریدار پول رو برام فرستاده اکانت رو به خریدار واگذار کرده
البته قبلش من فیلم از دیزیبل و ساین اوت و دیلت براش فرستاده بودم که هم شاپ و هم خریدار خیالش راحت میشه
گیم سیتی و گاماگیم بینهایت بی دردسر بودن از هر نظر،بدون هیچ ماده و تبصره ای اکانت رو بهت میدن و وقت فروش هم به نفر بعدی منتقل میکنن بی هیچ دردسری

• Like
Reactions: DM.JAGUAR and abi69
این مورد که دیجیتال فکتوری به خریدار میگه پول بریز به حساب من خیلی بده ، الان یه اکانت شده ۱۰ ملیون ، پنج درصدش بخواد کم کنه میشه ۵۰۰ هزار تومان که واقعا پول زیادی و هیچ توجیحی نداره این کار . هیچ شاپی الان همچین کاری نمیکنه همه نهایتا ۵۰ تومن پول جابجایی اکانت میگیرن و پول فروش اکانت کامل برای فروشنده هست .

این مورد که دیجیتال فکتوری به خریدار میگه پول بریز به حساب من خیلی بده ، الان یه اکانت شده ۱۰ ملیون ، پنج درصدش بخواد کم کنه میشه ۵۰۰ هزار تومان که واقعا پول زیادی و هیچ توجیحی نداره این کار . هیچ شاپی الان همچین کاری نمیکنه همه نهایتا ۵۰ تومن پول جابجایی اکانت میگیرن و پول فروش اکانت کامل برای فروشنده هست .
دیگه ازشون چیزی نخر ، اکانتاشم بفروش با کارمزدش رد کنه بره این کلا می خواد پولو بگیره زیادم میگیره

الان اکانت GTA VI طرفو تحویل نمیده بهانه های خودشو کرده قانون و سیاست فروش

عزیز وقتی نت قطع شه حالا چه اکانت رو داشته باشی چه نداشته باشی نمیتونی دانلود کنی دیگه
با DNS شکن میشد وصل شی PSN هر چند سرعت دانلود پایین بود اما دیگه دسترسی به پشتیبانی کانالای تلگرام امکان پذیر نبود چون با DNS نمیتونی بری تلگرام !

• Like
Reactions: ehsan M
تلگرام صحبت کردیم دلایل فنی خودشونو داشتن واسه تحویل ندادن اکانت ولی گفتن اکانتها خریداری شده و آمادس چند روز قبل پریلود تحویل میدن
من از وقتی 100 دلاری 400 تومن بود ازشون گیفت کارت میگرفتم کانال معتبری هستن و قیمتاشونم خوبه ولی بخش اکانتشون یه ذره قوانینشو باید بهتر کنه مثل همین کارمزد بالا و گرفتن کل مبلغ انتقال، هرچی این چیزا راحت بشه مشتری هم با خیال راحت تر خرید میکنه

دیگه ازشون چیزی نخر ، اکانتاشم بفروش با کارمزدش رد کنه بره این کلا می خواد پولو بگیره زیادم میگیره

الان اکانت GTA VI طرفو تحویل نمیده بهانه های خودشو کرده قانون و سیاست فروش

با DNS شکن میشد وصل شی PSN هر چند سرعت دانلود پایین بود اما دیگه دسترسی به پشتیبانی کانالای تلگرام امکان پذیر نبود چون با DNS نمیتونی بری تلگرام !
من همون موقع برای خرید GTA پیام دادم گفت که نزدیک به عرصه بازی اکانت رو تحویل میدیم ، منم رفتم از یه کانال دیگه خریدم و همون لحظه اکانت رو بهم تحویل دادن ، با این که زیاد ازشون خرید کردم ،کلا دیگه فکر نمیکنم سمت این شاپ برم

تلگرام صحبت کردیم دلایل فنی خودشونو داشتن واسه تحویل ندادن اکانت ولی گفتن اکانتها خریداری شده و آمادس چند روز قبل پریلود تحویل میدن
من از وقتی 100 دلاری 400 تومن بود ازشون گیفت کارت میگرفتم کانال معتبری هستن و قیمتاشونم خوبه ولی بخش اکانتشون یه ذره قوانینشو باید بهتر کنه مثل همین کارمزد بالا و گرفتن کل مبلغ انتقال، هرچی این چیزا راحت بشه مشتری هم با خیال راحت تر خرید میکنه
خوبه که اکانت بهت تحویل ندادن و راضی نگهت داشتن دمشون گرم ! :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or