کلا اگه بخوام بگم بازیه خوبیه حس و اتمسفر سایلنت هیلی بهتر از f نشون میده ولی شخصیت ماندگار نداره بیشتر سعی کرده شبیه ۲ باشه و نیومده مثل f مسیر تازه ای بره .موسیقی هم خوبه ولی در حد ۲ و سری کلاسیک و اف نیست برای من گیم پلیش جوری بود که اصلا ترغیب نمیشم که برای دور دوم شروعش کنم ولی اف رو همه پایان هاش رفتم.از طرفی دوربین اول شخص به خوبی روی بازی نشسته تجربه بازی برای طرفداران سری پیشنهاد می کنم
در تایید حرفت شاید Townfall در حد SH F متفاوت نباشه و تا اون حد ریسک زیادی برنداشته باشه ولی خب یکسری کارهای نو رو خیلی خوب انجام داد که برای اولین بار تو مجموعه بود.
مثل همین ایده استفاده از رادیو برای روایت و حتی ترکیبش با مخفی کاری و...
برای اولین بار کاملا اول شخص بودن و...
پازلها خودشون در خدمت روایت بازی هستن ، یه پازلی همینطوری طراحی نکردن که فقط حل کنیم و ازش رد شیم.
از این بگذریم که کونامی همچنان داره با ایده سایلنت هیل تو دستش ور میره و بازی میکنه و ایده های مختلف رو با استودیوهای متفاوت امتحان میکنه.
ولی میخوام بگم چقدر اینها نترس هستن و اعتماد به نفس بالایی دارن (مخصوصا Okamoto که فعلا همه کاره سایلنت هیله) که تو این حد از تغییرات نسخه های مختلف بازیهاشون هیچ ابایی ندارن.
=========
=========
این آپدیتی که امروز اومد مشکل استاتر و فریز روی PC رو حل کرده.
دلیلش مشکلی تو کامپایل شیدرها بود.
برای من بعد از نصبش خیلی خیلی به ندرت پیش میاد.
من خیلی از دو نسخه قبل یعنی اف و سری ۲ ریمیک لذت بردم.
اما این شماره خیلی نظرات ضد و نقیضی داره...ما رو دو دل کردید دوستان.
به نظر منم حتما بازی کن.
یکی از خوبهای مجموعست.
هرچی تو بازی جلوتر میری خیلی بازی جذاب تر میشه.
مخصوصا 40-30 درصد پایانی و همینطور نیوگیم پلاسش.
اصلا بازی یه چی دیگه میشه.
مخصوصا اگه پایان ufo رو بگیری که یه آیتم خیلی خفن میده
من میخواستم این رو تموم کنم برم سراغ عشقم کنترل 2...
ولی بد معتادش شدم ، همینطور تو نیوگیم پلاسهاش دارم ول میچرخم.
بازی قطعا شاهکار نیست ، به هیچ وجه هم در حد و اندازه های سایلنت هیل 2 خب نمیتونه باشه ولی کنار SH F به نظرم یکی از جذابترین نسخه های مجموعه بود که کونامی پشت به پشت تو دو سال منتشر کرد.
از الان دارم لحظه شماری میکنم برای سایلنت 2027 که چی میتونه باشه و قراره که چطور سورپرایزمون کنه؟

میگن ممکنه که بلوبر ریمیک SH 1 رو به 2027 برسونه که شاید بهترین خبر ممکنه ، این انتشار سالانه مجموعه و تفاوتهای زیربنایی که این نسخه ها نسبت به هم دارن و تجربه این بازی ها رو تکراری نمیکنه... واقعا داره جواب میده.
اگه از من چندسال قبل این رو میپرسیدین میگفتم امکان نداره که اینها بتونن طی 3سال سه نسخه از سایلنت هیل منتشر کنن و همشون کیفیتی که باید رو داشته باشن.
کونامی دیر اومده ولی به نظرم یه درس بزرگی داره به صنعت یاد میده که اگه برای مجموعههاتون انتشار سالانه میخواید داشته باشید و از ipهای بزرگتون میخواید کار بکشید و بقولی میلکشون کنید... باید اینطور که من میسازم عمل کنی که پلیرها برای تجربه نسخه بعدی له له بزنن و انتظار بکشن.