سرخط خبرها

من کلا ماینکرفت بازی نکردم. نسخه اول این دانجنز رو دیدم خیلی امتیازا پایین بود. پلیر و اینا داشته که نسخه دومش رو ساختن؟
به نظر خودت نداشت، میداد؟
تمام اسپین آف های ماینکرفت متاشون زرده و دانجن 2 اولین سبزه فکر کنم
بعدم تا 2023 حدود 25 میلیون پلیر داشت، چقدر فروخته معلوم نیست تنها آمار رسمی دو تا بسته فیزیکی داشت که hero edition تا 2021 تو ژاپن 150 هزار تا فروخته بود و یه التیمت داد تو اواخر 2021 اونم فیزیکش 38 هزار تا فروخت.
نسخه فیزیکی این بسته ها تو ژاپن رو هم 180 هزار تا فروخته بود تا 2021. آمار دیگه نداریم.

به نظر خودت نداشت، میداد؟
تمام اسپین آف های ماینکرفت متاشون زرده و دانجن 2 اولین سبزه فکر کنم
بعدم تا 2023 حدود 25 میلیون پلیر داشت، چقدر فروخته معلوم نیست تنها آمار رسمی دو تا بسته فیزیکی داشت که hero edition تا 2021 تو ژاپن 150 هزار تا فروخته بود و یه التیمت داد تو اواخر 2021 اونم فیزیکش 38 هزار تا فروخت.
نسخه فیزیکی این بسته ها تو ژاپن رو هم 180 هزار تا فروخته بود تا 2021. آمار دیگه نداریم.
خود ماینکرفت که می‌دونم اوضاع‌ش متفاوته. صرفا منظورم همین دانجنز ۱ بود.

دمش‌گرم. Xbox رو یه تنه زنده نگه داشته‌.

• Like
Reactions: Love Console
بازآفرینی دوئولوژی براساس سریال مورد تحسین HBO :>
دقیقا مثل کاری که insomniac کرد و تو ریمستر مدل پیتر رو عوض کردن تا به تام هالند نزدیکتر بشه اینجا هم باید همون کارو کنن :>
هممون عاشق اِلی جدید میشیم :>
1000046953.png

Guillermo del Toro فیلم ساز برجسته که قرار بود فیلمی اقتباسی از بازی بایوشاک بسازد که هیچ وقت اتفاق نیفتاد، گفته که فاجعه بارترین و تلخ ترین تماس های تلفنی را در این باره دریافت کرده بود و پس از آن، پروژه کنسل شد. او با ناراحتی به این تماس ها اشاره میکند. اما به جزئیات آنها نمیپردازد.

del Toro درباره هیدئو کوجیما هم صحبت و تاکید کرده که عاشق اوست:
"هنرمندی تمام عیار که تنها به یک چیز می اندیشد. فقط داستان!"

bio.jpg

Guillermo del Toro Reveals 'Disastrous' Phone Call that Quashed His BioShock Movie

دو تا بازی بود ریلیزشون همین سپتامبر بود ولی وضعیتشون خوب نبود، با آپدیت بهتر شد میزارم
woman simulator

برید شبیه ساز خانمها رو انجام بدید و ببینید چند زنه حلاجین
_______
rehaunted

یه عنوان ترسناکه 2-3 ساعته جذابه با آنریل 5. گرافیک خوبی داره و ترسش هم خوبه،راضیتون میکنه

دقیقا مثل کاری که insomniac کرد و تو ریمستر مدل پیتر رو عوض کردن تا به تام هالند نزدیکتر بشه اینجا هم باید همون کارو کنن :>
هممون عاشق اِلی جدید میشیم :>
View attachment 423856
الان متوجه شدم کامیونیتی پی سی گیمینگ قبلا مادشو ساخته بودن. اگه رو پی سی پلی میدین میتونید دانلودش کنید و ریمستر ناتی داگو همین الان تجربه کنید :>

1000046995.jpg 1000046997.jpg

برای اینکه اف تاپیک نشه چندتا خبر چند روز اخیر تو scene جیلبریک و شبیه سازا هم اینجا اضافه کنم به لطف ai تو دوران طلایی شبیه ساز و جیلبریک هستیم

چند روز پیش بوت لودر ps3 انلاک شد. بصورت سخت افزاری هست و هنوز کاستوم فریمور و جیلبریکی برای این روش نساختن ولی بصورت تئوری رسما کاستوم فریمور و جیلبریک روی تمام فریمورا و تمام مدلا قابل اجراس با کمک این روش.

اخبار اجرای native بازیای فایو رو پی سی که یکم قدیمی تره و احتمالا دوستان پوشش دادن ولی دو روز پیش. Eden، شبیه ساز نینتندو سویچ با اسم prosperoEden بصورت native روی فایو اجرا شد و کاپ هد هم ۶۰ فریم اجرا کرد با این سرعت پیشرفتی که شبیه سازا دارن احتمالا نهایت تا چند ماه دیگه اکثر بازیای سویچ روی فایو قابل اجرا بشن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• 779
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or